Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΙΚΗΣ- ΤΣΙΤΣΑΝΙΚΗΣ ,ΛΑΪΚΗΣ (ΥΠΟ)ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ MIA ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΕΚΛΙΖΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ

1. Ο Τραμπ «ξαναχτύπησε» και λέει «ακίνδυνα» το 99% των κρουσμάτων στις ΗΠΑ

Ο Τραμπ «ξαναχτύπησε» και λέει «ακίνδυνα» το 99% των κρουσμάτων στις ΗΠΑ 

“Σε ακόμα μια αυθαίρετη δήλωση που προφανώς θα συζητηθεί πολύ, όπως και άλλες τοποθετήσεις του για τον κορονοϊό, που ήδη έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 130.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Κατά την ομιλία του στον Λευκό Οίκο για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε χωρίς στοιχεία ότι το 99% των κρουσμάτων του Covid-19 στις ΗΠΑ είναι «εντελώς ακίνδυνα».

Στην πραγματικότητα, πολλές πολιτείες ανακοίνωσαν αριθμό-ρεκόρ νέων κρουσμάτων, αν και το τελευταίο 24ωρο οι αριθμοί ήταν κάπως καλύτεροι σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι, ενώ την Παρασκευή καταγράφηκαν πάνω από 57.000 νέες λοιμώξεις εντός 24 ωρών, το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν συνολικά  43.742 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Τραμπ επανέλαβε ότι η Κίνα πρέπει να «λογοδοτήσει» επειδή δεν κατάφερε να περιορίσει την επιδημία και δήλωσε  ότι οι ΗΠΑ θα έχουν ένα εμβόλιο ή μια θεραπευτική λύση για τον ιό «πολύ πριν» το τέλος του 2020.”

***

Ο Τραμπ με τα “πυρηνικά  κλειδιά”  στα χέρια, δίνει… τρελές κι ανεύθυνες πληροφορίες,  μας λέει εδώ η κολεκτίβα    της αριστεροσύνης  εφσυν,  που “όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει” από…αριστερά. Και ο  Τραμπ,  ως… Τραμπ, μόνο και μόνο, επειδή είναι Αμερικανός και Δεξιός , αλήθειες δεν μπορεί και δεν του επιτρέπουν   ούτε μια να πει  .Ενώ ο …Τάσος Παππάς  και  ο Βαξεβάνης είναι ο λόγος τους… ευαγγέλιο.  ΄Αει,σιχτίρ!

Ξέρουμε όλοι ποιος  είναι ο Τραμπ. Και φυσικά δεν είναι καθόλου χειρότερος, μάλλον απείρως καλύτερος από τους  Κινεζο- Ρώσους δικτάτορες . Ασυζητητί. Και φυσικά ,ως πρόεδρος  μιας υπερδύναμης και μάλιστα, αν και τέτοια,πολύ πιο ανθρώπινη από πολλές άλλες, που δεν τη φτάνουν στο νυχάκι της στα ατομικά δικαιώματα,  κάτι  καλύτερα από μας για την επικινδυνότητα  ή όχι της πανδημίας ,θα ξέρει .Και μεγαλύτερη υπευθυνότητα θα διαθέτει για έναν πλανήτη που, καλώς ή κακώς ,τον αφήσαμε μόνοι τους οι Αμερικανοί να τον προσέχουν.

Οι φυλλάδες τρέχουν και δε φτάνουν , για να σβήσουν τη φωτιά  που άναψαν στα μπατζάκια τους. Ειδικά αυτές που λένε πως “παίζουν μπάλα” από αριστερά   και στήριξαν  το συνταγματικό  πραξικόπημα του lock down ,για να αρπάξουν  από τα κλεμμένα του Πέτσα μερτικό.   Και τώρα σκίζονται  να αποδείξουν πως για το …αγαθό της υγείας ,ρε γαμώτο, υπογράψαμε κι εμείς Δήλωση Μετανοίας.

Ευτυχώς να λέμε  που όλοι τούτοι οι “Πάπες”  συνυπόγραψαν το  πραξικόπημα. Δεξιά και Αριστερά ξεβρακώθηκαν για άλλη μια φορά. “΄Ινα πληρωθή  το ρηθέν” πως “όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν”. Απλώς άλλα είναι μαύρα,άλλα άσπρα,άλλα κίτρινα.

Κι έτσι σώθηκε και το πόπολο. Αλλιώς, αν δεν τους είχαν μαντρώσει δυο μήνες , σήμερα στις παραλίες μιλιούνια θα τους  μαζεύανε  με το κάρο νεκρούς  του ιού.΄Οπως την Κατοχή από την  πείνα. Μας έσωσε τελικά το πραξικόπημα!

Μάλιστα προτείνουμε  από του χρόνου, κάπου  εκεί στα τέλη  Μάρτη, που εκδηλώθηκε το συνταγματικό πραξικόπημα, να ορίσουν  μια ημερομηνία να γιορτάζουμε.  ΄Οχι, όμως και την  21η Απριλίου 1967. Αυτή ήτα στρατιωτική δικτατορία .Τούτη…κοινοβουλευτική. Εντελώς διαφορετικό!

Αληταριό. Ειδικά   το αυτοδιαχειριζόμενο- διαφημιζόμενο  ως..αριστερό!

2. Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κάνοντας μπάνιο τις τελευταίες δύο ημέρες

“Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δυο ημέρες (Παρασκευή και Σάββατο) κάνοντας μπάνιο σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές της χώρας.”

**

Και όλο το καλοκαίρι θα ξεπεράσουν τα νούμερα που έδωσαν για τους νεκρούς  του Κορόνα.

Θα  επιβάλετε και γι αυτό  απαγόρευση μπάνιου και ηλιοθεραπείας ,  κύριοι  Μητσοτάκη μας και Τσίπρα;

΄Αντε να κουρεύεστε,   αμφότεροι.

__________________________________________

  1. ΤΑ ΚΑΨΟΥΡΟΧΑΣΙΣΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΑΣ ΕΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ

“ΕΔΩ ΠΥΡΓΟΣ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΘΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ.”

Η  πασίγνωστη εκφώνηση    του ιστορικού ραδιοφώνου του Πύργου στη δεκαετία του 60΄.Με εμβέλεια,κάποιες ώρες τις ημέρας,  σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, λέγανε!

Παιδιά στην Ανδρίτσαινα.  Τρανζιστοράκι στο χέρι, από το Δημοτικό ακόμα,  όμοια σαν σήμερα τα σχολιαρόπαιδα   τα κινητά και τα τάμπλετ. Σε πλατείες και σοκάκια   να ακούμε στο διαπασών στους σταθμούς  του Πύργου και της Αμαλιάδας  αφιερώσεις τραγουδιών και  συγκινητικά μηνύματα ,συνήθως αποχαιρετισμών για ξενιτιά.   Τα συγκεκριμένα προγράμματα, μάλιστα,  ξεκινούσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες και τελείωναν…μεσάνυχτα! Κομβόι τα τραγούδια και οι αφιερώσεις.   Και ακροαματικότητα να σπάζει  τα  φράγματα .   Δε φαντάζομαι , ως σήμερα, ραδιόφωνο να έχει κατακτήσει ποτέ  τέτοιους αριθμούς ακροατών.

“Στις φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές:   Ο Αλέξης από το Μπάρτζελι  που αναχωρεί  για τη Γερμανία,το αφιερώνει στους γονείς του με συγκίνηση!   Η Ελένη από το Φανάρι Ολυμπίας  που φεύγει  για την Αυστραλία,  το αφιερώνει στα αδέρφια της.  Ο   Αναστάσης από την Αμφιλοχία,  πατέρας του Πολυχρόνη που ζει στη Αμβέρσα  του αφιερώνει το πονεμένο αυτό τραγούδι και του ζητάει να γυρίσει πίσω!”

Και να διαβάζει  η  ναζιάρικη κοριτσίστικη φωνή μια τέτοια λίστα  σε κάθε τραγούδι που ακολουθούσε, μπορεί και ένα ολόκληρο τέταρτο της ώρας. Αφιερώσεις αγαπημένων σε αγαπημένους, κυρίως στη ξενιτιά. ΄Ηταν η εποχή,  εκείνη  τη δεκαετία, που η μετανάστευση  βρισκόταν στο φόρτε της,

Αλλά ο Πύργος μετέδιδε και μπόλικα  τραγούδια  …καψούρας, αφιερώσεις, όμως, με μυστικούς κώδικες επικοινωνίας,για να μη βγει βούκινο η σχέση στο χωριό. ΄Εβαζες  σε ένα φάκελο το σημείωμα της αφιέρωσης και δυο γραμματόσημα των  πέντε δραχμών ,το έκλεινες και το ταχυδρομούσες για Πύργο. Ούτε διεύθυνση ούτε αριθμό. Αρκούσε: ΠΡΟΣ   ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΙΜΟ ΠΙΡΓΟΥ. ΕΙΣ  ΠΙΡΓΟΝ ΗΛΙΑΣ!

΄Οσο με μαλώνεις και όσο με πικραίνεις

Μην περιμένεις πια ,όλα τελειώσανε.

Σήκω χόρεψε κουκλί μου.

Σε μια νύχτα μου έχεις κάνει άσπρα τα μαλλιά, μαύρη την καρδιά.

Θα φύγω και θα με ζητάς.

Παπούτσι από τον τόπο σου.

Τον καμπούρη τον Γ(λ)ηγόρη,

΄Οταν θα δεις τα πέριξ

Πού΄ σουν μάγκα το χειμώνα

Τα πασίγνωστα σουξέ  της εποχής .   Τα περισσότερα,αλλοιωμένα σήμερα στα πανηγύρια και τα σκυλάδικα, τραγουδισμένα σε ήχους …πλάγιους  βυζαντινούς και  με ταξίμια από κλαρίνα σε “γύφτικο” παίξιμο  και  6χορδα μπουζούκια. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Με τρομάζει που 50 χρόνια μετά,  οι νέες γενιές συνεχίζουν  να έχουν τα ίδια ακούσματα των παππούδων και των πατεράδων τους,μια και τούτα από παιδιά  μεγάλωσαν στις γιορτές του σπιτιού τους με τέτοια τραγούδια στα πικάπ, τα κασετόφωνα  ,τα σιντί. Αλλά και στις τραγουδιστικές εκπομπές στα κανάλια .   “Στην γεια μας, ρε παιδιά”, λες και δεν κινήθηκε ο χρόνος,  δεν άλλαξε τίποτα από τη μουσική εποχή του ιστορικού ραδιοφώνου του Πύργου.

Κι  εδώ δεν μπορώ να μην αναφωνήσω.΄ Ελεος, ρε παιδιά! Όχι πια  άλλο Καζαντζίδη,  Τσιτσάνη, Πρόδρομο Τσαουσάκη, Ζαγοραίο, Γαβαλά, Μπέλου,  Ρία Κούρτη, Πόλυ Πάνου.Φτάνει.΄Ο,τι ήταν  να πουν αυτές οι φωνές ,το είπαν .Και κανονικά έπρεπε και τα τραγούδια τους  να έχουν κι αυτά φύγει,όπως πια φύγανε κι  εκείνοι.

Και φυσικά καμιά ισχύ δεν έχει το επιχείρημα  των φαν τέτοιων τραγουδιών πως δεν έφυγαν και έζησαν τόσες γενιές και έγιναν αθάνατα γατί είναι… άξιοι οι συνθέτες και οι τραγουδιστές. Γιατί, δηλαδή , παλιότερα ο Νίκος  Γούναρης και οι αδερφοί Κατσάμπα  τί ήταν ;Γιατί δεν τραγουδάμε πια …”ετίναξε  την ανθισμένη  αμυγδαλιά”;

Γιατί απλούστατα, όταν  κυκλοφόρησαν προπολεμικά ,στην Κατοχή και λίγο μετά αυτά τα τραγούδια, δεν υπήρχαν  ραδιόφωνα, μαγνητόφωνα, τέτοια τεχνολογία . ΄Ενα γραμμόφωνο  βασίλευε  και αυτό το είχαν οι έχηδες. ΄Ετσι  χάθηκαν.΄Ομως ,όπως είπαμε, ο ραδιοφωνικός  σταθμός Πύργου, σάρωνε   ως το τέλος του ΄70, αν θυμάμαι καλά. Αλλά όχι με  Γούναρη .  Με Καζαντζίδη. Με τέτοια πλύση εγκεφάλου, λογικό και αυτονόητο να γίνει  ο Στελάρας αθάνατη φωνάρα  (και δε σημαίνει αυτό πως δεν έχει φωνή  καμπάνα).

Δεν είναι επιχείρημα πως η παράδοση είναι πάντα θετική και οφείλουμε  να τη διατηρήσουμε στην καθημερινότητα  και όχι στα σεντούκια. .Αλλιώς, να κυκλοφορούμε με  φουστανέλες και τσαρούχια. Και να βγάζει η πεθερά το ματωμένο σεντόνι   να το κρεμάει  στο  μπαλκόνι την πρώτη νύχτα που ο νταβραντισμένος  ο γιος -γαμπρός,  ξεπαρθένεψε την κόρη- νύφη.

Τα λαϊκά τραγούδια αυτής  της εποχής, μαζί και τα  παλιότερα ρεμπέτικα, κουβαλάνε βαριά ελληνική παθογένεια. Και έχουν από ελάχιστη ως καθόλου σχέση  με το παραδοσιακό τραγούδι .Κατά κανόνα είναι και με διαφορετικό  στίχο και μουσικό άκουσμα. Τούτα τα Καζαντζιδικά και Τσιτσανικά  τραγούδια, σου μαυρίζουν την καρδιά .Μίρλα, μπάφοι ,πιοτό, καπηλειό, φτώχεια στα τσαρδιά, προδοσία, κακιά και άπιστη  γυναίκα, παντελονάτος  άντρας και δουλευταράς. Νισάφι!

Το τραγούδι επηρεάζει καταλυτικά τη ζωή του ανθρώπου. Αν σήμερα η ροζ εκδοχή του σεξ κάνει θραύση, δεν φταίει  μόνο ο Παύλος  και  ο Σαίξπηρ.  Το καψούρικο τραγούδι, ειδικά εκείνα τα πανηγυρίστικα με τον άθλιο στίχο  και κλαρίνο αλά Γιώργου  Μάγκα, κάνουν  μεγάλη ζημιά. Θρησκευτκή,   φαλλοκρατική, μονογαμική, ρατσιστική,εθνικιστική,  δικτατορία, υστερία και παλαβωμάρα . ” Τη μέρα νοικοκύρης,τη νύχτα αμαρτωλός”!

Καιρός να μπουν για καλά στα μουσικά αρχεία. Και να βγαίνουν, όπως τα κλέφτικα   σε ημέρες εθνικής έξαρσης. Τούτα  Χριστούγεννα και Πάσχα.   Και να κυνηγήσουν με βρεγμένη σανίδα τους Σπύρους Παπαδόπουλους που συνεχίζουν να είναι οι  βασικοί  φορείς της παθογένειας της κακομοιριάς  και της  αφροσύνης  αυτού του λαού.Και μουσικά.

2.. Το iefimerida.gr στην κορυφή της ενημέρωσης και τον Ιούνιο με 7,6 εκατ. μοναδικούς χρήστες

Υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας για το iefimerida.gr και τον μήνα Ιούνιο

Πηγή: iefimerida.gr

 

Αν αυτά τα νούμερα,  έστω και στο 1/10 είναι πραγματικά (που δεν είναι), αυτοί  που  μπαίνουν  σε τέτοιο υπόνομο και τρέφονται από τις επιπλέουσες  κουράδες του  Χρ. Ράπτη, πρέπει να βάλουν μια πέτρα στο λαιμό και να πάνε να φουντάρουν. Μετά λόγου  ιστορικής  γνώσης  και ευθύνης το λέμε.

 

3. Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας και δίψας Α.Κυριαζής-Γίνεται πετσί και κόκκαλο

Πριονίζετε το κλαρί πάνω στο οποίο έχετε αράξει “φτιαγμένοι” από τις αναθυμιάσεις του  μπάφου της εξουσίας,που κατέχετε. Και όχι μόνο οι  τύποι σαν τη Σοφία Νικολάου. Σε άλλα, παρακατιανά  κλαριά του ίδιου δέντρου,  σαν τους πιθήκους κρεμασμένοι οι υπήκοοι .  Το ίδιο αποχαυνωμένοι  από τις ναρκωτικές ουσίες  που  τους ποτίζουν οι από πάνω.  Αδιαφορία,ζαμανφουτισμός, παρτακισμός. Κι ας κόψει το λαιμό του ο Κυριαζής.  “΄Οποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια”.

Ακούω τους τριγμούς από τις αιώρες που καθόσαστε. Πόπολο και αρχόντοι.  Ειδικά σε ώρες σαν αυτές που οι “Κυριαζήδες” παρατημένοι και μοναχοί,  δίνουν μαθήματα  αξιοπρέπεια και γενναιότητας. Εντελώς μόνοι.

Και να σας εξομολογηθώ. Θα χαρώ πολύ, όταν θα ακούω το γδούπο της  πτώσης σας. Δυνατή και θανατηφόρα, αν είναι δυνατό.

 

****

“Ένας άνθρωπος, ένα νέο παιδί στη φυλακή της Πάτρας, φτάνει να ρισκάρει τη ζωή του για το αυτονόητο: για το αυτονόητο: την μάθηση.

Φοιτητής στο ΕΑΠ με υποτροφία, τον εμποδίζουν ουσιαστικά να φοιτήσει.

Τι σημασία έχει τι έκανε, σημασία έχει πρώτα από όλα η ζωή του και ο αγώνας που κάνει να ξεφύγει από την “αποθήκη των ψυχών” τα δεσμά της φυλακής  μέσω του δικαιώματος του  στην μόρφωση.

νοσοκομείο

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ  ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΚΥΡΙΑΖΗ 

 

“Παρά το ότι «τα έπαιρνα τα γράμματα», από επιλογή (κακώς… καταλήγω σήμερα)στην ζωή δεν σπούδασα…Είναι ένας λόγος που  στέκομαι με θαυμασμό απέναντι στα παιδιά εκείνα  που παρά τις δυσχέρειες τις οικογενειακές, τις  ακραίες και δύσκολες συνθήκες όπου τα πάντα τα σκεπάζει η φτώχεια και η στέρηση στης πέτρας τα χωριά και στης πόλης τα ανήλιαγα υπόγεια, βάζουν στόχους να «φορτώσουν» την ζωή τους γνώση (γνώση κι όχι πτυχία κι αυτοσκοπό…)που θα την χρησιμοποιήσουν αργότερα για το συλλογικό καλό, την κοινωνική ωφέλεια, τις  Επιστήμες που αναδεικνύουν  την ζωή και δεν την καταστρέφουν!!!

Στέκομαι με θαυμασμό(πολύ περισσότερο…)στην αποφασιστικότητα, στην αυτομόρφωση και στην επιμονή των «αόρατων ψυχών» πίσω από τα κάγκελα των «σωφρονιστικών καταστημάτων» (καταστήματα είναι ναι  που πουλάνε νοθευμένη και κάλπικη ελπίδα, δήθεν ευκαιρίες και  ανύπαρκτη δικαιοσύνη),για τους κρατούμενους εκείνους μιλάω που σαν τον Βασίλη Δημάκη και τον Θανάση Κυριαζή τσακίζουν την υγεία τους με απεργίες πείνας και δίψας , διεκδικώντας μια  ζωή λυτρωμένη από τον δρόμο της εξάρτησης και της ανομίας, μιας ζωής που συγκρούεται  με την παρακμή και την μιζέρια που ταλαιπωρούν «μέσα εκεί» αλλά και «έξω εδώ» το αλαζονικό ανθρώπινο είδος  μας που «σπουδάζει» μανιωδώς τον ανταγωνισμό και τον φιλοτομαρισμό!!!

Και τι αίσχος και θράσος των σημερινών κυβερνώντων και των αξιωματούχων της εκδίκησης να εμποδίζουν με τιμωρίες, μεταγωγές, με περίσσεια περιφρόνηση και απαξίωση την προσπάθεια εκείνων των κρατουμένων που ξεφεύγουν από τον μαρασμό και την καθήλωση της φυλακής και αφιερώνονται στον σκοπό της  ολοκλήρωσης των σπουδών τους πίσω απ τα κάγκελα, κρατουμένων που αποτελούν παράδειγμα για όλους μας την σημερινή εποχή όπου τα συμβάντα τα ανθρώπινα  συνθλίβονται  στο τίποτα μιας ζωής άδειας χωρίς νοήματα και προβληματισμούς, χωρίς εκείνο το όραμα που δημιουργούσε στο όχι μακρινό παρελθόν  η  αγωνία  για «το ανθρωπίνως  καλύτερο» της επόμενης γενιάς!

Τι  ξετσίπωτος εγωϊσμός ,τι μεσαιωνικός αυταρχισμός και αχαλίνωτη μισανθρωπιά  είναι αυτός ο «Σωφρονισμός»,τι αυτοκτονική «δημοκρατία» είναι αυτή  που κλείνει το Σχολείο 2ης ευκαιρίας (ΣΔΕ) στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού όπου σπουδάζουν σε διετή φοίτηση (κυρίως)  οροθετικοί κρατούμενοι!

Τι αναισθησία και αφασία είναι αυτή «σοσιαλιστή» υπουργέ στην κυβερνητική μίξη δεξιάς και ακρο-δεξιάς συνεύρεσης να κοιμάσαι ήσυχος τις  νύχτες «ασφάλειας και τάξης»  όπου ο άλλος κοντεύει  να «σβήσει» πάνω στο αιματοβαμμένο του γράμμα για το αυτονόητο ,να μην «σηκώνεις το τηλέφωνο» να δώσεις απαντήσεις, να γυρνάς την πλάτη στον κρατούμενο Θανάση Κυριαζή που στέλνει μηνύματα απόγνωσης  (και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη) μέσα από την απεργία  πείνας και δίψας που κάνει από τις 11/6 στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών!

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για την δημοσιογραφία, «τα ΜΜέσα» που αγιάζουν τον σκοπό της κάθε Νικολάου και του κάθε Χρυσοχοϊδη, να  εξαιρούν επιλεκτικά από το φώς της δημοσιότητας τον αγώνα του κρατούμενου Θανάση Κυριαζή ,φοιτητή στο 4ο έτος σπουδών στο  Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για το δικαίωμά του στην εκπαίδευση!!!

Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα  στον Θανάση Κυριαζή όπως σταθήκαμε και στον Βασίλη Δημάκη , να ανατρέψουμε με την συμπαράστασή μας και τον ξεσηκωμό μας την δολοφονική και εκδικητική μεταχείρισή του από τους «μορφωμένους» της Εξουσίας και της  ανέκφραστης και παγωμένης  «Πολιτείας» που σκοτώνει τα παιδιά της! Γιατί οι «αόρατοι» στον εγκλεισμό, στον αποκλεισμό  και στην απομόνωση είναι δικά μας παιδιά και αδέλφια!

Είναι ότι γέννησε η δικιά μας παραίτηση από την σπουδή και την συνεργασία για μια καλύτερη, διαφορετική ποιότητα ζωής από την κατάθλιψη που σπέρνει παντού σήμερα  ο πόλεμος της σημερινής «κανονικότητας»!

Κι αν δεν πάρουμε την ευθύνη να αλλάξουμε «κάτι» στην Φρίκη και τον σύγχρονο Κανιβαλισμό  που τείνει να  γίνει καθεστώς και «επιθετικός καρκίνος» μέσα μας, τόσο θα ξεμακραίνουμε «Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα» σε μια  κοινωνία-φυλακή (όπου δεν θα συμβεί ποτέ κανένα «θαύμα»!), νεκρή ζώνη που θα γίνει για μας και τα παιδιά μας «ομαδικός τάφος» όπου θα φυσά μόνο αέρας  διχασμών, μίσους, ατομικισμού και δυστυχίας!

Γι αυτό σου λέω……

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ  ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΖΗ ,ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!

 

https://thepressproject.gr/o-periptosi-tou-kratoumenou-a-kyriazi-pou-vazi-brosta-to-soma-tou-gia-to-dikeoma-stin-ekpedefsi/ 

 

https://tetartopress.gr/ypo-katargisi-to-parartima-toy-scholeioy-deyteris-eykairias-sto-nosokomeio-kratoymenon-korydalloy/ 

 

Aθήνα 2/7

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

Για την Επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας

Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό

erozer2000@yahoo.gr

 

http://nadaparanosotros.blogspot.gr/ , https://exadaktylos.wordpress.com/