ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ. “ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ”!

Παρέμβαση Παυλόπουλου για τις υποκλοπές: Η πολιτική ευθύνη είναι αντικειμενική

“Ενώ το σκάνδαλο των υποκλοπών ταλανίζει το Μαξίμου και την κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό να επιχειρεί να θέσει εαυτόν εκτός των ευθυνών, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προβαίνει σε μια παρέμβαση «φωτιά».

Δεν συναινεί στη μετάθεση των πολιτικών ευθυνών, όπως έγινε στην περίπτωση του εν λόγω σκανδάλου με την αποπομπή του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργικού γραφείου και του διοικητή της ΕΥΠ, σημειώνοντας πως η ευθύνη είναι αντικειμενική.

Η πολιτική ευθύνη εκείνων, οι οποίοι ασκούν την εξουσία που τους έχει ανατεθεί με βάση την λαϊκή ετυμηγορία είναι, εκ φύσεως και εξ ορισμού, αντικειμενική.  Άρα οι φορείς της εξουσίας αυτής πρέπει ν’ αναλαμβάνουν, στο ακέραιο, την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί, ενώ δεν νοείται η μετάθεσή της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε άλλους», υποστήριξε ο πρώην προέδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε

«Με απλές λέξεις οι πολιτικοί «ταγοί» για να δικαιώσουν την προαναφερόμενη δημοκρατική τους νομιμοποίηση δεν μπορεί ν’ αρκούνται στην απλή διαχείριση της εξουσίας κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, αλλά οφείλουν ν’ αναδεικνύονται, με θάρρος και συνέπεια και δίχως υπολογισμό του λεγόμενου «πολιτικού κόστους», ασυμβίβαστοι υπερασπιστές της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας και των Θεσμών της»

***

Και…κοίτα ποιος μιλάει!  Πάκης Παυλόπουλος! ΄Ενας από τους…σκαπανείς του κράτους της γαλάζιας ακρίδας του Κώστα Καραμανλή και της λοιπής Νεοδημοκρατικής τότε κυβέρνησης-συμμορίας, που   χρεοκόπησαν  τη χώρα.

Κι αντί να είναι φυλακή όλη εκείνη  η… παλιοπαρέα που έστειλε  στην κόλαση τους ΄Ελληνες (κι ακόμα μέσα είναι), ελέω Αλέξη Τσίπρα,  ο εξ απορρήτων και παρακοιμώμενος του ανιψιού,  με την ιδιότητα του π. προέδρου της Δημοκρατίας (πάλι με  “πλάτη”   Τσίπρα),   εκφωνεί δεκάρικους και θρασύτατα παραδίδει  μαθήματα πολιτικής συνέπειας  και ανάληψης ευθυνών , στον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές.

Το να κρυφακούει το Μαξίμου  τί λέει ο Ανδρουλάκης, για να   προλάβει τους Συριζαίους να μην τον προσδέσουν στο κυβερνητικό τους άρμα  Αύριο, θεωρείται από τον Πάκη, αλλά κι από την αριστερή γκεμπελική μαφία, ως έγκλημα καθοσίωσης. Και η χρεοκοπία…πταίσμα!

Στο μεταξύ , σύσσωμη η αντιπολίτευση  με την…. ιδεολογικά  μαχόμενη αριστερή δημοσιογραφία,  ζητούν  την παραίτηση Μητσοτάκη,

όχι  για

-τους 31.000 νεκρούς  της πανδημίας (πλησιάζουν σε λίγο)

 -τις χοντρές μίζες του   Υιού   του Αποστάτη, που για να τις εισπράξει, έχει φέρει τη χώρα στα πρόθυρα του πολέμου

 -τη φτωχοποίηση ενός ολόκληρου λαού

-τις παρακολουθήσεις εδώ και χρόνια από την ΕΥΠ πολιτών και μάλιστα με επιστημονική ιδιότητα (όπως ο γράφων)

-και των …ων ουκ έστιν  αριθμός όμοιας πολιτικής και ποινικής ευθύνης και βαρύτητας   εγκλημάτων.

 Αλλά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ  ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ! (Το  εθνικό, εν τω μεταξύ, σπορ των Ελλήνων οι παρακολουθήσεις για  ερωτικές κυρίως… ατασθαλίες).

΄Η εμείς είμαστε εκτός τόπου και χρόνου ή το κομματικό σύστημα  της χώρας νοσεί βαρύτατα,αφού  “διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον”

Ελλάς της Μπανανίας!