Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΜΟΥΘ!

      ΣΥΜΜΕΤΡΑ

1. Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Πακέτο με 12 & 6 μέτρα για Οικονομία και ΄Αμυνα

Μητσοτάκης απο ΔΕΘ: Πακέτο με 12 & 6 μέτρα για Οικονομία και Αμυνα

Στην αμυντική θωράκιση της χώρας είναι σαφής η αύξηση της ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων με την αγορά 18 αεροσκαφών Rafale, τεσσάρων υποβρυχίων και άλλων οπλικών συστημάτων που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης. Μένει να διευκρινιστεί το κόστος του εξοπλιστικού προγράμματος,

***

Το επισημαίνουμε εδώ και ένα χρόνο. Συνεχώς,αδιαλείπτως, κουραστικώς. ΄Ηρθε και επισήμως η επιβεβαίωση.

Μοναδικός στόχος της κυβερνητικής θητείας Μητσοτάκη ήταν αυτό το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Θα πάρει τις μίζες και θα εξαφανιστεί.

Αλλά,  επειδή σε αυτό τον τόπο δε λειτουργούν  θεσμοί, της δικαιοσύνης πρωτίστως, δεν υπάρχει σοβαρό  κράτος, εμείς υποσχόμαστε από εδώ να τα πάρουμε πίσω  τα κλεμμένα απ΄τη τεράστια περιουσία της φαμίλιας. Το…ρεφρέν  “κλέβουμε και κάνομε τους απογόνους μας πλουσιότερους”, τούτη τη φορά  τα όργανα δεν θα το παίξουν.

Δεν  είμαστε όλο χαχόλοι και ανεγκέφαλοι. Ούτε άρπαγες και διεφθαρμένοι σαν τα μέλη της κυβερνητικής ” φαμίλιας”.

2. Γαλλικά πανηγύρια για τα εξοπλιστικά-μαμούθ του Μητσοτάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το γαλλικό υπουργείο Άμυνας και η εταιρεία Dassault Aviation μετά τις ανακοινώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ, οι οποίες επισημοποίησαν πως η χώρα ανοίγει το πουγκί της και θα ξοδέψει δισεκατομμύρια ευρώ για απόκτηση νέων αεροσκαφών και όχι μόνο.

Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ μεγάλες προκλήσεις, το εθνικό σύστημα υγείας βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση και ο τομέας της εργασίας δέχεται ισχυρά πλήγματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε με την ομιλία του από τη Θεσσαλονίκη ότι ένας από τους βασικότερους λόγους της προσέγγισης με τον Εμανουέλ Μακρόν ήταν για να κλείσει το «ντηλ» της αγοράς μοίρας 18 αεροσκαφών Rafale.

Γαλλικά πανηγύρια για τα εξοπλιστικά-μαμούθ του Μητσοτάκη

Οι ανακοινώσεις αυτές του πρωθυπουργού ακούστηκαν σαν μουσική στα αυτιά της Γαλλίδας υπουργού Άμυνας, η οποία έσπευσε να δώσει τα απαραίτητα συγχαρητήρια στην εταιρεία Dassault Aviation, κατασκευάστρια των πολεμικών αεροσκαφών και να χαρακτηρίσει το ντιλ ως επιτυχία της γαλλικής βιομηχανίας αεροναυπηγικής.

***

Αληταριό.  το “Μακελειό της Αριστεράς” η εφσυν,   ξαφνικά… “ανακάλυψε την Αμερική”.! Σήμερα κατάλαβε  το παιχνίδι Μακρόν και Μητσοτάκη!  Εδώ και  μήνες   φωνάζουμε, γινόμαστε κουραστικοί με την επανάληψη πως ο μαφιόζος πρωθυπουργός έστησε πόλεμο για να  τσεπώσει μίζες   και οι αλήτες της φυλλάδας της κολεκτίβας συντακτών,τσιμουδιά.  Ούτε λέξη!
Και όχι μόνο. Υπερθεμάτιζαν, ήταν  στο πλευρό της κυβέρνησης και μάλιστα την κατηγορούσαν  για ανοχή, γιατί δεν τηρούσε σκληρότερη  γραμμή στον Ερντογάν!
Και δεν ήταν  τούτη  η μόνη.  Το Ντοκουμέντο  και η Αυγή , όλο αυτό τον καιρό με το στημένο σκηνικό, είχαν  καταντήσει χειρότερες από την iefimerida.gr. Ακόμα και ο Ράπτης  κρατούσε πισινή.  Τα “Μακελειό της  Αριστεράς” ξεβρακωμένα,  ανασκουμπωμένα ,  ανήθικα ως το μεδούλι, έπαιζαν και τούτα  “χοντρό χαρτί” στο  βρώμικο παιχνίδι του εθνικισμού. Να ρίχνουν καθημερινά  “νερό στο μύλο”  των προκλήσεων,  της έντασης, του φόβου και της σύγχυσης. να παίζουνε συνειδητά  το παιχνίδι Μητσοτάκη.
Και ξαφνικά σήμερα ανακάλυψαν  το μέγα έγκλημα του… Ελλάς- Γαλλία Συμμαχία. Και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι παλιάνθρωποι, ξεδιάντροπα, προκλητικά.  Τόσο καιρό δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν δεν είχαν πάρει μυρωδιά το μεγάλο φαγοπότι που έστησαν Μακρόν και Μητσοτάκης.Κουβέντα για όσα εμείς καταλογίζαμε  στο “Νονό της  κυβέρνησης. ” για τα εξοπλιστικά.
Και σήμερα ,που τους ήρθε η …επιφοίτηση, είδαν το φως το αληθινό  και  ανακάλυψαν την απάτη και τη μεγάλη κλοπή που ετοιμάστηκε από τους συμμάχους της κομπίνας και της διαφθοράς με πρόσχημα  την επεκτατική, τάχα, αντίληψη   του Σουλτάνου και τη απόκρουσή της με στρακαστρούκες.  Σαν να μην ξέρουν, εκτός των άλλων,  πως από τα σχέδια στο  χαρτί ως τη  δράση,είναι…ένας αιώνας δρόμος.
Αλήτες είπαμε τούτοι. Χειρότεροι από τους Κουρτάκηδες και ους Ράπτες. Είναι το “αριστερό χέρι” της…Δεξιάς πολιτικής. Αν κάτι τους νοιάζει ,είσαι εσύ. Να κάνεις κλικ ,να αγοράσεις τα ψεύδη και την υποκρισία,να πουλήσουν αριστεροφρονύνη για να…ζήσουν.
Θα ξαναπάς από εκείνη τη μεριά;  Τότε είσαι ο κύριος υπεύθυνος αυτής της αισχρότητας, Δεν είναι οι κοντυλοφόροι  των “Μακελειό” χειρότεροι από σένα.  Είσαι ο “χορηγός” τους,  η δύναμη της αφροσύνης και της ανηθικότητας τους. Στις πλάτες σου πατάνε για να  έχουν μπόι μικρό ή μεγάλο ανάλογα.

3. ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» για τις εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» για τις εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ανασφάλεια γιατί τον τόνο στην εξωτερική πολιτική τον δίνει η μυστική διπλωματία, για την οποία δεν είπε ούτε λέξη, ενώ βάφτισε «μείζονα» τη μόνη διαφορά με την Τουρκία (ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα). Ανασφάλεια γιατί ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε χωρίς κοστολόγηση ένα πρόγραμμα εξοπλιστικών μαμούθ, εν αγνοία της Βουλής, των κομμάτων, των θεσμικών οργάνων όπου συμμετέχει και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και κυρίως χωρίς κανένα στρατηγικό σχέδιο». Συμπυκνώνοντας με ειρωνικό τρόπο αναφέρει: «Ευτυχώς που κατά τον κ. Μητσοτάκη το τουρκικό ερευνητικό, που εδώ και ενάμισι μήνα διεξάγει έρευνες Νότια του Καστελλόριζου, δε παραβιάζει κυριαρχικά μας δικαιώματα, γιατί αλλιώς δε μπορούμε να φανταστούμε τι θα εξήγγειλε.
***
Και φυσικά το πλέον αφασικό κόμμα από τη  Μεταπολίτευση και μετά, ο ΣΥΡΙΖΑ,  η μετάλλαξη του παλιού ΠΑΣΟΚ με “μωβ”,αντί “πράσινο”  περιτύλιγμα, ανακάλυψε κι αυτό σήμερα, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση  τη μεγάλη απάτη Μητσοτάκη με το εξοπλιστικό  μαμούθ που εξάγγειλε στη Θεσσαλονίκη  (κλέβουν  και τη ορολογία που χαρακτηρίσαμε εμείς εδώ  τις  αγορές όπλων!).
Αλλά, ήταν  και είναι  ίδιο κόμμα που στα ελληνοτουρκικά δίνει ρέστα εθνικισμού και πατριωτικού ντελίριου.   Δεν είναι απλώς στη γραμμή Μητσοτάκη, αλλά  ο Αλέξης  το πάει και πάρα πέρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ,  κατηγορεί τον Κυριάκο  για…  εθνική μειοδοσία. Πως χαρίζεται στον Ερντογάν και τον αφήνει ανενόχλητο  να  σεργιανίζει  τα σκαπτικά του στις…κρηπίδες μας.
“Τρικυμία εν τω κρανίω”. Ναι,  μεν κίνδυνος ο Ερντογάν,  αλλά …κακώς οι αγορές όπλων!  Αν είναι  έτσι ,βρε ανεγκέφαλα μειράκια της πολιτικής, με τί αντιμετωπίζεται ο Σουλτάνος, αν όχι με νέες αγορές όπλων και υπεροπλία; Και αν ναι, γιατί καταγγέλλετε τώρα   το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ της διεφθαρμένης  κυβέρνησης;
Τι να λέμε τώρα; Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικά είναι η γνωστή του παλιού  ΠΑΣΟΚ που αντιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα:  ” Βυθίσατε το Χόρα”!
Ανεκδιήγητοι, αντιφατικοί, ,δημαγωγοί, εμετικοί εν τέλει.

4.ΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η WASHINGTON EXAMINER
Οι ΗΠΑ εξετάζουν αποχώρηση από τη βάση του Ιντσιρλίκ λόγω της στάσης του Ερντογάν – Στα σχέδια της Ουάσιγκτον και η Κρήτη
Αμερικανικό F-15 απογειώνεται από τη βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία

Καλά τέτοιο παραμύθι ούτε για μπέμπηδες δεν κάνει.
Βρε, άθλιοι ψευταράδες,  ανεδαφικοί και ανιστόρητοι .   Η Τουρκία γεωπολιτικά σε σχέση με την Ελλάδα είναι χίλιες φορές πιο απαραίτητη στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.  Θα αφήσουν οι Αμερικανοί  τέτοιο κελεπούρι και θα πουν  σε τέτοιας σημασίας  βάσεις  “άντε γεια”;
Τί είναι ο Ερντογάν μπροστά  στα αεροπλανοφόρα της υπερδύναμης; Μύγα. Αλλά  δε θα χρειαστεί να  τα χρησιμοποιήσουν. Θα τον ρίξουν , αν είναι απαραίτητο (που δεν είναι)  οι Αμερικανοί, με τον τρόπο που εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα.
Αλλά ο “Σουλτάνος” μόνο στα παιδικά, ανώριμα  μυαλά  Κούλη και  Αλέξη είναι όπως τον παρουσιάζουν. Λίαν επικίνδυνος. Φυσικά για να δημαγωγούν κι απ΄αυτό και να κερδίζουν στους λογής  εθνικοπλειστηριασμούς.
  Το Πεντάγωνο  δεν το βλέπει έτσι.  Και καλώς.

5.Σλοβενία: 22χρονη έκοψε το χέρι της από τον καρπό, για να πάρει απΗ νεαρή γυναίκα που έκοψε το χέρι της από τον καρπόοζημίωση από ασφαλιστικές εταιρείες

***
΄Ελα…Χριστέ και Παναγιά! Τούτη κι  αν είναι άρρωστη με το χρήμα.
Απίστευτα ζωώδες και προσβλητικό   για την έννοια  άνθρωπος. Ποτέ ένα ζώο δε θα διέπραττε  τέτοια ΄Υβρη.