Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ HOMO-NATURALIS.GR ΔΕΙΧΝΕΙ “ΑΥΡΙΑΝΟ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Η  πανελλαδική δημοσκόπηση που ανεβάσαμε χτες, διαβάζεται με διάφορους τρόπους. Αναλόγως τους «αναγνώστες».  Αλλά , όπως κι αν τη διαβάσεις ,ακόμα και με  την …αργή ή μυωπική  ανάγνωση (διάβαζε Νεοδημοκρατική) ένα  κύριο συμπέρασμα  προκύπτει: ΑΥΡΙΟ, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, εκτός αν έρθουν «τα πάνω , κάτω»  ( νομικά ερμηνευόμενα  ως “ανωτέρα βία”,)  πρωθυπουργός της χώρας, θα είναι  ο Αλέξης Τσίπρας. Και φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης , εκτός από τέως πρωθυπουργός,  θα είναι και τέως αρχηγός της Ν.Δ

Επί μέρους τώρα  συμπεράσματα υπάρχουν πολλά . Τα σπουδαιότερα:

  1. Η Αποχή, τα λευκά- άκυρα και πάλι θα κυμανθούν σε υψηλά ποσοστά. Το 40% , δε φαίνεται καθόλου απίθανο.
  2. Η δεξαμενή της αποχής είναι πλήρης από συνειδητοποιημένους πολίτες και η στάση της μη προσέλευσης στις κάλπες, πολιτική διαμαρτυρία για το θέατρο της Δημοκρατίας.
  3. Οι απέχοντες από τις εκλογές συντριπτικά ,αποδέχονται τον Αλέξη Τσίπρα ως, αν μη τι άλλο, “το μη  χείρον κακό”, λαίλαπα και καταστροφή, όπως  θεωρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
  4. Τώρα εξηγείται πεντακάθαρα, γιατί  ξορκίζει τη σύντομη  προσφυγή στην κάλπη το κονκλάβιο της Δεξιάς.  Ξέρει τη συντριβή και την πανωλεθρία και θέλουν να κερδίσουν χρόνο.
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει πλέον  να εστιάζει αποκλειστικά  το κάλεσμά του στην ΑΠΟΧΗ.  Να πείσει ένα μέρος της,  να  ψηφίσει. Και είναι σίγουρο πως  όσοι πειστούν, σε καμιά περίπτωση δε θα ρίξουν ψήφο στο γιο του αλήστου μνήμης Κων Μητσοτάκη  και νεκροθάφτη τον ίδιο της χώρας του.
  6. Η συγκυβέρνηση θα είναι  το πιθανότερο , η λύση του σχηματισμού  προοδευτικής  κυβέρνησης.  Ο Ανδρουλάκης είναι ο πιο σίγουρος   εταίρος. Και με λιγότερες πιθανότητες ο Βαρουφάκης.
  7. Η νέα κυβέρνηση οφείλει να τοποθετήσει ως   ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ α. Την εξυγίανση του Τύπου, αφού πλέον στην Ελλάδα μιλάμε για Ρύπο και αισχρό γκεμπελικό άντρο. β. Την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την τιμωρία και την αφαίρεση των αδειών των μαφιόζικων  δημοσκοπικών εταιριών που μαζί με τα υπόλοιπα αρπακτικά της εμπορικής  δημοσιογραφίας, καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα και  επέβαλαν δικτατορική λογοκρισία σε  είδηση και πληροφορία, που δεν τους ήταν αρεστές.
  8. Ο κόσμος ,μπροστά στην απειλή να γίνει η χώρα «Ουκρανία», είναι έτοιμος να δεχτεί  χωρίς όρους κι από τις δυο μεριές ,προσφυγή στο Διεθνές δικαστήριο για να δοθεί   λύση  σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα  των  διαφορών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
  9. Οι ‘ Ελληνες έχουν καταλάβει πια πως το 2022 δεν είναι 1975.  Το  ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ για το ΝΑΤΟ,  σήμερα είναι ΜΕΣΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Και είναι στους συνετούς αντιληπτό  πως ,αν ο τρελαμένος απέναντι  Σουλτάνος δεν έκανε πράξη (ακόμα τουλάχιστον) όσα απειλεί , οφείλεται  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και το εξοπλιστικό του πρόγραμμα στη χώρα.