ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΕΥΤΕΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ

Σχοινάς από Άγιο Όρος: «Η Ορθοδοξία είναι αγάπη και η αγάπη είναι πιο δυνατή από τον πόλεμο»

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο Άγιο Όρος

Ως Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος, νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τόπος, σε αυτές τις δύσκολες, μαύρες στιγμές, που ξαναγνωρίζει η Ευρώπη, τον πόλεμο, να εκπέμψουμε ένα μήνυμα των αξιών της ειρηνικής συνύπαρξης, της ανοχής, της προστασίας των πιο ευάλωτων, των αμάχων”.

 

Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος: Το Gay Pride ήταν μέρος της αιτίας του πολέμου στην Ουκρανία

 

Τί λέει ο αγύρτης και θεομπαίχτης  Ορθοδοξάρας-Ελληνάρας  Νεοδημοκράτης  Σχοινάς; Πώς μπορεί να προκαλεί έτσι  βάναυσα , να  σκυλεύει πτώματα βιασμένων βρεφών  αυτή την ώρα  και  να μιλάει με τόση υποκρισία για Ορθοδοξία και Αγάπη;

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ   ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΙΣ  ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ  ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΥΤΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΣΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ. ΟΣΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ,  ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥΤΙΝ. ΟΡΘΟΔΟΞΟΞΑΡΑΣ   ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ!

 

 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ  ΣΧΟΙΝΑ.

Είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίζουν να υπάρχουν οι μελλοντικές γενιές.  Η επιβίωση  του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη, εξαρτάται από τον αν θα καταφέρουμε  να απομονώσουμε και να τιμωρήσουμε τέτοιες  προκλητικές  φωνές.