Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Ο ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΥΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ, ΑΝ…

 

1.ΜέΡΑ25. Η ΧΑΡΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΗ ΠΛΑΤΗ , ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ.

“Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιχειρεί να τρομάξει τη συντηρητική μερίδα του εκλογικού σώματος επισείοντας τον μπαμπούλα του 2015. Υιοθετεί με ευκολία ως προεκλογικό αντίπαλο το στρατηγικό δόγμα του ΜέΡΑ25, μένοντας στη χρονιά αυτή. Λες και δεν κυβέρνησε στη συνέχεια επί μία τετραετία ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγεί τη χώρα έξω από τα μνημόνια και να πετυχαίνει μια σειρά σημαντικούς στόχους της χώρας που εκκρεμούσαν επί δεκαετίες, με πιο δύσκολη την επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών”.

****

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ, ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η τριάδα που συγκροτείται  από τα παραπάνω γνωστά  εθνίκια , έχει  σχέση με την Αριστερά, όση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο και ο… ανοιχτομάτης με τον αυγουλομάτη.  ΄Ενα και μοναδικό από τα δεκάδες επιχειρήματα,  να επικαλεστούμε.   ΄Ενας  καθαρός  αριστερός ,είναι πρωτίστως διεθνιστής. Πατρίδα του είναι όλος ο κόσμος. Τούτοι μας προέκυψαν Ελληνάρες  με …τσαρούχι και φουστανέλα.  Τύφλα να έχει ο Μπογδάνος.

Θυμηθείτε τις αστείες ιστορίες τους  στη διάρκεια της κυβερνητικής τους θητείας.  Αλλά και τις, ως σήμερα , διακοινώσεις τους στα λεγόμενα …εθνικά θέματα. Τύφλα, πάλι,  να έχει, πλην Μπογδάνου, και σύσσωμη  η…τρελοπαρέα  της Ακροδεξιάς.

Να βλέπουμε ξάστερα.   Μόνο αριστεροί   δεν είναι τούτα τα βλαστάρια   του ελληνικού, κομματικού τσίρκου  . Απλώς…αρβαλάνε,  κάνουν θόρυβο, όπως όλοι οι άδειοι  τενεκέδες στον κατήφορο.  Και  μάλιστα σε καλντερίμι.  Γνωστό κι αυτό.

Στόχος τους, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, να υβρίσουν, να  χυδαιολογήσουν, να εκφράζονται με τέτοιο μίσος και πάθος για το ΣΥΡΙΖΑ  και  ό,τι εκφράζει η Αριστερά, που,  καλώς ή κακώς, αυτή την ώρα στη χώρα,  την εκπροσωπεί  ο ΣΥΡΙΖΑ.  Ο πόλεμος που έχουν ανοίξει, ειδικά με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι… ανεξόφλητοι ,προσωπικοί λογαριασμοί, φιλοδοξιών και καιροσκοπισμών που δεν εκπληρώθηκαν. Και ως εκ τούτων,  φανατισμός  και τύφλα. Τόσο μικροί και ελάχιστοι.

Αν, όντως,  είχαν ίχνη  τσίπας αριστερού, θα έριχναν συνειδητά  νερό στο μύλο Μητσοτάκη; Θα δούλευαν για την επάρατη ; Να την ξανακάνουν κυβέρνηση κι άλλη τετραετία;

Κάθε ψήφος που κλέβουν από το ΣΥΡΙΖΑ , είναι κάρφος στο μάτι της αριστεράς ,αλλά …ίασις εις τα νεύρα  και μυέλωσις εις τα οστά  της  Δεξιάς. Μόνο ανόητος ,χαχόλος ψηφόρος  δεν μπορεί ούτε θέλει να το αντιληφθεί. Είναι ώρα να συνειδητοποιήσουν  αυτή την αλήθεια, όσοι,  έστω προς στιγμή  διανοούνται  να δώσουν ψήφο, όχι απλά χαμένη,  αλλά μαχαιριά στο υπογάστριο  της αριστεράς,  σε ένα από τα τρία αυτά εθνίκια.

Δεν είναι τυχαίο που ο Κούλης και  τα χαλκεία του  έχουν  κάνει πλέον σημαία σε καθημερινή βάση τις παρλαπίπες περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ,ως β΄ πλάνο (!)  και τα λοιπά φληναφήματα του Γιάννη Βαρουφάκη.

Και στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να  απευθύνουμε μια ερώτηση στους ΜέΡΑ25:

Τόσα χρόνια,  κοντά, τέσσερα , της  επάρατης διακυβέρνησης της χώρας,  δε βγάζατε  τσιμουδιά     για έξοδο  από το ευρώ. Και ξαφνικά,  ένα μήνα πριν τις εκλογές, θυμηθήκατε,  βγαίνετε  φουριόζοι  και επαναλαμβάνετε αυτή την  ανοησία συνεχώς. Η οποία,  στο μεταξύ,  είναι η χαρά του Κούλη να ακούει τέτοια και να τα ανακυκλώνει στους δεκάρικους που  απαγγέλλει  στους  Χαχόλους του. Τυχαίο;.

Μια ζωή  τα “κουφά” τους  αυτή η  άθλια τριάδα. Πάρτε παραδείγματα από τα  χρόνια  που  συμμετείχαν στη διακυβέρνηση της χώρας.   Η  Ζωή με τα …κίτρινα,   ο  Λαφαζάνης  πότε στα υπόγεια του Πούτιν να αποθαυμάζει τα αποθέματα σε ρούβλια του δικτάτορα,  πότε με διαρρήξεις  στο Νομισματοκοπείο  για να είναι σίγουρος πως  οι   μήτρες της δραχμής είναι ακόμα  στην αποθήκη τους   και τον ανεκδιήγητο  Yianis  να δίνει ρεσιτάλ ανοησίας και κρετινισμού  στην Ευρώπη .  Ξεχνιούνται αυτά;

2. ΕλΣΤΑΤ: Μείωση στις συνολικές πωλήσεις των εφημερίδων το 2022

Για ακόμα μία χρονιά συνεχίστηκε το 2022 η πτωτική τάση των πωλήσεων εφημερίδων και περιοδικών, θέτοντας σε κίνδυνο συνολικότερα τις επιχειρήσεις Τύπου. Η μείωση έφθασε στο 14,1%

 

Να και μια πραγματικά ευχάριστη είδηση! Σαν εκείνη  τότε ,όταν  το αφεντικό του Γκέμπελς και αρχηγός των Ναζί, έβαλε το περίστροφο  στον κρόταφο και τίναξε τα άρρωστα μυαλά του στον αέρα.

Το  αληταριό της συντεχνίας των κοντυλοφόρων, βλέπει έντρομο το χάλασμα που έχτισε  με υλικά λάσπη και κοπριά   να έχει καταρρεύσει. Και θρηνεί τον θρήνο και τον κοπετό της απόγνωσης .

Μένει η συνέχεια .   Η  διαδικτυακή όμοια μαφία με τα λαγούμια και τις χωματερές που άνοιξε στον κυβερνοχώρο , να υποστεί πανωλεθρία. Κι εμείς  πιστεύουμε πως θα συμβεί σύντομα.

Το ψεύδος έχει παντού και πάντα  κοντά ποδάρια. Πόσω μάλλον,  αν έχει και γκεμπελική υπογραφή.

3.Τουρισμός: «Δίνουμε 1.500 ευρώ μισθό, διατροφή και διαμονή και δεν έρχονται να εργαστούν»

***

Δεν είναι μυστικό. Οι νέοι σήμερα είναι τεμπέληδες. Αλλά, με… πτυχίο. Και ως τέτοιοι , αρνούνται τις πακιστανικές δουλειές .
Κι αν δεν υπήρχαν οι «Αλβανοί» όλων των φυλών εδώ, ούτε λεμόνι δε θα είχαν οι Ελληνάρες στο τραπέζι τους. Και αντί να τους έχουν, πρόσφυγες και μετανάστες ,στην πάνω μεριά, σε υπόληψη και σέβας, όχι μόνο από ανθρώπινη αλληλεγγύη, αλλά και από υποχρέωση, τολμούν να το παίζουν ράτσα ανώτερη, που δε λερώνει τα χέρια της σε παρακατιανές δουλειές.
‘Η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς, έκανε τη μεγάλη ζημιά. Και με τις δυο μαζί, τη βγάζει βρέξει χιονίσει, κουτσά στραβά, όλη η φαμελιά.
Και ο κανακάρης με δίπλωμα (ασφαλώς γι’ αυτό και με τη μύτη ψηλά) από το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού της…Παντείου, κοιμάται όλη μέρα . Ας δουλέψουν οι Πακιστανοί στα χωράφια για 20 ευρώ από τα ξημερώματα ως το σούρουπο που θα ξυπνήσει ο νυχτόβιος, άσωτος υιός.
Και τον υδραυλικό, το μαραγκό, τον τεντά, αν τον βρεις, περίμενε εσύ να τους κλείσεις κανα δίμηνο πριν, αλλά για δουλειά από 500 ευρώ και πάνω. Για μερεμέτια δεν έρχονται.
Ελλάς της αφασίας!