Ινφλουενσερισμός. ΝικοΚαρανικιά δηθενιά κι αμερικανιά , που βγάζουν μάτι!

ανάρτηση Καρανίκα

Νικος Καρανίκας, π.συμβουλος Αλέξη Τσίπρα:  “Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας…»

 “…από την Πόλη έρχομαι  και στην κορφή κανέλα» με… άρωμα Μαρέβας.

Τώρα, τί δουλειά έχει ο μισογυνισμός και το γνωστό  ρεφρέν  «χτύπα κάτω από τη μέση για να έχεις το πάνω χέρι», μόνο ο π. σύμβουλος  του π. πρωθυπουργού  το γνωρίζει. Αλλά δε… γνωρίζει τίποτα για την ταμπακιέρα. Ούτε για την πανάκριβη μπιζουτιέρα, όπως την άνοιξε και είδε ο κόσμος το περιεχόμενο με τα ακριβά χρυσαφικά  και τα  αρώματα   Μαρέβας .

Κατάλαβες, Στέφανε Κασσελάκη γιατί πήγε το καράβι  φούντο ο προκάτοχός σου; Γιατί  εφάρμοζε συμβουλές Καρανίκα.

Υ.Γ. 1. Αυτός πάλι  ο …ινφλουενσερισμός  πού κολλάει και  τί σας λέει;  Στράβωσε το σαγόνι,  να τον κάνω ζάφτι. Τούτο  κι αν είναι  δηθενιά κι …αμερικανιά. ΄Ασε μας ρε, Καρανίκα!

  1. Κυρία Μαρέβα, εμείς εδώ με τη θεσμική ιδιότητα του ιστορικού, οφείλουμε να δώσουμε απαντήσεις, πληροφορίες και στοιχεία στις γενιές που έρχονται για όσα σου καταλογίζει η  βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μας εδώ θα ανατρέξουν να μάθουν την αλήθεια, όταν θα έρθει η στιγμή (και θα έρθει) να αποφασίσουν εκείνοι οι ΄Ελληνες  «αύριο», αν πρέπει όλος αυτός ο πλούτος της φαμίλιας  σας,  να κατασχεθεί, ως προϊόν εγκλήματος και άρα ανήκων στο Δημόσιο . Περιμένουμε, λοιπόν κι εμείς εδώ τις απαντήσεις σου. Καθαρές και ξάστερες. Και άσε τις μηνύσεις. Μόνο απάντηση δεν είναι. Ξεκάρφωμα  για  κάλυψη , ναι.