ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΕ …ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΣΑΝΑ ΜΑΡΙΝ; Ω, ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!!

΄

΄Η εμείς (κάποιοι)  είμαστε εκτός χρόνου και τόπου και η αξιακή-ηθική  μας κλίμακα χαμηλή ,σάπια και ετοιμόρροπη , ή η κομματική και θεσμική  κρίση στην Ελλάδα είναι όντως άνευ προηγουμένου. και..,ω,  του απύθμενου βάθους!

΄Εχουμε:

– υπαγωγή της χώρας σε  υποψήφια «Ουκρανία»,  με αποκλειστική ευθύνη τις προκλητικές ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατασκευή και συντήρηση  πολεμικού κλίματος σε Αιγαίο και Μεσόγειο με στόχο τις μίζες που εισέπραξε από τις αγορές άχρηστης λαμαρίνας

-31.000 (σύντομα) νεκρούς στην Ελλάδα, πρώτη χώρα στην Ευρώπη (με πληθυσμιακή σύγκριση) από  κακή  .κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας

-2η χρεοκοπία της χώρας και πτωχοποίηση ενός μεγάλου τμήματος  του πληθυσμού

-πρωτοφανή σκάνδαλο με κορυφαίο τη διαπλοκή θεσμών και τη   μετατροπή  ,όπως εκείνο της Νovartis  σε σκευωρία και  των κατηγορουμένων σε  κατήγορους-δικαστές και αντίστροφα.  Καθεστώς πλέον στην Ελλάδα.

Και απ΄όλες αυτές τις εγκληματικές ευθύνες («ανοσιουργήματα»), ζητούν την παραίτηση κυβέρνησης για τις…υποκλοπές!

Αλήθεια τί είχαν να κρύψουν οι…ογκόλιθοι του ελληνικού κομματικού  και γκεμπελικού συστήματος Ανδρουλάκης και Κουκάκης για να γίνουν… Τούρκοι και να ζητούν επί πίνακι την κεφαλήν του υποκλοπέα-ωτακουστή    Κυριάκου Μητσοτάκη; Συμμετείχαν σε κανένα «αρκαδικό όργιο» ως η  πρωθυπουργός της Νορβηγίας,  έχουν ανομολόγητα βίτσια; ΄Η ετοίμαζαν καμιά βομβιστική επίθεση, καμιά μεγάλη ληστεία, απάτη, έγκλημα  «λευκού κολάρου;  Τί παράνομο,τέλος πάντων,  θα συζητούσαν στα τηλέφωνα και θα τους τσάκουναν στα πράσα;

Γιατί, αν τίποτα απ΄όλα αυτά δεν υφίσταται και όλες οι αποφάσεις, οι συμπεριφορές και οι ενέργειές τους υπήρξαν  σύννομες, τί είχαν να φοβηθούν από τις υποκλοπές; Υπάρχουν στο “δημοκρατικό», κομματικό  σύστημα της χώρας   χειρισμοί και πράξεις που δεν πρέπει να γνωρίζει ο αντίπαλος;  Αν ναι,  αυτό είναι ανήθικο, μια και όλα πρέπει να είναι καθαρά και ξάστερα, να λούζονται στο φως του ήλιου στην πολιτική και  ειδικά σε εκλογικές αναμετρήσεις στα  «δημοκρατικά» πολιτεύματα.

Για τον Κουκάκη, εν τάξει. ΄Ολοι οι Γκεμπελίσκοι είναι ίδιοι. Γνωστός ο βίος και η πολιτεία τους.  Και είναι πλέον «έθος», άρα «νόμιμη» η  παράνομη  συμπεριφορά τους,  ως εκπρόσωποι, όπως διατείνονται,  του θεσμικού Τύπου.

Αλλά,  είναι ντροπή, ιδιαίτερα για τον αριστερό  ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν είχε την  πολιτική , κοινωνική και «εθνική» ευαισθησία να ζητήσει να παραιτηθεί η κυβέρνηση για μείζονος και ουσιαστικής  σημασίας λόγους , κήρυξε πόλεμο κι  έκανε σημαία ανατροπής της κυβέρνησης, τις…υποκλοπές!!

Αν

1.Τα προσωπικά  δεδομένα και ειδικά, όσα αφορούν τις επιλογές  των πάσης φύσεως  ορέξεων   …  «κάτω από τη ζώνη»,  είναι απείρως σημαντικότερα , του ανοσιουργήματος να οδηγήσεις  τη χώρα σε πόλεμο για μίζες,  των εγκλημάτων κατά της ζωής από πανδημίες, φτώχεια , απόγνωση  που έχει οδηγηθεί ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού με κυβερνητική ευθύνη

2. Οι μέθοδοι σε μια «δημοκρατία» που επιλέγεις  για να κερδίσεις τον  κομματικό σου αντίπαλο δεν είναι σύννομες ή  έστω είναι νόμιμες, συνήθεις,  αλλά όχι ηθικές, τότε με βάση τέτοια ηθική,  ο υποκλοπέας ορθά σε υποκλέπτει και σε παρακολουθεί, δοθέντος πως  εσύ είσαι αυτός που κλέβεις στο παιχνίδι, όχι ο αντίπαλος.

 

 

Η υποκρισία , ειδικά στο ελληνικό κομματικό σύστημα είναι γνωστό πως  «χτυπάει  κόκκινο».  Στις Μπανανίες, ο  τύπος τρώει   πάντα την ουσία. Το επουσιώδες, το ουσιώδες . Και η σοβαροφάνεια τη σοβαρότητα.

Στην Ελλάδα ο “Καίσαρας  και η γυναίκα” του, δε χρειάζεται να είναι ηθικοί.  Είναι αρκετό, να δείχνουν τέτοιοι. Μιλάμε,δηλαδή,  για πολιτειακό -πολιτικό πολιτισμό , αλήστου μνήμης εποχής   …Τσάρων  Ρομανόφ!  Και  σύγχρονου, επίσης ρώσικου…Πουτινικού.