ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ IEFIMERIDA.GR ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

“Ο διάβολος (Πούτιν) φορούσε Loro Piana -Οι αυταπάτες της ελληνικής Αριστεράς”

Σοφία Γιαννακά

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

iefimerida.

“Μπουφάν με κουκούλα Loro Piana, αξίας 12.000 ευρώ (μισθοί ενός έτους του μέσου Ρώσου) φορούσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο γήπεδο με τους (πληρωμένους) αλαλάζοντες οπαδούς του “.

‘Και ότι τα ορφανά του Πούτιν, οι λαϊκιστές ανά την υφήλιο, τύπου Σαλβίνι,  Μπολσονάρου, Λεπέν, Όρμπαν, και Τραμπ, που καπηλεύτηκαν τις κρίσεις που προκύπτουν κατά καιρούς και ανέπτυξαν τις πιο αντιδυτικές θεωρίες, πρέπει να μείνουν στο περιθώριο”.

****

Έπιανες, επί των ενδόξων ημερών του,  τον Κασιδιάρη  “με τη γίδα στην πλάτη”, να σουγιαδιάζει Πακιστανό και σου λέγε “ποιος εγώ; Ρατσιστής και Ναζί εγώ; Εθνικιστής είμαι”!

Ο Μιχαλολιάκος,  ο Παππάς , ο Κασιδιάρης ασφαλώς, αλλά και  ο Χρυσαυγίτης ο… Στάθης από τη Στενή της Εύβοιας ,  δεν παραδέχτηκαν πότε πως είναι Ναζιστές. Γνωστά αυτά και από τις διάφορες δικογραφίες ,όταν δικάζονταν  κατά καιρούς για τα εγκλήματα τους όλα τούτα  τα χρόνια.

Είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματα της Δεξιάς και όχι μόνο της παραστρατημένης   θυγατρός της    Χρυσής Αυγής . Τους λείπει η παλικαριά  η ντομπροσύνη, όχι μόνο να παραδεχτούν τα λάθη τους, αλλά και να αναγνωρίσουν την ταυτότητα τους.  Όταν τους στριμώχνεις,  γνωρίζουν το… στρίβειν δια του απεταξάμην τω Σατανά.

Να πάλι , η Γκεμπελίνα Σοφία Γιαννακά , η γνωστή ακροδεξιά σφογγοκωλάριος του Χρ. Ράπτη. Πέταξε τις στρακαστρούκες της  και το έβαλε  στα πόδια έντρομη , πριν σκάσουν δίπλα της. Κι ας γνωρίζει πως δεν υπάρχει κίνδυνος μια και “με πορδές,  δε βάφονται αυγά”.

Μας λέει λοιπόν πως ,

α.  Τα μπουφάν αξίας ενός χρόνου μισθών της λαϊκάτζας,  δεν είναι της Δεξιάς σύνηθες αμάρτημα. Προφανώς είναι της Αριστεράς,  μια και τώρα πια ο δικτάτορας της Ρωσίας , κατέστη   αποσυνάγωγος από την παράταξή της.

β.  Τα ορφανά του Πούτιν, που τώρα τον κρεμάνε, ο Σαλβίνι , Μπολσονάρου, Λεπέν, Όρμπαν, και Τραμπ, είναι αλλού χρεωμένοι και όχι στη Δεξιά. Άσε δε που,  πρώτο τραπέζι ,  δίπλα στον ΄Ορμπαν , κάθεται  ο καταδικός της Έλληνας “΄Ορμπαν”, ο ακροδεξιός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αλλά κάνει πως δεν τον βλέπει. Σιγά που η Πετσοτραφής κι αυτή κοντυλοφόρος, θα παραδεχόταν ποτέ πως ο Κούλης της δεν είναι παρά μια  μικρογραφία Πούτιν. Και ο αντιπουτινισμός του ,όψιμος και υποκριτικός.

“Δεν δαγκώνεις χέρι που σε ταϊζει”. Εν τάξει ,το καταλάβαμε. Αλλά, το απλό ,το αυτονόητο, δεν το το σέβεται; “Δε μιλάνε για σκοινί στου κρεμασμένου το σπίτ騔, Σοφία μας.

Αλλιώς, οφείλεις   να κρεμάσει  μια πέτρα στο λαιμό και να κατηφορίσεις  κατά Φάληρο μεριά.  Υπάρχουν  ταμάμ  κοτρόνες, που θα  σε βοηθήσουν να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα. .