Ο ΦΡΟΥΝΤ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ …ΤΕΡΑΤΩΝ!

α, Η Μαρία Ζαχάροβα απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μαύρη Θάλασσα -«Ερωτεύτηκα, και αυτό είναι σοβαρό»

Μαρία Ζαχάροβα: H «σιδηρά» κυρία της Ρωσίας που επιτέθηκε ...

β.Όλες οι γυναίκες του προέδρου: Ρώσος επιχειρηματίας παρείχε ακίνητα σε γυναίκες που συνδέονται με τον Πούτιν

Όλες οι γυναίκες του προέδρου: Ρώσος επιχειρηματίας παρείχε ...

 

γ. Αιχμές του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης για την «ανέμελη θερινή ενδυμασία» του Αμερικανού πρέσβη, Τζορτζ Τσούνη

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος Κουκουρίδης

Δεύτερος από αριστερά ο Τζορτζ Τσούνης / Φωτογραφία: evrosnews

“Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα επέλεξε να φορέσει βερμούδα, σανδάλια και μια μωβ μπλούζα που έγραφε «pride beach». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τύχει αρνητικών σχολίων, και μάλιστα ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως στο Facebook”.

****

Έχετε ποτέ σκεφτεί πως η ερμηνεία του προβλήματος  συμπεριφοράς των ΝεοΝαζί στην εξουσία της Ρωσίας ,είναι πιο εύκολη  με τις φροϋδικές  θεωρίες ,ειδικά για  το υποσυνείδητο,   παρά με τις Μαρξιστικές περί ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού;

Βέβαια, οποία κι αν είναι η πιο σωστή ερμηνεία για την παρανοϊκή συμπεριφορά του Νέου Χίτλερ της Ρωσίας και των  αχυρανθρώπων  του, ένα είναι το σίγουρο. Θα ήταν ευχής έργον και προς το συμφέρον της ανθρωπότητας, αν όλο αυτό το εγκληματικό  τσούρμο συρόταν  στο  Διεθνές δικαστήριο,  για να καταδικαστούν και να  σαπίσουν  στη φυλακή, που είναι η θέση τους. Και όχι μόνο για τα πρόσφατα  εγκλήματα στην  Ουκρανία.  Μόνο στη Συρία εξόντωσαν πάνω από 700.000 ανθρώπους!

Πρόκειται για διεστραμμένους   ΝεοΝαζί.  Οι παλιοί δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τούτους.

 

΄Οσο, τώρα,  για το δεύτερο Καπαδόκη , Δεσπότη Αλεξανδρούπολης, “Μουτζαχεντίν”  της Ορθοδοξίας τούτος, η ίδια φροϋδική θεωρία θα έδινε πολλές ερμηνείες και για  για τη δική του  συμπεριφορά .

Πάντως,  αν τον πείραξαν οι  ενδυματολογικές επιλογές του Αμερικανού πρέσβη, αναρωτήθηκε ο  ίδιος πόσο αντιαισθητική είναι η δική του εμφάνιση  με τίς μαύρες ρόμπες, και μάλιστα κατακαλόκαιρα;  Μια αηδία,πέρα από αστεία και γραφική,όταν κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους.