Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ” ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ”

 

Μια ολόκληρη πόλη στη φυλακή! Πάνω από 15.000 συλλήψεις σε ένα μήνα

 

Κάθε είδους έγκλημα είχαν διαπράξει οι δράστες, μόνοι ή ως μέλη κάποιας σπείρας. Οι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα συνέλαβαν 15.470 άτομα.Αν και οι ανακοινώσεις της αστυνομίας ως προς τα εγκλήματα που συμβαίνουν, ειδικά στην περιφέρεια της Αττικής είναι ελάχιστες, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφορικά με τις συλλήψεις δείχνει ότι το… έγκλημα καλά κρατεί στη χώρα μας, αφού ο αριθμός των συλλήψεων αντιστοιχεί σε μια πόλη μεσαίου μεγέθους της χώρας μας. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι οι συλλήψεις του Σεπτεμβρίου σε σχέση με αυτές του Αυγούστου ήταν κατά περίπου 2.100 περισσότερες.

Μα, δε μειώθηκαν τα εγκλήματα τώρα που …ξεβρόμισε η Ελλάδα από τους “λαθραίους”; Μ΄αυτά τα συνθήματα δεν έβγαιναν στα προεκλογικά μπαλκόνια οι Μιχαλολιάκοι ,οι Καμμένοι  και οι λογής Ελληνάρες και σάρωναν ως …τρίτα και τέταρτα (“πάρτα και πέτατα”!) κόμματα ; Δε ζητούσαν να “ξεκουμπιστούν” οι  “Πακιστανοί” από τη χώρα, που σφάζανε τις γριούλες στο “κότσι” ή μπουκάρανε από τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες στα σπίτια των νοικοκυραίων, για να αρπάξουνε πέντε ευρώ; Δε σφαζόντουσαν οι “διάφοροι”  σε απέραντες και ακατάσχετες    φλυαρίες στα “παράθυρα” της αποχαύνωσης και  της τηλε-αναγνωρισιμότητας , γιατί τάχα οι “λαθρό”  ήταν η βασική αιτία της τρομερής αύξησης της εγκληματικότητας που παρατηρείται  στη χώρα τα τελευταία χρόνια;

 

Φούμαρα! Το έχουμε ξαναγράψει (χίλιες φορές). Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα οφείλεται στους ΄Ελληνες (σχεδόν το 70% των πάσης φύσεως παραβατικών περιπτώσεων, από ειδεχθή εγκλήματα ως απλά  πταίσματα, οφείλονται στους ναρκομανείς). Τρανή απόδειξη η παραπάνω ανακοίνωση της αστυνομίας. Σχεδόν το 60% -70% του “όγκου” των “παράνομων” μεταναστών έχει πια  εκδιωχθεί από τη χώρα. Το βλέπει κανείς και στις επίσημες ανακοινώσεις ,αλλά και στο δρόμο στις δουλειές για “παρακατιανούς”, στα ερείπια και τα γκρεμούλια  που νοικιάζανε ως σπίτια  και μείναν πια ξενοίκιστα τώρα που διώξαν τους “Πακιστανούς”. ΄Ομως η εγκληματικότητα, αντί να μειωθεί αυξήθηκε περισσότερο! Τί εγινε τελικά; Τί απέγιναν οι στατιστικές και τα συμπεράσματα των… ειδικών  και των Ελληνάρων πατριωτών περί της εγκληματικότητας των εξαθλιωμένων οικονομικών μεταναστών; Απλά, η …δολοφονική πραγματικότητα τους  εξόντωσε . Η αλήθεια, σφραγισμένη από τους ίδιους  αρμόδιους, που πριν έλεγαν άλλα, τους άφησε “γυμνούς και τετραχηλισμένους” στον εξευτελισμό, να  παλεύουν πάλι  απεγνωσμένα να επινοήσουν δικαιολογίες, να σωρεύσουν ψέμα πάνω στο ψέμα.

Τί προκύπτει τελικά; Το αντίθετο. Οι εξαθλιωμένοι οικονομικοί μετανάστες είναι στην πραγματικότητα τα θύματα και όχι οι θύτες  όλο αυτό τον καιρό. ΄Εχουν υποστεί στο πετσί τους τη βία, την τρομοκρατία, την κακοποίηση (60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις και τραυματισμοί οικονομικων μεταναστών μένουν ακόμα ανεξιχνίστα), την απαξίωση και την ταπείνωση (ως ανθρώπινα όντα).

Και φυσικά ,ας μην τα ρίχνουμε όλα στους Ναζί (“βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε -δέκα”!),αλλά στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ρατσισμός των Ελλήνων είναι και υπαρκτός και πρωτάκουστος και λίαν επικίνδυνος. Και δεν  έχει αιτία   μόνο τη ράτσα,τη φυλή,το χρώμα. Ας μη γελιόμαστε. ΄Εχει χίλια πρόσωπα. Και πρωτίστως  διαχέεται ως βρώμικος και ορμητικός  υπόνομος  μεταξύ των ίδιων των Ελλήνων  .

Τα ξέρουμε όλοι οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”.  Είναι αλήθειες καθημερινά βιωμένες στα γήπεδα (προχτές ο Κρητικός  “Ρουπακιάς” πέταξε στις κερκίδες τα μυαλά του δύστυχου οπαδού της άλλης ομάδας. Γιατί οι τέτοιο “Ρουπακιάδες” είναι  πιο…αθώοι και συμπαθείς από τον ορίτζιναλ;), στις κομματικές συγκεντρώσεις, στις τοπικιστικές-επαρχιακές κοινωνίες (κάντε μια βόλτα στο Μεσσολόγγι και ξεστομίστε “καλή κουβέντα” για τους Αγρινιώτες και αντίστροφα. Θα φύγετε με μαγκουριές στον πισινό! “Πάτε” στην Αλεξανδρούπολη και ρωτήστε μια …όμορφη, αν θα παντρευόταν ποτέ Πυργιώτη η Καλαματιανό). “Πα-πα,τους νταβατζήδες τους Πελοποννήσιους!)  Παντού σε κάθε βήμα στη χώρα καιροφυλακτεί  ένας “διαφορετικός” από σένα Συν-Ελληνας, αντίπαλος, εχθρός που είναι να του πιείς  το αίμα, να του ρουφίξεις το  μεδούλι!

 Γράφαμε για την περίφημη μούφα της  εγκληματικότητας των “πακιστανών”  στις  27-3-2012

 

 

 1. «Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα. Βάλτε τους λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα, και εκεί θα τρώνε ένα πιάτο φαΐ αν παράγουν. Βάλτε τους να κάνουν μια δουλειά. Να ξέρει ο Πακιστανός ότι αν έρθει στην Ελλάδα θα μπει σε στρατόπεδο και θα τρώει μόνο αν παράγει». Προειδοποίησε μάλιστα τους μετανάστες ότι «μόλις έρθουμε στα πράγματα θα τους διώξουμε όλους». (Καρατζαφέρης).
2. „To 2011 από τους 16.707 δράστες, Έλληνες ήταν το 56.3%, ενώ το ποσοστό των αλλοδαπών 43.7%. Στις κλοπές αυτοκινήτων, οι Έλληνες φτάνουν το 71% των δραστών” (Αστυνομία).

 

΄Εχουμε γράψει και παλιότερα πως οι στατιστικές της Αστυνομίας για την εγκληματικότητα και την εθνικότητα των δραστών, συνεπικουρούμενες από τον καταιγισμό δηλώσεων τελαυταία του Καρατζαφέρη ,“Χρυσής Αυγής και άλλων…Μεταναστοφάγων, είναι ύπουλη και “κατευθυνόμενη” -“στρατευμένη”,αφού έχει στόχο να αποπροσανατολίσει και να οδηγήσει σ΄αυτό ακριβώς που θέλει να τονίσει και να περάσει ως στερεότυπο στον κόσμο: “Συλλήβδην οι μετανάστες είναι εγκληματίες”.

 

Πράγματι, αν δούμε την παραπάνω στατιστική έτσι, όπως την δίνουν οι…εγκέφαλοι της αστυνομίας και αφεθούμε χωρίς λογική αντίσταση στα παραληρήματα Καρατζαφέρη, το 2011, στα 11 εκατομμύρια που είναι ο πληθυσμός της χώρας, ΜΟΝΟ 9 χιλιάδες δράστες εγκλημάτων είναι ΄Ελληνες. ΄Ομως, στο 1 εκατομμύριο (ίσως και λιγότεροι) που είναι πάνω-κάτω οι Μετανάστες στη χώρα, οι δράστες είναι 7 χιλιάδες ,μόλις, δηλαδή,2 χιλιάδες λιγότεροι . Με αυτά τα παραποιημένα στοιχεία, μόνο τυφλοί ή φανατικοί δε θα έβλεπαν πως οι ξένοι όντως είναι συντριπτικά υπέρτεροι στην εγκληματικότητα σε σχέση με τους ΄Ελληνες .΄Αρα έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για την ανάγκη να “ξεβρωμίσει η χώρα από δαύτους”. Η αλήθεια,όμως, είναι άλλη και κρύβεται, όπως πάντα, στη λεπτομέρεια, που τελικά είναι η… ουσία και την οποία σκόπιμα  αποκρύπτει η Αστυνομία. Ας δούμε αυτό που υποστηρίζουμε αναλυτικά:

 

Η Αστυνομία το 2011, ΚΑΤΑΦΕΡΕ (μπράβο της!) να συλλάβει μόνο 16.000 δράστες διαφόρων εγκλημάτων.΄Ετσι λέει η στατιστική της, η οποία όμως απέφυγε να μας πει πως οι δράστες των διαφόρων “εγκλημάτων”  στην Ελλάδα που ΔΕΝ συνελήφθησαν το 2011 είναι σχεδόν 200.000! Μένει, επομένως, να διαπιστωθεί πόσοι από τους …μόλις  184.000 δράστες που δεν συνελήφθησαν, είναι ΄Ελληνες και πόσοι ξένοι. Η Αστυνομία, δηλαδή, με περισσή…ευλάβεια αποφεύγει να μας μιλήσει για την “καρδιά” του ζητήματος και να παραθέσει στοιχεία ΟΥΣΙΑΣ που θα αποδείκνυαν, πέρα πάσης αμφισβήτησης, πως η συντριπτική πλειοψηφία των δραστών, τα “εγκλήματα” των οποίων ουδέποτε εξιχνιάστηκαν, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.Να ,γιατί:

 

Το 70% των δραστών, κυρίως ληστειών-μικροληστειών-κλοπών, όπως έχουμε επισημάνει παλιότερα σε άλλο κείμενό μας, είναι ναρκομανείς, οι οποίοι έχουν ανάγκη ρευστού “εδώ και τώρα”. Αυτοί, όμως, ξέρουν να χτυπούν εκεί που γνωρίζουν πως οι πιθανότητες να συλληφθούν είναι ελάχιστες (αρπαγές τσαντών, κλοπές ηλικιωμένων, ληστείες σουπερμάρκετ, βενζινάδικων,λπ ). Οι ΄Ελληνες επίσης κακοποιοί από τα πιο μικρά ως τα σοβαρότερα εγκλήματα, είναι (οι περισσότεροι) “επαγγελματίες” (καλή γνώση του τόπου, του χρόνου και των συνθηκών) και πιο προσεκτικοί κατά τη διάπραξη του “εγκλήματος”. “Δουλεύουν” επίσης και κατά κανόνα με συνεργάτες έμπιστους και έμπειρους. Αντίθετα, οι ξένοι παραβατικοί είναι συνήθως “ερασιτέχνες” και η “εγκληματικότητά” τους είναι κυρίως του “ποδαριού”, “θυμική” (ό,τι πέσει μπροστά τους) ή είναι ξένες κοπέλες που εκαιριακά ή κατ΄επάγγελμα κάνουν τις πόρνες στους δρόμους της Αθήνας.

 

 Η ιδιαιτερότητα αυτή, όμως, είναι εκέινη που τους κάνει περισσότερο “εύκολους” στον εντοπισμό και τη σύλληψη , με τη λογική πως κι εγώ θα ήμουνα σχεδόν απόλυτα “ορατός” στο…Πακιστάν (“σαν τη μύγα μεσ΄το γάλα”),αν ήμουν παραβάτης, αφού δε γνωρίζω στη χώρα αυτή τα τα “κατατόπια” (τους δρόμους διαφυγής, τις καβάντζεςκ.λπ), πώς εν ολίγοις να   “φυλαχτώ”.Αντίθετα από το ντόπιο εγκληματία, που έχει χίλιους τρόπους να ξεφύγει,αφού όλα τού είναι  “οικεία” και βοηθούν την “εξαφάνισή” του.
Αλλά, είναι και το άλλο. Ο ξένος ,στην Ελλάδα κυρίως, εντοπίζεται εύκολα ανάμεσα στο πλήθος.΄Εχει ειδικά χαρακτηριστικά (χρώμα, εμφάνιση,γλώσσα κ.λπ) ,που τον κάνουν “δαχτυλοδεικτούμενο” σε σχέση με τον ΄Ελληνα. Αυτό το καταλαβαίνουμε καλύτερα, αν παρακολουθήσουμε μια επιχείριση “σκούπας”,που γίνεται πάντα μόνο για τους ξένους, όχι για τους ΄Ελληνες. Σε σχέση με την εγκληματικότητα, σε κάθε “σκούπα”, αν κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι και δράστες εγκλημάτων,εύκολα θα αναγνωριστούν στη διαδικασία εξακρίβωσης των στοιχείων, αποτυπωμάτων και ταυτοποίησης των λοιπών στοιχείων του εγκλήματος.

 

Τέλος,να μην ξεχνάμε και το εξής: οι Μετανάστες, ειδικά στην Αθήνα, έχουν συγκεκριμένο χώρο για παραβατική δράση, το κέντρο , και η παραβατικότητά τους εξαντλείται συνήθως στην εμπορία ναρκωτικών ή στην άσκηση πορνείας στους δρόμους πέριξ της Ομόνοιας. Να συγκεκριμενοποιήσουμε αυτό που λέμε με ένα παράδειγμα: Αν η αστυνομία κάνει ένα “ντου” κάποιο βράδυ μετά της εννέα στην οδό Σωκράτους , είναι σίγουρο πως θα έχει στη “φάκα” τουλάχιστον 50 εκδιδόμενες ξένες γυναίκες και άλλους 20 Μετανάστες (κυρίως Πακιστανούς ή Μαύρους ),που επιδίδονται στην εμπορία ναρκωτικών. ΄Απαντες, κατά τον ελληνικό νόμο είναι “εγκληματίες” (πόρνες και έμποροι ναρκωτικών στο ίδιο τσουβάλι!). Το ίδιο βράδυ,όμως, την ίδια χρονική περίοδο, σε όλους τους δρόμους της Αττικής , που διαπράττονται σωρηδόν παράνομες πράξεις από ΄Ελληνες ή Μετανάστες , ίσως και να μην έχει συλληφθεί ΚΑΝΕΝΑΣ δράστης! Εύκολα, επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί συλλαμβάνονται σωρηδόν οι ξένοι παραβατικοί στο κέντρο της Αθήνας σε σχέση με άλλες περιοχές.

 

Γι΄αυτό,λοιπόν,γίνεται απόλυτα φανερό πως οι στατιστικές και τα στοιχεία που ανακοινώνει κάθε τόσο η Αστυνομία είναι “μούφα” και βρίθουν σκοπιμοτήτων. Παλιότερα, σοβαρή αστυνομική πηγή και απολύτως αξιόπιστη μας είχε διαβεβαιώσει πως αν θέλαμε, με πραγματικά, αντικειμενικά στοιχεία να υπολογίσουμε σε ποσοστά την παραβατικότητα Ελλήνων και Ξένων στην Ελλάδα, θα δίναμε (χοντρικά) τους αριθμούς: 80% ημεδαποί και το υπόλοιπο 20% αλλοδαποί! Στην Αγγλία, συγκεκριμένα στο Λονδίνο, η εγκληματικότητα είναι σχεδόν αντίστροφη: 60% αλλοδαποί και 40% Εγγλέζοι!

 

Ας σταματήσει,λοιπόν,το…καρατζαφερικό παραμύθι,που το πιπιλάνε και όλα σχεδόν τα ελληνικά κόμματα,αλλά και η βρώμικη, ελληνική “βιομηχανία ενημέρωσης” περί αυξημένης (και υπέρτερης έναντι των Ελλήνων) εγκληματικότητας των Μεταναστών στη χώρα. Οι παραβατικοί δεν έχουν εθνικότητα και χρώμα .Ούτε, όπως σπεύδουν κάποιοι απλοϊκά να υποστηρίξουν, η “εγκληματικότα” οφείλεται στην …ανέχεια και τη φτώχεια. Αν ήταν έτσι, οι φτωχοί στην Ελλάδα,που σήμερα είναι η πλειοψηφία, θα έπαιρναν ένα δίκανο στο χέρι και θα λήστευαν αράδα τράπεζες, σουπερμάρκετ και βενζινάδικα.
 Από την άλλη, υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές, που δε θα έπρεπε να θεωρούνται εγκλήματα. Η πορνεία για παράδειγμα. Αν αφαιρούσαμε από τους 16.000…δράστες που συνέλαβε η αστυνομία το 2011, τις συλληφθείσες, εκδιδόμενες, ξένες γυναίκες, τότε οι ξένοι” δράστες” θα πέφτανε αυτόματα στο…μαγικό αριθμό (πάνω-κάτω) των 2.000 (ίσως και λιγότεροι).Οι περισσότεροι απ΄αυτούς τους συλληφθέντες, που ανακοινώνει η Αστυνομία, είναι πόρνες και μάλιστα μαύρες, που κάνουν “πιάτσα” στους δρόμους πάνω από την πλατεία Μάρνη.

 

Ας μη γίνεται, λοιπόν, αστεία, σαν τον…Καρατζαφέρη ,η Αστυνομία, πάνω στο σοβαρό αυτό ζήτημα της “ξενοφοβίας των Ελλήνων. Οι ξένοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη χώρα.Μόνο όσοι δεν έχουν ταξιδέψει ή ζήσει σε άλλες χώρες δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Στο Λονδίνο στους 10 που βλέπεις στο δρόμο,οι μισοί είναι ξένοι. Το ίδιο και στο Παρίσι και στο Βερολίνο. Η Αθήνα,δεν μπορεί να είναι η εξαίρεση. Η Αστυνομία,αντί να βγάζει στατιστικές παραπληροφόρησης, να φροντίσει να καταγράψει (ταυτοποιήσει) ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες,να καταγράψει την κατοικία τους, την εργασία τους και να ελέγξει το πόθεν έσχες των εισοδημάτων τους. Αυτό απαιτεί η σωστή λειτουργία του ελληνικού κράτους, το οποίο επιτέλους πρέπει να γινει κι αυτό σύγχρονο, ευρωπαϊκό,ανθρώπινο και αντιρατσιστικό.