ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ: “Ο ιός είναι φονικότατος, όπως έλεγαν πέρυσι; Όχι βέβαια. Η θνητότητα είναι μικρή (0,15%) και περιορισμένη σε συγκεκριμένες ομάδες”!!

          1. ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ)

 Κούβελας: Το ακριβότερο εμβόλιο κοστίζει 20 εκατ. αλλά διατάζουν εγκλεισμό με κόστος 4,5 δισ και την ελευθερία μας

Επτά απλές και κατανοητές ερωτοαπαντήσεις αλλά και δύο ερωτήματα-κόλαφος για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική της σκληρής και παρατεινόμενης καραντίνας διατυπώνει ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτριος Κούβελας.

Ο έγκριτος επιστήμονας τονίζει ότι ενώ μπορούμε να εμβολιάσουμε επιλεκτικά τους ευπαθείς (ευκολότερα αν υπήρχε ΠΦΥ), και να μηδενιστούν ουσιαστικά οι θάνατοι και η νόσηση (για 500.000 το ακριβότερο εμβόλιο κοστίζει 20 εκατ. ευρώ), αναρωτιέται για διατάζεται εγκλεισμός που κοστίζει 4,5 δισ. ευρώ το μήνα, χάνονται περισσότερες ζωές, καταστρέφεται ο κοινωνικός ιστός, ο πολιτισμός, η ελευθερία μας!

Ακολουθεί η ανάρτησή του στο facebook: 

Απλά ερωτήματα από χαζό, και απλές, αυτονόητες απαντήσεις:

1. Υπάρχει επιδημία σε παγκόσμια κλίμακα;

ΝΑΙ. Προφανώς

2. Ο ιός είναι φονικότατος, όπως έλεγαν πέρυσι;

Όχι βέβαια. Η θνητότητα είναι μικρή (0,15%) και περιορισμένη σε συγκεκριμένες ομάδες

3. Είναι πολλοί οι ευπαθείς;

ΟΧΙ. Το 1-5% του πληθυσμού.

4. Είναι αναγνωρίσιμοι;

Χωρίς πρωτοβάθμια δύσκολα, αλλά ναι.

Σίγουρα ναι κατά 90%. Δηλαδή για τη χώρα μας είναι 100-500 χιλιάδες άνθρωποι

5. Υπάρχουν φάρμακα για όσους νοσήσουν;

Υπάρχουν διεθνώς και μπορούμε να τα εισάγουμε.

6. Μπορεί να καλυφθεί το κόστος;

Φυσικά. Ακόμα και αν νοσήσουν και οι 500.000 ευπαθείς, το κόστος του φαρμάκου είναι μέγιστο μισό δισεκατομμύριο.

7. Υπάρχει και εμβόλιο;

Φυσικά. Μπορούμε να εμβολιάσουμε επιλεκτικά τους ευπαθείς (ευκολότερα αν υπήρχε ΠΦΥ), και να μηδενιστούν ουσιαστικά οι θάνατοι και η νόσηση. Για 500.000 το ακριβότερο εμβόλιο κοστίζει 20.000.000!

8. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ που κοστίζει 4,5 δις το μήνα, χάνονται περισσότερες ζωές, καταστρέφεται ο κοινωνικός ιστός, ο πολιτισμός, η ελευθερία μας κλπ;

9. Γιατί δεν θεσμοθετείται υποχρεωτικά ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού που δεν θα κοστίσει τίποτα παραπάνω;

ΕΔΩ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Για την ακρίβεια, ότι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου, οπότε σκεφτείτε μόνοι σας απαντήσεις. Ελπίζω να βρει κάποιος μια λογική απάντηση.

***

1. Με μια  περατζάδα  από τις φυλλάδες   που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο  οι ναρκέμποροι  εφοπλιστές και      λοιποί “Μαυρολεφτάδες”, θα ανακαλύψεις πως ουδεμία φιλοξενεί το τρομερό και φοβερό  αυτό  κείμενο  του  καθηγητή.  Και πώς να το ανεβάσουν,  αφού  τους τινάζει όλους στον αέρα; Κυβέρνηση και  γκεμπελική   προπαγάνδα.
2. ΄Οσα χάρισε ο Πέτσας από την περίφημη λίστα της διαπλοκής σε δαύτους (περισσότερα από 20 εκατομμύρια)  φτάνανε και περίσσευαν για την αγορά του  πιο ακριβού  εμβολίου. Αλλά, προτίμησαν να   ταϊσουν τα τρωκτικά, όχι να  το αγοράσουν.
3. 5.000 νεκροί που θα γίνου περισσότεροι στους επόμενους μήνες, χρεώνεται η εγκληματική αυτή κυβέρνηση του Κούλη τους  και οι κοντυλοφόροι όλων των συνομοταξιών και των παρατάξεων.
4. Το μήνα χάνονται  4.5  δισ ευρω!  Μόνο και μόνο από το πραξικόπημα του Lockdown .  Η  χώρα χρεοκόπησε. Πάλι από… Δεξιά.
5. Ψυχοπαθείς πλέον οι ΄Ελληνες από τον εγκλεισμό και την ιδρυματοποίηση.
Αλέξη Τσίπρα. Χτες τα λέγαμε.
ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ)  ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ “ΚΑΡΕΚΛΑ”.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,  ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΜΕΝΟΥ  “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ”  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
ΤΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ,   ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ  ΣΤΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ  ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟΥ.

2. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήμερα η απόφαση για την έκδοση ή μη του Ασάνζ στις ΗΠΑ

Ιστορική απόφαση για τον Τζούλιαν Ασάνζ: Δεν εκδίδεται στις ΗΠΑ από τη Βρετανία

Όπως αποφάσισε το βρετανικό δικαστήριο υπό τη δικαστή Βανέσα Μπάρετσερ, ο Τζούλιαν Ασάνζ δεν θα εκδοθεί στις ΗΠΑ ώστε να δικαστεί εκεί για κατασκοπεία.

Σύμφωνα με την απόφαση, υπάρχει κίνδυνος για την ψυχική του υγεία και φόβοι για αυτοκτονία, καθώς αν επιστρέψει στις ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει συνθήκες απομόνωσης που μπορούν να τον οδηγήσουν σε ακραίες πράξεις . Στις ΗΠΑ,  θα  αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης ως και 175 ετών.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του Αυστραλού δημοσιογράφου που περιλαμβάνει 18 κατηγορίες για «συνωμοσία» με την Τσέλσι Μάνινγκ, πρώην αναλύτρια του αμερικανικού στρατού, με σκοπό την παρείσφρηση σε υπολογιστές της κυβέρνησης των ΗΠΑ και για παραβίαση της αμερικανικής νομοθεσίας περί κρατικών απορρήτων.

Κατηγορείται επίσης για δημοσίευση και παροχή πληροφοριών στους δημοσιογράφους και παραβίαση του νόμου για κατασκοπία, επειδή το 2010 δημοσίευσε περίπου 250.000 διπλωματικά τηλεγραφήματα και 500.000 απόρρητα έγγραφα για τη δράση του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Ασάνζ: Μαζί μου πεθαίνει η Δημοκρατία

Πλήθος πολιτών και οργανώσεων καταγγέλλουν ότι υφίσταται διωγμό διότι εξέθεσε εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και χαρακτηρίζουν την ποινική δίωξη σε βάρος του επίθεση στη  Δημοκρατία  και στην ελευθερία του λόγου.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ζει έναν αργό θάνατο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Μπέλμαρς. «Πεθαίνω. Και φοβάμαι ότι μαζί μου (σ.σ.: πεθαίνει) η ελευθερία και η Δημοκρατία». Άλλωστε, περισσότεροι από 60 γιατροί είχαν στείλει επιστολή στην Βρετανή υπουργό Εσωτερικών, εκφράζοντας το φόβο ότι η υγεία του 49χρονου είναι τόσο άσχημη ώστε θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του, διότι υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για τη σωματική και ψυχική υγεία του, ζητώντας να μεταφερθεί σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο, προκειμένου να μπορεί να έχει την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη και θεραπεία.

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Πριν δέκα χρόνια τα WikiLeaks έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την κάμερα αμερικανικού ελικοπτέρου Apache κατά τη διάρκεια εξόδου του στη Βαγδάτη, όταν άνοιξε πυρ σκοτώνοντας πάνω από δέκα ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο εργαζόμενους του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς. Κατόπιν δημοσιοποίησε εκατοντάδες χιλιάδες απόρρητα έγγραφα και διπλωματικά τηλεγραφήματα του αμερικανικού στρατού και της αμερικανικής διπλωματίας.

Τα νομικά προβλήματα του Ασάνζ άρχισαν όταν η Σουηδία ζήτησε την έκδοσή του, έπειτα από καταγγελίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσης. Φοβούμενος ότι η Στοκχόλμη είχε απώτερο στόχο να προχωρήσει στην έκδοσή του στις ΗΠΑ, κατέφυγε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου παρέμεινε για επτά χρόνια.

Όταν μετά την αλλαγή κυβέρνησης στον Ισημερινό το πολιτικό άσυλο που του είχε χορηγηθεί ανακλήθηκε και η βρετανική αστυνομία τον έσυρε έξω από την πρεσβεία, τον Απρίλιο του 2019, φυλακίστηκε για παραβίαση των όρων της προσωρινής απελευθέρωσής του, παρότι στη Σουηδία η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο το 2017. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζήτησε επίσημα την έκδοσή του.

****

Το ερώτημα και μετά την απόφαση για μη έκδοση στις ΗΠΑ   παραμένει το ίδιο βασανιστικό και αναπάντητο: Γιατί και πώς ένα Τζούλιαν Ασάνζ παραμένει, τόσα χρόνια  αιχμάλωτος στα νύχια της κρατικής εξουσίας;

Εν τάξει. ΄Εχουν  ανθρωποφύλακες,  κελιά με σιδερένια κάγκελα,   ρόπαλα στα χέρια και ακόμα χειρότερα, πολυβόλα όπλα με  δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουν, αν έτσι κρίνουν. Και όλα αυτά εναντίον ενός ανθρώπου, που έκανε το αυτονόητο μεν, ηρωικό δε.  Να “ξεβρακώσει”  τις κυβερνήσεις και να αποδείξει πως το έγκλημα, η απανθρωπιά,  η απάτη, η διαπλοκή, η ατιμία έχουν ονόματα εξουσιών ,κρατών, αρχόντων και δημοσιογράφων.

Λένε πως ο πλανήτης αριθμεί 7 δισ.  πληθυσμό. Και  ανάμεσα σε τέτοιο πλήθος δεν υπήρξαν  10 χιλιάδες άνθρωποι να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου, να φτιάξουν μια απέραντη  αλυσίδα, που θα απέκλειε  το κολαστήριο της φυλακής του ΄Ασανζ στο Λονδίνο!   Και δε θα επιτρεπόταν  ούτε η έξοδος ούτε η είσοδος σε κανέναν. Μέχρι να απελευθερωθεί ο  κρατούμενος.  Χωρίς βία, ρόπαλα, όπλα. Πολύ πριν τη σημερινή δικαστική απόφαση.

Θα ήταν  η   διαμαρτυρία των ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Επίμονη, αρραγής, συνεχής ,απροσπέλαστη,  ΕΙΡΗΝΙΚΗ.   Και δε θα έσπαγε  με τίποτα. Με κανένα τρόπο ή μέσο άλλο, εκτός αν χρησιμοποιούσαν   βία.

Κι αν το τολμούσαν,  αν έβαζαν  τους πραιτωριανούς  να χτυπήσουν, να καταβρέξουν, να ρίξουν χημικά, ακόμα χειρότερα , αν  πυροβολούσαν στο ψαχνό, τότε ας  έφευγε  από τα χαρτιά  κι ας γινόταν  πράξη  το  “ποιος είδε το θεό–λαό και δε φοβήθηκε”!

Σε όλη την υφήλιο. Δουλειές να σταματούσαν,  τρένα και αυτοκίνητα ομοίως. Αεροπλάνα να κατέβουν.  Τηλεοράσεις να κλείσουν, διαμερίσματα να κλειδωθούν.  Να βγουν  όλοι στους δρόμους.  Παντού σε κάθε πόλη και χωριό.  Με συνθήματα και πανό.

Κι ας έδειχναν   όχι μόνο στις εξουσίες, αυτές το γνωρίζουν, αλλά σε όσους αρνηθούν να συμμετάσχουν σε όσους δηλώσουν αντίθετοι ή έστω  ουδέτερες “Ισμήνες” πως   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.  Εκατομμύρια, δυνατοί, αποφασισμένοι, οργανωμένοι. Να αποτρέψουμε το άδικο. να ελευθερώσουμε τους αιχμαλώτους. Να αποκαταστήσουμε την τάξη και τη δικαιοσύνη.

“ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ”. Πολλά ,δυνατά και αποφασισμένα. Ας μην επιτρέψουν ποτέ στο μέλλον άλλους  “Τζούλιαν ΄Ασανζ”, αιχμαλώτους του κράτους.

3. α.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ποιος είναι ο νέος «εκλεκτός» του Μητσοτάκη για κυβερνητικός εκπρόσωπος

“Βουλευτής Επικρατείας είναι σαφές ότι άρχισε να προετοιμάζεται για την κάθοδό του στις εκλογές όπου θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού αφού στο λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε την δημιουργία από την 1η Ιανουαρίου της προσωπικής του ιστοσελίδας tarantilis.online, επιδιώκοντας την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες.

«Η αρχή της νέας χρονιάς μάς γεμίζει αισιοδοξία και δυναμισμό. Το 2021 η επικοινωνία και η επαφή γίνεται πιο αναγκαία από κάθε άλλη χρόνια. Η δημιουργία της προσωπικής μου ιστοσελίδας tarantilis.online αποσκοπεί στην ενίσχυση της επικοινωνίας μου με τους πολίτες. Ευελπιστώντας, λοιπόν, να εγκαινιάσουμε έναν νέο δίαυλο online ανταλλαγής απόψεων και γόνιμου διαλόγου, περιμένω με χαρά τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Η σύγχρονη κοινοβουλευτική δημοκρατία της ψηφιακής εποχής γίνεται λιγότερο μονομερής και μετατρέπεται από αντιπροσωπευτική σε γνήσια συμμετοχική».

“Ευελπιστώντας, λοιπόν, να εγκαινιάσουμε έναν νέο δίαυλο online ανταλλαγής απόψεων και γόνιμου διαλόγου, περιμένω με χαρά τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Η σύγχρονη κοινοβουλευτική δημοκρατία της ψηφιακής εποχής γίνεται λγόερο μονομερής”

***

Κύριε…. Γκέμπελς (το Κύριος σε  μάρανε!)

Είσαι δεινός  ψεύτης. Η μύτη σου  φτάνει  στα πόδια σου.  Σφογγοκωλάριος, αχυράνθρωπος της γμεμπελικής  προπαγάνδας  της βιομηχανίας παραπληροφόρησης είσαι.  Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.

Τα υπόλοιπα που λες,  άστα για τους χαχόλους που θα σε ψηφίσουν. Σοβαρό, έντιμο και αξιοπρεπή δεν πείθεις .Τους άλλους, τέτοιοι που είναι,  τους έχεις στο τσεπάκι.

Οπότε,  κόψε τις  μεγαλοστομίες. Τους κερδίζεις και με λιγότερα.  Σιγά, άλλωστε  τα …προσώπατα.  Και το δικό σου μαζί!

β. Μήνυμα Μητσοτάκη: «Πρωτοχρονιάτικο δώρο το εμβόλιο, στο χέρι μας να γίνει το 2021 η χρονιά των Ελλήνων»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

“Παράλληλα, θωρακίσαμε την ζωή και το εισόδημα όλων. Με τόλμη αλλά και χωρίς εκπτώσεις στις αρχές της δημοκρατίας και στους κανόνες του κοινοβουλευτισμού.  Στο γύρισμα του χρόνου, λοιπόν, έχουμε τα εφόδια ώστε να μετουσιώσουμε την εμπειρία του 2020 σε δύναμη για το 2021.

Όμως βρισκόμαστε πια στον επίλογο της περιπέτειας. Και αυτό πρέπει να μας οπλίζει με νέα δύναμη. Το κράτος θα συνεχίσει να φροντίζει την κοινωνία και να στηρίζει την οικονομία. Και η νέα χρονιά θα γίνει σίγουρα χρονιά ελευθερίας.

Το 2021, λοιπόν, θα είναι πυκνό, κλείνοντας παλιές πληγές και ανοίγοντας νέους ορίζοντες. . Και εγκαινιάζει μία καινούργια δεκαετία ευημερίας”.

β. Το τύπωμα χρημάτων, η χρεοκοπία και η Γαλλική Επανάσταση

“Συμπερασματικά, δεν υπάρχει κάτι το καινούργιο, όσον αφορά την εκτύπωση χρημάτων – την ποσοτική χαλάρωση, όπως την αποκαλούν σήμερα οι κεντρικοί τραπεζίτες και τα κράτη, για να την ωραιοποιούν ή για να τη θεωρούν ένα σύγχρονο επίτευγμα. Μπορεί λοιπόν να έχουν περάσει πάνω από 200 χρόνια από τη γαλλική επανάσταση, αλλά στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα – σημειώνοντας πως η εσωτερική υποτίμηση που συμβαίνει σε χώρες της Ευρωζώνης όπως η Ελλάδα, δεν είναι κάτι διαφορετικό.

Απλούστατα, αντί να αυξάνουν οι τιμές, μειώνονται οι μισθοί και τα λοιπά εισοδήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας – οπότε η αγοραστική αξία των χρημάτων τους, παράλληλα με την πτώση των τιμών των περιουσιακών τους στοιχείων. Αντίθετα, το κόστος ζωής έχει αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό σε άλλες χώρες, όπως στη Γερμανία, λόγω της ανόδου των τιμών των περιουσιακών στοιχείων, όπως των σπιτιών και των ενοικίων που έχει ξανά χαθεί η αγοραστική αξία των χρημάτων τους – ενώ η διαχείριση της πανδημίας θα επιταχύνει τις εξελίξεις.

****

Είναι ψεύτης περιωπής!   Μέγας δημαγωγός ο Κούλης τους.  Αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό την τραγική κατάσταση στην οποία  οδήγησε τη χώρα. Η χρεοκοπία ήδη χτύπησε την πόρτα. Η πτωχοποίηση είναι η μόνη φανερή κατάσταση που θα αντιμετωπίσει ο ΄Ελληνας το 2021.

Θα φύγει και τούτος νύχτα. Δυο φορές η Δεξιά χρεοκόπησε τη χώρα μέσα σε 12 χρόνια.   ΄Οποιος το ξεχνάει, πρωτίστως εγκληματεί κατά του εαυτού του.

4. Σκουπίδια

 

Sportdog Team

“Σοκάρει ο Τράγκας . “Τα μέτρα ήταν προσχεδιασμένα”

>>>>.<<<<<<<<

Ζήσαμε πολλά το 2020, και η προσευχή όλων μας συγκλίνει στην παγκόσμια ευχή να σταματήσουν όλα αυτά τα μαρτύρια. Ευχή όλων μας είναι να επανέλθουμε στην ανθρώπινη κανονικότητα, στα ατομικά δικαιώματα, στην ελευθερία της έκφρασης, στις ανθρώπινες επαφές και στις συναναστροφές. Ουδείς δεν μπορεί να ζήσει πολύ απομονωμένος, ως σύγχρονος άνθρωπος των σπηλαίων, ως άνθρωπος του lockdown, δηλαδή με κομπιούτερ, με τηλεδιασκέψεις. Ουδείς δεν μπορεί να ζήσει με την όραση να υφίσταται βλάβες παρακολουθώντας συνεχώς ένα κομπιούτερ.

Όσα ζούμε δεν προστατεύουν τη ζωή του ανθρώπου, αλλά επιφέρουν μόνιμες και θανάσιμες βλάβες στην ψυχή, στο πνεύμα, στο καρδιαγγειακό σύστημα, στην ομαλή ανανέωση των κυττάρων.

>>>>>>

Όλο αυτό μοιάζει με μεσοπόλεμο ή με αρχή του τέλους της ανθρωπότητας. Όλο αυτό είναι προθάλαμος παγκόσμιας ένδειας, που θα φέρει συγκρούσεις και ξεκαθάρισμα μέσω παγκόσμιου πολέμου.

Σίγουρα αυτός ο ιός δεν μπήκε στη ζωή μας τυχαία, ούτε τα μέτρα που πάρθηκαν για να αναχαιτιστεί η μεταδοτικότητά του σχεδιάστηκαν στο γόνατο. Τα μέτρα είχαν προσχεδιαστεί! Το παγκόσμιο κλαμπ της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας επέβαλε μέτρα που συνέφεραν μόνο την οικονομία της πληροφορικής, την οικονομία των φαρμάκων, και την οικονομία των τροφίμων. Δηλαδή συνέφεραν συγκεκριμένους “άρχοντες”, Κινέζους και Δυτικούς, που ελέγχουν αυτούς τους τομείς.

Υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση και συνεννόηση μεταξύ της κινέζικης ηγεσίας, της γερμανικής, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και των ανθρώπων που κατέχουν τα σκήπτρα στα κομπιούτερ, στα φάρμακα, στα εμβόλια και στις μεταφορές τροφίμων και πραγμάτων. Κατά σύμπτωση όλοι αυτοί, το Πεκίνο, το Βερολίνο, η λέσχη Μπιλ Γκέιτς, ο Τζωρτζ Σόρος, ο Ζάκερμπεργκ, το twitter, ο Μπέζος, μεταξύ άλλων ήθελαν να ανατρέψουν τον Τραμπ. Δηλαδή τον μεγάλο εχθρό της παγκοσμιοποίησης. Αυτοί κέρδισαν μέσα σε δέκα μήνες πανδημίας ένα “βουνό” όσο τα Ιμαλάια σε δολάρια, ευρώ και χρυσάφι. Την ίδια ώρα η ανθρωπότητα κέρδισε έναν “ωκεανό” δυστυχίας, πείνας και ένδειας.

Πλήρωσαν εκατοντάδες κανάλια να φωνάζουν “μείνετε σπίτι, και γυρίστε τη ζωή σας στην επικοινωνία και στις αγορές μέσω κομπιούτερ”. Ταυτόχρονα έβαλαν τους τηλεπαρουσιαστές να υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η νέα κανονικότητα, και ότι όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη πρέπει να εμβολιαστούν μια, δύο και άπειρες φορές.

***

Γεώργιος ή, επί το λαϊκότερο, Γιώργος Τράγκας. Από  τους αθλιότερους  εκπρόσωπους  της δεινής παθογένειας που μαστίζει την  εμπορική δημοσιογραφία.

Χωρίς σπουδές, ημιμαθείς,  σκουπιδογράφος, ακροδεξιός,  διαπλεκόμενος, διεφθαρμένος,  “τζάμπα μάγκας”. Δε θα μπορούσε να μην έχει υπάρξει και συνωμοσιολόγος.  Μια απέραντη  σκουπιδοπαραγωγή η πένα του. ΄Οπως  παραπάνω. Και δεν είναι η μοναδική φορά.

Για δείτε …ενημέρωση να σπάζει κόκαλα:

“Τα μέτρα είχαν προσχεδιαστεί! Το παγκόσμιο κλαμπ της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας επέβαλε μέτρα που συνέφεραν μόνο την οικονομία της πληροφορικής, την οικονομία των φαρμάκων, και την οικονομία των τροφίμων. Δηλαδή συνέφεραν συγκεκριμένους “άρχοντες”, Κινέζους και Δυτικούς, που ελέγχουν αυτούς τους τομείς.

Υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση και συνεννόηση μεταξύ της κινέζικης ηγεσίας, της γερμανικής, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και των ανθρώπων που κατέχουν τα σκήπτρα στα κομπιούτερ, στα φάρμακα, στα εμβόλια και στις μεταφορές τροφίμων και πραγμάτων. Κατά σύμπτωση όλοι αυτοί, το Πεκίνο, το Βερολίνο, η λέσχη Μπιλ Γκέιτς, ο Τζωρτζ Σόρος, ο Ζάκερμπεργκ, το twitter, ο Μπέζος, μεταξύ άλλων ήθελαν να ανατρέψουν τον Τραμπ.”

Τόσο ασυνάρτητος. Τέτοιος τερατολόγος.  Εντελώς τρελαμένος!

“Κλαμπ πολιτικής και οικονομικής εξουσίας” (“πάρτ΄τ΄ αυγό και κούρεφ’ το”), “επέβαλαν”,  “οικονομία της πληροφορικής”, “Κινέζοι άρχοντες και Δυτικοί”!΄ ΄Ενας  αχταρμάς  ασυναρτησίας, λέξεις  κα φράσεις από φανερά διαταραγμένο  εγκέφαλο.

Μυαλό κουκούτσι μεν και αχυροστουμπισμένο, αλλά  παρ΄όλα  αυτά ,  δεν παράλειψε, ως μέγα λαμόγιο που είναι,  να εισπράξει την εποχή που ο κολλητός του Κώστας Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα, 10 ολόκληρα εκατομμύρια για να γράφει εκείνες τις παρλαπίπες πως οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον “ανιψιό”! Κι  εκείνος από  το φόβο του… τα έκανε επάνω του  και …αμέλησε την οικονομία, δεν είχε πια μυαλό  να ασχοληθεί με την πρωθυπουργία.  Γι΄αυτό  χρεοκόπησε τη χώρα!

Είναι τα λεφτά και όχι μόνο αυτά,  που κουβάλαγε στην Ελβετία και τον “ξεβράκωσε” κι αυτόν η λίστα Λαγκάρντ.  Κλέφτης-κλέφτης, αλλά…  πατριωταράς ο τύπος.  Και  Ορθοδοξάρα  του κερατά. Και νοικοκύρης πρώτης της Εκάλης.   Σε  όλα μέσα ο παλιάνθρωπος!

Υ.Γ “Τράγκας για Σύψα: «Τι είναι αυτό που πρότεινες ρε; Φτύστε τον»”

Γιώργος Τράγκας!  Ο  κοντυλοφόρος της ψευτομαγκιάς , της απάτης και των ύβρεων!   Φτύστε τον!