ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ “ΟΣΑΜΠΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ”, ΡΩΣΟ ΤΡΟΜΟΚΡΤΑΤΗ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

“Ο Πούτιν κυκλώνει την Ουκρανία, εισβολή από τρία σημεία -Βομβαρδισμοί και εκρήξεις, σακατεύει τις υποδομές της
Η Ρωσία ξεκίνησε το πρωί την εισβολή στην Ουκρανία  Δραματικές στιγμές, πληροφορίες για 8 νεκρούς Διεθνής κατακραυγή”

Σε εξέλιξη η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από το μακρύ τραπέζι του Βλαντίμιρ Πούτιν | Reader

Osama bin Laden portrait.jpg

Δεν είναι  πρόεδρος χώρας. Είναι ένας αρχιτρομοκράτης με άρρωστο μεγαλοϊδεατισμό,  εθισμένος στο αίμα και τον αφανισμό. ΄Εχουμε να κάνουμε με έναν ψυχάκια ,που  πάσχει από το σύνδρομο της ιστορικής παράκρουσης. Φαντάζεται πως είναι Τσάρος.΄Εχει γυρίσει και εγκλωβιστεί στο παρελθόν της Ιστορίας και αδυνατεί να το ξεχωρίσει από το  σήμερα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος  έχει στα χέρια του κλειδιά του  πυρηνικού του οπλοστασίου,  αλλά και άλλα υπερσύγχρονα όπλα μαζικής καταστροφής που δε θα διστάσει  να τα χρησιμοποιήσει, σήμερα  κατά της Ουκρανίας και αύριο κατά της Ευρώπης, αρχής γενομένης από τα Βαλκάνια.

Το πλέον επικίνδυνο  είναι πως και σήμερα η Αμερική  δείχνει να διαθέτει  τα ίδια ανακλαστικά αντίδρασης ,όπως τότε  στις πρώτες  εισβολές του Χίτλερ σε ξένα εδάφη. Καμιά αντίδραση.  Από την ασφάλεια της εδαφικής της απόστασης, αλλά και την ανικανότητα της τότε ηγεσίας της να οσμιστεί το κακό που έφτανε, επέτρεψε στο παρανοϊκό Φύρερ να προετοιμάσει ανενόχλητος  το αιματοκύλισμα του κόσμου.

Διέπραξε το ίδιο λάθος η Αμερική  και το 2014,όταν ο Νέος Χίτλερ Πούτιν  αποκάλυψε την άρρωστο ψυχισμό του απείρως χειρότερο από εκείνον του Χίτλερ, με την κατάληψη της Κριμαίας. Ο  ανιστόρητος τότε πρόεδρος Ομπάμα, παρακολουθούσε κι αυτός   την εισβολή απαθής και αδιάφορος, ανίκανος να αντιληφθεί  την ιστορική σημασία αυτής της συμβολής και τί θα επακολουθούσε.

Σήμερα πάλι ο νέος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επαναλαμβάνει τα λάθη των προηγούμενων Αμερικανών ομολόγων του.  Αντί  εδώ και καιρό  η Ουκρανία με επείγουσες διαδικασίες να είναι μέλος του ΝΑΤΟ  και  σήμερα, αν είχε τολμήσει ο ψυχοπαθής Τσάρος επίθεση και εισβολή στην Ουκρανία (που δε θα είχε), να αντιμετωπίζει τη φωτιά από τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα,  την ίδια ώρα που θα  κρεμούσαν το Βλαντιμίρ Πούτιν  στην κεντρική πλατεία της Μόσχας , ως το νέο τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν, η Αμερική πάλι φαίνεται να επιλέγει την ίδια εγκληματική  σιωπή όπως παλιά.  ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η Αμερική και με αυτή τη συμπεριφορά της σήμερα  αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως είναι μια υπερδύναμη που ενδιαφέρεται  μόνο για τα δικά της συμφέροντα και μόνο γι΄αυτά.    Καλλιεργεί χρόνια  το μύθο της υπερδύναμης που προστατεύει  τον αδύνατο από το μένος και την αρπακτικότητα του ισχυρού, πως  είναι  εγγυητής της ασφάλειας  και της παγκόσμιας ειρήνης,  αλλά στην ουσία όλα τούτα δεν είναι παρά  ένα επικίνδυνο θέατρο  που επανειλημμένα έχει πληρώσει η Ευρώπη και ο κόσμος ολόκληρος.

Ντροπή σου Τζο Μπάιντεν!  Αν και τούτη τη φορά αφήσεις  αναπάντητο κι αυτό το έγκλημα της εισβολής στην Ουκρανία   χωρίς στρατιωτική  επίθεση , χωρίς  να χαρακτηρίσεις  το  Βλαντιμίρ Πούτιν    αρχιτρομοκράτη  και δεν προχωρήσεις στην εξόντωσή του, αλλά Οσάμα Μπιν Λάντεν ,θα μείνεις στις σελίδες στης Ιστορίας,  ως ο κατάπτυστος Αμερικανός πρόεδρος που επέτρεψε να ξεκινήσει ένας νέος, τρίτος  παγκόσμιος πόλεμος.