ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΩΤΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΗΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

“Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Επιμένει σε δύο καυτά ερωτήματα ο ΣΥΡΙΖΑ

Θέτει ε εκ νέου δύο βασικά ερωτήματα για το σκάνδαλο που έχει ταράξει συθέμελα το Μαξίμου και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις εντός και εκτός συνόρων:

  1. Ισχύει ότι η ΕΥΠ έχει μισθώσει από ιδιώτη το Predator για να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις;
  2. Πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες παρακολουθούνταν;

****

Λέγαμε στο προηγούμενο (σημερινό μας) κείμενο πως το μεγάλο πρόβλημα τότε και τώρα του Αλέξη Τσίπρα, είναι οι έλλειψη σοβαρών και ενδεδειγμένων για τέτοιο πόστο , συμβούλων.  Και «πριν αλέκτορα φωνήσαι», να΄ τη πάλι η… κουτσουκέλα, βαριάς μορφής από την Κουμουνδούρου. Και  σίγουρα δεν την έγραψε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποιος  Καραγκιοζάκος στο κονκλάβιο κει πέρα.

“Πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες παρακολουθούνταν;” αναρωτιέται και το βγάζει προς τα έξω, ο  στερούμενος πολιτικής  ευαισθησίας  και    “εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλών”,  κρετίνος της Κουμουνδούρου. Πολιτικοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες που έχουν  ταυτότητα αναγνωρισιμότητας,  έχουν  αξία και βάρος ! Κι αυτοί  μετράνε στο ζυγαριά  του εντυπωσιασμού ,  αν παρακολουθούνται!

Τι λες, βρε πανάθλιε;   Τούτοι μόνο;   Οι άλλοι εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες ΠΟΛΙΤΕΣ που παρακολουθούνται και όχι μόνο τηλεφωνικά, τί είναι;  Δεύτερης, τελευταίας  ή… καμιάς, ανύπαρκτης  κατηγορίας;

Για τέτοια  λάθη …καθοσίωσης  μιλάμε πως συνεχίζουν να κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και σωρευτικά τα τελευταία χρόνια.

Γράφαμε πρόσφατα:

ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ . “ΤΟ ΄ΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, Τ΄ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ”!

Η λέξη αλήτες είναι εντελώς  ανίσχυρη  για να δηλώσει το μέγεθος της…αλητείας αυτής της συντεχνίας των γουρουνιών  και   τεράστιας πληγής της κοινωνίας, που λέγεται γκεμπελική.  Να εξηγηθούμε και πάλι γιατί προσφεύγουμε σε τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Από το 2014 αποκαλύψαμε-καταγγείλαμε εδώ στην ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (*) καθαρά και ξάστερα πως η ΕΥΠ είχε κάνει (και τον συμπληρώνει ως σήμερα ανελλιπώς),  τεράστιο φάκελο για την …αφεντιά μου. Κι επίσης παρακολουθούσαν (και συνεχίζουν)   τηλέφωνα, μέιλ, θυρίδες, αλλά  και στα γραπτά μας εδώ  είναι οι πιο  πιστοί…  πελάτες μας.

Και ρωτούσαμε τότε να μας απαντήσουν . Γιατί και με ποιο δικαίωμα  έχουν φάκελο (και με φωτογραφίες)  ενός διδάκτορα Ιστορίας, που στο κάτω κάτω της γραφής έχει μια θεσμική ιδιότητα και   σπουδές  που πλήρωσε η ίδια η πολιτεία , η οποία και μου   αναγνώρισε τον ανώτατο αυτό  επιστημονικό τίτλο και μάλιστα με βαθμολογία  “‘Αριστα»;

΄Επρεπε να σκάσει η περίπτωση του  συναδέλφου του Γιώργου Τράγκα ,  Κουκάκη,(*) , για να ξεσηκωθεί το Σύμπαν. Παρακολουθούσαν, λέει , το τηλέφωνό του.  ΄Εγκλημα καθοσίωσης, όχι η παρακολούθηση, αλλά  λόγω της ιδιότητας του παρακολουθούμενου!

 Και τι σκατά είναι ο Κουκάκης  και  έχει τέτοια ιδιαίτερη  μεταχείριση;  Και γιατί είναι  έγκλημα να παρακολουθούν αυτόν ,αλλά όχι εμένα;  (Καλά τί ρωτάω τώρα  και ποιους ρωτάω). Απλώς ,ο έχων νουν κρίνει και ώτα ακουούντων, ακούει.

 Κατά τα άλλα, εμείς στην ουσία…χεστήκαμε κι αν μας παρακολουθούν. ΄Ο,τι κάναμε και κάνουμε στη ζωή μας είναι καθαρό και ξάστερο. Ούτε να απολογηθούμε έχουμε ούτε να κατηγορηθούμε.  Δεν μπορούν να  μας προσάψουν  κάτι. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν κάναμε “Ανατολικό ζήτημα” τις δικές μας υποκλοπές, όπως ο θορυβοποιός Κουκάκης, ο συνάδελφος  του Βαξεβάνη  και του Πορτοσάλτε.

 ΄Αλλωστε  για  μας,  ΕΥΠ, και  οι Κουκάκηδες στον ίδιο βόθρο κολυμπάνε και στα αυτά λαγούμια κυκλοφορούν.  Απλώς, είναι αρουραίοι, οι μεν με την ουρά φουντωτή  και οι άλλοι..κολοβή.   Ουδεμία άλλη διαφορά βλέπουμε εμείς.