ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ “ΑΡΓΥΡΩΝ ΛΟΓΧΩΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ;

1. α. Γερμανικός Τύπος: «Το οικονομικό θαύμα  της Ελλάδας» -Από το χείλος της χρεοκοπίας στο εντυπωσιακό comeback  (iefimerida.gr)

«Το κλίμα δύσκολα θα μπορούσε να είναι καλύτερο», γράφει ο ανταποκριτής του RND στην Αθήνα, Γκερντ Χέλερ στο άρθρο με τίτλο «το ελληνικό οικονομικό θαύμα», προσθέτοντας πως «στην Ελλάδα επικρατεί ευφορία». (iefimerida.gr)

β.  H Ελλάδα στην παγκόσμια 10άδα της ακρίβειας

Μάλιστα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας για τη διατροφική επισφάλεια, η Ελλάδα ανήκει στην πρώτη δεκάδα των χωρών με τα ακριβότερα τρόφιμα στον κόσμο.

Αναλυτικά οι 10 χώρες με τον υψηλότερο «πραγματικό» πληθωρισμό στα τρόφιμα είναι οι Ζιμπάμπουε (80%), Αίγυπτος (30%), Λίβανος (26%), Τουρκία (16%), Ρουάντα (15%), Μπουρούντι (14%), Λάος (14%), Σιέρα Λεόνε (13%), Γκάνα (12%) και Ελλάδα (11%).

undefined

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ - ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ(Οι σημαίες των δύο αδελφοποιημένων χωρών , και με πολλά κοινά,  Ζιμπάμπουε και Ελλάδας)

***

“Αργύρεαις λόγχαις μάχου” ( =Να διεξάγεις τις μάχες σου  με χρηματισμό και με εξαγορά), Πυθία.

Το οικονομικό  λόμπι που στηρίζει το Μητσοτακικό καθεστώς, φαίνεται πως   εξάγει τώρα πια την προσφιλή του  μέθοδο (πρώτοι  διδάξαντες το Μαντείο των Δελφών και ο Μακεδόνας βασιλιάς  Φίλιππος)  και στο εξωτερικό. Αισχρή εξαγορά κοντυλοφόρων από τη διεθνή  γκεμπελική  αγορά.

Δεν εξηγείται αλλιώς. Για να μιλάς περί οικονομικού θαύματος στην Ελλάδα,  πρέπει να είσαι ή θεότυφλος ή  φανατισμένος ή…πληρωμένος.  Σαν να   μένει κανείς …ενεός στο Βόρειο  Πόλο από  τη φοβερή ηλιοφάνεια, που επικρατεί κει πάνω.

Πώς συμβαίνει να βοά ο  κόσμος για την οικονομική εξαθλίωση και την  πτωχοποίηση του μεγαλύτερου  μέρους του ελληνικού λαού ,  τη χρεοκοπία που ήδη βιώνει η χώρα, τη βεβαιότητα πως σύντομα  θα είναι  αδύνατη  η εξυπηρέτηση του υψηλού χρέους ( και πριν από το 2032) και      ξαφνικά , να βγαίνει ένας τύπος ονόματι  Γκερντ Χέλερ ,  ανταποκριτής του RND στην Αθήνα και   χωρίς τσίπα , να  διαπιστώνει    πως  έχει κατακλύσει η  ευφορία τους ΄Ελληνες ,που  δεν ξέρουν πώς να κρύψουν πια  τη χαρά τους από την καλοπέραση  ,για να μη ζηλέψουν οι  …εξαθλιωμλενοι  Γερμανοί.; Μιλάμε  για την  Ελλάδα!  Η χώρα που  ανάμεσα σε  εκατοντάδες στον κόσμο,  φιγουράρει   μέσα στη δεκάδα  της φτώχειας μαζί με  Ζιμπάμπουε,  Ρουάντα  Σιέρα Λεόνε.  Η παραπληροφόρηση, η παραπλάνηση  σε όλο της το  (εξαγορασμένο) μεγαλείο!

Βέβαια,  να σημειώσουμε πως ο  Γερμανός Γκεμπελίσκος τρέμει το  κράξιμο ,σαν  κι αυτό από εμάς εδώ (ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι) γι΄αυτό φυλάει τα νώτα του. Ναι,  μεν, αλλά, σου λέει. Κρατάει και πισινή.   Να τί …αποκαλύπτει  στη συνέχεια:

«Η χώρα δεν έχει ανακάμψει πλήρως μέχρι σήμερα. Στα 208 δισεκατομμύρια ευρώ, το ΑΕΠ ήταν ακόμη πολύ χαμηλότερο από το επίπεδο των 238 δισεκατομμυρίων ευρώ πριν από την κρίση. Το νιώθει και ο κόσμος. Σύμφωνα με υπολογισμούς της στατιστικής υπηρεσίας ΕΛΣΤΑΤ, οι πραγματικοί μισθοί πέρυσι ήταν μόλις στο 71% του επιπέδου πριν από την κρίση. Από το 2009, οι εργαζόμενοι έχουν χάσει περίπου το ένα τρίτο της αγοραστικής τους δύναμης»

Τόσο βρώμικος. «Την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο»!

2. Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας για την Κοίμηση της Θεοτόκου (εφσυν)

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης

α. Για την «κοίμηση της Θεοτόκου» (!)  και τις «δηλώσεις των  εκπροσώπων της “Πολιτείας” (!)  ,   μας ενημερώνει σήμερα η…αριστερή δημοσιογραφία ,όπως την ασκούν εκεί στην   κολεκτίβα Συντακτών.  Τα δίνουν  όλα ,πάλι,   τούτη τη φορά, μπας και συγκινήσουν  τίποτα   θεοτοκοσεβούμενους   και τους ρίξουν  στο  παγκάρι τους κανένα,  έστω και   πενιχρό,  οβολό .

β .   Εντρυφήστε  τώρα στο μήνυμα της  Προέδρου της Δημοκρατίας για τη …Μητέρα της Ζωής!  Το είπε στον ΄Εβρο κι αυτό:  «Ο λαός μας όμως,  αντλεί πάντοτε δύναμη από την παρουσία της Παναγίας. Γι’ αυτό και την γιορτάζουμε σαν Μητέρα της Ζωής».

Αλλά, γιατί Κυρία Πρόεδρε,   η Μητέρα να νοιάζεται μόνο για  τη ζωή κάποιων παιδιών της,   και όχι  για τη ζωή  όλων των τέκνων της , όπως εκείνα  των  κολασμένων της γης που πνίγονται σωρηδόν μπροστά στα μάτια σας;  Το σόι Μητέρα είναι αυτή που  αναγορεύεις ως τέτοια, αφού  ξεχωρίζει  προκλητικά τα παιδά της;  Μήπως σκέφτεστε στραβά και όπως  βολεύει, τα πράγματα,   άρα τα διατυπώνετε λάθος;

γ. Βορίδης: “Είθε η Υπεραγία Θεοτόκος να στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων”

Είθε η Παναγία Θεοτόκος να τον στείλει από εκεί που ήρθε και που είναι ο φυσικός του χώρος των Ναζί, όπως τον υπέδειξε ο πρώην γκουρού του Γ. Καρατζαφέρης.

3. Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν οι 105 χούλιγκαν για τη φονική συμπλοκή

Δε θα μπορούσε να μην πρωτοτυπήσει πάλι η ελληνική δικαιοσύνη! ΄Εχει να διδάξει πολλά  δικαιικά μαθήματα αφασίας   στον κόσμο.

Το τελευταίο  της,  η προφυλάκιση  105 (!) … δολοφόνων, που όλοι μαζί πέσανε και μαχαιρώσανε τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ. Ούτε  ο  δεκατισμός στις ρωμαϊκές λεγεώνες  δεν της  παραβγαίνει.

  Μόνο  στις βεντέτες.  ΄Οπου , αν  δεν μπορείς να σκοτώσεις  το φονιά του δικού σου, καθαρίζεις όποιον συγγενή του μέχρι και δέκατης γενιάς,  βρίσκεις μπροστά σου.

Παγκοσμίως (ΠΑΛΙ)  ρεζίλι!

4. Στη Μύκονο με τον σύντροφό της η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση στη Μύκονο

Όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στο νησί των ανέμων μαζί με τον σύντροφό της, ηθοποιό, σκηνοθέτη και βουλευτή, πλέον, Διαμαντή Καραναστάση.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στο μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά.

***

Και Μύκονο και μοναστήρι!  Καθόλου περίεργο.  Ζωή είναι αυτή. Κόρη του …αριστερού Νίκου Κωνσταντόπουλου, κολλητού και σύμβουλου του Βαρδινογιάννη για το πώς η βενζίνη θα ξεπεράσει σε λίγο τα δυόμιση ευρώπουλα.   Με τις υγείες μας!

Υ.Γ  ΄Εκανε και τον άντρα της  η πρόεδρος του …”που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό,” βουλευτή. Ε, ναι  Να μην μπαίνουν ,το λιγότερο, 15 χιλιαρικάκια το μήνα στο    νοικοκυριό ;  Μόνο ο Μιχαλολιάκος θα έκανε βουλευτίνα την  πολυγαπημένη του σύζυγο και συναγωνίστρια ,  Ελένη Ζαρούλια;

      Το λέγαμε από πολύ παλιά.   Ζωή και Μιχαλολιάκος τα έβρισκαν από πάντα μια χαρά. Τώρα , μοιράζονται και  την αντιγραφή!