Μας συγχωρείτε, αλλά …δε θα πάρουμε! Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, θα επιμένουμε πως ” η βία και η νοθεία” πήγαν σύννεφο στις τελευταίες “εθνικές” εκλογές.


Υπόθεση Ασημακοπούλου: Πώς έγινε η «διαρροή» των email -Οι τρεις καρατομήσεις, όλο το παρασκήνιο

Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Νίκος Θεοδωρόπουλος

 

Η υπόθεση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου με τη λίστα των email που εστάλησαν σε ομογενείς, εν όψει ευρωεκλογών, οδήγησε σε μία απόσυρση (της ίδιας από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ), μία παραίτηση (του γ.γ. του ΥΠΕΣ) και μία αποπομπή (του γραμματέα Αποδήμων).

Υποκλοπές: «Η χοντρή διεφθαρμένη ελληνική κυβέρνησή μου» – Τα ξένα Μέσα επιμένουν στο σκάνδαλο

Υποκλοπές: «Η χοντρή διεφθαρμένη ελληνική κυβέρνησή μου» - Τα ξένα Μέσα επιμένουν στο σκάνδαλο

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Όρμπαν παραλληλίζει σε αναλυτικό ρεπορτάζ του για το σκάνδαλο των υποκλοπών το ολλανδικό δημόσιο ραδιόφωνο

****

(Αφιερωμένο το σημερινό μας κείμενο στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΣ  ΨΥΛΛΙΑΣΤΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,   Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ  ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ).

Από την επομένη των περασμένων εκλογών του Ιουνίου με την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, κι όχι από ένστικτο ή άλλο (προ)αίσθημα,  με στοιχεία και τεκμήρια σε σειρά, με το δικό του, το καθένα βάρος αποδεικτικής αξίας,   τοποθετημένο,  αβίαστα και λογικά   προκύπτουν ερωτήματα και  απορίες ,αλλά και  λογικοί  συνειρμοί και συμπεράσματα, ικανά να στηρίξουν την άποψη (για μας  γίνεται σιγά-σιγά πια   πεποίθηση)   πως στις εκλογές του  Μάη και Ιούνη 2023,  ξαναπαίχτηκε  το παλιό  έργο  στην πολιτική ιστορία της χώρας  της  «βίας και νοθείας» των εκλογών.  Ιστορικά , μετράμε, τουλάχιστον πέντε τέτοιες εκλογικές αναμετρήσεις “βίας και νοθείας” σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ελληνικού κράτους.

Μάλιστα,  θα λέγαμε , πως    τέτοιας έκτασης,  νόθευση και χάλκευση  των εκλογικών αποτελεσμάτων σαν στις πρόσφατες εκλογές, δεν ξανάγιναν στη χώρα. Τολμάμε, μάλιστα να υποστηρίξουμε πως  εκείνες  οι ιστορικές πια,  στημένες εκλογές   της  Καραμανλικής   «βίας και  νοθείας»  του 1961,  συγκρινόμενες με    τις  Μητσοτακικές,  παρφουμαρισμένες   με  τα πατσουλί  του  “Predator”, που εμείς, τουλάχιστον ,οσμιζόμαστε  έντονα,  μοιάζουν,  οι πρώτες   με … καραγκιόζ μπερντέ    και  εκείνες του Κυριάκου με…   αστραφτερά   σκηνικά του   περίφημου   Μπρόντγουέι.

Δε θα επικαλεστούμε τις πληροφορίες και τις αναλύσεις ειδικών από τεχνικής άποψης  σε τέτοια ζητήματα,. Πώς  (όπως αποκαλύπτουν  σε μας τους αδαείς περί αυτά), μπορείς να προσθέσεις και να κατανείμεις σε ελληνικές εκλογές , ψήφους και στα άλλα  κόμματα,  για να μη  φανεί η απάτη, από την πλούσια δεξαμενή των σχεδόν 4.000.000 εκλογέων της Αποχής.  Είναι ,όπως είδαμε και τελευταία,  το μεγαλύτερο “κόμμα” στην Ελλάδα,  οι «οπαδοί» του οποίου δεν  προσέρχονται στις κάλπες,  είτε συνειδητά (η πλειοψηφία), είτε  επειδή είναι   Απόδημοι (κυρίως). Οι   θανόντες, επίσης   και μη διαγραμμένοι από τους εκλογικούς καταλόγους, υπολογίζονται από τους ίδιους ειδικούς σε πολλές χιλιάδες! Και σκόπιμα δεν έχει  γίνει, ως και αυτή την ώρα το ξεκαθάρισμα των εκλογικών καταλόγων ,για να υπάρχει κι   αυτή ως  δεξαμενή άντλησης  πλαστών ψήφων, αλλά και  κάλυψη της νοθείας   με τέτοια τερτίπια.

Εμείς θα σταθούμε σε άλλες   ενδείξεις, που με το χρόνο , τη βοήθεια της τεχνολογίας και με… λίγη τύχη,  θα γίνουν αποδείξεις και μάλιστα τρανταχτές. Κάτι τέτοιο με τη σειρά του, ασφαλώς, θα καταλήξει να γυρίσει μπούμερανγκ,  θηλιά σφικτή στο  λαιμό, όχι μόνο των πρωταγωνιστών  της απάτης, αλλά και όλων όσοι  εμπλέκονται- διαπλέκονται   άμεσα ή έμμεσα με το καθεστώς, που έστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  με την παρέα του.  Ειδικά τα…καλά παιδιά  από το χώρο της (κατ΄ ευφημισμό)  ελληνικής Δικαιοσύνης .

Να επικαλεστούμε  δύο κορυφαίες ενδείξεις (θα τις  χαρακτηρίσουμε έτσι, προς διευκόλυνση ,αλλά και τυπική   συμμόρφωση στη βασική αρχή του τεκμηρίου αθωότητας):

1.΄Ενας λαός που πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια από «φωτιά και σίδερο», με κορυφαίους σταθμούς

α. Την πρώτη  χρεοκοπία,

β .Την πανδημία  (πρώτη  στην  Ευρώπη η χώρα μας  σε νεκρούς από κακή διαχείριση).

γ .Την τωρινή δεύτερη χρεοκοπία (πρβλ πλασματικό ΑΕΠ , κατά κεφαλήν εισόδημα, εξοπλισμοί,  ακρίβεια, επερχόμενη  λαίλαπα από το 2032 καταβολής 15 δις το χρόνο μόνο για τόκους! )

δ.Τη  δολοφονία 700 αθώων μεταναστών και προσφύγων στην Πύλο και δεκάδων αθώων θυμάτων στα Τέμπη

Προσθέστε σε αυτά:

α.  ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ,  είναι  χρεωμένα  με ιστορική  πια σφραγίδα στη Δεξιά παράταξη.

β. ΄Ένα ΣΥΡΙΖΑ  (πριν την αποστασία) που ως κυβέρνηση είχε δοκιμαστεί και προβιβαστεί  σε κρίσιμες    εξετάσεις. Και παρά τα όποια λάθη του, ο Αλέξης Τσίπρας (αυτός ήταν στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ) ,βρισκόταν πρώτος και σε απόσταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  έτοιμος να «κόψει το νήμα».

2. Στατιστικά με τα ιστορικά εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν εδώ  σε μας, αλλά και  από τα αποτελέσματα που παρουσίαζαν πριν τις εκλογές  άλλα ανεξάρτητα και ειδικευμένα σε τέτοιες στατιστικές επιστημονικές έρευνες   κέντρα :

α .Είχε  επισημανθεί επανειλημμένα   το πασιφανές πως το καθεστώς Μητσοτάκη είχε  εξαγοράσει σχεδόν το 80% της ελληνικής βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Στην ουσία, δηλαδή,  το σύνολο της γκεμπελικής συντεχνίας , υπηρετούσε το καθεστώς.  Ακόμα και τα ελάχιστα αντικυβερνητικά , λαθρόβια έντυπα,  έριχναν νερό στο μύλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δοθέντος πως  η μόνη τους έγνοια ήταν το κομμάτι της πίτας της διαφήμισης και των λογής «παροχών», διευκολύνσεων και «δωρεών»,  που θα αποσπούσαν απο παντού , για να επιβιώσουν .  Σε αυτές τις αγοραπωλησίες εντάσσονται και ΟΛΕΣ οι, επίσης κατ΄ ευφημισμό, αποκαλούμενες εταιρίες Δημοσκοπήσεων,  που ειδικά αυτές κολύμπησαν ΠΡΩΤΕΣ στο μητσοτακικό χρυσάφι όλα αυτά τα χρόνια.

β. Η βάρβαρη,  σε μίμηση αλήστου μνήμης ναζιστική προπαγάνδα,  που εξαπέλυσε όλος αυτός  ο εξαγορασμένος  και ισχυρότατος πολιορκητικός μητσοτακικός  κριός,  δε φάνηκε ικανός να υπερισχύσει στην πολιορκία του ΣΥΡΙΖΑ. Και ως την τελευταία στιγμή, όλα έδειχναν πως η πολιορκία σύντομα με τα αποτελέσματα των εκλογών, θα είχε λυθεί. Με σοβαρές , μεν, απώλειες από τη μεριά του συνασπισμένου  τότε, λόγω Αλέξη Τσίπρα,  ΣΥΡΙΖΑ , αλλά πάντως, έστω και με πύρρειο νίκη, το καθεστώς  με τη γαλάζια ακρίδα του, θα είχε εγκαταλείψει  την άλωση της χώρας.

γ. Ακόμα και οι εξωνημένοι Παναγοπουλο-Φαναρο-Γεράκηδες ,παρά τη λυσσαλέα δημοσκοπική προπαγάνδα που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια, δεν τόλμησαν  να δώσουν  νίκη στους χορηγούς τους στη Ν.Δ, μεγαλύτερη  από 1-5   μονάδες στις εκλογές Μαϊου.  Ούτε καν φαντάστηκαν  μια διαφορά που άγγιξε στις εκλογές που ακολούθησαν  τις 20 μονάδες.  Αν και  για τις  εκλογές  του Ιουνίου,είχαν πάρει εντολή να αυξήσουν τη διαφορά, τουλάχιστον στις 10 μονάδες.  Και έτριβαν και τα ίδια τα  μέλη της μαφιόζικης   φαμίλιας, τα μάτια τους γι΄αυτό που συνέβη.

δ. Εμείς εδώ, μιλούσαμε στις δικές μας ελεύθερες και με πραγματικά στατιστικά  εργαλεία  δημοσκοπήσεις  για νίκη του ΣΥΙΖΑ «πάνω στο νήμα», ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ υπό τις εξής προϋποθέσεις:  Αν άλλαζε πορεία ως τις εκλογές  σε 3-4 κορυφαία  ζητήματα, όπως: 1.Στροφή από τον ιδιόμορφο  εθνικισμό, από τον οποίο χρόνια κατατρύχεται η Αριστερά, λόγω  του συνδρόμου της εθνικής μειοδοσίας, που κουβαλάει. 2. Την   καταδίκη  της κυβέρνησης για   τους εγκληματικούς εξοπλισμούς  και την αποκάλυψη των πραγματικών λόγων  (μίζες) που ο Κυριάκος Μητσοτάκης  πέταξε πακτωλό από  δημόσιο χρήμα στα σκουπίδια και γέμισε την Ελλάδα με άχρηστα παλιοσίδερα και λαμαρίνες .3. Τον άκρατο έμφυλο ρατσισμό  που συνεχίζεται ακόμα και στο νέο ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα με το νέο αρχηγό του, που δηλώνει (ή έτσι τουλάχιστον πιστεύουμε) ,απαλλαγμένος από  τα σύνδρομα τού έμφυλου ρατσισμού και  φορέας των άφυλων κοινωνιών.  Ειδικά για το τελευταίο αυτό   καταλυτικό λάθος του  Αλέξη Τσίπρα  γράφαμε σε κείμενό μας με τίτλο:

ΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , Ο ΠΑΣΚΑΛ ΜΠΡΥΚΝΕΡ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ (*)

18 Νοέμβρη 2022

…Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΑΝ ΔΕ ΣΗΜΑΝΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ,  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ,  ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΑ…ΠΕΝΑΛΤΙ.  Ο ΕΜΦΥΛΟΣ ΡΑΤΣΙΜΟΣ  ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΘΑ  ΓΙΝΟΥΝ  Ο  ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΟΠΗΣΗ.

 

 

 

Συμπεράσματα:

(Πάλι ,να θυμηθούμε τους παλιούς, κλασικούς φιλολόγους με τις περιεκτικές τους καθαρευουσιάνικες  ατάκες, για  να κλείσουμε):

Τούτων ούτως εχόντων και λαμβανομένου υπόψη ότι

1.Ο ελληνικός λαός  δεν αποτελείται στο σύνολό του από ηλίθιους.

2.Η Δεξιά στην Ελλάδα ανέκαθεν, ήταν η μειοψηφία,  δε διέθετε  πάνω από το 20-25% (μάξιμουμ) του εκλογικού σώματος

3.Ναι, μεν, η νεολαία σήμερα, δεν έχει καμιά σχέση με τις γενιές της Εθνικής Αντίστασης- Ανταρτών και εκείνης του Πολυτεχνείου,   αποχαυνωμένη από τις ουσίες και το νετ, αλλά δεν παύει, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες,  να βράζει το αίμα του νεολαίου

4.Κανένας άνθρωπος , και ειδικά ο ΄Ελληνας, όταν:

α  σκοτώνεις το γονιό του ,γιατί τον αφήνεις ως  κυβέρνηση, να πεθάνει εκτός ΜΕΘ, που δε φρόντισες να έχεις, γιατί κλέβεις το  δημόσιο χρήμα.

β .αν μη τι άλλο, ο ΄Ελληνας  διαθέτει συναισθηματικά, περισσότερο και από ηθικά, ανακλαστικά  και δεν    αθωώνει εύκολα ένα φονιά  εκατοντάδων  αθώων θυμάτων και ανάμεσά τους παιδιά και νεολαίοι, όπως συνέβη στην Πύλο και τα Τέμπη.

γ δε διστάζει να γίνει “κόκκος” ψήφου της «κινούμενης άμμου»  σε εκλογές, όταν φτάνει να πληρώνει κοντά στα  2 ευρώ το λίτρο τη βενζίνη ή δεν έχει 3 ευρώ (όσο ένας καφές!) να δώσει στο έφηβο κορίτσι του να πάρει σερβιέτες!).

Μου, λέει κανείς,  από πού  στα κομμάτια πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 25 Ιούνη 2023 το 40 % των ψήφων ; Τί παίχτηκε εκείνο το βράδυ των εκλογών;

Η Ιστορία έδωσε την απάντησή της. Τώρα, σειρά έχει να  ενισχύσει την αξιοπιστία της η…Τεχνολογία.  Ας βρει και ας μας πει  ποιο   “Predator”  και πώς εγκαθίδρυσε στην ταλαίπωρη αυτή χώρα ένα καθεστώς ,χειρότερο από εκείνο του ΄Ορμπαν και το οποίο,  αν δεν πέσει σύντομα,  θα  ζήσουμε να δούμε και  στην Ελλάδα ημέρες «΄Οργουελ»!

.

.