ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α (!) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ!

                     ΣΤΑΘΕΡΗ  (ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το πολίτευμα της Δημοκρατίας, αν διαφέρει από τα άλλα,  είναι γιατί εκείνα, αρνούνται  να βάλουν Μάσκα. Δείχνουν το απαίσιο τους πρόσωπο, όπως, ακριβώς,  είναι.

Σε αντίθεση με τη Δημοκρατία.  που σε όλες τις παρουσίες της, κυκλοφορεί (ανάλογα   την…περίσταση)… Μασκαρεμένη! Γι΄ αυτό, οι Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, ΑΠΕΧΟΥΝ χρόνια τώρα     από το θέατρο των εκλογών.

Αν , όμως, αποφασίσουν να προσέλθουν στις κάλπες, ψηφίζουν   ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ.

Όπως συμβαίνει πάντα.  Τον Κένεντι αντί του Νίξον,  τον Ανδρέα Παπανδρέου, αντί του Κων. Μητσοτάκη, τον Μπάιντεν, αντί του Τραμπ,  τον Αλέξη Τσίπρα ,αντί του Κυριάκου  Μητσοτάκη.

_________________________________________

“Ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης θα είναι ο επικεφαλής του μορφώματος Κασιδιάρη, ενώ ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών”.

Κασιδιάρης:  “Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.”

****

Η Νεοναζιστική Συμμορία Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη και λοιπών  ναζιστικών τεράτων , δολοφόνησε 60 ανθρώπους  και κακοποίησε άλλους 3. 500.   Το μοναδικό…έγκλημα των θυμάτων   υπήρξε ή  η  αντιναζιστική τους  συνέπεια ή η ιδιότητα του πρόσφυγα, του μετανάστη, της  “διαφορετική ράτσας”.

Η ατιμωρησία  και η  πτώση τους στα «μαλακά», τους αποθράσυναν. Η σημερινή κυνική πρόκληση και μάλιστα με τη μορφή…διαγγέλματος  του Ναζιστή  Κασιδιάρη , είναι ενδεικτική του πόσο αμετανόητοι, αλλά   και επικίνδυνοι συνεχίζουν να είναι.

Ούτως ή άλλως, «κάθαρση» δε θα υπάρξει ποτέ  για  τα εγκλήματα του  Ναζισμού.  Τουλάχιστον, η συμμορία της Χρυσής Αυγής, μαζί με το Νέο αποκαλυφθέντα Ναζιστή  και μάλιστα …ταξίαρχο και καθηγητή στη  Σχολή Ευελπίδων  (!) ,  ας φροντίσει η Πολιτεία (έστω κι αυτή που στην ουσία σήμερα  λειτουργεί , ως Μπανανία) , δολοφόνοι άπαντες , είτε ως φυσικοί -ηθικοί αυτουργοί ,είτε ως συνεργάτες,   να πεθάνουν στη φυλακή.

Είναι πρόκληση ,πρώτα για την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  Αλλά  και  πόνος, οργή  και αγανάκτηση  για  τους συγγενείς των θυμάτων ,όπως και  για κάθε έντιμο και συνειδητοποιημένο  πολίτη,  να κυκλοφορούν όμοια τέρατα, ελεύθερα ανάμεσά μας.

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ, ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ  ΝΕΩΝ  ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ  ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ !

Δολοφονία Σαχζάτ Λουκμάν | JailGoldenDawn

 

Παύλος Φύσσας (Killah P.): Η ζωή, τα τραγούδια και η δολοφονία του... - Βιογραφία - Σαν Σήμερα .gr

 

Κόμμα Κασιδιάρη: Ο Ταξίαρχος Ηλίας Χατζηλιάδης

 

 

Ο Κασιδιάρης διέψευσε μέσω ανακοίνωσής του ότι θα κατέλθει στις εκλογές με το «ΕΑΝ» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου και ως εκ τούτου θα θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα του, «Έλληνες». Για την εν λόγω εξέλιξη είχε προϊδεάσει το πρωί της Τετάρτης το Open TV, φιλοξενώντας τη δικηγόρο του Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή.

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

«Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του μορφώματος Κασιδιάρη, Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Η ανακοίνωση Κασιδιάρη

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.

Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος. Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».