ΣΑΝΑ ΜΑΡΙΝ, “ΚΑΝΕ ΣΕΞ , ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ”

                                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Ρωσία: Νεκρή σε βομβιστική επίθεση στη Μόσχα η κόρη του Αλεξάντρ Ντούγκιν, του «εγκεφάλου του Πούτιν»

Η Ντάρια Ντούγκινα (αριστερά), συγκλονισμένος ο πατέρας της, Αλεξάντρ Ντούγκιν, κρατά το κεφάλι του στον τόπο της τραγωδίας

O ΝεοΝαζί ψευτοφιλόσοφος είναι ο ηθικός αυτουργός των εγκλημάτων του παρανοϊκού Τσάρου της Ρωσίας. Ο δικτάτορας τον θεωρεί μέντορά του και υπακούει τυφλά στις ανοησίες του Χιτλερικού  Ρώσου…διανοούμενου    και φίλου του Μιχαλολιάκου.

Με την ευκαιρία,  να θυμίσουμε πως ο Ντούγκιν είναι ο μεσολαβητής-εισηγητής  εδώ  και πολλά χρόνια, που μπήκε και η Χρυσή Αυγή στην κατάσταση  χρηματοδότησης  με πακτωλό από ρούβλια, όπως πολλά άλλα  ελληνικά κομματικά και ψευτοαναρχικά μορφώματα.

Το γεγονός πως ο ίδιος ο Ντούγκιν γλίτωσε από τη βομβιστική επίθεση  μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε όσους αγωνιούν να δουν νεκρούς τους υπεύθυνους  της φρίκης που προκαλεί  η εγκληματική συμμορία της Μόσχας. ΄Ομως, όσο κι αν είναι δίκαιη η εκτέλεση  τέτοιων  τεράτων,  η πραγματική τιμωρία είναι να οδηγηθούν στο Διεθνές Δικαστήριο ,να καταδικαστούν και να πεθάνουν στις φυλακές. Ο βασικός στόχος της απόδοσης συστημικής δικαιοσύνης τέτοιων νοσηρών εγκληματιών,  ,δεν πρέπει είναι ο σωφρονισμός, αλλά ο παραδειγματισμός.  Και  είναι μέγα κρίμα που ο Χίτλερ δεν σάπισε στη φυλακή.

Από την άλλη,  η δολοφονία ενός αθώου, δεν είναι επιτρεπτή σε καμιά περίπτωση  από τη φυσική ηθική. Η  κόρη του Νεο-Ναζί ψευτοφιλόσοφου, αν είχε αποστασιοποιηθεί από τον  πατέρα της και είχε καταδικάσει  τα εγκλήματα που διαπράττει ο Πούτιν, δεν έπρεπε σήμερα να είναι θύμα, εξ αιτίας του παρανοϊκού , εγκληματία  γονιού  της. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τους δικές του πράξεις. «Αμαρτίες γονέων ΔΕΝ παιδεύουσι τέκνα». Εκτός, αν “το μήλο έπεσε κάτω από τητη μηλιά”!

2. Αλληλεγγύη στη Σάνα»: Εκατοντάδες Φινλανδές χορεύουν στα social media για να στηρίξουν την πρωθυπουργό Μαρίν

Μήνυμα στήριξης από Φινλανδές στη Σάνα Μαρίν

“Σάνα Μαρίν: Ο ροκ τραγουδιστής έλυσε τη σιωπή του -«Με το χέρι στην καρδιά, τίποτα απρεπές δεν συνέβη»

***

Δηλαδή τί θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει στο σεξ ως… απρεπές και  ανήθικο; Απίστευτη δήλωση από ένα ροκ τραγουδιστή.

΄Ο τι έχει σχέση με…επιδόσεις κάτω από  τη ζώνη, είναι απολύτως αποδεκτό και φυσικό. Φτάνει να μην πρόκειται  για εμμονή,  νοσηρότητα και παιδεραστία.  Φραγμούς η φύση στη σεξουαλική ικανοποίηση  δεν έχει βάλει

Αν για κάτι μπορεί κανείς να κρίνει αυστηρά την Φινλανδή πρωθυπουργό είναι η απειρία της.΄Οχι οι σεξουαλικές της δρατηριότητες.  Στην κυβερνητική εξουσία είναι πέρα από επικίνδυνο και εντελώς αφύσικο να κρατούν το τιμόνι νεαρά, χωρίς ηλικιακή   πείρα και γνώση της ζωής, άτομα.

Η Σάνα Μαρίν, σήμερα 36 χρόνων, θα το αντιληφθεί στα 60 της, όταν το μυαλό της θα έχει πήξει. Τώρα, καλώς κάνει και πηγαίνει σε πάρτι ακόμα  και σε …αρκαδικά. Δεν είναι λάθος.  Σφάλμα είναι που αυτή την ώρα και με ένα Νεο_Ναζί Πούτιν δίπλα τους,  είναι πρωθυπουργός της Φινλανδίας. Πολύ “λίγη” για  τέτοιες ιστορικές συγκυρίες.

 

3.Κρήτη: «Μας επιτέθηκαν με λάμα 20 εκατοστών, το αγροτικό πήγε να μας λιώσει» -Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί τουρίστες

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια Γερμανών τουριστών τους οποίους καταδίωξε οδηγός αγροτικού στην Κρήτη για μια… προσπέραση.

Οι Γερμανοί τουρίστες που δέχθηκαν την επίθεση από οδηγό αγροτικού στην Κρήτη -Φωτογραφία: ERT

Ο πατριός και τρα τρία αδέλφια, έχουν συγκλονιστεί από την φονική επίθεση και ζητούν την άμεση σύλληψη των δραστών. Μάλιστα όπως δήλωσαν οι ίδιοι στην ΕΡΤ περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου.

Η οικογένεια επιχείρησε να απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων. Οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όπως καταγγέλλουν, δεν υπήρξε αρχικά καμία αντίδραση στις εκκλήσεις της οικογένειας.

****

Και Ελληνάρας και Κρητικάτσι. ΄ Ολα τα κακά της μοίρα του σε  πακέτο.  Να τον προσπεράσει  ο μ@λάκας ο Γερμαναράς; Τι  Κρητίκαρος είσαι μετά;   Και όποιος φοράει παντελόνια ας τολμήσει να πει κουβέντα.

Παρακαλούμε τον εισαγγελέα,  μπορύμε να δούμε τη μούρη του παλικαρά κρετίνου;  Να την κολλήσουμε στον τοίχο, να τον  φτύνουμε.

4.Ποιο αυτοκίνητο επέλεξε για τις διακοπές της η Ζέτα Μακρυπούλια;

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι και αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε μαζί με το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της.

Η παρουσιάστρια συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες το τελευταίο διάστημα από τις διακοπές της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, με τις νέες που «ανέβηκαν» μόλις χθες να μας αποκαλύπτουν και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για να φθάνει στις αγαπημένες της παραλίες.

Πρόκειται για ένα κατακόκκινο Peugeot 2008, το οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια απέκτησε πριν λίγους μήνες και το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με ασφάλεια και άνεση και στις διακοπές της.

iefimerida.gr
***

Δηλαδή, αυτό το σούργελο μου λέτε,  έχει την οικονομική δυνατότητα να επιλέγει  αυτοκίνητα για να την πηγαίνουν   στις διακοπές της, όταν οι μισοί και παραπάνω ΄Ελληνες κάνουν την εξοχή τους   στα… σιντριβάνια της Ομόνοιας, που έλεγε σε μια ατάκα του και ο μακαρίτης (καλός) ηθοποιός Ορέστης Μακρής;

Ελληνιδούλες, όσες έχετε μπούτι, μην κωλώνετε. Βγάλτε το στην αγορά και δε χρειάζεται να σπουδάζετε.  Αλλιώς, θα πηγαίνετε, αν πηγαίνετε,   διακοπές τα επόμενα και για πολλά χρόνια,   με  σακαράκες 20ετίας.   Κανονίστε την πορεία σας. ΄Η ρωτήστε τη Ζέτα με τα Μακριά …καπούλια.