Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝE…ΚΕΤΑΜΙΝΗ!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ιατροδικαστής μίλησε μαζί της δύο φορές -Τη μία τον ρώτησε για την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οδηγείται στο δικαστήριο

Résultat de recherche d'images pour "Χρηστος Κραβαριτης ιατροδικαστης φωτο"

Δύο επικοινωνίες τις οποίες είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μαζί του δύο φορές. Η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη, διά μέσω των δικηγόρων της, ήταν ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Η δεύτερη επικοινωνία με την γυναίκα που παραπέμπεται σε δίκη για τον θάνατο σε ηλικία 9 ετών της κόρης της, Τζωρτζίνας, έγινε ενώ εκείνη ήταν προσωρινά κρατούμενη.

Συνεχίζοντας, είπε: «Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα».

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα λόγω προσωπικών δεδομένων.

***

Η συνετή  Ελλάδα ολόκληρη σήμερα πρέπει να ντρέπεται! ΄Οχι, μόνο,  γιατί   κρατούν στη φυλακή μια ΑΘΩΑ γυναίκα και χαροκαμένη μάνα.  Περισσότερο ο καθένας  τον εαυτό του να αισχύνεται.  Μιλάμε για τους σώφρονες.  ΄Οσοι, ακολουθούν   το σοφό  Πυθαγόρα στη βραδινή τους  αυτοκριτική  του  ”Πη παρέβην; Τι δ`έρεξα; Τι μοι δέον ουκ ετελέσθη;

Μην περιμένετε από το πλήθος.  Το  έχουν σε  καταστολή. Μέ ένα τηλεκοντρόλ  ή ένα κλικ στο χέρι, ψάχνει να κολυμπήσει  από απόπατο σε χωματερή. Και ηδύνεται.

 Εσύ ,όμως, ο συνειδητοποιημένος πολίτης, ο ακτιβιστής και ψαγμένος     δεν όφειλες να είσαι   έξω από  τις φυλακές  που κρατούν αιχμάλωτο έναν εντελώς αθώο άνθρωπο  και να απαιτείς  την αποφυλάκισή του;    Πού είναι η  καθιστική διαμαρτυρία  σου  έξω από τα βοθροκάναλα  και τις φυλλάδες, τα χαλκεία και τα άντρα  που κατασκευάζουν οι Νικολούληδες ενόχους  χάριν της  τηλεθέασης  και της μοιρασιάς της διαφημιστικής πίτας;

Σε σένα μιλάω.  Είπαμε, άστον τον κρετίνο.  Δε σώζεται . Είναι σε διαρκές  κώμα. Σύντομα θα  του τραβήξουν το μηχάνημα από   την πρίζα.

Εσύ, όμως,  δεν έχει καμιά δικαιολογία. Η σιωπή σου είναι συγκάλυψη  στο έγκλημα.  Ηθική αυτουργία!