(ΚΙ ΑΥΤΗ) Η ΑΡΧΙΠΕΤΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟ)

 

Κυριάκος Μητσοτάκης - Βικιπαίδεια

Μητσοτάκης από Βουλή:

Μόνιμη κυβερνητική προτεραιότητα η στήριξη των αδυνάμων
Οι εκλογές της άνοιξης θα φέρουν 2η εντολή στην προκοπή με αυτοδύναμη ΝΔ Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε μονίμως παρόντες στην τοξικότητα και μονίμως απόντες από μέτρα στήριξης της κοινωνίας Οι Έλληνες κρίνουν και συγκρίνουν την πράξη από το ψέμα, τον ρεαλιστή από τον υποκριτή, τη λύση από το πρόβλημα

Λαφαζάνης: Οι  πλειστηριασμοί ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ, από τον ίδιο τον Τσίπρα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Μαϊμού ξεκαρδίζεται με μαγικό κόλπο (Video)

Πλην των άλλων, ας μη ξεχνούμε πως Βαρουφάκης Λαφαζάνης,Κωνσταντοπούλου  είναι οι πιο συνεπείς    εκλογικοί νεροκουβαλητές  του γόνου της φαμίλιας.  Το μαγικό κόλπο να… μην ξέρει η αριστερά σου τί ποιεί η Δεξιά σου, αγαπητε χαχόλε της αριστερής απάτης των κομματικών αυτών  μορφωμάτων.

Τα  υπόλοιπα που  τσαμπουνάνε  είναι…φούμαρα! Ακριβώς, για να καλύψουν τις πομπές τους!

_____________________________________________________

1. Άρθρο 191 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Διασπορά ψευδών ειδήσεων

Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή με χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις του παρόντος.

Λένε αλήθεια οι δημοσκοπήσεις; | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Παναγόπουλος στο ethnos.gr: «Αν έδειχνα σε έναν ξένο ...

Ο δημοσκόπος που έβλεπε «θρίαμβο Σημίτη» το 2004, τώρα ...

IEFIMERIDA.GR

Αριστερά: Μέσος όρος πρόθεσης ψήφου από 4 εταιρείες δημοσκοπήσεων -Δεξιά:Νίκος Ανδρουλάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας

“Εκλογές: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μέσα από 8 δημοσκοπήσεις -Πού βρίσκεται η «γκρίζα ζώνη» αναποφάσιστων

“Εκλογές: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μέσα από 8 δημοσκοπήσεις -Πού βρίσκεται η «γκρίζα ζώνη» αναποφάσιστων
Αριστερά: Μέσος όρος πρόθεσης ψήφου από 4 εταιρείες δημοσκοπήσεων
Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, η ΕΡΤ παρουσίασε τα αποτελέσματα οκτώ εταιρειών δημοσκοπήσIefimerids

Στην μεγάλη εκλογική έρευνα της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά παρουσιάστηκαν τα στοιχεία για το 2023 τα οποία αποτυπώνουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα των μετρήσεων της κοινής γνώμης έπειτα από τις δημοσκοπήσεις που διενήργησαν οκτώ γνωστές εταιρείες τους δύο πρώτους μήνες του 2023, αλλά και η διαχρονική πορεία της πρόθεσης ψήφου, όπως καταγράφεται στις μετρήσεις του τελευταίου έτους.

Δημοσκόπηση Alco: 6 στους 10 θέλουν δεύτερες εκλογές, μόνο 26% «κυβέρνηση ηττημένων» -Το προφίλ των αναποφάσιστων

Νέες δημοσκοπήσεις: Στις 7 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ, δεν βγαίνουν τα ποσοστά για «κυβέρνηση ηττημένων»
Αναλυτικότερα, στην έρευνα παρουσιάστηκε η πρόθεση ψήφου όπως καταγράφηκε από τις εταιρείες μετρήσεων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023, αλλά και η «γκρίζα» ζώνη των αναποφάσιστων. Επίσης, τα ποσοστά και οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο 2023.

Την έρευνα ανέλυσαν ο καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής Γεράσιμος Μοσχονάς και ο σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας Ευτύχης Βαρδουλάκης.

«Σκοπός της έρευνας είναι να αποτυπωθεί η δημοσκοπική εικόνα που έχει καταγραφεί στην αρχή του 2023 και αυστηρά σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου. Πήραμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών που δημοσιεύτηκαν στα κανάλια μέσα στο 2023 για να υπολογίσουμε τον μέσο όρο», δηλώνει για την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε ο διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και επικεφαλής της έρευνας Παναγιώτης Κουστένης.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο που προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις 8 εταιρειών για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, στην πρόθεση ψήφου ηΝΔ προηγείται με διαφορά 6,5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ (30,9% έναντι 24,4%). Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί στην 3η θέση με 10,4%, μπροστά από το ΚΚΕ (5,3%), την Ελληνική Λύση (3,7%) και το ΜέΡΑ25 (2,8%). To «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 2,6%.
Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν συνολικά 4,5%, ενώ αρκετά υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων ή αυτών που θα ψηφίσουν άκυρο ή λευκό, θα απέχουν ή δηλώνουν ΔΓ/ΔΑ (15,4%).

Στη διαχρονική πορεία της πρόθεσης ψήφου από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023 η ΝΔ προηγείται πάντα του ΣΥΡΙΖΑ με μια διαφορά όμως που – μετά το αποκορύφωμά της τον Φεβρουάριο του 2022 – (+9,4%) βαίνει συνεχώς μειούμενη.

Κατά την ίδια περίοδο, πτωτική πορεία εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ και η Ελληνική Λύση, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 δείχνουν να κινούνται στα ίδια σχεδόν επίπεδα.

Δείτε εδώ τον μ.ο. στην πρόθεση ψήφου ανά εταιρεία και κόμμα:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η λεγόμενη «γκρίζα ζώνη» των αναποφάσιτστων, που κινείται κατά μέσο όρο στο 15,4%.”

 

 

2.Η αποχώρηση Καραμανλή από τη Βουλή με το βλέμμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας  το επόμενο βήμα.

Κώστας Καραμανλής

Θα εκτίει την ποινή του για τη χρεοκοπία της χώρας, με περιορισμό … ” κατά ψαροταβέρνα ” στη Ραφήνα.  Φρέσκια τσιπούρα ,αλλά και μαριδάκι  ως λαϊκός τύπος.  Μέχρι να τον κάνουν  επόμενο πρόεδρο Δημοκρατίας.

Ελλάς της φαιδράς προρτοκαλιάς.Πόσο θα αντέξεις ακομα σε αυτό το ρόλο- ρεζιλίκι;

 

 

3. «Ανεπιθύμητος» ο Μπλίνκεν – Μαζική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση

efsyn

“Δύο μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη χθεσινή άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και τα κόμματα, οι οργανώσεις και οι συλλογικότητες της εντός και εκτός «των τειχών» Αριστεράς, καθώς και του αναρχικού χώρου κινήθηκαν προς την αμερικανική Πρεσβεία για να ξεκαθαρίσουν ότι είναι «ανεπιθύμητος».

Η μία συγκέντρωση έγινε στο Πάρκο Ελευθερίας από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και ορισμένους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας, καθώς και με τη συμμετοχή των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

«Έξω το ΝΑΤΟ, να φύγουνε οι βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις», φώναξαν οι διαδηλωτές έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, η οποία ήταν περικυκλωμένη από κλούβες της αστυνομίας και πολυάριθμες δυνάμεις των ΜΑΤ. Ακόμη, επισημαίνουν ότι είναι ανεπιθύμητη συνολικά η πολιτική που μετατρέπει την Ελλάδα σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών”.

***

Ανεγκέφαλους, ανόητους  και απολίτικους θα τους πουν πολλοί .  Ανήθικους , θα το χαρακτηρίσουμε εμείς.

Μαζική διαδήλωση από χαχόλους κάθε είδους στην Αμερικανική πρεσβεία.  ΄Όχι, όμως,  εδώ και χρόνια  και  στη Ρώσικη. Ούτε καν χτες μετά  τις δηλώσεις του Νέου Χίτλερ  περί …ιερού, θρησκευτικού  πολέμου ενάντια στη Δύση.

Κανένα δικτάτορα μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, δε  βαρύνουν  τόσα και τέτοια  ειδεχθή εγκλήματα, όπως αυτά  του   παρανοϊκού Τσάρου. Κι αν κανείς μιλήσει για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα το 1995 από τους Σέρβους, με 8.000 θύματα, θα θυμίσουμε πως ακόμα δεν είχε λάμψει το αστέρι του Νέου Χίτλερ στη Ρωσία. Από το 2014 μόνο και μετά τα θύματα του αιμοβόρου κτήνους  της Ρωσίας, ξεπερνούν τα 700.000 θύματα.

Και  υπάρχουν  ακόμα  στην Ελλάδα  πουτινιστές και ισαποστάκηδες! Ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν. ΄Όταν, ακριβώς  δίπλα τους πνίγονται  πρόσφυγες  που κατάντησαν  «κολασμένοι της γης» από τη δολοφονική μανία του  Ρώσου δικτάτορα.  Αναίσθητοι και ανήθικοι οπαδοί, κλείνουν  τα μάτια, φτύνουν τα πτώματα των  πνιγμένων παιδιών στο Αιγαίο (κάνουν τάχα και τους αλληλέγγυους!), παίρνουν τα φλάμπουρα στα χέρια και πάνε να διαδηλώσουν έξω από την…αμερικάνικη πρεσβεία! Ω, τί κόσμος, γαμώτο!

Αλλά, να τα λέμε έξω από τα δόντια.  Ομάδες ψευτοαναρχικών με βαριοπούλες αλλά και το ίδιο το ΚΚΕ,  όπως και πολλά  ακροδεξιά και ναζιστικά μορφώματα σε όλο τον κόσμο, χρόνια, και όχι μόνο σήμερα,  δέχονται πακτωλό από ρούβλια.  Οι “αργυρές λόγχες” είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος  ή υπηρέτης  κάθε  ιμπεριαλιστή από την εποχή του  Φίλιππου και του γιου του  Αλέξανδρου,ακόμα. Είναι αυτός ο λόγος που δεκαετίες μετά , οι Αμερικανοί είναι “φονιάδες των λαών”, όχι, όμως, και ο ακροδεξιός στρατός του αιμοβόρου ρωσικού τέρατος.

Ντροπή! Μακάρι να μπορούσαμε να σας παραδώσουμε ιστορικά  ως   κουφιοκεφαλάκηδες, αφελείς, έστω και ανόητους. Θα είχατε ελαφρυντικά.

Είστε,  όμως,  συνειδητοί , και μάλιστα , επαγγελματίες εγκληματίες.   Δουλεύετε για αφεντικό με φρικιαστικό  και  κατάπτυστο στην Ιστορία όνομα. Αυτό του νέου Χίτλερ της Ρωσίας  που σας έχει εξαγοράσει.

4.Νέα «βόμβα» στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού

Σίγουρα πιο δυσώδεις πένες απ΄αυτές που χρησιμοποιούν τη… «δυσώδη υπόθεση» της μικρής από τον Κολωνό ,για να βγάζουν το ψωμάκι  τους, δεν υπάρχουν. Μόνο μια υπόμνηση  που κάνει σκόνη την γκεμπελική τους  τους ευαισθησία.

Ξέρουν χιλιάδες τσιγγανάκια,  χρόνια τώρα,  10χρονα, που δεν εισπράττουν κανένα 50ευρω,  όπως η 13χρονη από τον Κολωνό και τα παντρολογούν απ΄ αυτή την ηλικία.  Κι αυτό δεν είναι πορνεία και μάλιστα με θύμα ανήλικο, απλώς και μόνο, επειδή την ευλογεί ο… παπάς.

Αυτή η ευαισθησία,  λοιπόν,     της κυρίας …Γιώτας,  δεν έφτασε ως εκεί.  Μπερδεύτηκε κάπου το GPS  της  ανάμεσα στα γύφτικα (μη  καταγραμμένα) τσαντίρια) και τις πολυκατοικίες  του Κολωνού.

«Το ένα καλό παιδί» (ως ανήλικο)  “και  τα άλλα γ@μώ τη μάνα τους”  (που τα ξεπουλάει κιόλας  στη φτήνεια).

Σιχτίρ ,παλιάνθρωποι! Γκεμπελιταριό!