ΘΑ ΕΔΙΝΕ TO “ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ” Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟΥΣ … ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ;

                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

Αλλαγή αρχηγού, πολιτικών θέσεων και νοοτροπίας προτάσσει ο Λοβέρδος για το ΚΙΝΑΛ

“Μεταξύ των σημείων της συνέντευξης του, μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει στον λόγο του για την στασιμότητα των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ. Αφού ο βουλευτής κάνει την παρακάτω παραδοχή, φτάνει στο σημείο να μιλήσει για αλλαγή αρχηγού στο κόμμα: «Από τις εκλογές του 2019 μέχρι και σήμερα η πολιτική απήχηση του χώρου μας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 7-7.5% στην καλύτερη περίπτωση. Πρέπει να αλλάξουμε αρχηγό, να αλλάξουμε πολιτικές θέσεις, να αλλάξουμε νοοτροπία. Πχ αυτά τα «ούτε-ούτε» δεν συγκροτούν πολιτική στάση.Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν δεν υπάρξει ολική επαναφορά θα υποστούμε καθολική έκλειψη»

***

΄Οντως θα υποστούν  στο ΚΙΝΑΛ  “καθολική έκλειψη”  είτε με Γεννηματά  είτε με Λοβέρδο στο τιμόνι.  Και ευτυχώς .
Αυτό,  όπως κατάντησε , δεν είναι το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου.  Το ΠΑΣΟΚ με τα έστω, πολλά του λάθη,  δεν είναι πια …ΠΑΣΟΚ.
Οι οπαδοί,  όσοι απέμειναν  τέτοιοι, δεν έχουν θέση ούτε με το Μητσοτάκη  ούτε με το ΚΚΕ. Και οι δυο κομματικοί  αυτοί χώροι, που εκπροσωπούν, ήταν  οι προσωπικοί   διώκτες του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν τον  έστειλαν στο δικαστήριο για τα “πάμπερς” του Κοσκωτά (που όντως, τα πήρε ο Ανδρέας). Αλλά,  έστησαν ολόκληρη  θέατρο  με τα  “γουνάκια”, για  να κλέψουν, Δεξιά και Αριστερά,   ψήφους του ΠΑΣΟΚ. ΄Αθλιο πολιτικό παιχνίδι.
  Και “θα τρίζουν τα κόκκαλα”  του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αν έστω και μια ψήφος  Πασόκου, πάει σήμερα  στο γιο του Κωνστ.  Μητσοτάκη ή στους   διαδόχους  του Χαρίλαου Φλωράκη.  Ευτέλισαν αμφότεροι την πολιτική  στην Ελλάδα

Από την άλλη, ποιος οπαδός του ΚΙΝΑΛ πιστεύει πως    θα έδινε  ο Ανδρέας το “δαχτυλίδι”  σε Γεννηματά ή Λοβέρδο; Σε κανένα από τα σημερινά στελέχη.  ΄Οπως ανίερο είναι  να πάει ψήφος  Πασόκου  σε ΚΙΝΑΛ, Ν.Δ και ΚΚΕ.

____________________________________________

1. Λευκορωσία: Ακτιβιστής της αντιπολίτευσης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο δικαστήριο

Λευκορωσία: Ακτιβιστής της αντιπολίτευσης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο δικαστήριο

Η κόλαση του Λουκασένκο  βρίσκεται λίγες ώρες μακριά  από την Κεντρική Ευρώπη!  Και ακόμα, δεν κουνιέται φύλλο  εδώ!   Κάτι χαστουκάκια-χάιδα στον πισινό  του δικτάτορα είδαμε.

Πεθαίνει κόσμος  στη Λευκορωσία. Βασανίζεται σε μπουντρούμια και  κάτεργα. Ντροπή σου  Ευρώπη!

 

2. Ομοφοβική επίθεση στη Ναύπακτο: Ξυλοκόπησαν άγρια νεαρό -Η οργισμένη ανάρτησή του

Η ανάρτηση του νεαρού στο Instagram

****

Ηθικοί  αυτουργοί  κι αυτού του εγκλήματος είναι οι  τύποι σαν αυτή την κυρία  που στολίζουμε παρακάτω.  Το όνειδος του αιώνα, εκτός των άλλων και  γι΄αυτό που κάνανε στο παλικάρι.  Ναζί, στο μυαλό και την ψυχή  .  Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Κουράγιο, φίλε. Είμαστε δίπλα  σου. Και είμαστε οι  περισσότεροι. Μην το βάζεις κάτω.

3. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου (ΝΔ) έγινε viral με βίντεο για την «αξύριστη μασχάλη»

Πυρ και μανία» η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την «αξύριστη μασχάλη» - «Κύμα» αντιδράσεων μετά την ανάρτησή της! - Lifestyle - Νέα Κρήτη

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Με αξιώσεις διεκδικεί μια έδρα για τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

“Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter, βίντεο που ανέβασε η πολιτευτής της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μιλάει για τα πρότυπα ομορφιάς και εξηγεί γιατί σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει και εξηγεί ότι βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες».

«Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο» λέει.

Με τα πρότυπα ομορφιάς θέλησε να ασχοληθεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου και να πει την άποψη της για τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και τις πανάδες οι οποίες προβάλλονται στα social media.

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο «καταδικάζει» και χαρακτηρίζει «νοσηρό» το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να φωτογραφίσει και να δημοσιεύσει στα social media του ένα χαρακτηριστικό του σώματός του το οποίο δεν συνάδει με τα λεγόμενα «πρότυπα ομορφιάς».

Στο στόχαστρο της Αφροδίτης Λατινοπούλου μπήκαν οι τρίχες, οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα των γυναικών αλλά και οι άντρες που αναδεικνύουν τη γυναικεία φύση τους.

Συγκεκριμένα, η κ. Λατινοπούλου, ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε να λέει: «Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση στα social media την οποία νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο ασχολίαστη διότι καταστρέφεται η κοσμοθεωρία μας, η κοινωνία μας και γενικότερα όλα όσα έχουμε μάθει.

Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματος τους. Αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν. Τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι… Στους άντρες μπορεί, προφανώς και να μην αρέσουν ή να αρέσουν αλλά ας το αφήσουμε λίγο έξω το κομμάτι των ανδρών.

Εγώ, που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα. Αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες. Που είμαι γυναίκα. Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω. Αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό. Δεν είναι! Είναι άσχημο. Και βλέπουμε από την άλλη συνεχώς τους άντρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς την γυναικεία φύση, ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο, γυναικεία ρούχα, γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες. Προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές ανδρικά ρούχα, και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσικολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες, και για τους άνδρες. Ε λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς. Ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι που μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να σκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, γιατί σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτή είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν ξυριζε τις μασχαλες της”.

*****

Τώρα να ασχοληθεί κανείς με τέτοιο  “σάπιο φρούτο”  ή να κάνει πως δεν καταλαβαίνει;   Το καλύτερο είναι να την προσπεράσεις, βέβαια   και να την αγνοήσεις. Ξέρεις πόσες τέτοιες “ρόμπες” κυκλοφορούν δίπλα σου;  ΄Ομως,  αυτό το  φρικιαστικό ζόμπι,  συμβαίνει να  βρίσκεται  στο ελληνικό κοινοβούλιο.  Αποφασίζει για χίλια πράγματα από τα οποία και τα… χίλια δεν είναι για τα κυβικά της. ΄Οπως  και των περισσοτέρων, βέβαια, συναδέλφων της στο… Ναό της Δημοκρατίας.  Ας μη γελιόμαστε.  Αλλά, με τούτη, τί γίνεται ,τι κάνουμε με δαύτη τώρα;

Κοίτα. Ο βλάκας είναι ανίκητος. Η Λατινοπούλου,  ως τέτοια,  δεν κωλώνει. ΄Εχει θράσος  απύθμενο.     Θα σου τη  βγει κι από πάνω. Εύκολη λες πως είναι η αυτογνωσία; Αγώνισμα, δύσκολο και για λίγους. Και πάντως όχι για τους  “Λατινοπούλου”

Οπότε, λες, παράτα την.  “΄Ομοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα” .Και ξεμπερδεύεις.  Η Λατινοπούλου έχει τα τακίμια της.  Που τη στείλαν άλλωστε και στη Βουλή. Δε μας έχει ανάγκη. Κι αν εμείς δεν την έχουμε επίσης μια, εκείνη, τέτοια που είναι  και  με τα μυαλά που κουβαλά, δε μας έχει ανάγκη  δέκα.

Να μην ξεχνάμε, όμως , πως  είναι τούτοι που εμάς τους “διαφορετικούς” , επειδή ακριβώς τα μυαλά μας  παίρνουν άλλες στροφές…αντιστρόφως ανάλογες από τις δικές τους,  θα μας κρέμαγαν στο Σύνταγμα αν είμαστε  σε άλλες εποχές!  Κι εμείς, ως αιθεροβάμονες πάντα  και ανθρωπιστές,  θα  ξαναλέγαμε ” Κύριε, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι”.  Μια ζωή τους δίνουμε συχωροχάρτι. Μια τέτοια  αντιμετώπιση και στάση  η Ιστορία απέδειξε πως είναι  σκέτη καταστροφή.

Είμαστε δυο εντελώς διαφορετικοί  κόσμοι. “Μέρα, νύχτα”. Αν έχουμε κάτι κοινό με δαύτους, είναι πως και οι δυο “κόσμοι” περπατάμε όρθιοι στα δυο μας πόδια. Αυτό, όμως και από  μόνο του, δε μας κάνει απαραίτητα  ανθρώπους. Και προπαντός ίδιους και όμοιους.

Η Λατινοπούλου  είναι άκρως  επικίνδυνη. Και φορέας  άρρωστης νοοτροπίας.   Ακόμα  πιο επικίνδυνη κι  από τον ξεφωνημένο  ΝεοΝαζί  Βορίδη για παράδειγμα.   ΄Ιδια και όμοια  αντιλαμβάνεται  όλος αυτός ο συρφετός τον κόσμο. Με νόρμες σκουριασμένες παλιομοδίτικες και άκρως  εγκληματικές κα επικίνδυνες.

Μάλιστα, τούτη  αναπαράγει  στερεότυπα βαριάς ντροπής  στον  αιώνα μας. Γυρίζει πίσω την Ιστορία  σε πρότυπα  εποχών που μόνο φρίκη και οδύνη θα έπρεπε να  προκαλούν σε μας σήμερα.

 

Λοιπόν, κυρά μου, άκουσε.  Είσαι καταδικασμένη  να μην μπορείς  να περάσεις τις εξετάσεις , για να πας  σε παραπάνω  τάξη.  Δεν έμαθες, ούτε ποτέ θα αντιληφθείς    πως “ουκ ένι  άρσεν και θήλυ”  Δε χωρίζουμε πλέον  τους ανθρώπους σε άντρες και γυναίκες.  Με κριτήρια σεξιστικά, μπούτι και  βυζί, που εύκολα πετάς κι εσύ έξω, ξυρισμένες μασχάλες,  πλάτες, κοιλιακούς, “προσόντα”  και… γαμωσταυρίδια.

Οι κοινωνίες απεξαρτώνται σιγά -σιγά από  τέτοια  . Κάτι τελευταία αμετανόητα  “πρεζόνια” μείνατε.  Καθηλωμένοι στο έδαφος, μια   και  δε σας  χωράει να σας πάρει   το αεροπλάνο που πετάει στον αυριανό ΝΕΟ  ΚΟΣΜΟ.

Άλλωστε,  οι άφυλες κοινωνίες  που  χτίζονται , θα είναι κόλαση για σας, ως απολιθώματα μια  ξεπερασμένης κα σιχαμένης  εποχής της  αιδοιοφαλλοκρατίας.   Ζήστε στον κόσμο σας εδώ κάτω. Δεν έχετε και άλλη επιλογή.

 

4. Εκεί που κρεμούσε ο Ρίτσος και ο Μίκης τ’ άρματα, κρεμάει η Μόνικα και ο Μιθριδάτης τα νταούλια

ΤΑ ΝΕΑ,

Ο διευθυντής του in.gr, διορίστηκε μετακλητός στο ιδιαίτερο γραφείο της Νικολάου!

Εκεί που κρεμούσε ο Ρίτσος και ο Μίκης τ’ άρματα, κρεμάει η Μόνικα και ο Μιθριδάτης τα νταούλια | tanea.gr

 

“Αν η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με όρους λαϊκοπόπ ή ψευτοεπαναστατικής χιπ χοπ εν είδει πολιτικού τραγουδιού, τότε έχουμε πρόβλημα ως κοινωνία”.

 

Το πρόβλημα,  κοντυλοφόρε του ΔΟΜ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη) και σφογγοκωλάριε  της Νικολάου , είναι απολύτως  ορατό, στους, εκτός των άλλων και  μη έχοντας   βρωμίσει   τα χέρια τους με …ναρκοδολάρια.  ΄Οπως  τα δικά σου ,που  στάζουν τέτοιο αίμα.

Οπότε…τούτων ούτως εχόντων,  είσαι ο τελευταίος που, ούτε και ως τέτοιος ,θα   μπορούσε να μιλήσει  για Ρίτσο, άρματα και επαναστάσεις.  Δεν σε παίρνει στο ελάχιστο μια και διάλεξες να μπεις κι εσύ σε βόθρο.

Αν για κάτι μπορείς ελόγου σου να μιλάς, είναι   δύο δεδομένα. ΄Η θα γλείφεις πατόκορφα εκεί που έφτυνες (δηλαδή τη φαμίλια Μητσοτάκη και τις “Νικολάου”) , όταν τσέπωνες τα  “αργύρια”  του άλλου  δημοσιογραφικού οργανισμού  τέρατος  (ΔΟΛ και ΔΟΨ) ή θα απολογείσαι χωρίς να πείθεις άλλους,  πλην των όμοιων σου, για τους λόγους που  και το δικό σου όνομα, ομού με  άλλων… αξιότιμων   συναδέλφων  σου (π.χ Ιωάννη Πρετεντέρη, Γιώργου Παπαχρήστου, ΄Ελενας Ακρίτα λίγο πριν, κ.α)    ) είναι αναγεγραμμένα στις μισθοδοτικές καταστάσεις που καταβάλουν αποδοχές    μόνο σε ναρκοδολάρια, ως μη υπάρχον άλλου είδους νόμισμα για αμοιβή σας  σε ένα ΔΟΜ.

 

Τελείωνε λοιπόν.  Δε σε παίρνει. Και μην επιμένεις να σε ξεβρακώνουμε και σένα, επειδή έχουμε άλλους  …επιφανέστερούς σου να αφήνουμε γυμνούς και τετραχηλισμένους,

Να θυμάσαι μόνο πως  του Μιθριδάτη  και  της Μόνικας, ούτε το δαχτυλάκι  δεν μπορείς να  γλείψεις.  Κάν΄το εκεί  που ξέρεις.    Και όπως είπαμε. Πατόκορφα!

 

5.Υμνος εις την ελευθερίαν»: Η ιστορία του Εθνικού μας Υμνου και η αναβίωσή του στις Σπέτσες

Με τεράστια Ελληνική σημαία κάλυψε το σπίτι του κάτοικος στην Αργολίδα (vd) - Kalimera Arkadia

 

Ξεσαλώσανε τα εθνικιστάκια πανελλαδικά με τα τζέρτζελα της Αγγελοπούλου και του Καλύβα για  τα  200 χρόνια από το ΄21. Επέτειο που την αμαύρωσαν και ασέλγησαν στη Ιστορία   με όσα τερατώδη και ψεύτικα  έλεγαν.

΄Ασε που γέμισαν εκτός των άλλων  τη χώρα  με  πατριωτικές  επιγραφές, γαλανόλευκα πανιά και παντιέρες που ένα γήπεδο ολόκληρο  δεν τις χωράει.  Σε πόλεις κα χωριά. Μανία και τούτη.

 

Είδαμε χτες  δίπλα στο  κτίριο της Περιφέρειας  στη Χαλκίδα και φρίξαμε.  Στη γέφυρα πεζών  ψηλά,  με μεγαλογράμματα ο στίχος του ύμνου  ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ.  Τόσους στίχους έχει  ο ΄Υμνος  και ο ανεγκέφαλος  διάλεξε τα σπαθιά, τα αίματα, τον τρόμο.  Θερμοκέφαλος  πατριωταράς.

Γράφαμε παλιότερα για το ίδιο θέμα .Βόρεια Ελλάδα τώρα. Κομοτηνή.

“…Εμεινα ακόμα λίγο στο διάδρομο. Οι Μουσουλμάνοι με τα κεφάλια κατεβασμένα είχαν πια διαλυθεί .Πήρα κι εγώ οργισμένος και πικραμένος το δρόμο να πιω ένα καφέ στο “σκουέρ” ,στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Παραπάνω, φάτσα- θέα η τεράστια ατσάλινη σπάθα (πάνω από 12 μέτρα!),έργο της χούντας, με το αίμα να στάζει στην αιχμηρή κορφή της, δέσποζε στο πάνω μέρος . Κανείς δήμαρχος ή άλλος υπεύθυνος, δεν την γκρέμισε, για να σταματήσει να “παγώνει το αίμα” κάθε Μουσουλμάνου που την αντικρύζει, γιατί σκέφτεται πως η σπάθα είναι εκεί συμβολικά ,να του θυμίζει πάντα πως είναι εχθρός, Τούρκος ,ξένος.
Ξένος στον τόπο του!
΄Αει σιχτίρ, πανάθλιοι ,πατριωταράδες-Ελληνάρες, Κομοτηνής και πάσης Ελλάδος!”