ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ-ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ! “ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ” (Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΕΡΣΙΟΝ)

Αδιανόητο bullying από φοιτητές στην καθηγήτρια Βάνα Νικολαΐδου -Γιατί της επιτέθηκαν τα «τάγματα εφόδου»

vana_nikolaidou_xr

Η κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και σε απόφασή της εξέφρασε «την έντονη αντίθεσή της στη στοχοποίηση της συναδέλφου. Υποστηρίζουμε την ακαδημαϊκή ελευθερία και το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των μελών της σχολής να εκφράζουν ανεμπόδιστα τις απόψεις τους», ανέφερε.

«Μου θυμίζουν τάγματα εφόδου»

«Μου είπαν “άλλη φορά να προσέχετε τι γράφετε”. Δεν επιδιώκουν διάλογο, θέλουν συμμόρφωση στις υποδείξεις τους. Μου θυμίζουν τάγματα εφόδου» δήλωσε η καθηγήτρια στην «Καθημερινή» και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να μπορεί να συζητήσει με τους φοιτητές, αλλά σε τέτοιες κινητοποιήσεις δεν μπορείς να συνομιλήσεις. «Κραυγάζουν, με οχλοβοή και απειλές σού επιτίθενται, ζητώντας να επιβάλουν τις απόψεις τους. Θέλουν συμμόρφωση με τις υποδείξεις τους», ανέφερε.

Με τη δημοσιοποίηση του θέματος ένα κύμα συμπαράστασης ξεκίνησε για την καθηγήτρια από προσωπικότητες και πολιτικούς, ενώ το υπουργείο Παιδείας δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει τη θέση του.

iefimerida.gr

΄***

΄Ολα αυτά  στο…Κουκουβαγείο της αλλαξοκωλιάς και της αγραμματοσύνης. («Κουβάλα  τον προτζέκτορα για να σε κάνω λέκτορα»). Τάγματα εφόδου (!), λέει ξεδιάντροπα η ασεβής και σκυλεύουσα επί πτωμάτων!  Σαν ο Χίτλερ της Ρωσίας να αποκαλεί  τους Ουκρανούς…Ναζί.  Θου, Κύριε!

Ας ήταν σε άλλες  εποχές  καθηγήτρια η κυρία.  Τότε που βγάζαμε από τις αίθουσες σηκωτούς και  με σκαμπίλια τους  χουντικούς καθηγητές.

Υ.Γ. Τα δολοφονημένα  παιδιά στα Τέμπη,  γονείς δεν έχουν; ΄Ενα “γιαούρτι” , έτσι για την… τιμή των όπλων, ρε γαμώτο να πετάξουν. ΄Όταν αύριο η πτύουσα στα καμμένα πτώματα των Τεμπών , πάει να συναντήσει την κολλητή της υπουργό , συνένοχη στο έγκλημα   και  αμετροεπή , Κεραμέως.   Τίποτα περισσοτερο1

Το μέγα αίσχος!

_____________________________________

1. Νίκος Παπαθανάσης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τη «συνεχιζόμενη δεινή συκοφαντική εκστρατεία»

Η Τράπεζα Eurobank με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει πλήρως το Documento. Φωτίζει τη σκοτεινή υπόθεση της δολιότητας Παπαθανάση αλλά και το κούρεμα κατά 97,5%, ενόσω αυτός ήταν εξωκοινοβουλευτικός αν. υπουργός Ανάπτυξης ως έμπιστος του Κ. Μητσοτάκη.

****

Να λέμε  πάλι όσα  καταγγέλλουμε  κάθε φορά  , για τους μασκαράδες και τις τράπεζες της απάτης τους;  Για τον  υπόκοσμο   με τα λευκά κολάρα  που παίρνουν   το κονάκι  του ανάπηρου  με διαδικασίες ενός  λεπτού ;  Και του βρώμικου Παπαθανάση να του κουρεύουν το χρέος  στο    95,5%;

Ναι, είναι  έγκλημα καθοσίωσης!  Αλλά , να μη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

Αυτή είναι η βρώμικη Δεξιά. Πάντα.  Για θυμηθείτε τον πανάθλιο νεοφασίστα  Γεωργιάδη τί  ζητούσε  για την Τουλουπάκη . “Πρέπει να πάει φυλακή  η  εισαγγελέας της διαπλοκής και της σκευωρίας» (!),  άφριζε στου  Αλαφούζου-Πορτοσάλτε τον απόπατο.  Ο απατεώνας, ο δόλιος μιζαδόρος εκατομμυρίων   από κατηγορούμενο, οι «Ντογιάκοι» τον  αναγορεύουν σε κατήγορο . Και δεν κυκλοφορεί  μόνο ελεύθερος. Κουνάει σε όποιον δεν του μοιάζει το δάχτυλο.

Σκότωσαν  χιλιάδες  στην πανδημία .Δεκάδες στα Τέμπη,  γιατί έκλεβαν τα κονδύλια , για να τα μοιραστούν .   Αντί να  φτιάξουν ΜΕΘ και ασφαλή τρένα.  Και  βγαίνουν κι από πάνω. Οι Παπαθανάσηδες απειλούν με μηνύσεις!

Αλέξη Τσίπρα,

αν πάλι το κάνεις, όπως με τον Κωστάκη,  αν βάλεις στο δικαστικό απυρόβλητο και τον Κυριάκο,  θα έχεις διαπράξει τα μεγαλύτερα πολιτικά  σφάλματα στη χώρα. Ακόμα και από το ίδιο τον κατάπτυστο γόνο.  Να το θυμάσαι πάντα.

Αν η  φαμίλια Μητσοτάκη δεν φέρει πίσω τα κλεμμένα και ο γιος του Κων.Μητσοτάκη  που έθαψε την Ελλάδα, δεν οδηγηθεί με την παρέα του εκεί που είναι η κανονική   κατοικία τους  στη  θέση …Κορυδαλλός  , θα είσαι το όνειδος της Ιστορίας. ΄Οσα λες και καταγγέλλεις  τώρα,  θα είναι  αυτά  που θα σε καταδικάσουν.  Η θηλιά που θα βάλεις στο λαιμό σου.

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ!

2.Δεν έπρεπε να το κάνουμε: Ο καθηγητής Γουργουλιάνης παραδέχτηκε το μεγαλύτερο λάθος της πανδημίας που άλλοι αρνούνται ακόμα

Πιο επικίνδυνα από τον ίδιο τον ιό

Τι κάναμε λάθος στην πανδημία;

Κάναμε λάθος που δεν βγάλαμε τον κόσμο έξω. Στις πανδημίες υπάρχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά. Στη φυματίωση για παράδειγμα υπήρχαν ανοιχτά σχολεία, ενώ οι άνθρωποι πήγαιναν τα παιδιά τους να ζήσουν στη φύση. Υπήρχε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα σε μια εφημερίδα που έλεγε ότι κηρύχτηκε ο πόλεμος κατά του κλειστού σχολείου.

Στον κορωνοϊό κλείσαμε τα παιδιά στο σπίτι, να μείνουν μέσα στην κλειστή ελληνική οικογένεια με τον παππού και τη γιαγιά και νόσησαν όλοι. Ενώ μιμηθήκαμε την καραντίνα, δεν μιμηθήκαμε την αντιμετώπιση της φυματίωσης στα παιδιά που ήταν η ζωή στη φύση. Επίσης ένα κοινό είναι ότι σέρνεται ο φόβος και ο πανικός που αναφέραμε και πιο πριν. Να σας πω κάτι που μου συνέβη για να καταλάβετε τι εννοώ.

Υπήρξε ασθενής με διάγνωση φυματίωσης και η οικογένειά του μου είπε πως καλύτερα να είχε καρκίνο. Αυτό το βλέπουμε και με τον Covid-19, όπου άνθρωποι περπατούν στο δρόμο μόνοι τους φορώντας μάσκα ή οδηγούν φορώντας μάσκα. Είναι τρομερό ότι από στόμα σε στόμα διαιωνίζονται οι φοβίες. Γενικά οι άνθρωποι φοβούνται αυτό που δεν βλέπουν.

Με τα Νοσοκομεία μας τι πήγε λάθος;

To 1910 περίπου που ξεκίνησε η φυματίωση, η Λάρισα είχε 20.000 πληθυσμό και είχαμε μέχρι 500 θανάτους τον χρόνο από αυτή την αιτία. Είναι ένα τρελό νούμερο! Τότε όμως δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα, το Κράτος ήταν πάμφτωχο και έκανε εκκλήσεις σε ιδιώτες και σε φιλάνθρωπους.

Η πρώτη άμυνα ήταν να ανοίξουμε Νοσοκομεία – Σανατόρια στα βουνά, οδηγώντας τους ανθρώπους στη φύση που λέγαμε και πριν. Στην πρόσφατη πανδημία, ενώ είχαμε Νοσοκομεία, αυτά είχαν σοβαρές ελλείψεις, δεν ήταν καλά στελεχωμένα.

Επίσης δεν είχαμε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, δεν είχαμε οικογενειακό γιατρό που είναι σημαντικό, κάναμε υπερδιάγνωση, κάναμε πολυφαρμακεία.

Θα έλεγα ότι αποκτήσαμε σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του βαρέως πάσχοντος, αλλά στην πραγματικότητα δεν βλέπω κάτι πολύ διαφορετικό να έχει γίνει. Δεν έχει ακόμη στελεχωθεί επαρκώς το Σύστημα Υγείας, δεν έχουν γίνει κινήσεις για να γυρίσουν πίσω οι γιατροί του εξωτερικού, οπότε θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο.

****

Lockdown   και έλλειψη  ΜΕΘ. Τα δύο μεγάλα εγκλήματα στην πανδημία.  Τα  κατονομάσαμε, μαζί με τους υπεύθυνους  από την πρώτη στιγμή εδώ.  Σήμερα,  ξύπνησαν από τη χειμέρια νάρκη τους οι…ειδικοί και καταγγέλλουν!  ΄Όταν όφειλαν να μιλούν ,σιωπούσαν.

Δεν έχει  μόνο  ευθύνη  το μαφιόζικο τιμ της  κυβέρνησης. Οι «Τσιόδρες» είναι συνένοχοι.  ΄Εχουν, μάλιστα,   μεγαλύτερη ευθύνη. ΟΛΗ εκείνη η γελοία παρεούλα των “ειδικών” (αποδείχτηκαν ανίδεοι)  χειραγωγούσαν  αυτά  τα δυο χρόνια  τα πλήθη και πρόσφεραν απόλυτη κάλυψη  και σε αυτό το  έγκλημα του Μητσοτακέικου.

Δεν φτάνει να λέμε αίσχος.  Ούτε μπορεί  να υπάρχει   Δικαιοσύνη ταχυτήτων. Θα τιμωρηθούν ποτέ;

3. Κακοκαιρία με χιόνια και στην Πάρνηθα – Ραγδαία αλλαγή του καιρού

Κακοκαιρία με χιόνι και στην Πάρνηθα - Ραγδαία αλλαγή του καιρού

Καλλιάνος: Πόσους... εαυτούς του βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία;

Δεν έχει πτυχίο μετεωρολογίας: Αυτό έχει σπουδάσει ο Σάκης ...

΄

Εφτασε ο Αρμαγεδώνας. Το Θηρίο. Ο… 666. Η συντέλεια  του κόσμου.

Τότε   τα λέγανε προφητείες  Ιωάννη της  Αποκάλυψης. Τώρα… τις υπογράφουν οι παρουσιαστές στα γυαλιά  της αποχαύνωσης ,Καλλιάνος και Αρναούτογλου.   Κάνουν  την ίδια δουλειά, άλλωστε με τον Ιωάννη στη σπηλιά της  Πάτμου τούτος.

Στόχος, η κατατρομοκρήτηση, ο πανικός, η υστερία. Και ο κόσμος, ο πάντα ανόητος  και με βαθιά λοβοτομή,   τσιμπάει. Και όχι μόνο.  Αποπατούν στη μούρη του  κι ούτε καν τη μύτη του δεν  πιάνει.

΄Ερχεται,  λοιπόν, κρύο και κακοκαιρία.  Μάρτη μήνα!  Δεν ξανάγινε!  Τόσο περίεργο, πρωτοφανές,  ακραίο ,καιρικό φαινόμενο!

«Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης», σου λένε οι Καλλιάνοι,   είναι παραμύθια. Ποτέ δεν έκανε τέτοιο καιρό, κρύο και παγωνιά.  Στις μέρες μας συμβαίνουν όλα.  Και το νέο φοβιστικό ευαγγέλιο,  συνεχίζει να το   διαβάζει και να το  ακούει ο κόσμος. Αυτός ο ανόητος κόσμος.

Μια  εβδομάδα τώρα τρέμει για το κακό που  τον απειλεί  ο Αρναούτογλου πως πλησιάζει (το κρύο Μάρτη μήνα!), Λιποψυχεί ο σκουπιδοφάγος  και κατεβάζει τα χάπια σωρηδόν για να στανιάρει.

Καλά να πάθεις .  Ο Κρετίνος είναι τέτοιος, επειδη δεν μπορεί να αλλάξει. Δε θα σου κάνουμε τη χάρη να σε προσφωνούμε διαφορετικά.  Αυτό  κερδίζεται από τη στάση της ζωής . Στη λογική, την αξιοπρέπεια, τη σοβαρότητα. Δεν προσφέρεται δωράν.

 

4. Αμερικανοί ζητούν την παραπομπή Μπους στο Διεθνές Δικαστήριο

Μπους, Κλίντον και Ομπάμα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τους Αφγανούς πρόσφυγες

Αυτά τα εγκλήματα πολέμου δεν είναι μόνο απεχθή, αλλά τιμωρούνται βάσει του Νόμου για τα Εγκλήματα Πολέμου και του Καταστατικού των Βασανιστηρίων των ΗΠΑ

****

Εδώ και χρόνια ,έχουμε  κάνει  κι αυτό το ζήτημα “σημαία”.  Ζητούσαμε  από την πρώτη στιγμή, την παραπομπή του Τζορτζ Μπους στο ΔΠΔ για εγκλήματα πολέμου.

Ο  Διεθνής  αυτός,  αλλά… αλλήθωρος Οργανισμός, δεν το έκανε ποτέ. Είναι  ώρα να πάρει και ο Αμερικανός εγκληματίας πολέμου σειρά. Να λάβει την πληρωμή του.

Το γεγονός πως τα δικά του εγκλήματα δε συγκρίνονται  με εκείνα του Χίτλερ της Ρωσίας, δεν έχει να κάνει με την έννοια της δικαιοσύνης. Δεν υπάρχουν τέτοιες  συγκρίσεις και συμψηφισμοί στο έγκλημα.  Για παράδειγμα,  δεν μπορείς να μη λες φρικαλέα γενοκτονία με 8 χιλιάδες, τα  θύματα στη Σρεμπένιτσα , όπως και τη γενοκτονία των Τούτσι στη Ρουάντα ,σχεδόν  την ίδια εποχή   με 1.000.000 εδώ θύματα.

Αυτονόητες αρχές του Διεθνούς Δικαίου. Αλλά και της λογικής. Και της συνείδησης του σώφρονα και συνετού.