“Κοψοχέρηδες” σε μεταμέλεια και εξομολόγηση για το μεγάλο κρίμα τους!

“Λάδι,  ούτε για το καντήλι στο εικόνισμα  δεν αγοράζουμε πια”! 

 «Κοψοχέρηδες», μας βομβαρδίζουν  με παράπονα,  γιατί δεν τους δημοσιεύουμε, ούτε σχολιάζουμε τις επιστολές   τους.

Γράφουν οι περισσότεροι πολλά και   άσχετα.   Δικαιολογίες,κυρίως  και απειλές να …κόψουν το χέρι τους  που το έριξε στον κακούργο Μητσοτάκη.

Το ζουμί της υπόθεσης σε όλα αυτά τα γράμματα  είναι πως τους ήρθε σφοντύλι με τους  λογαριασμούς   ρεύματος 800 ευρώ και το λάδι,όπως  γράφει κάποιος,  που “ούτε για το καντήλι στο εικόνισμα  δεν αγοράζουμε πια”!    Φάγανε τις καρπαζιές και ξυπνήσανε.

Κάποιος  άλλος γράφει πως πλήρωσε  600 ευρώ ,ενώ  η κατανάλωση ηλεκτρικού είναι 44  Τα άλλα, είναι ρυθμίσεις-χρεώσεις   για τα νησιά που δεν έχουν ρεύμα, συντήρηση του δικτύου και τέτοια. Και του ήρθε ταμπλάς του  παλιανθρώπου  γιατί ψήφιζε  (μας εμπιστεύτηκε!)  ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ χρόνια και τις δυο τελευταίες εκλογές το έριξε δαγκωτό  ΚΥΡΙΑΚΟ.

Μου τη δίνουν αυτοί οι άνθρωποι. Η κινούμενη άμμος. Το παίζουν  “κοψοχέρηδες”. Τους έτσουξε τώρα που  ήρθε το κακό στο σπίτι τους. Με  650 ευρώ σύνταξη και ανάπηρο παιδί,  πάλι ο  άλλος μετανοιωμένος.

Μωρέ, τί μας λες; Και γιατί να σε λυπηθούμε; Δεν είσαι  εσύ ο  ανόητος, ο  χαχόλος που πήγαινες στο καφενείο και έβριζες το…κωλόπαιδο τον Τσίπρα, αλλά χωρίς να ξέρεις το γιατί; Τα μεγαλύτερα  εγκλήματα που του  καταλόγιζες  ήταν γιατί πούλησε τη Μακεδονία μας (!)  και σας γέλασε στο Δημοψήφισμα.   “΄Οχι” ψηφίσαμε,  “Ναι”  το γύρισε” , γράφει .    Δηλαδή,  κακώς    μείναμε στην Ευρώπη, την οποία,  όμως  τη θέλει η Δεξιά.  Και  τότε, γιατί την ψήφισες, αφού εσύ  ήθελες με το  “΄Οχι” σου να βγούμε από την Ε.Ε;       Τρικυμία εν τω κρανίω,μιλάμε.   Μια ζωή ανισόρροποι και  παγαπόντηδες.  Δεν τους βρίσκεις πουθενά.

Δε λέμε, πως ο Σταλίνας του Κουτσούμπα  και ο ΝεοΑριστερός της Αχτσιόγλου ,  είναι καλύτεροι . Ανισόρροποι και τούτοι . Στην πραγματικότητα  Δεξιά ψηφίζουν.  Και καμώνονται  πως  δεν είναι νεροκουβαλητές του Κυριάκου Μητσοτάκη . Αρκεί να μη βγει η άλλη  …Αριστερά.  Γιατί η μόνη Αριστερά είναι η σταλινική του Περισσού για τον έναν,, του Χαρίτση και του Φίλη για τον έτερο.

Α,σιχτίρ, χαχόλοι. Αμφότεροι για τα μπάζα.