Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗ “ΜΑΥΡΗ” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

 

 “Νεκροί πολίτες στους δρόμους του Λουγκάνσκ

Εικόνες που σοκάρουν κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τις κτηνωδίες εναντίον του άμαχου πληθυσμού στο Λουγκάνσκ

Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις αιματηρές επιχειρήσεις και τους βομβαρδισμούς στην ανατολική Ουκρανία, μην διστάζοντας να στραφούν ακόμα και κατά του άμαχου πληθυσμού.

Στο διαδίκτυο έχει ανέβει ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι τραγικές συνέπειες της καταστροφικής αεροπορικής επίθεσης στο Λουγκάνσκ.

Από την κλίμακα της καταστροφής είναι εμφανές ότι δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν σε ένα τυχαίο χτύπημα από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, όπως προσπαθούν να παρουσιάσουν την κατάσταση οι αρχές της Ουκρανίας.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο οι Ουκρανοί φασίστες βομβαρδίζουν αδιάκριτα το κέντρο της πόλης, προκαλώντας μια πραγματική κτηνωδία εναντίον πολιτών. 

Γυναίκες και άνδρες, απλοί, αθώοι πολίτες, θύματα μιας αιματηρής επιχείρησης για την οποία οι Δυτικοί ως τώρα διατηρούν μια ένοχη σιωπή… 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από τη χθεσινή αεροπορική επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 8 πολίτες, ενώ γίνονται αναφορές για χρήση βομβών-διασποράς.

Το Σλαβιάνσκ, προπύργιο της εξέγερσης στην ανατολική Ουκρανία εδώ και σχεδόν δύο μήνες, είναι περικυκλωμένο από τις ουκρανικές δυνάμεις και πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά συγκρούσεις και σποραδικές ανταλλαγές πυρών.

Στη γειτονική περιφέρεια του Λουχάνσκ, εκατοντάδες αντάρτες πραγματοποίησαν έφοδο τη Δευτέρα εναντίον των συνοριακών φρουρών που διήρκησε όλη την ημέρα προκαλώντας σύμφωνα με τους τελευταίους, οκτώ τραυματίες μεταξύ των στρατιωτών και πέντε νεκρούς στις τάξεις των αυτονομιστών.

Την ίδια στιγμή οι αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους προκειμένου να προστατευτούν, αλλά όπως έχουν δείξει οι τελευταίες επιχειρήσεις οι ουκρανικές δυνάμεις χτυπάνε αδιάκριτα, μη διστάζοντας να βομβαρδίσουν ακόμα και νοσοκομεία για παιδιά! 

΄Εχουμε πολύ καιρό τώρα καταγγείλει τον παραπάνω ιστότοπο-έντυπο για φιλοναζιστική προπαγάνδα. Δεν είναι απλά  μια ακόμα  βιομηχανία παραπληροφόρησης,αλλά συνειδητά αναπαράγει το ψεύδος και τη διαστρέβλωση των γεγονότων σε διεθνές επίπεδο.

Το φασιστικό έντυπο (κατηγορεί άλλους για…φασισμό!)  δε διστάζει να αναπαράγει τη ρώσικη προπαγάνδα (για λόγους που εξηγούμε στη συνέχεια) και να αποκρύπτει την πανθομολογούμενη αλήθεια πως ,δηλαδή,  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος αυτής της τραγωδίας  που βιώνουν οι Ουκρανοί είναι ο Πούτιν.  Ο ίδιος  δικτάτορας που αιματοκύλησε με τις πωλήσεις όπλων του και τη Συρία με  χιλιάδες νεκρούς και  πρόσφυγες.

Στο μεταξύ, οι Ρώσοι μαφιόζοι που ελέγχουν τη γνωστή παγκοσμίως εγκληματική οργάνωση (οι περισσότεροι είναι οπαδοί και φίλοι του δικτάτορα) έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες μια πρωτοφανή εκστρατεία προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, ειδικά σε ευρωπαϊκές χώρες, για να πείσουν τους λαούς πως οι Ουκρανοί…φασίστες ευθύνονται για τον εμφύλιο της Ουκρανίας ! Το μαφιόζικο χρήμα  ρέει άφθονο σ΄αυτή την επιχείρηση προσέγγισης μαζικών μέσων παραπληροφόρησης (κανάλια, εφημερίδες, ιστότοποι).  Σ΄αυτή την προσπάθεια του προπαγανδισμού των θέσεων των Ρώσων και της εξιλέωσης του δικτάτορα εντάσσονται τις τελευταίες ημέρες και στην Ελλάδα, τόσο οι (ανα)δημοσιεύσεις άρθρων σαν το παραπάνω, όσο και η συνέντευξη  στον ιστότοπο των Ναζί , όπως αποκαλύψαμε εδώ , ενός από τους στενότερους συνεργάτες του δικτάτορα, ο οποίος αναφανδόν  τάχτηκε στο πλευρό  των  Ναζί  και απαίτησε(!) την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων στελεχών  της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α.

Πέρα απ΄αυτό. Η αιματοχυσία στην Ουκρανία και μάλιστα σε μια εποχή που νόμιζε κανείς πως τουλάχιστον στην Ευρώπη ο πόλεμος αποτελεί πια παρελθόν και δε θα μπορούσε να ξεσπάσει ένας νέος, αποτελεί μείζονος σημασίας ιστορικό γεγονός και σηματοδοτεί  το ξεκίνημα  μιας νέας τραγικής εποχής για τον κόσμο μετά το τέλος του λεγόμενου “ψυχρού πολέμου”.   ΄Οσο  ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο ναζισμός ,η έλλειψη ανθρωπιστικής και δημοκρατικής παιδείας βρίσκουν έδαφος να φυτρώσουν και να αναπτυχθούν σε κάποιες χώρες (σε άλλες, μάλιστα, όπως η Ρωσία, να κυριαρχούν) ,ουδείς δικαιούται να κοιμάται ήσυχος. Ούτε πολίτες ούτε δημοκρατικές κυβερνήσεις.

Αν δεν αντιληφθούν οι ηγέτες  του “ελεύθερου” κόσμου πως καθόλου δεν αποκλείεται το ξέσπασμα ενός νέου πολέμου στην Ευρώπη, όσο δικτάτορες, όπως ο Πούτιν , “ντοπάρουν”  πληθυσμούς  με τυφλωμένο  εθνικισμό,  η ειρήνη στη γηραιά ήπειρο, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο κινδυνεύει άμεσα.

Ειδικά  το ΝΑΤΟ αυτή την ώρα παίζει στην κυριολεξία “κορώνα γράμματα” την ύπαρξή του. Αν δεν αποφασίσει ΣΗΜΕΡΑ να  αντιταχθεί δυναμικά στις ενέργειες του δικτάτορα Πούτιν, αύριο θα είναι αργά. Θα έχει αποτύχει στο ρόλο του ως ασπίδα του Δυτικού, “ελεύθερου” κόσμου.Ο κίνδυνος ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος είναι υπαρκτός ,όσο παραμένει ένας ψυχοπαθής δικτάτορας επικεφαλής μιας πυρηνικής δύναμης.