Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ….ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ

“Η Ακρίτα για τον «θρασύτατο γιο» του Μητσοτάκη

Η Ακρίτα για τον «θρασύτατο γιο» του Μητσοτάκη

Στην ανάρτησή  του  ο γιος του πρωθυπουργού χλευάζει τις συναυλίες των καλλιτεχνών  για την Ουκρανία και την ειρήνη”.

Documento

θρασύτατος γιος του εν ενέργεια πρωθυπουργού της Ελλάδας, στα 20 του χρόνια χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, Πουλικάκου, και άλλων.

Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι.»

Έλενα Ακρίτα: Δείτε 10+1 φωτογραφίες από το σικάτο σπίτι της | fthis.gr

Έλενα Ακρίτα: φωτογραφίες από το σικάτο σπίτι της

****

Χρειάζεται  πολύ  θράσος. ΄Η  να πάσχεις από δεινό  διπολισμό . ΄Η, απλώς,  να  τα έχεις και τα δύο, που  σημαίνει πως είσαι η … Έλενα Ακρίτα. Αλλιώς, δεν εξηγείται  να βγαίνει  με τόσες πομπές που κουβαλάει η ίδια  (άλλων ιατρός αυτή έλκεσι βρύουσα”, να κατηγορεί άλλους και  να  μιλάει, μάλιστα,  επί παντός επιστητού.

Σήμερα, η επαναστάτρια   του ποπού στα Μίντια  και…τεραστίων διαστάσεων  “άνθρωπος των τεχνών”  η ίδια  , τα έβαλε με ένα 20χρονο παιδί,  που συμβαίνει να είναι γιος του πρωθυπουργού. Εμείς κρίνουμε πως η δημοσίευση για την οποία τον βρίζει ,   τον τιμά εν τέλει,  αν σκεφτούμε πως εκατομμύρια νέοι σε όλο τον κόσμο, ασχολούνται μόνο και αποκλειστικά με ό,τι  τους κανοναρχεί η  τρέλα των 20 χρόνων τους και όχι με  τον  πανανθρώπινο  πόνο..

΄Ελενα Ακρίτα ,λοιπόν.  Σφογγοκωλάριος   α. του αισχρότερου εκδότη και ιδρυτή του ΔΟΛ , Χρήστου Λαμπράκη.   ΄Ενα από τα λίγα αναίσχυντα λευκά κολάρα και ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του αγωνιστή Βασίλη Τσιρώνη .  β. του επίσης κατηγορουμένου για χοντρεμπόριο ηρωίνης, διαδόχου του Λαμπάκη στο ΔΟΛ,  Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τους παχυλούς μισθούς από τέτοια αφεντικά , πέρασε η ΄Ελενα στην “πένα το καντίνι” τη χλιδάτη ζωή της και τις περίσσεψε χρήμα , μάλιστα σε λίρες Αγγλίας,   για να αγοράσει,  καβάντζα στα γεράματά της,  σπίτια στην απλησίαστη για πενιχρά βαλάντια,    Λόντρα.

Είναι αυτή, λοιπόν,  που κόπτεται  σήμερα για το στραπατσάρισμα της μούρης των Πουτινόκαυλων ..καλλιτεχνών   ενός Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, του Πουλικάκου,   με τις τεράστιες(!)  καριέρες.  (Και   σαφώς υπονοεί ,  μέσω αυτών και τις  δικές της επιτυχίες στα δακρύβρεχτα σίριαλ που υπογράφει πως πρόσφερε ,ως τηλεοπτική  σκουπιδοτροφή  στο πανελλήνιο).

Να τους χαίρεσαι τέτοιους καλλιτέχνες , κυρία  μου. Κι εμείς χ@στήκαμε για τις καριέρες, όσων  βάζουν τύφλα, συμφέροντα, κόμμα ,γκλαμουριά και τα  συναφή,  πάνω από το αίμα που χύνει αυτή την ώρα ο δικτάτορας της Ρωσίας

Υ.Γ. Να παρατηρήσουμε  στην επιστολή  του  “δραπέτη”  Δημάκη  πως αναφέρεται  ονομαστικά στην ΄Ελενα Ακρίτα και την ευχαριστεί για τα καλά της λόγια.  Καλά,  τόσοι του συμπαρίστανται . Τούτη  απ΄ όλους  διάλεξε να  υποβάλει τα σέβη του;  Υποτίθεται πως ο Δημάκης  είναι ακτιβιστής. Και οφείλει  να σέβεται τον αγώνα  του. ΄Η κάναμε λάθος;