ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ “ΘΕΣΜΟΥΣ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ! (1. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)

Κυριάκος  Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Θα εξαγγείλει αγορά Rafale και φρεγατών!
Μητσοτάκης με δημοσιογράφους

Τα ντεσού κατά τη λήψη της οικογενειακής φωτογραφίας της νέας κυβέρνησης στο περιστύλιο της Βουλής - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Periodista.gr - «Για τους πρεζέμπορες στέλνεις τους...» - Το νέο μήνυμα του Μαρινάκη στον Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα παιδιά του σε εκδρομή στο Μιστρά, το 1966

Πρωθυπουργός της χώρας είναι  ο  γιος του χειρότερου πολιτικού της Ελλάδας,  μετά τη λήξη του μεγάλου πολέμου.  Διεφθαρμένος πολιτικός  ο Κωνστ. Μητσοτάκης (Αποστασία, Mayo, για  να περιοριστούμε  στις κορυφαίες απάτες του),  έγινε πάμπλουτος από την πολιτική, αλλά και γνωστός από   συμπεριφορές που μόνο σε  Μαφιόζο θα μπορούσε κανείς να  συναντήσει.  Η ακηδεμόνευτη Ιστορία μετά λόγου γνώσεως  συμπεραίνει σήμερα, μετά από συνεχή  έλεγχο των πηγών και των στοιχείων, τόσο χρόνων   πως ο αρχηγός της “δυναστείας”  Μητσοτάκη είχε συμμετοχή στη δολοφονία του γαμπρού του Παύλου Μπακογιάννη, το οποίο    εκτέλεσε  με “συμβόλαιο θανάτου” η Β΄17 Νοέμβρη,  αυτοαποκαλούμενη και  “επαναστατική, λαϊκή  οργάνωση”.  Στη δεύτερη φάση της δράσης της,  η οργάνωση του Κουφοντίνα και των Ξηρών, αναλάμβανε και τέτοιες “βρώμικες” δραστηριότητες (δολοφονίες, ληστείες -απαλλοτριώσεις, επιθέσεις, τραμπουκισμούς  κ.α).  Κι  είναι ιστορική επίσης  αλήθεια και αυτή η διαπίστωση   από πλήθος στοιχείων που έχουν έλθει στο φως μέχρι σήμερα.

 

Πέρα από το ασυγχώρητο έγκλημα για το πολιτικό σύστημα της χώρας να έχει  ένα από τα  πλέον αήθη ,και λίαν  παθογενή  χαρακτηριστικά του, αυτό  του νεποτισμού,  την άγρια οικογενειοκρατία (πρβ. Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, αλλά και άλλες μικρότερες πολιτικές  δυναστείες),  τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτός της προέλευσής του από    “τζάκι”,   γενικώς θα τον χαρακτηρίζαμε , ως “λίγο”, παντού.   Μόρφωση, πολιτική , επικοινωνιακή-χαρισματική ικανότητα  ανύπαρκτα.

 

Δεν σπούδασε ποτέ σε ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά περάτωσε πανεπιστημιακές σπουδές “αβρόχοις ποσί” στο γνωστό, αμαρτωλό αμερικάνικο Χάρβαρντ που κάθε “στούρνος”, αλλά “γόνος”, μπορεί να πάρει πτυχίο και αναγνωρίσεις,  αν έχει καλούς χορηγούς. Τα δίδακτρα και οι  δωρεές είναι  απολύτως απαραίτητα … μορφωτικά προσόντα εδώ.  Ακλόνητο επιχείρημα για την πασιφανή αυτή αλήθεια είναι το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επιστήμονας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΝΗΜΑ. Πέρα από τις γνωστές “εργασίες” πανεπιστημιακής και μεταπανεπιστημιακής απόκτησης  τίτλων.  Ούτε ένα βιβλίο, άρθρα στο αντικείμενο της επιστήμης του. Εντελώς ανύπαρκτος ως επιστήμονας. Το μόνο …επιστημονικό(!) του προσόν που οι χειροκροτητές του   επικαλούνται ανελλιπώς και ανερυθριάστως είναι    η γνώση της αγγλικής  γλώσσας(!!).

 

Αλλά και ως  πολιτικός, με ικανότητες και ιδιαίτερα,παραδοσιακά  χαρίσματα που έχουν, καλώς ή κακώς,  καθιερωθεί από τα συστήματα για  την άσκηση  εξουσίας, είναι επίσης παντελώς άγνωστα. Γυμνός από κάθε πολιτικό ταλέντο.   Και  αν δε ανήκε στην “φαμίλια”  Μητσοτάκη, ,αν κατέβαινε σε εκλογές με “δικό” του όνομα, όχι βουλευτής δε θα ήταν, αλλά  “δεν θα τον ήξερε ούτε ίδια του η μάνα”.

 

  Από ηθικής άποψης τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  συμπεριφέρεται  σχεδόν όπως  ο πατέρας του. Η  βασική, η κυρίαρχη…πολιτική  του αρχή  είναι τούτη: “Μπαίνεις στην πολιτική πλούσιος και φεύγεις ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ  πλουσιότερος”. Κι αυτός είναι ο λόγος που δε διστάζει να προχωρήσει σε ανεπίτρεπτες πολιτικά, αλλά και εγκληματικές  από το “μέσο άνθρωπο” , θεωρούμενες  ποικίλες συμπεριφορές.  Συγκεκριμένα:

 

1.Εκμεταλλευόμενος την υπεροψία, τον εθνικισμό και τη μεγαλομανία Ερντογάν, ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα της ανάληψης της  εξουσίας να προκαλεί τον επονομαζόμενο και “Σουλτάνο”,ο οποίος, ήταν “ηλίου  φαεινότερο” πως  θα “σήκωνε το γάντι”  και θα απαντούσε με σκληρότερες προκλήσεις.  Το σχέδιο  Μητσοτάκη ήταν να καλλιεργηθεί τεχνητή ένταση και μάλιστα  ελληνοτουρκικού  πολέμου(!) σε Αιγαίο- Αν.Μεσόγειο. Σκοπός η αγορά-μαμούθ  όπλων  από τον  επίσης διεφθαρμένο Γάλλο πρόεδρο Μακρόν. Αγορές που   θα στοιχίσουν στον ήδη για δεύτερη φορά σε οικονομική κρίση ευρισκόμενο  ΄Ελληνα, 10 ολόκληρα δισ!  Απ΄αυτά, τουλάχιστον, 1 – 1,5 δισ. θα είναι οι μίζες Μακρόν Μητσοτάκη και λοιπών  εμπλεκομένων στο μεγαλύτερο  ευρωπαϊκό σκάνδαλο  των τελευταίων δεκαετιών.

 

2. Εξαγόρασε κυρίως με ναρκοδολάρια, αλλά και άλλο “μαύρο χρήμα”   τον ελληνικό Τύπο, σχεδόν στο σύνολό του, ο οποίος πλέον ανήκει σε   “κατάμαυρους” επιχειρηματίες, από εμπόρους ναρκωτικών ως και απατεώνες του κοινού, ποινικού δικαίου και αισχρούς κερδοσκόπους κάθε είδους. Σε αντάλλαγμα  και με ανυπολόγιστα κέρδη, οι διεφθαρμένοι αυτοί  εκδότες , κοντυλοφόροι- και αχυράνθρωποι, ξεπερνώντας  κι αυτόν  τον Γκέμπελς της Ναζιστικής Γερμανίας στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση, στηρίζουν όλα τα εγκλήματα της σημερινής  κυβέρνησης και του προσωπικά του διεφθαρμένου ΄Ελληνα πρωθυπουργού.

 

3. Αδιαφόρησε για την επικινδυνότητα της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα και παρά τις προειδοποιήσεις (ήδη εμείς εδώ από τα τέλη Ιανουαρίου 2020) να ληφθούν άμεσα μέτρα, αδιαφόρησε  και επέτρεψε στον ιό να  περάσει και τα ελληνικά σύνορα. Στη συνέχεια χειραγωγούμενος από τους  διεφθαρμένους επιχειρηματίες του Τύπου,  ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ τις προειδοποιήσεις μας , επέβαλε πραγματικό  συνταγματικό πραξικόπημα απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και διασπάθισε εκατομμύρια από το δημόσιο  κορβανά για να  ικανοποιήσει τις κερδοσκοπικές απαιτήσεις  τους.  Ουδέποτε στη Ελλάδα η βιομηχανία Παραπληροφόρησης διέπραξε ένα τόσο μεγάλο έγκλημα, εκμεταλλευόμενη  ασύστολα ,προκλητικά και με πρωτοφανή  αγριότητα τη συγκεκριμένη πανδημία με όπλο το φόβο, τον πανικό, τη σύγχυση και την απειλή ζωής και ελευθερίας για να τα “κονομήσει”. ΄Ολη  τούτη η ασυγχώρητη επιπολαιότητα αντιμετώπισης του ιού, όσο και η χρησιμοθηρία του Τύπου και κάποιων αχυρανθρώπων της κυβέρνησης από το χώρο  της επιστήμης, βύθισαν τη χώρα στην ύφεση και ήδη η οικονομία μπήκε στην τροχιά της κατάρρευσης και της νέας οικονομικής κρίσης που  ενέσκηψε  λίγο καιρό μετά την πρώτη.

 

4.  Αγκάλιασε ως φίλο, αλλά και προσωπικό ‘χορηγό” του ίδιου  και του κόμματος της Ν.Δ τον κατηγορούμενο για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών Βαγγέλη Μαρινάκη.  Ο εν λόγω υπόδικος, πέρα από την εμπλοκή του στην υπόθεση της  μεταφοράς τόνων ηρωίνης με το Noor1, θεωρείται επίσης και ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας 10 μαρτύρων στην ίδια υπόθεση,η μαρτυρία των οποίων ήταν καθοριστικά -συντριπτικά  εναντίον του. Ωσαύτως, πρωτοφανές για κράτος δικαίου (τέτοιο δεν είναι η Ελλάδα), δε βρίσκονται δικαστές να δικάσουν τον κατηγορούμενο Μαρινάκη,  επειδή φοβούνται πως ο “βρώμικος”  εφοπλιστής θα  δολοφονήσει κι αυτούς,όπως τους μάρτυρες  με κάποιο τρόπο!  Απίστευτο; Αληθινό στην Ελλάδα!

 

5. Υιοθέτησε  τη διαφθορά κορυφαίων στελεχών του κόμματός του,αλλά και από το  συγγενή χώρο του ΠΑΣΟΚ  (Σαμαράς, Γεωργιάδης, Πικραμένος, Βενιζέλος, Λοβέρδος κ.α) από την ήδη καταδικασμένη στην Αμερική  φαρμακοβιομηχανία Novartis. Οι παραπάνω  π. πρωθυπουργοί και π. υπουργοί υγείας , σύμφωνα  με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και  τις έρευνες και τις αποφάσεις   των διωκτικών και δικαστικών αμερικανικών αρχών, δωροδοκήθηκαν κατά τρόπο προκλητικό και επιζήμιο για τον απλό ΄Ελληνα και μάλιστα κατά την περίοδο της σκληρής οικονομικής κρίσης,  λόγω της χρεοκοπίας της χώρας. Ο φίλος του Μαρινάκη και πρωθυπουργός της χώρας, όχι μόνο κάλυψε απολύτως αυτές τις εγκληματικές πράξεις  διαφθοράς, συντάσσεται με τους ενόχους και αποκαλεί το μέγα αυτό σκάνδαλο , σκευωρία, αλλά έχει επιδοθεί και σε ένα  συνεχές και επικίνδυνο, ως… η “ρώσικη ρουλέτα”  παιχνίδι,  προκλητικής  άλωσης  της δικαιοσύνης με αχυρανθρώπους του,  απειλές για τη ζωή έντιμων δικαστών που χειρίζονται το συγκεκριμένο σκάνδαλο, αλλά και συγκάλυψη του εγκλήματος της επίσης δολοφονίας μαρτύρων στο εν λόγω σκάνδαλο (τουλάχιστο τεσσάρων ,ως τώρα γνωστών ονομάτων).

 

6. Σύμφωνα με την καταγγελία του ακροδεξιού δημοσιογράφου και εκδότη Στ.Χίου,  λίγες εβδομάδες πριν, ο ίδιος  δέχτηκε δολοφονική επίθεση από “πληρωμένο” δολοφόνο, ο οποίος  με βάση τα δικά του στοιχεία και τα επιχειρήματα, προσελήφθη από δικηγόρο της οικογένειας του πρωθυπουργού, για να τον  δολοφονήσει,επειδή συνεχώς  προχωρούσε  σε σκληρή κριτική  στο πρωθυπουργικό ζεύγος και ιδιαίτερα στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

 

 

Αυτός, λοιπόν,  είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της  Ελλάδας.  Φορέας του  πιο σημαντικού  και καθοριστικού θεσμού για την Ελλάδα.   Και είναι αρκετά, όσα αναφέραμε,  και για το οποιοδήποτε κάτοικο αυτής της χώρας ή  και  τον  ξένο παρατηρητή ,ακόμα και  των μη   λαμβανόντων  υπόψη  την κρίση  ιστορικού, να μορφώσουν  δική τους άποψη  και να καταλήξουν  στα  προσωπικά   τους συμπεράσματα για του  τί  είδους πρωθυπουργό διαθέτει αυτή την ώρα τούτη η χώρα.

 

Με ελάχιστα από αυτά  που του καταλογίσαμε ως παθογένειες και ανεπίτρεπτες ,ειδικά για πολιτικό, εγκληματικές συμπεριφορές, άλλος  δε θα μπορούσε να σταθεί ούτε λεπτό,  ως πρωθυπουργός μια χώρας με δημοκρατία “Δυτικού” τύπου.  Ακόμα και ο δικτάτορας Πούτιν και ο Ερντογάν και ο Λουκασένκο λειτουργούν  με περισσότερη προφύλαξη στα  ανίερα δικά  τους  εγκλήματα, τηρώντας ,έστω, τα οφθαλμοφανή προσχήματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε αυτό.

 

Και εν τέλει, ύστερα απ΄αυτή την επώδυνη για τη χώρα μας διαπίστωση,θα πρέπει ο καθείς σώφρων και έντιμος πολίτης να σκεφτεί.  Τελικά,  “ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος”; Με άλλα λόγια, μήπως ο ελληνικός λαός έχει τον πρωθυπουργό, τους δικαστές και τους δημοσιογράφους που του αξίζουν; ΄Εχει τέτοιους θεσμούς  η Σουηδία για παράδειγμα; Κι αν όχι, γιατί;