ΚΟΡΟΝΟΪΟ-ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ-ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

«Δεν είναι αθώοι!»

«Δεν είναι αθώοι!»

Εννιακόσια σαράντα άτομα, με πρώτη τη Μάγδα Φύσσα, ζητούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. Πρόκειται για την καμπάνια «Δεν είναι αθώοι!», η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων από διαφορετικούς κοινωνικούς, επαγγελματικούς και κινηματικούς χώρους και έχει στόχο να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή πίεση για πλήρη ανατροπή της εισαγγελικής πρότασης.

«Η δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από πέντε χρόνια πλησιάζει στο τέλος της. Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί καθαρά και δυνατά η δική μας ετυμηγορία. Να μην επιτρέψουμε οι νεοναζί να παραδοθούν άσπιλοι και αθώοι στην κοινωνία και με τα οκτώ εκατομμύρια της κρατικής επιχορήγησης στην τσέπη. Ενώστε τη φωνή σας μαζί μας. Οι πρώτοι 940 να γίνουμε χιλιάδες στις υπογραφές. Να οργανώσουμε δράσεις για το θέμα σε κάθε χώρο. Να στηρίξουμε όλες τις κεντρικές εκδηλώσεις που θα γίνουν για το θέμα. Να γίνουμε η φωνή της Μάγδας Φύσσα και όλων των θυμάτων των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου. Δεν είναι αθώοι! Οι ναζί στη φυλακή! Αυτή είναι η απόφαση της κοινωνίας. Η δική μας απόφαση», υπογραμμίζει η καμπάνια.

● Περισσότερες πληροφορίες και υπογραφές στη σελίδα της καμπάνιας στο facebook «Δεν είναι αθώοι» και στο mail: deneinaiathooi@yahoo.com

*****

Υπογράφουμε και θυμίζουμε πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

________________________________________

  1. Κορωνοϊός:Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη

    Συσκεψη στο Μαξίμου

΄Ολα τα αποφάσισε  αυτή η προκομμένη κυβέρνηση, για την καταπολέμηση του ιού, πλην ενός. Του σπουδαιότερου. Της διέφυγε.  Να  δώσει εντολή να εισαχθούν ή να παρασκευαστούν ΑΜΕΣΑ 10.000.000 “χειρουργικές” μάσκες,που είναι ό,τι πιο απαραίτητο  αυτή την ώρα για την καταπολέμηση του ιού. Και παράλληλα να ανακοινώσει πως   είναι  υποχρεωτική για όλους ,αν κυκλοφορούν στο δρόμο και σε  δημόσιους   χώρους,  η καλή εφαρμογή στο πρόσωπο της μάσκας.

“Φου-φρου” και αρώματα”.Τα περισσότερα κυβερνητικά μέτρα είναι για το θεαθήναι. Στο μεταξύ, με μια Αντιπολίτευση όχι απλώς σιωπώσα , γενικώς,  αλλά σε…κώμα. ευρισκόμενη.

2. α. Αθήνα: Μια πόλη-φάντασμα λόγω κορωνοϊού -Αδειοι δρόμοι, μάσκες παντού [απίστευτες εικόνες]

Αδεια η Αθήνα το πρωί του Σαββάτου

β. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ
Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών -Το εμβόλιο υπάρχει»
Κραουνάκης για κορωνοϊό: «Είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών»

Μια   αστεία,αλλά και επικίνδυνη φάρα,είναι αυτή των συνωμοσιολόγων και καταστροφολόγων .  Τύπου Σταμάτη  Κραουνάκη, ας πούμε,που απεφάνθη λίγες ημέρες πριν πως ο  κορονοϊός είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα και το πέταξαν στον αέρα ,για να λιγοστέψει ο πληθυσμός της γης. Γι΄αυτό και δεν παρουσιάζουν το εμβόλιο,που ήδη τον έχουν στα χέρια τους.Περιμένουν να εξοντωθούν οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη και θα το βγάλουν στην αγορά !

Και  μπορεί, μεν,  ο τύπος αυτός  να γράφει μουσική  (καλή  μερικές φορές) και να τραγουδάει άλλες ( απαίσια ώρες-ώρες) ,οπότε καμιά σχέση δεν  έχει με τέτοια  ζητήματα, όμως όλοι αυτοί οι …επώνυμοι καλλιτέχνες ,ανεξάρτητα από ειδικότητα και γνώση, αμολάν για εκτόνωση  κοτσάνες επί   παντός μάλιστα, επιστητού,μια και ουδείς πληρώνει με οποιονδήποτε τρόπο τις ανοησίες,που πετάει λόγω  πειραγμένης  βίδας στον  εγκέφαλό του.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια της συνωμοσίας-καταστροφολογίας. Σε πρωτεύουσα θέση εκείνη με τους εξωγήινους και μάλιστα  εξ αρχαιοτάτων χρόνων (μετακινούσαν  κυκλώπειους βράχους, συνήθως ή  τους έκοβαν κομμάτια με εργαλεία… προηγμένης τεχνολογίας  και  χάρασσαν παράξενα σχήματα στη γη), μέχρι σήμερα ,που δεν αποκλείεται να κυκλοφορούν μεταμορφωμένοι σε ανθρώπους δίπλα σου και επίσης δεν αποκλείεται (και να μην το έμαθες ποτέ) ο ομορφονιός  που έκανες τις προάλλες one night stand , να ήταν ένας απ΄αυτούς.

΄Ενα σοβιετικής κατασκευής σενάριο τούτο, θέλει μια κλειστή ομάδα πάμπλουτων καπιταλιστών   με μέλη κυρίως Εβραίους σιωνιστές,αλλά  και κάθε εθνικότητας ,μια και το χρήμα δεν έχει χρώμα και πατρίδα ,  να κρατάνε στα χέρια τους την  παγκόσμια οικονομία ,να κανονίζουν κραχ και χρεοκοπίες κρατών, να προκαλούν πολέμους,να πετάνε στη νεολαία ναρκωτικά , πιοτά και  λογής “μπαχαλισμούς”  για να την αποχαυνώνουν και να την περιθωριοποιούν. Κι εν πάση περιπτώσει,αυτή η παγκόσμια κλειστή, ομάδα ( σύντομα λένε οι Πεντηκοστιανοί και οι “Γέροντες Παϊσιοι” ο…666 -Αντίχριστος- θα γίνει ο ηγέτης της),   είναι η κυρίαρχη ,γι αυτό και τούτη  κάνει κομάντο στον κόσμο και όχι οι κυβερνήσεις.

Το μεγάλο πάρτι των καταστροφολόγων, γίνεται με τους ιούς κάθε είδους που τους αμολάνε συνεχώς ειδικοί …πράιβετ τρομοκράτες,αλλά και κρατικές, μυστικές υπηρεσίες από εργαστήρια για διάφορους λόγους. ΄Ομως, ξεχνούν όλοι τούτοι πως  αν έχει κάτι υπερπλεόνασμα  και πλούσια ,φυσική “προίκα” η γη εκ των απωτάτων εκείνων  χρόνων  της ύπαρξής της , είναι τα…μικρόβια και ιοί  κάθε είδους. Στη χαραυγή της ζωής , μάλιστα, αποδεκάτιζαν τους λίγους κατοίκους της, αφού  οι ειδικοί  επιστήμονες εικάζουν πως η ζωή εκείνων των παππούδων μας   δεν ξεπερνούσε τα 25 χρόνια!

Με την πάροδο των αιώνων, ο οργανισμός τους ανθρώπου προσαρμόστηκε, εξασφάλισε ανοσία και να τος  τώρα κοτσανάτος, φτάνει και ξεπερνάει τα 90 , αποθνήσκων πλέον πλήρης ημερών. Γι΄αυτό, ο άλλοι  “παλαβοί” και διακινητές  σεναρίων επιστημονικής φαντασίας,θέλουν τους εξωγήινους , αν τολμήσουν να έρθουν στη γη μας,ως “κακοί”,να μας…καταλάβουν, να   εξολοθρεύονται  από τους ιούς και τα μικρόβια ,γιατί δεν έχουν τη δική μας ανοσία  και αντοχή. Ξεχνούν, βέβαια,οι αφελείς σεναριογράφοι να μας πουν πως αν έχουν τέτοια τεχνολογία,ώστε να φτάσουν και στη γη από τα πέρατα του Σύμπαντος, έχουν πρωτίστως τη δυνατότητα να ξέρουν και για τους ιούς μας και για τα φαγιά και τα πιοτά μας, τις καλές και κακές συνήθειές μας,οπότε ,για να μην κάνουν την αποκοτιά και εγκλωβιστούν κι αφήσουν τα κοκαλάκια τους εδώ, τα έχουν  μετρήσει όλα πριν προσγειώσουν το  τεράστιο, αλλά  πτυσσόμενο   διαστημόπλοιο στη Νεβάδα και πάρουν το επόμενο αεροπλάνο για Ουάσιγκτον,όπου και θα καταλάβουν το Πεντάγωνο με κρυφές , θανατηφόρες  ακτίνες,που εκπέμπει  ο εγκέφαλός τους!

Ο κορονοϊός είναι ένας τέτοιος, καινούριος επισκέπτης. Δεν είχε ξαναχτυπήσει. ΄Η μπορεί να είχε δραστηριότητα και να μην το γνώριζαν. Πολλοί ειδικοί, λένε πως  δεν είναι καθόλου  καινούριος και ή επωαζόταν ή δεν είχαν παρουσιαστεί οι συνθήκες για να εκδηλωθεί. Εν ολίγοις, Ούτε οι ειδικοί ξέρουν   Αν δεν πετάνε κοτσάνες. Στο σκοτάδι ερευνούν κι αυτοί.

Τούτων ούτως  εχόντων, όπως λέγανε οι παλιοί “λογάδες”, δε θέλει και πολύ ο  όχλος να χ@στεί επάνω του,να  παίρνει τοις μετρητοίς ό, τι λένε οι  μαφιόζοι  της παραπληροφόρησης και να  παραδίδεται αμαχητί  στο φόβο,τον πανικό και τη σύγχυση που επιβάλουν οι εξουσίες . Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά  της μάζας.  Συμπεριφορές  χωρίς συνείδηση, λογική, πρωτοβουλία, ευθύνη.  Σήμερα, κλείστηκαν ως όμηροι στα σπίτια τους, αφού εφοδιάστηκαν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους στα ράφια των σούπερ μάρκετ και   στήνονται  και  παρακολουθούν με δέος  τους “Χατζηνικολάου” να υποκρίνονται  τους  σοβαρούς  και ενημερωμένους , να  κάνουν υποθέσεις,να καλλιεργούν τις απωθημένες   υστερίες και φοβίες τους.

Οπότε,όπως λέγαμε κι χτες,  αδράχνοντας τη λογική, αλλά και το στέρεο  σκοινί που μας πετάει η  Ιστορία, κάθε φορά που είμαστε   στο κενό, όλα δείχνουν  πως θα …σωθούμε και τούτη τη φορά. Αν μη τι  άλλο,  σύντομα θα έρθει η ζέστη,θα βρεθεί το εμβόλιο, θα ισχυροποιηθεί  το ανοσοποιητικό σύστημα  απέναντι και σ΄αυτό τον ιό. Και συναγερμού ΛΗΞΗ.

΄Αρα, το τέλος του κόσμου δεν πρόκειται να έρθει ούτε και τούτη τη φορά.  Το ανθρώπινο είδος  ούτε θα εξαφανιστεί ούτε θα  χτυπηθεί με τέτοιο τρόπο ο υπερπληθυσμός, όπως προφήτευσε ο πολύς Κραουνάκης.΄Ολα θα επανέλθουν στη προτέρα …αφύσικη κατάσταση.  Θα συνεχίζουν να  πεθαίνουν παιδιά από πείνα,θα θερίζονται άνθρωποι σε εκατομμύρια από το τσιγάρο ,το πιοτό, την παχυσαρκία, θα  βιάζουν  τη φύση, θα συνεχίζουν να ζουν ως ξένοι στη μοναξιά και το εγωισμό τους και θα ξεσπούν  στους πρόσφυγες τους μετανάστες ,τους άστεγους,τους φτωχούς,  τους αδύνατους.

Υπομονή μέχρι να  να επανέλθει  η  “φυσιολογική”  καθημερινότητα ,χωρίς φόβο, πανικό, σύγχυση, αλλά με  μπόλικο ρατσισμό, εθνικισμό, σεξισμό,  απανθρωπιά, αρπακτικότητα, αδιαφορία    και τους  λοιπούς   γνωστούς και λίαν  επικίνδυνους   “κορωνο-ιούς”.

3. α. ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»
Ένταλμα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο -Για διασπορά ψευδών ειδήσεων

΄Εκδοση εντάλματος σύλληψης για ψευδή διασπορά ειδήσεων για τον Στέφανο Χίο, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Την παραγγελία με την διαδικασία του αυτοφώρου έδωσε στην Κρατική Ασφάλεια ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελος Ιωαννίδης για δημοσίευμα της εφημερίδας “Μακελειό” που αναφέρει ότι έκλεισαν οι τράπεζες και τα σούπερ – μάρκετ λόγω του κορωνοϊού.

Το ένταλμα σύλληψης εκδίδεται καθώς λόγω του ψευδούς δημοσιεύματος, δύναται να προκληθούν φαινόμενα συντονισμού στα σούπερ μάρκετ και επομένως, κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

 

β. ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας 

σε εγκύκλιο που εξέδωσε όχι μόνο προτρέπει τους πιστούς να κοινωνούν και μάλιστα τακτικά αλλά χαρακτηρίζει «θολωμένους και άγευστους θείας χάριτος» όσους προειδοποιούν για τη μετάδοση της ασθένειας από τη Θεία Κοινωνία.

Δεν κατάλαβα. Τι χειρότερο έκανε η αισχροφυλλάδα του Χίου από τις άλλες;  Φοβία, πανικό και υστερία καλλιεργούν άπασαι.  “Σοβαρές” και μη.

Από τη άλλη,  οι εισαγγελείς  πιάνουν τον παλαβιάρη Χίο,αλλά όχι τον αρχιπαλαβό δεσπότη που στέλνει εγκύκλιο-βόμβα έτοιμη να εκραγεί στο ανόητο ποίμνιό του; Από αμεροληψία και ακεραιότητα  ,   σκίζει η …μαντηλοφορούσα  Δικαιοσύνη μας!