Ισόβια στην Πισπιρίγκου. Η δικαιοσύνη των 20.000 νεκρών εκτός ΜΕΘ, της Πύλου και των Τεμπών,άλλη μια φορά σε ρεσιτάλ ΄Υβρεως και αφασίας!

Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας -Η απόφαση του δικαστηρίου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ανακριτή – Δείτε φωτογραφίες στο ...

Κολωνός: Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης, αθώα η μητέρα της

Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης (Video)

Γνωστό στην Ελλάδα  πως  η Δικαιοσύνη είναι ταξική και πρωτίστως  κομματική (διάβαζε  …θεραπαινίς    της εκάστοτε εξουσίας).  Αν δεν ήταν τέτοια, δε θα έστελνε   στο απόσπασμα   αθώους προλετάριους (ων ουκ έστιν αριθμός)  από συστάσεως  ελληνικού κράτους και θεσμών .  Ούτε το  Θεόδωρο Κολοκοτρώνη  φυλακή,  αν η απονομή της δεν  ήταν  “άνωθεν καταβαίνουσα” από “στέμματα” και  “γραβάτες”.

Στην εποχή μας, πάντως ,απόκτησε και μια άλλη ιδιόμορφη   ιδιότητα. Η δικαιοσύνη απονέμεται  συνήθως στα  χρωματιστά  “σαλόνια των φυλλάδων και τα  εκθαμβωτικά τραπεζοπαράθυρα των καναλιών.  Οι έδρες και οι αίθουσες δικαστηρίων είναι η τυπική διεκπεραίωση αποφάσεων που έχουν ήδη ληφθεί από τους εμπόρους της βιομηχανίας θεάματος ακροάματος . Και απλώς  στα δικαστήρια, σφραγίζονται  για  τυπική νομιμότητα και  εκτέλεση.

 

 

 

Είναι παρήγορο, πάντως ,μέσα σε όλη αυτή τη σήψη και την ιδιωτεία,  που οι συστημικοί  δικαστές ,τακτικοί και ένορκοι, πριονίζουν ανελλιπώς και σε βάθος  το κλαρί του δέντρου που κάθονται. Και σε μια χώρα, τη δεύτερη φτωχή στην Ευρώπη (μετά τη  Βουλγαρία), αν μη τί άλλο, και μόνο μαρξιστικά αν το ερμηνεύσεις,  οι θεσμοί θα καταρρεύσουν  αναγκαστικά.  Πρώτος, ο ανύπαρκτος στη  χώρα, ως θεσμός,  αυτός της Δικαιοσύνης.

 

Υ.Γ 1. Μια απλή απορία, που  ανακυκλώνεται  στο πανελλήνιο και εμείς προσωπικά την έχουμε  σε λαθρακρόαση ακούσει εκατοντάδες φορές. Πώς γίνεται σε  μια οικογένεια πάμπτωχη και πολυμελή, που δεν μπορεί ούτε ένα πιάτο φαϊ να βάλει στο τραπέζι της, μια και ο πατέρας, λένε,  ήταν παρών-απών,  ειδικά η μάνα,  να βλέπει το 12χρονο κορίτσι της, να αλλάζει λούσα ακριβά  καθημερινά και να κυκλοφορεί με πανάκριβα μοντέλα  iPhone και να μην υποψιαστεί πως κάποιος “Μίχος” θα την είχε βγάλει στο κλαρί; 

 2. Σήμερα,  με την απόφαση της αθώωσης της μητέρας από τον Κολωνό, αποδεικνύεται πως  η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν απονέμεται μόνο  στα πρωινάδικα από το Λιάγκα και την Τατιάνα, αλλά και τις μαινόμενες… Μαινάδες του Ρουβίκωνα,  της Μπεκατώρου και της Παπαχαραλάμπους. 

Χαίρε, χώρα της φαιδράς πορτοκαλιάς.  Δεν είσαι μόνο αστεία. Βρίσκεσαι  χρόνια τώρα    σε …αφασία!     

Το σχόλιο Κούγια μετά την απόφαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δυστυχώς σήμερα δοκιμάστηκε και η αντοχή τακτικών δικαστών, αλλά και ο θεσμός των ενόρκων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δυστυχώς η πλειονότητα των ενόρκων έδειξαν ασέβεια στην διαδικασία. Ειδικά οι κυρίες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και αντάλλασσαν μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση είμαι άνθρωπος που ζει στον χώρο της Δικαιοσύνης εδώ και 50 χρόνια. Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κρίση της Δικαιοσύνης και το κυριότερο από όλα να διατυμπανίσω ότι η κρίση για την κυρία κατηγορουμένη θα είναι αθωωτική. Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο. Καταφέραμε και αναδείξαμε θέματα που ούτε η ανάκριση, ούτε η προανάκριση ανέδειξε ποτέ, είχαμε την υποστήριξη κορυφαίων επιστημόνων. Το δικαστήριο έμεινε μόνο με τη γνώμη του Ράϊκου, ενός τοξικολόγου όπου έγινε τοξικολόγος μετά τα 53 του χρόνια, τον οποίο επέλεξαν εκτός του πίνακα πραγματογνωμόνων. Θα καταθέσουμε έφεση, υπάρχει και δεύτερος βαθμός», είπε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας παράλληλα τους δημοσιογράφους για την συνεργασία που είχαν επί 15 μήνες.

«Προσωπικά είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα της κυρίας κατηγορουμένης. Κάναμε τα πάντα. Με εξέπληξε η ομόφωνη απόφαση, έχω πολλά ερωτηματικά. Εξεπλάγην. Περιμένω να δω σε ποιο αποδεικτικό στοιχείο πάρθηκε αυτή η απόφαση»,