ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΣΥΝΤΑΧΤΩΝ. ΤΩΡΑ… Η ΓΑΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ!

Πού είναι οι δημοσκοπήσεις;

 

” Χάθηκαν ξαφνικά μετά το «Κυριάκος gate» από τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα σάιτ οι θριαμβευτικές δημοσκοπήσεις που αποτύπωναν την ολοένα και αυξανόμενη δύναμη του ΠΑΣΟΚ υπό την αρχηγία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σκοτείνιασαν οι λαμπεροί πλην όμως ψευδείς πίνακες που εμφάνιζαν παρά τη διαφορά τους σε σχεδόν ίσου ύψους στήλες τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ενώ έφτανε στο «ταβάνι» η στήλη της Ν.Δ. κι ας ήταν η διαφορά μονοψήφια.

Ζάρωσαν στη σιωπή τους τα επιτελεία των ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, MEGA, ΑΝΤ1, ALPHA όπως και τα «ξαδέλφια» τους στο «Πρώτο Θέμα», στα «Παραπολιτικά», στη «Real» κ.λπ.

Μαζί με την έως χθες εκρηκτική επιρροή του ΠΑΣΟΚ θάφτηκε -κυρίως τηλεοπτικά- και το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Στις πανομοιότυπες ειδήσεις τους κυριαρχoύν πλέον το πλούσιο αστυνομικό δελτίο, η τουρκική προκλητικότητα, οι χαρές των διακοπών κ.λπ. Μέχρι και τις πρόσφατες πυρκαγιές θυμήθηκαν να καλύψουν μήπως και καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός…

****

Αλήτες; Δε χωράει η λέξη το μέγεθος της σήψης και της δυσωδίας τους.  Βράζουν μεταξύ τους στο ίδιο καζάνι. Οι δεξιόθεν  πλουσιοπαρόχως αμειβόμενοι, αλλά  και οι  εξ ευωνύμων, πενιχρώς, μεν ,πολλές φορές, αλλά..αμειβόμενοι και τούτοι.

Ποιοι, όμως, από το ,εκτός των άλλων  και μεστό με  Καραγκιόζηδες   συνάφι,  είναι οι πλέον επονείδιστοι; Μα, φυσικά, οι προδευτικάριοι σαν τα αποπαίδια της Ελευθεροτυπίας που έστησαν,  το μαγαζάκι της κολεκτίβας Συνταχτών αριστερή γωνία  και πουλάνε ανάλογη πραμάτεια  και μαγκιά.

Σιγά τους μάγκες. Λιμοκοντόροι και  Κογιόνηδες είναι.  Απ΄ όπου τα αρπάξουν. Αρκεί τα προσχήματα της αριστεροφροσύνης να τηρούν. Αλλιώς, είναι το ίδιο αδίστακτοι με τον Ράπτη.  Στο κυνήγι της διαφήμισης και τούτοι. Κι από σκουπίδια  σαν όλες τις χωματερές  του είδους, τίγκα.

 

Χρόνια από την επάρατη ημέρα  της Μητσοτακικής, κοινοβουλευτικής  δικτατορίας, μπήκε και η εφσυν   στο χορό των  πέτσινων δημοσκοπήσεων.Τις διάλεγε  από το σωρό ,  τις αναδημοσίευε  και    σχολίαζε   εκτενώς τα αναληθή στοιχεία , σαν να μην ήταν  τέτοιες ψεύτικες “έρευνες”  το ισχυρότερο εργαλείο των εφοπλιστών και της γκεμπελικής Δεξιάς.

Αναπαρήγαγαν ελαφρά τη καρδία τα ψεύδη και για ξεκάρφωμα από καιρού εις καιρόν, πετούσαν και καμιά αράδα , για να εκφράσουν τάχα  τον προβληματισμό τους (!!) για την ποιότητα –εγκυρότητα τέτοιων  δημοσκοπήσεων. “Στάχτη  στα μάτια”,  στην  “πουστιά”.

 

Γράψαμε δεκάδες κείμενα εδώ για τις φέικ αυτές δημοσκοπήσεις, ποιοι και γιατί τις παράγγελναν. Και καλούσαμε φυλλάδες σαν το Ντοκουμέντο και την Εφημερίδα Συντακτών να μην δίνουν άλλοθι στους Παναγόπουλος και Φαναράδες. Να μην αναδημοσιεύουν τα χρυσοπληρωμένα   σκουπίδια τους .Εις μάτην. “Κόρακας κοράκου μάτι…”  Αναπαρήγαγαν όλα τα ψευδή στοιχεία των ανύπαρκτων ή χαλκευμένων  αυτών δημοσκοπήσεων σαν να μη συνέβαινε τίποτα.  Τόσο βρώμικοι γκεμπελίσκοι ,ως ανήκοντες στο μέγα, μαφιόζικο συνάφι  της παραπληροφόρησης και  τούτοι.

 

Τώρα που πια που  ξεβρακώθηκαν ,  σπεύδη ο αριστερούλης  Α. Ψ ,  κακήν κακώς, να σώσει τη χαμένη  τιμή της.. ΄Αννας.  Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα  με εμετικά κειμενάκια  μετάνοιας ,όπως το παραπάνω.

Σαν τη γάτα που σκεπάζει το σκατό της.  Αλλά είναι παντού οι ακαθαρσίες . Ακόμα και στα “σαλόνια” της φυλλάδας. Δε  μαζεύονται πια.

Γράφαμε πρόσφατα:

 

ΟΙ “ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

”Εύθραυστη υπεροχή της Ν.Δ. και η βελτίωση της εικόνας του Αλέξη Τσίπρα

Η εκλογική επιρροή του κυβερνώντος κόμματος δεν μεταβάλλεται, ανιχνευόμενη και σε αυτή τη μέτρηση στο 31%, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να αυξάνει οριακά τη δική του επιρροή, διαμορφώνοντας την απόσταση από τη Ν.Δ. στο 5,5%. Παράλληλα, η επιρροή του ΠΑΣΟΚ μειώνεται περαιτέρω, ανιχνευόμενη στο 11,5%, ενώ οριακή άνοδο καταγράφουν το ΚΚΕ (5,5%), το ΜέΡΑ25 (2,5%) και οι Ελληνες ΓΤΠ (2%).”
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Prorata  (΄Αγγελος Σεριάτος)
****

Αν κάτι φοβόντουσαν περισσότερο κι από τον εχθρό οι επικεφαλής στρατών στον αρχαίο κόσμο και το  βυζαντινό, ήταν οι μισθοφόροι.  Προσλάμβαναν,  κυρίως, “Βάρβαρους”, επαγγελματίες πολεμιστές  ή   εξώλης και προώλης υπόκοσμο που για το χρήμα  τα έδιναν  όλα και εύκολα θυσίαζαν ακόμα και τη ζωή τους. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι μισθοφόροι άλλαζαν στρατόπεδα,  αν υπήρχε  υπόσχεση για μεγαλύτερο   κέρδος.

Στην Ελλάδα αυτή την ώρα “μισθοφόροι” που δουλεύουν νυχθημερόν και μάλιστα  ως “πέμπτη φάλαγγα”  στο στρατόπεδο του Κυριάκου  Μητσοτάκη, έχουν ονόματα και ιδιότητες.  Σήμερα, με αφορμή την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ,  θα  βγάλουμε τη μάσκα  στους παρακάτω και  δια γυμνού οφθαλμού,  ορατούς πλέον:

  1. Οι επιχειρηματίες των λεγόμενων  εταιριών δημοσκόπησης.    ΄Εχουμε καταναλώσει πολύ μελάνι για δαύτους εδώ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΑ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Τελευταία περίπτωση, είναι   το…βαρύ πυροβολικό της απάτης,   ο παραπάνω  όμιλος της Prorata . ΄Οντως,  εδώ ακολουθήθηκε  ένα παμπόνηρο επιχειρηματικό  σχέδιο, για να περνάνε οι πέτσινες δημοσκοπήσεις της ως αντικειμενικές. Δοθέντος πως οι λοιπές εταιρίες  έχουν πλέον εντελώς ξεφωνηθεί και ουδείς παίρνει στα σοβαρά πια τον Παναγόπουλο και τον Φαναρά, το στρατόπεδο του Κυριάκου προσέλαβε  τώρα τους… Σεριάτους.  Το κόλπο γκρόσο:   Τούτοι δε δίνουν ,αν μη τι άλλο,  αστεία ποσοστά,  διαφορά  της τάξης του 10% και 20%  υπέρ της Ν.Δ.  Αντίθετα,   κατεβάζουν τα νούμερα και οροθετούν  την…ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στο 5%!  Αληθοφανή ποσοστά,  συγκρινόμενα με τα… οφθαλμόν εξορύσσσοντα , εκείνα, δηλαδή,  της υπερβολής των απατεώνων  συναδέλφων τους. Παράλληλα, οι  δημοσιεύσεις των πέτσινων,  φρέσκων  αυτών  δημοσκοπήσεων,  παρουσιάζονται πάντα σε μιντιακά μέσα που υποτίθεται πως πρόσκεινται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.  ΄Οπως παραπάνω,  η γνωστή  Εφημερίδα Συνατακτών.   Η Φυλλάδα της Κολεκτίβας  πιάνει και σφραγίζει επίσημα τη διαφορά Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ  στο 5.5%! .  Μια πραγματικά παμπόνηρη κίνηση της μαφιόζικης κομματικής και γκεμπελικής  συνεργασίας.  Στόχος της Ν.Δ  με αυτό το κόλπο είναι  η  «κινούμενη άμμος» των ψηφοφόρων, που δεν θα τους πείσει ποιον θα ψηφίσουν οι  φανερά   εξαγορασμένοι  Κουρτάκης και   Παναγόπουλος, αλλά ο..έντιμος και αδιάφθορος  Σιεράτος!   Χέρι-χέρι, βέβαια,  με   την  ομάδα κοντυλοφόρων που σεμνύνεται πως έχει “ΝΟΝΑ”  την παλιά Ελευθεροτυπία!  ( Σημείωση:  Να θυμίσουμε πως η   ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του… Κίτσου του λεβέντη (Τεγόπουλος) και του Σεραφείμ Φυντανίδη   στο λεγόμενο «βρώμικο ΄89» “κρέμασε” τον Ανδρέα Παπανδρέου.  «΄Ηταν πολλά τα λεφτά  και τότε,  ΄Αρη” ).