Η ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ …”ΑΛΛΩΝ ΙΑΤΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΛΚΕΣΙ ΒΡΥΩΝ”

Η Ακρίτα συγκρίνει τη συνέντευξη Κασσελάκη σε Τζίμα και Πρετεντέρη με αυτήν στον Παπαδάκη – Ποιος «κερδίζει»

Documento

6081466

Ακρίτα: Τι έγραψε για τη συνέντευξη Κασσελάκη

Επειδή ορισμένοι θεώρησαν πως η κριτική μου για την συνέντευξη στο Mega είχε κομματικό και όχι αμιγώς δημοσιογραφικό πρόσημο, ιδού οι εντυπωσεις μου από την εμφάνιση του Κασσελάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έκαναν σκληρές ερωτήσεις, έθιξαν αιχμηρά ζητήματα και γενικώς πολυβόλησαν – ως όφειλαν – τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ χωρίς να τού χαριστούν στο παραμικρό.
Ψύχραιμοι, αντικειμενικοί, σωστοί επαγγελματίες έδωσαν άψογο δείγμα γραφής του τρόπου που «ανακρίνεται»ένα πολιτικό πρόσωπο.
Αν η συνέντευξη στο Mega πρέπει να διδάσκεται στις σχολές ως παράδειγμα προς αποφυγήν, η συνέντευξη του ΑΝΤ ας διδάσκεται ως παράδειγμα προς μίμησιν για τους νέους συναδέλφους».
***

Πώς το έλεγε ο του ιδίου, κατά τα άλλα,  φυράματος στη συντεχνία , μακαρίτης Νίκος  Κακαουνάκης:  “΄Ολα τα γουρούνια, ίδια μούρη έχουν”,  Είτε στο MEGA  και τον ΑΝΤ1,είτε  στο συγκρότημα Λαμπράκη- Ψυχάρη-Μαρινάκη  παραπληροφορούν και αποπατούν στα μυαλά  χαχόλων.

 Θα αντιπροτείναμε, μάλιστα ,   να διδάσκεται  ο βίος και η πολιτεία  και της ίδιας της κυρίας ΄Ελενας στις σχολές , όχι δημοσιογραφίας (αυτές θα ευχόμαστε να κλείσουν κάποτε), αλλά των πολιτικών επιστημών , ως παράδειγμα απαξίωσης και ταπείνωσης μιας πολιτικής παράταξης, όταν   έχει στις τάξεις της κοντυλοφόρους-π. μισθοφόρους, αμειβόμενους  σε ναρκοδολάρια.