Κατάρριψη ουκρανικού και μαλαισιανού αεροπλάνου. Ειδεχθή εγκλήματα των δικτατόρων Πούτιν και Rouhani

«ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ»

Ομολογία» Φρουρών της Επανάστασης: Μπερδέψαμε το ουκρανικό Boeing με πύραυλο Κρουζ και το καταρρίψαμε!

Κατάρριψη Boeing: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανέλαβαν την πλήρη ευθύνη -«Σε 10 δευτερόλεπτα ελήφθη η απόφαση»

Συντρίμμια αεροπλάνου στο Ιράν

Οι Φρουροί μπέρδεψαν το ουκρανικό αεροσκάφος για πύραυλο Κρουζ και το κατέρριψαν με πύραυλο μικρού βεληνεκούς.

ΙΠεριγράφοντας τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε αυτή η τραγωδία, ο Αμιραλί Χατζιζαντέχ δήλωσε ότι η μοιραία απόφαση για την κατάρριψη του Boeing ελήφθη μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. «Ο χειριστής της αεράμυνας έστειλε μήνυμα στους διοικητές του. Όταν δεν έλαβε καμία απάντηση έπειτα από 10 δευτερόλεπτα, αποφάσισε να το καταρρίψει», δήλωσε ο Χατζιζαντέχ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

«Εκείνη τη στιγμή ήμασταν έτοιμοι για πόλεμο με τις ΗΠΑ. Είχαμε αναφορές ότι πύραυλοι Κρουζ χτύπησαν το Ιράν. Ήταν το λάθος ενός ατόμου, που προκάλεσε μια τραγωδία», συνέχισε ο Χατζιζαντέχ, περιγράφοντας το πώς καταρρίφθηκε το ουκρανικό αεροσκάφος στο Ιράν.

Πάντως, ανέφερε ότι είχε ζητηθεί να δημιουργηθεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, εξαιτίας της πολεμικής κατάστασης, κάτι που όμως δεν εγκρίθηκε. Επίσης αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης Ιρανούς αξιωματούχους για τις εκτιμήσεις ότι καταρρίφθηκε επιβατικό αεροσκάφος. Παρόλα αυτά, μόλις σήμερα το Ιράν παραδέχθηκε ότι η αεροπορική τραγωδία προκλήθηκε εξαιτίας πυραύλου.

****

Δε μιλήσαμε  για   ενόχους από την πρώτη  στιγμή που μάθαμε για την κατάρριψη  του επιβατικού αεροπλάνου από πραιτοριανούς των “Αγιατολάχ”, αν  και είμαστε από τότε πεπεισμένοι  (όλα συνέκλιναν  σ΄αυτό) πως πρόκειται για δόλια ενέργεια,  πως σκόπιμα οι αφιονισμένοι τρομοκράτες του Ιράν,  χτύπησαν το ουκρανικό αεροπλάνο. Περιμέναμε τις εξελίξεις.

Τα τέρατα του Ισλάμ , οι φονταμενταλιστές “Φρουροί της επανάστασης”, ίδιοι και χειρότεροι από τους Τζιχαντιστές,  δε δίστασαν, γα να κερδίσουν τον… παράδεισο του Αλλάχ, να  δολοφονήσουν 176 αθώους ανθρώπους για εκδίκηση της Δύσης ,όπως ακριβώς είχαν δηλώσει  λίγο πριν.

Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν  η κατάρριψη ένα λάθος  του… χειριστή αεράμυνας!  Βολική  και γνωστή λύση. Φορτώνουν σε σφάλμα, τάχα,  το έγκλημα, για να αποφύγουν οι θεοκράτες  τις συνέπειες. Ηθικοί αυτουργοί ο παρανοϊκός Hassan Rouhani με τους λοιπούς  ,ομοίως  παράφρονες”Μουτζαχεντίν”,που κυβερνούν τη χώρα.

Το αεροπλάνο το έριξαν συνειδητά και  προμελετημένα   οι” Φρουροί της επανάστασης” με άνωθεν εντολή. ΄Ηταν   γι αυτούς   ένα αεροπλάνο με…απίστους, εχθρούς του Ισλάμ ΄Ετσι εξηγείται γιατί ανάμεσα στους νεκρούς , υπήρξαν ΜΟΝΟ 3 Ιρανοί σε αεροπλάνο που έφυγε από  Τεχεράνη! Προγραμματισμένη εκδίκηση και αποτρόπαιη.

Σήμερα, ο ακροδεξιός   πρόεδρος των ΗΠΑ όφειλε να έχει “δέσει” ολόκληρη την Ιρανή  κυβέρνηση των δολοφόνων. Μια και καυχιέται πως  ηγείται μιας υπερδύναμης.Γνωρίζει πολύ καλά πως  οι φανατισμένοι Ισλαμιστές είναι ικανοί να  κάνουν όλα τα εγκλήματα.  Ακόμα και να πατήσουν το κουμπί των πυρηνικών που διαθέτουν  και να πουν μετά  πως κάποιος άσχετος  το… πάτησε κατά λάθος.

Μετά από την ταυτοποίηση των δολοφόνων,  όλες οι κυβερνήσεις  της Δύσης, από σεβασμό και μόνο στα θύματα, όφειλαν  σε πρώτη φάση να έχουν δώσει εντολή στις ιρανικές διπλωματικές αποστολές να εγκαταλείψουν τις  χώρες τους. Ουδείς το έπραξε. Ούτε πρόκειται. Δε νοιάζονται για τους αθώους. Είναι αναλώσιμοι για τα κράτη.  Μόνο τα συμφέροντά τους έχουν σημασία.

΄Οπως έγινε και με το έγκλημα -καρμπόν  στην Ουκρανία το 214, όταν  ο τρελαμένος  δικτάτορας  Πούτιν, κατέρριψε το Μαλαισιανό Μπόινγκ   με 300 επιβάτες ,μεταξύ αυτών  παιδιά. Ο Ομπάμα του επέβαλε  οικονομικές κυρώσεις! Τόσο σκληρός και …δίκαιος ο  τ .Αμερικανός πρόεδρος.  Και η Μέρκελ  ακόμα χειρότερα.    Επισκέφτηκε αργότερα στη  Μόσχα τον δικτάτορα-τέρας  ,γατί ,όπως παραδέχτηκε, διακυβεύονταν ύψιστα γερμανικά συμφέροντα!

Οι ηγέτες είναι στην πλειοψηφία τους εγκληματίες.  Δεν υπάρχει κρατική εξουσία αθώα. Προηγούνται  όλων, τα κρατικά συμφέροντα και τα μυστικά. ΄Οταν τόλμησε ο Τζούλιαν  Ασάνζ να  ξεβρακώσει τους Αμερικανούς για τα πρόστυχα διπλωματικά τους παιχνίδια, τον έκαναν “φυτό”. Διαβάθμιση υπάρχει στα εγκλήματά τους. Τίποτα άλλο.

Θα περάσει στο ντούκου  κι αυτό το έγκλημα. Τιμωρίες της πλάκας θα επιβάλει η Δύση  στους Ιρανούς δικτάτορες. Τεράστια τα συμφέροντα στο Ιράν και δε διακινδυνεύονται.

΄Ενα ερώτημα μπορεί να  τινάξει  όλες τις αντιρρήσεις  σε όσα παραπάνω υποστηρίζουμε. Αν στο  αεροπλάνο δεν ήταν 170 απλοί πολίτες ,αλλά 170 στρατιωτικοί από  χώρες μέλη του ΝΑΤΟ ή μόνο Αμερικανοί, σήμερα θα είχε ο  Τραμπ καταλάβει το μισό Ιράν; Ποιο μισό, όλο. Και στη  Τεχεράνη   στο κυβερνητικό τους  μέγαρο … θα κυμάτιζε η αμερικάνικη σημαία.

Τόσο αισχρές οι εξουσίες. Χρέος μα να παλέψουμε να γεννηθούν σύντομα  οι αντιεξουσιαστικές ,αταξικές και άφυλες κοινωνίες.  Ζούμε το τέλος των αφρόνων και εγκληματικών εξουσιών.

 

Παραθέτουμε δύο από τα δεκάδες κείμενα παλιότερα που ανεβάσαμε για το άλλο ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας των 300 αθώων επιβατών στην Ουκρανία ,για να κάνετε τους συσχετισμούς με το νέο έγκλημα και να βγάλετε τα συμπεράσματά  σας:

1.ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ.

 

Μαλαισία αεροπλάνο: O εμπειρογνώμονας του AIDS και όσοι γλίτωσαν από θαύμα

Ένας σημαίνων Ολλανδός εμπειρογνώμονας του AIDS ήταν ανάμεσα στους 298 επιβάτες του αεροσκάφους που κατερρίφθη στην Ουκρανία – Αργοπορημένη άφιξη στο αεροδρόμιο, οικονομικοί και οικογενειακοί λόγοι γλίτωσαν αρκετούς ταξιδιώτες από το θάνατο.

Ο Γεπ Λάνγκε, που είχε αφιερώσει περισσότερα από 30 χρόνια στην έρευνα και την καταπολέμηση του ιού HIV που προκαλεί το AIDS, ήταν γνωστός υπέρμαχος της πρόσβασης σε φτηνές θεραπευτικές αγωγές στις φτωχές χώρες.

«Ο Γεν είχε δεσμευτεί απόλυτα στη θεραπεία του ιού HIV και στην ιατρική περίθαλψη νοσούντων στην Ασία και την Αφρική», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κούπερ, καθηγητής στο Ινστιτούτο Kirby του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τον Λάνγκε για ένα ερευνητικό πρόγραμμα σχετικά με τον ιό HIV στην Μπανγκόκ.

«Η χαρά στη συνεργασία με τον Γεπ είναι ότι έφερνε πάντα νέες ιδέες, μια μοναδική αντίληψη των πραγμάτων και ουδέποτε δέχτηκε πως είναι αδύνατο να επιτευχθεί κάτι» στον αγώνα κατά της νόσου, δήλωσε ο Κούπερ στην ανακοίνωσή του.

Η Αυστραλή υπουργός Εξωτερικών Τζούλι Μπίσοπ δήλωσε ότι πολλοί επιβάτες της πτήσης ΜΗ17 της Malaysia Airlines ταξίδευαν για το 20ο Διεθνές Συνέδριο για το AIDS

Περί τους 100 σύνεδροι επέβαιναν στη μοιραία πτήση, μετέδωσε το Fairfax Media, μεταξύ τους ο Λάνγκε, πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης για το AIDS (IAS) ή οποία διοργανώνει το συνέδριο.

Ο Λάνγκε, καθηγητής Ιατρικής στο Ακαδημαϊκό Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη προσιτών συνδυασμών θεραπειών για την αντιμετώπιση του HIV και απλών αντιρετροϊκών θεραπευτικών αγωγών για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού HIV από τις μητέρες στα μωρά τους στις φτωχές χώρες. Ήταν επίσης επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου του Άμστερνταμ για την Παγκόσμια Υγεία και την Ανάπτυξη.

Ο 60χρονος Λάνγκε ταξίδευε με την σύντροφό του Ζακλίν, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Kirby.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Τόνι Αμποτ κατηγόρησε τη  Ρωσία για την αεροπορική αυτή καταστροφή, τονίζοντας ότι οι δράστες πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη. «Αυτή είναι μια ζοφερή ημέρα για τη χώρα μας και για τον πλανήτη. Η πτήση MH17 της MalaysianAirlines MH17 κατερρίφθη στην ανατολική Ουκρανία, κατά τα φαινόμενα από υποστηριζόμενους από τη Ρωσία αντάρτες», δήλωσε στο κοινοβούλιο.”

 Πολιτικοί ακτιβιστές και αντίπαλοι του δικτάτορα της Ρωσίας, υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αγωνιστές της ειρήνης και τώρα αξιόλογοι επιστήμονες που τους είχε άμεση ανάγκη η ανθρωπότητα, τα θύματα της τρέλας του Πούτιν.

Τα κράτη αποδείχτηκαν συνένοχα. Μόνοι μας πλέον οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ειρήνη,την ασφάλεια και την επιβίωση του πλανήτη μας από τους παρανοϊκούς εγκληματίες.

Ας συσπειρωθούμε.

2. ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ”  ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ.

2 Μάη  2017

ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
Αρχισαν οι συνομιλίες Μερκελ-Πούτιν στο Σότσι της Ρωσίας
φωτογραφία: AP images

Οι συνομιλίες μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγγελα Μερκελ, άρχισαν πριν λίγη ώρα στο Σότσι.

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν σημαντικά διεθνή θέματα, όπως είναι ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, η κατάσταση στη Συρία, η κρίση στην Ουκρανία και οι διμερείς σχέσεις.

Τα συμφέροντα της Γερμανίας πάνω απ΄όλα. Τί κι αν είναι ο δικτάτορας υπόδικος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;  Η ΄Αγγελα ,αδίστακτη, καιροσκόπος και ασεβής έσπευσε να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ με την επίσκεψή της στη Ρωσία τα εγκλήματα του Τσάρου.

Ντροπή,΄ Αγγελα Μέρκελ.  Δεν είναι όλα χρήμα και συμφέροντα. Βοά το αίμα των θυμάτων του συνομιλητή σου στη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Συρία.  Ντροπή πάλι!

2. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΑΣΩΣΗ
Τραγωδία στους Παξούς: 12 νεκροί μετανάστες στη βύθιση σκάφους -Πληροφορίες για περισσότερους

aylan kurdi alan kurdi refugee migrant crisis

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν εντοπιστεί 12 νεκροί, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για περισσότερους.

Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος είναι σε εξέλιξη.

****

΄Αλλοι δολοφόνοι τούτοι. Η ελληνική κυβέρνηση. Ηθικοί αυτουργοί ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, τα λοιπά  ακροδεξιά  τέρατα και οι χαχόλοι ψηφοφόροι τους.Και φυσικά ο απόφοιτος με “πέτσινα” διπλώματα από το Χάρβαρντ, Υιός του Κ. Μητσοτάκη.

Φτύστε τους!

3. Κυβερνητικοί κύκλοι : Εθνικό καθήκον η διατήρηση της ταυτότητας των Ελλήνων της Αμερική

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φίλης έγραψε: «Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της «ευεργεσίας» του Κυριάκου Μητσοτάκη προς ένα ιδιωτικό ίδρυμα στις ΗΠΑ, να κάνουμε τις αναγκαίες συγκρίσεις: το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με περίπου 15 χιλ. φοιτητές το καθένα, λαμβάνουν από 2 εκ. ευρώ ετησίως για τα λειτουργικά τους έξοδα από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Όσα θα παίρνει κάθε χρόνο το εκκλησιαστικό – ιδιωτικό κολέγιο του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης, αναδρομικά μάλιστα από το 2019. Προφανώς για την κυβέρνηση έχουν μεγαλύτερη σημασία οι θεολογικές σπουδές 150 φοιτητών στις ΗΠΑ, από τις σπουδές χιλιάδων ελληνόπουλων, σε δεκάδες τμήματα και επιστημονικές κατευθύνσεις στη χώρα μας.

Άλλη μια απόδειξη του… επιτελικού ενδιαφέροντος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το δημόσιο πανεπιστήμιο και γενικότερα τη δημόσια εκπαίδευση. Τι απομένει λοιπόν στους έλληνες φοιτητές για να σπουδάσουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες; Να κάνουν το σταυρό τους;

Σχόλιο κυβερνητικών κύκλων για την αντίδραση του Νίκου Φίλη στην επιχορήγηση της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Βοστόνη: «Η διατήρηση της ταυτότητας των Ελλήνων της Αμερικής αποτελεί εθνικό καθήκον και υπηρετεί απολύτως το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον. Αυτό δεν περιμένουμε να το αντιληφθούν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο κ. Φίλης».

*****

Να τα αφήσει αυτά τα δημαγωγικά ο έτερος  του συναφιού των τρωκτικών της εμπορικής δημοσιογραφίας Νίκος  Φίλης. Δεν τον παίρνει να τους βγαίνει από …αριστερά των Δεξιών . Χρημάτισε ΥΠΕΠΘ, είχει ενημερωθεί για τη δολοφονία  Γ. Τριάρχη στην Τασκένδη. Καθώς και οι  π. υπουργοί Δικαιοσύνης Κοντονής  και Καλογήρου.   Τσιμουδιά και τούτοι  οι άθλιοι δημαγωγοί.

Την ανακοίνωση της Ν. Δ, όπως τη διαβάζουμε παραπάνω ,  ίδια ακριβώς, χωρίς ένα'”γιώτα”  και να έχει αλλάξει, είχαν υπογράψει  η Ντόρα Μπακογιάννη και η Μαριέτα  Γιαννάκου  τότε, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Γ. Τριάρχη.

4.ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΚΙΑ
Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του πρέσβη της Αυστραλίας

Πανό του Ρουβίκωνα

Καλώς πετάχτηκαν τα τρικάκια στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Απίστευτη η παγκόσμια αδιαφορία για το έγκλημα που είναι σε εξέλιξη  στην Αυστραλία αυτή την ώρα.  Καμιά ουσιαστική  βοήθεια από τα κράτη,πέρα από ευχολόγια . Ελάχιστη και η συμμετοχή ακτιβιστών και οικολόγων παγκοσμίως  σε αυτό  το δράμα.

Τί συμβαίνει; Γιατί  στην ουσία δεν κουνιέται φύλλο ;  Δε φτάνουν οι απλοϊκές ερμηνείες του Ρουβίκωνα ,σαν τσιτάτο του ΚΚΕ, πως  το κακό έγινε επειδή πρόκειται  για   “ένα αναπτυγμένο καπιταλιστικό και ιμπεριαλιστικό κράτος που αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες χώρες της Δύσης για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική του” Αστεία πράγματα.

Υ.Γ.Με την ευκαιρία.  Θα περάσουν από την Ιρανική  πρεσβεία τα καλόπαιδια του Ρουβίκωνα μετά από αυτό το τερατώδες έγκλημα των Φρουρών της Επανάστασης, δηλαδή  του δικτάτορα  Hassan Rouhani που έδωσε την εντολή για την κατάρριψη  του ουκρανικού,επιβατικού αεροπλάνου;

Δεν το έκαναν ούτε στη ρώσικη πρεσβεία με τους 10.000 νεκρούς και τους 300 επιβάτες του μαλαισιανού  μπόινγκ  που έριξε ο Πούτιν στην Ουκρανία . Και φυσικά  τους 600.000 νεκρούς της Συρίας, θύματα  των  φονιάδες των λαών Ρώσων.

Τέτοια λατρεία πια στα δικτατορικά και θεοκρατικά εγκληματικά καθεστώτα αυτός ο Ρουβίκωνας; Γιατί;  Να υποθέσουμε εκείνο που τρέμουν να μην αποκαλυφθεί;

Ντροπή σας!

5. ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΗΟΜΟ;

Τώρα που έφτασα στο σπίτι και… καβάτζωσα τα όπλα  μου -τεκμήρια , εγώ,μεν, συνεχίζω να γελάω, αλλά λίγες ώρες πριν , ο κολλητός ισχυριζόταν πως   δεν ήταν για γέλια.Λοιπόν.

Μεσημεράκι σήμερα μια και βρέθηκα Αθήνα, είπα να πιούμε έναν  καφέ με το φιλαράκι  στα Εξάρχεια. Πάρκαρα  άνετα στην πλατεία το  Σεβρολετάκι μου  και περίμενα   στο Blue Bear τον δικό μου  να έρθει.

Με το που μπουκάρει, τον βλέπω έξαλλο.- Τι έπαθες, αγόρι, μπαρούτι είσαι, τι  έγινε, τον ρωτάω. -Πού το έχεις το παρκάρει το αμάξι , με κεραυνοβολεί σαν ανακριτής.  -Γιατί, μου το πήρανε,του κάνω. ΄Εξω το έχω, απέναντι από τη ΒΟΞ. -Και τι έχεις μέσα, ρε,αφελή  και ανυποψίαστε , μου πετάει. Στο πορτμπαγκάζ  τί έχεις; Δε θυμήθηκα αμέσως, κώλωσα ένα λεπτό.  -Τίποτα, του λέω,κάτι λινάτσες  να κουβαλάω ξύλα στην Εύβοια. -Τίποτα άλλο,με ξαναρωτάει επίμονα και  αυστηρά. Θυμήθηκα. -Ναι, του κάνω, έχω κι ένα άδειο μπιτόνι ,μόνιμα εκεί,αν μείνω από βενζίνη, να έχω πού να τη βάλω. ΄Αλλο, επιμένει ο ανακριτής.- Τίποτα ,ρε φίλε, άλλο δεν έχω ,τί  στα  κομμάτια λες, απορώ.- -Εγώ είδα μου  πετάει, που πέρασα από δίπλα , είχες αφήσει  στο κάθισμα  το πλαστικό που σκεπάζει το πορτμπαγκάζ και από  το πίσω τζάμι , ό,τι έχεις μέσα φαίνεται…  φως φανάρι.  Δεν έχεις, λοιπόν  και  δυο γκαζάκια, με μαλώνει.- Ναι, του κάνω ανυποψίαστος πάντα, τα πήρα πριν έρθω εδώ από το σούπερ  μάρκετ, μου τελείωσαν στο σπίτι και δεν είχα να κάνω τσάι το πρωί.

Με είδε που μιλούσα άνετα και δεν εννοούσα να καταλάβω  τί έγκλημα είχα κάνει  και μου ρίχνει  την τελειωτική.- Ρε, άσχετε, Εξάρχεια είσαι, απέναντι από ΒΟΞ, αμάξι παρκαρισμένο και μέσα  2 γκαζάκια, ένα μπιτόνι βενζίνη και λινάτσες με προσανάμματα;  Σου λένε  τίποτα, όλα αυτά ως σύνολο και όπλα; -΄Οχι, δε μου λένε, του ανταπαντάω εκνευρισμένος. Εσένα τι σου λένε; Για πες εσύ τη σοφία σου. -Βρε,όρνιο, ,με ξαναβρίζει, έτσι και  δουν οι χαφιέδες στην πλατεία τι έχεις στο αμάξι  και κουβαλήσουν τα ΜΑΤ, θα σε  αρπάξουν επί τόπου και θα σε σεργιανίζουν στους ανακριτές με τα κανάλια να σε ζουμάρουν,  φασκιωμένο με την  άσπρη  στολή  του τρομοκράτη, αλά Κουφοντίνας τότε. Και θα τσαμπουνάνε   τα ζόμπι της παραπληροφόρησης που σε έχουνε και άχτι.  “Ακτιβιστής και μπλόγκερ στο διαδίκτυο, συνελήφθη στα Εξάρχεια με ..εκρηκτικά στο αυτοκίνητο,αρκετά  να ισοπεδώσουν το κέντρο της Αθήνας”!

Με είδε αδιάφορο,ούτε καν κίνηση να  τρέξω να εξαφανίσω  το αμάξι και έσκασε.-Καλά παίζεις με τέτοια,απορεί. -Ακου φίλε. Πρώτα,”καθαρός  ουρανός αστραπές δε φοβάται”.Και δε θα γίνω εγώ όμηρος του Χρυσοχοϊδη,να κατουριέμαι μη με συλλάβουν ως… τρομοκράτη. Αυτό θέλει ο σόουμαν.  Να μας ζώσει όλους με φόβο και τρόμο. Να μας έχει στο χέρι. Από την άλλη,  οποιοδήποτε καθίκι θελήσει να μου στήσει τέτοιο  χουνέρι, θα βλαστημήσει τη μέρα που γεννήθηκε, “θα πει το Δεσπότη Παναγιώτη” .Θα τον κρεμάσω ανάποδα μέχρι να ομολογήσει ποιοι  τον βάλανε να μου στήσει  την παγίδα.  Δε με ξέρεις καλά.  Είμαι από τα παλικαράκια που δεν κωλώνουν με τέτοια.

Και ,πού σαι; Μακάρι να το επιχειρήσουν κάτι τέτοιο. Από 2 εκατομμύρια που πλησιάζουν  οι βίζιτες  στο σάιτ, θα φτάσουν  11. ΄Οση η Ελλάδα ολόκληρη. Ακόμα και η θεια μου η Κατέρω  στην Ανδρίτσαινα, αισίως άγουσα το 90ό έτος της ηλικίας της και με τάμπλετ σε  καθημερινή  ,ανελλιπή χρήση,  δώρο της εγγονής της, θα την κάνω κι αυτή να τρελαθεί στα κλικ στο Χόμο. Κι ας λέει πως δεν το  ανοίγει ,γιατί όλο τα βάζω με τους …ιερείς και την εκκλησία μας !

Είπαμε, φίλος χρόνια,αλλά το Μανιάτικό μου γινάτι, δεν το έχεις δει σε δράση. Οπότε…”πες μου το φίλο σου να σου πως ποιος είσαι” ,στην παρούσα περίπτωση με μας,  φαίνεται  δεν ισχύει. ΄Αμα έχω το δίκιο με το μέρος μου,γίνομαι λύκος, δε με κρατάει κανένας. Και όποιος, δηλαδή,έχει τσίπα και αξιοπρέπεια,το ίδιο θα έκανε.

Σε εξουσίες ανήθικες, δε γονατίζουμε (όχι,βέβαια,  πως υπάρχουν και ηθικές!). “Μολών λαβέ”,λοιπόν, κύριε Χρυσοχοϊδη μας!

6. ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ
Πώς ήταν πραγματικά το πρόσωπο του Ιησού Χριστού; Η ανατρεπτική θεωρία μιας Βρετανίδας ειδικού

Έτσι φαντάζονται οι περισσότεροι ότι ήταν η μορφή του Ιησού Χριστού - Πίνακας του Χάινριχ Χόφμαν.

Επί αιώνες ολόκληρους η αντίληψη των περισσότερων για τη μορφή του Ιησού Χριστού -ειδικά στη Δύση – είναι ότι επρόκειτο για έναν άνδρα με ανοικτόχρωμη επιδερμίδα, γαλανά μάτια, μακριά μαλλιά και γενειάδα.

Αλλά δεν αποκλείεται σύμφωνα με μια ειδικό στην Ιστορία του Χριστιανισμού, την καθηγήτρια Τζόαν Τέιλορ του King’s College του Λονδίνου, το πρόσωπο του Θεανθρώπου να ήταν στην πραγματικότητα πολύ διαφορετικό από τις γνωστές απεικονίσεις του Μεσσία σε εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες και αγάλματα εδώ και περίπου δύο χιλιετίες, που «επιβλήθηκαν» εκτοπίζοντας κάποιες «αντισυμβατικές» απεικονίσεις του Υιού του Θεού.

***

Καθηγήτρια του ποπού, βέβαια. Αυτό που λέμε για πολλούς ισχύει και γα την κυρία. Αντί για εκδοροσφαγέα, την κάνανε πανεπιστημιακό.

Για προσέξτε..  Το παίζει ιστορικός και όχι  μόνο θεωρεί δεδομένη την (ανύπαρκτη) ιστορική παρουσία του Ιησού Χριστού,αλλά επιχειρεί να του τραβήξει  και φωτογραφία η άθλια.

Τόσο αισχροί και ψεύτες οι Χριστιανοί. ΄Ολων των δογμάτων και των αποχρώσεων. Κίνδυνος για τον άνθρωπο του μέλλοντος. Να τους βγάζουμε τις μάσκες με κάθε ευκαιρία.