ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ! ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!

1. ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ  ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 Η Ουχάν «ξεμπερδεύει» με τον κορωνοϊό: Γιατροί γιορτάζουν το κλείσιμο του τελευταίου προσωρινού νοσοκομείου

Το κλείσιμο του τελευταίου προσωρινού νοσοκομείου, που χτίστηκε στην Κίνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του φονικού κορωνοϊού, γιόρτασαν με μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό γιατροί και μέλη του ιατρικού προσωπικού στην Ουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός.Σ’ ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου οι γιατροί και οι νοσηλευτές διακρίνονται να βγάζουν ένας – ένας τις μάσκες τους και να χαμογελούν καθώς η κάμερα περνάμπροστά τους.

Γιατροί στην Ουχάν της Κίνας

΄Αρα, υπάρχει αποτελεσματική λύση. Το τέλος είναι εγγύς του φονικού ιού.

΄Ολες οι χώρες οφείλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της Κίνας. Αν τελείωσε εκεί το πρόβλημα,  στην περιοχή μάλιστα που ήταν η  εστία  του κακού, σημαίνει όχι μόνο πως υπάρχει λύση,αλλά και πως  χτυπιέται το “χτικιό” στη ρίζα του.

΄Ενα, επίσης,  ηχηρό χαστούκι στο δικτάτορα της Αγγλίας,που αντί να ακολουθήσει το ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα της Κίνας για την πάταξη του ιού, διάλεξε να θυσιάσει  ανθρώπους  στο Μολώχ του ιού , για  να μην υποστεί καθίζηση η οικονομία!

Κανίβαλος, εκτός από φασίστας!

 

2. Κ.  Μησοτάκης: Δεν επιβάλλεται καθολική απαγόρευση

Στα 331 τα κρούσματα

“Αυξήθηκαν όπως άλλωστε αναμενόταν, τα κρούσματα του κορονοϊού και αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελεία Πελώνη, στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών που έγινε με τηλεδιάσκεψη, και πρόσθεσε: «όπως κατ΄επανάληψη έχει επισημάνει ο Πρωθυπουργός- τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος. Αυτό που προέχει είναι να περιοριστεί η μετάδοση του ιού, προκειμένου να δοθεί χρόνος στο σύστημα Υγείας για να ανταπεξέλθει, ώστε οι ευπαθείς ομάδες και όσοι χρειαστούν νοσηλεία, να λάβουν της απαιτούμενης φροντίδας».Κορωνοϊός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: “Η χώρα μας μετρά μέχρι στιγμής 331 συνολικά κρούσματα όπως ανακοινώθηκε χθες Κυριακή, από τα οποία 8 είναι διασωληνομένοι.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Οι φήμες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες περί καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιτείνουν τη σύγχυση και συνιστούν παραπληροφόρηση. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτές τις ώρες ας επικρατήσει ψυχραιμία. Επιπλέον, οποιαδήποτε αυστηροποίηση των μέτρων κι αν αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, τα σουπερμάρκετ και τα φαρμακεία δεν θα κλείσουν. Δεν κλείνουν ακόμη χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ούτε πρατήρια καυσίμων και τα συνεργεία αυτοκινήτων».

****

Ο “Μπόρις Τζόνσον” της Ελλάδας,  γνωστός και ως “΄Ορμπαν της Ελλάδας”, δήλωσε πως  δεν πρόκειται να πάρει τα μέτρα της Κίνας. Αυτό σημαίνει πως τα κρούσματα και οι θάνατοι θα  αυξηθούν, εξαιτίας ακριβώς αυτή της  ανθρωποκτόνου και  φασιστικής απόφασης της ακροδεξιάς κυβέρνησης και προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη να μην παρθούν αυστηρά και αποτελεσματικά μέτρα.  Ημίμετρα όλα τα υπόλοιπα. Θεαθήναι!

“΄Εχουν  μαζευτεί πολλά για τη γούνα” του. Θα τα πληρώσει  μία κι  έξω. Από τώρα τον θεωρούμε ηθικό αυτουργό του θανάτου εκείνων, που θα από εδώ και πέρα θα προστεθούν  στον κατάλογο των ήδη 4 νεκρών στη χώρα.

_____________________________________________

 1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μετά λόγου ιστορικής (και άλλης)  γνώσεως υποστηρίζουμε πως  η χώρα μας βρίσκεται έρμαιο  στις ορέξεις και το  κουμάντο ενός  κυβερνητικού  και δημοσιογραφικού αληταριού , μιας κανονικής μαφίας με   στόχο τους, κυρίως,  την πάση θυσία “κονόμα”, όσο είναι στα πράγματα, ως εκτελεστική και “τέταρτη” εξουσία. Διεφθαρμένες και ανήθικες αμφότερες ως ο μεδούλι.

Αλλά, δυστυχώς, από την άλλη,  ανέκαθεν, η Ελλάδα  ταλαιπωρείται και από τη συνύπαρξη  συνετών και συνειδητοποιημένων  πολιτών με χαχόλους , ανεγκέφαλους και …τραλαλά . Είναι αυτοί ακριβώς στις πλάτες των οποίων σκαρφαλώνουν οι λογής Κογιόνηδες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας ,  τους καθοδηγούν και τους ταϊζουν   κουτόχορτο  ως… βόδια που είναι.   Δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, συμβιώνουν σε αυτό τον τόπο με  χαρακτήρα, συμπεριφορά  και παιδεία    σε μεταφορική   περιγραφή , “μέρα,νύχτα”!

Και  μόνο οι “Κούληδες” και το παπαδαριό στους “δεκάρικους” που εκφωνούν κάθε τόσο για τη…σωτηρία της πατρίδας από τους… αιμοσταγείς εισβολείς πρόσφυγες, θέλουν “ενωμένους   ΄Ελληνες, ως μια γροθιά”. Και φυσικά, ίδιους και όμοιους με τα μούτρα τους. ΄Ομως , όχι, σε καμιά  περίπτωση δε μοιάζουμε. Εμείς δεν είμαστε ούτε αλήτες, ούτε  διεφθαρμένοι. Αλλά ούτε  και ΄Ελληνες… της “φαιδράς πορτοκαλέας”.

Η στάση ζωής κάθε ενός απέναντι σε μικρά και μεγάλα προβλήματα, αποδεικνύει του παραπάνω λόγου το αληθές. Και ας περάσουμε ευθύς αμέσως στη χειροπιαστή απόδειξη.

Σχεδόν ενάμιση μήνα  πριν, όταν  ο κορονοϊός βρισκόταν σε έξαρση μόνο στην Κίνα (και τώρα πια χτυπήθηκε εκεί),  γράφαμε:

Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΟΙΜΟΣ

Για να μείνουμε στο σημερινό πρόβλημα της επιδημίας, εκείνο που πρέπει ιδιαίτερα να προσεχθεί σε αυτή τη φάση που ελέγχεται ακόμα ο ιός, είναι η προετοιμασία του κόσμου από τώρα ,ώστε να μη λειτουργήσει με πανικό και απόγνωση, σε περίπτωση που ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο. Η σωστή πληροφόρηση πριν ακόμα ξεσπάσει η δίνη, η είναι όρος μοναδικός ,για να μην υπάρξουν περισσότερα θύματα από την “οχλώδη”, την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του πλήθους ,ακόμα και από την επιδημία. Ο κόσμος πρέπει να πληροφορηθεί από τώρα τον τρόπο με τον οποίο οφείλει έκαστος να συμπεριφερθεί σε περίπτωση περαιτέρω εξάπλωσης του ιού. Επειδή σε τέτοιες καταστάσεις, αν δεν υπάρχει πειθαρχία, ενημέρωση,γνώση, η κατάσταση αποβαίνει ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη.

Μετά από αυτό,  έχουμε  δικαίωμα  να ρωτήσουμε  τους πανάθλιους Καραγκιόζηδες  που μονοπωλούν  την εξουσία . Γιατί,  μαφιόζοι μου,  ο γράφων , ως μη ώφειλε, αφού δεν έχει επωμιστεί και τη δική σας ευθύνη,  επισήμανε  εδώ και  καιρό  τα μέτρα ,που  έπρεπε από τότε να λάβετε, πριν χτυπήσει το κακό την πόρτα μας και δεν το πράξατε;  Υποδείξαμε εδώ τη μοναδική και απαραίτητη λύση  για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Τώρα, “τρέχετε και δε φτάνετε”. Στην ουσία, για το θεαθήναι, “μούρη πουλάτε”, λαϊκισμό και δημαγωγία. Αλλά, δεν ξεγελάτε κανένα.  Είστε υπεύθυνοι για ό,τι έγινε και θα συμβεί ακόμα. Είστε  επικίνδυνοι. Αφήσατε το κακό και πέρασε. Από ανικανότητα,ανευθυνότητα και ηθική παραλυσία. Αλλά και της ανύπαρκτης, κρυμμένης   Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Την ίδια ευθύνη έχει και η άλλη μαφία. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης. Μοιράζεστε την ευθύνη στην εγκληματική αδιαφορία, ανικανότητα και τον καιροσκοπισμό. Θα έρθει  εκείνη η ώρα η γνωστή, όταν  η λαχτάρα και ο τρόμος σας δε θα περιγράφονται.

2.α.  ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
Κορωνοϊός: Μετά τις πιέσεις συνεδριάζει εκ νέου η Ιερά Σύνοδος – Παρών ο λοιμωξιολόγος Σ. Τσιόδρας

Κορωνοϊός: Μετά τις πιέσεις συνεδριάζει εκ νέου η Ιερά Σύνοδος - Παρών ο λοιμωξιολόγος Σ. Τσιόδρας

β. ΚΥΠΡΟΣ

Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορωνοϊό φταίνε εκτρώσεις, σαρκικές αμαρτίες και αθεΐα

Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορωνοϊό φταίνε εκτρώσεις, σαρκικές αμαρτίες και αθεΐα Κάλεσε τους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες και τους ιερείς να μην πιστεύουν τους επιστήμονες για μετάδοση του ιού από την Θεία κοινωνία.

****

Η Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας  αποφασίζουν , αν πρέπει να ζήσουμε ή να πεθάνουμε!  Κι αυτό στον 21ο αιώνα!  Και δεν τους έχουν πάρει ακόμα με τα…γιαούρτια.

 

3.Κορωνοϊός: Επικρίσεις κατά Μπόρις Τζόνσον για την απόφαση  μαζικών ανθρωποκτονιών

 

WP Josef Mengele 1956.jpg

Γιόζεφ Μένγκελε ( Josef Mengel) ήταν Γερμανός γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου

Ο ΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
Guardian για κορωνοϊό: Απόρρητο έγγραφο για τη Βρετανία προβλέπει πως 7,9 εκατ. Βρετανοί θα νοσηλευτούν

΄Εντονη κριτική δέχεται ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον για την απόφαση να μη λάβει δραστικά μέτρα ώστε να περιορίσει την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, τη στιγμή που αυξάνεται ραγδαία και στη Βρετανία ο αριθμός όσων έχουν κολλήσει τον κορωνοϊό. «Πολλές οικογένειες θα χάσουν αγαπημένους τους πριν από την ώρα τους», είπε την Πέμπτη ο Μπόρις Τζόνσον, ενώ οι στενοί επιστημονικοί του συνεργάτες υπολογίζουν πως οι νεκροί από την πανδημία στη Βρετανία θα κυμανθούν μεταξύ 400 και 500.000.

****

Καλά, δεν έχουν ακόμα  ξεσηκωθεί  και ο πέτρες στη “Γηραιά” χώρα; Πρόκειται για  εκτέλεση,κανονική, με απόφαση του φασίστα δικτάτορα της χώρας.

Ελπίζουμε πως  θα πληρώσει ακριβά αυτήν την κυνική απόφαση.Κι αυτός  ο τρελαμένος και ψυχοπαθής πρωθυπουργός,  αλλά και όσοι  γιατροί, οι νέοι Γιόζεφ Μένγκελε,  συνυπέγραψαν με την επιστημονική τους ιδιότητα τέτοια εγκληματική απόφαση.

Θα ξαναστήσουν,  φαίνεται , οι Εγγλέζοι αγχόνες.  Αλλά τούτη τη φορά όχι για σκελετούς, όπως παλιά, αλλά για ζώντες.

Ανέκαθεν, η  Δεξιά ήταν   φασιστικής  περιεκτικότητας   στην Αγγλία. Παράδειγμα ,λίγες δεκαετίες πριν, το τέρας του καπιταλισμού Μάργκαρετ  Θάτσερ. ΄Ενα  αισχρό  υποκείμενο που  το όνομά της γράφτηκε στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας.   Και είναι αυτοί οι Δεξιοί  πάντα, που έχουν το  ψώνιο να θέλουν να διαφέρουν από τους άλλους (δεξιά οδήγηση, Brexit κ.α). Εντελώς  ψωνισμένοι.

Μόνο που η πλειοψηφία  του Εγγλέζικου λαού δεν είναι  τέτοια. Ας περιμένουμε,  επομένως, την άγρια  και σίγουρη αντίδραση των συνετών πολιτών,  που δεν θα του τη χαρίσουν του τρελαμένου ακροδεξιού δικτάτορα.

Ως τότε, όλες οι χώρες ας κλείσουν τα σύνορα στους Εγγλέζους. Πρώτα  για ουσιαστική προστασία, αλλά και ως μάθημα στους φασίστες της Αγγλίας.

Μην τους τη  χαρίσουμε  πάλι. Σε  θέματα ζωής και θανάτου, αφού  αποφάσισε ο δήμιος να θυσιάσει ανθρώπινες ζωές,  δε χωράει η οικονομία της Αγοράς. Μόνο νοσηροί, ναζιστικοί εγκέφαλοι  τολμούν να διανοηθούν να χτίσουν   νέα “Νταχάου”.

4. Αυτή είναι η φωτογραφία από την Πεύκη που σοκάρει

Αυτή είναι η φωτογραφία από την Πεύκη που σοκάρει

Παρά την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης για αναστολή λειτουργίας των κυριακάτικων αγορών και εμποροπανηγύρεων προκειμένου να περιοριστούν τα κρούσματα του κορωνοϊού, οι συγκεκριμένοι παραγωγοί έκαναν «αντίσταση».

****

Οι  γνωστοί “τρακτεράδες”  των σκυλάδικων. Δε φτάνει που γονατίζουν τη χώρα στα 4, όποτε γουστάρουν, που  μας ταϊζουν δηλητήρια από τους πάγκους τους.  Τώρα  μας γράφουν κιόλας  στις παλαιότερες  γαλότσες  τους, αφού εκτός από φυτοφάρμακα, μας γεμίζουν και κορονϊούς.΄Αθλια φάρα!

5. Φωτιά στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας – Ένα 6χρονο παιδί νεκρό

Ένα παιδί 6 χρονών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 13:06 στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας.

*****

Πόσο υπεύθυνο, όπως και στην πυρκαγιά στο  Μάτι, είναι το ακροδεξιο-ναζιστικό   “χέρι” που έβαλε κι εδώ τη φωτιά;   Μιλάμε για   φόνο και μάλιστα ενός παιδιού.

Θα το θάψετε πάλι κι αυτό το έγκλημα;Περιμένουμε  σοβαρή γνωμάτευση από την πυροσβεστική. ΄Οχι… άρες , μάρες, κουκουνάρες.

 

6. Ο παλιός συνάδελφος  Δημήτρης Μπαζιώτης , γράφει:

“… Σκέφτηκες πόσο θα αυξηθούν τα διαζύγια μετά από αυτές τις προτροπές σας να μένει ο κόσμος στο σπίτι κλειδωμένος για μέρες και ο ένας πάνω  τον άλλο;  Εδώ δεν αντέχεις  τον άλλον για έναν  ύπνο, όχι να τον τρως 24 ώρες στη μούρη συνεχώς  και χωρίς ελπίδα να απαλλαγείς, αν δεν δεήσει να μας αφήσει μέρες  αυτό το “πράμα” ο κορονοϊός,  που λες κ εσύ…”

***

Δημήτρη,  δυο πράγματα. 1. Ελπίζω  αυτό το “να τον τρως στη μούρη”, δεν αφορά μόνο τη σύζυγο, αλλά αμφοτέρους. Νά ‘ ξερες πόσο βαριούνται  κι εκείνες, ειδικά κάτι “πατριάρχες”. 2. Δυστυχώς, δεν  μπορώ να σας βοηθήσω εσάς τους συμβιούντες υπό την αυτήν  στέγη και  επί την ιδία κλίνη κατακλινόμενους  . Ο παλιός σου φίλος,  ως εργένης αυτή την περίοδο , δεν αντιμετωπίζει  τέτοιο πρόβλημα. Βρείτε τα  μόνοι σας.