ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ 8.000.000 “ΦΤΟΥ ΣΑΣ”!

Ο Βαγγέλης Λαζαρίδης μας γράφει:

΄”Παίδες έχω κάτι ερωτησούλες, μπορώ;

  1. Γιατί ανεβάζετε αργά τα θέματα και όχι μεσημεράκι ας πούμε;
  2. Γιατί δε βλέπω όπως παλιότερα,  πολλές αναρτήσεις θεμάτων  από άλλους επιστολογράφους;”

Απάντηση:

Οι ερωτήσεις σου είναι 4.  Στις δύο,επειδή  αφορούν προσωπικά θέματα  σου απαντάμε πριβέ στο μέιλ σου.

΄Οσο για τις άλλες  2 ,εξηγούμε:

  1. Δουλεύουμε κιόλας για το ψωμάκι μας.  Φτύνουμε αίμα να τα προφτάσουμε όλα. Εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι -κοντυλοφόροι  να μας  ταϊζουν τα αφεντικά παντεσπάνι για να αραδιάζουμε ψεύδη ,όπως ελόγου τους. ΄Αλλωστε, θέλουμε να προλαβαίνουμε όλες τις ειδήσεις της ημέρας. Μια λύση είναι η αποσπασματική -συνεχόμενη  ενημέρωση σε όλη της διάρκεια της ημέρας. Το είχαμε εφαρμόσει,αλλά κάπου  ζοριστήκαμε.
  2. Βάζουμε όσες επιστολές παίρνουμε.Εκτός αν είναι υβριστικές ή… σαχλαμαροειδείς. Τελεταία  δεν ανεβάζουμε όντως απόψεις φίλων  εδώ, ΄Ενας λόγος είναι πως  πολλοί ασχολούνται αυτό τον καιρό με τη Δημοσκόπησή μας  που έχουμε ξεκινήσει σε πόλεις της Ελλάδας. Πολλή δουλειά! Και τί να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους! Πού να βρουν χρόνο να γράφουν κιόλας;

________________________________________________________________

  1. Κυβέρνηση: «Τέλος στην ανομία και τους μπαχαλάκηδες -Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα, σχολή σχολή»

Φοιτητές απέναντι σε ΜΑΤ στην είσοδο Πανεπιστημίου

Οι ΜΑΤατζήδες ονειρεύονται χούντα και δεν το κρύβουν

Μου κατεβάζει το εσώρουχο, κολλάει από πίσω μου και φωνάζει “Ετσι γαμάνε οι χακί. Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα, ρε, το κατάλαβες; Οποιος δεν δέχεται φάπα και πούτσα δεν θα μπαίνει στα Εξάρχεια. Εμείς κάνουμε κουμάντο”»

«Ετσι γαμάνε οι χακί. Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα, ρε!» ούρλιαζαν αστυνομικοί σε έναν άνθρωπο που ξεγύμνωσαν και βασάνισαν αγρίως την περασμένη Πέμπτη στα Εξάρχεια, όταν τα ΜΑΤ επιχείρησαν να μπουκάρουν παράνομα σε καφενείο της πλατείας.

Ο Λάμπρος Γούλας, μιλώντας στο omnia.tv, περιγράφει το περιστατικό, ξεκινώντας από τη στιγμή που οι ένστολοι έχουν ξεκινήσει την επίθεση στο καφενείο.

****

Ποιοι κυβερνάνε αυτό τον τόπο σήμερα; ΄Εχετε καταλάβει; Βρισκόμαστε στη χρονιά  που λένε τα ημερολόγια ή η χώρα επέστρεψε στον πολιτικό Μεσαίωνα κάποιες δεκαετίες πριν; Είναι δυνατόν;

Τέλος στην ανομία λέει ο “‘Ορμπαν” της Ελλάδας (διάβαζε Κούλης).   ΄Οργιο  δημαγωγίας , υποκρισίας και διαφθοράς αυτή η κυβέρνηση.

Λοιπόν. Ακούστε, άθλιοι.

Ανομία και μάλιστα ανοσιουργήματα  είναι να έχεις: Δυο αντιπροέδρους στην κυβέρνηση διεφθαρμένους και εμπλεκόμενους στο μέγα σκάνδαλο  της Νovartis.  (και όχι μόνο αυτούς). Χορηγούς και φίλους του πρωθυπουργού  κατηγορούμενους για εμπόριο ναρκωτικών.Η μισή κυβέρνηση να είναι ακροδεξιά,ως τα κράσπεδα του ναζισμού. Να γίνεσαι κυβέρνηση με την ψήφο Χρυσαυγιτών, εθνικιστών και “νοικοκυραίων”, ορφανά του Πατακού. Να γυρίζεις τον πολιτικό, δικαιικό, εκπαιδευτικό,κοινωνικό πολιτισμό ,αλλά και τα  ατομικά δικαιώματα και τις  κατακτήσεις του λαού   πίσω σε “πέτρινα χρόνια”.  Να κολυμπάς εν τέλει στο βόθρο της πολιτικής  απαξίωσης και της δεινής παρανομίας, να κατηγορείς και να βρίζεις 20χρονα παιδιά -φοιτητές, τους αυριανούς ΄Ελληνες-Ευρωπαίους πολίτες και επιστήμονες, ως αλήτες και μπαχαλάκηδες.

Αίσχος! Κυβέρνηση για 8 εκατομμύρια… φτυσίματα!

 

2. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Νόμος και τάξη αλλά όχι για τράπεζες και ανώτερους πολιτικούς κύκλους

Με μία επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλει την επιεική στάση της κυβέρνησης απέναντι σε οικονομικά εγκλήματα από που τελούνται από δράστες σε ανώτερους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους.

Ο κ. Τσίπρας στην ερώτησή του κάνει άμεση αναφορά στον κίνδυνο παραγραφής της υπόθεσης του σκανδάλου Novartis και την συνακόλουθη απαξίωση του πολιτικού συστήματος.

Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:

1. Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο απαξίωσης του πολιτικού συστήματος στην περίπτωση που η μη συμπερίληψη ερμηνευτικής δήλωσης στο άρθρο 86 Συντ. ευνοούσε εσφαλμένες ερμηνευτικές εκδοχές που θα οδηγούσαν σε παραγραφή πράξεων διαφθοράς που τυχόν έχουν τελεστεί από υπουργούς, όπως στην «υπόθεση Νοβάρτις»;

2. Για ποιο λόγο αφαιρείτε από τους εισαγγελικούς λειτουργούς την αρμοδιότητα αυτεπάγγελτης δίωξης ακόμα και σε περιπτώσεις βάσιμης καταγγελίας κακουργηματικής απιστίας τραπεζικών στελεχών, τη στιγμή που δεν τεκμηριώνεται με κανένα τρόπο ότι υφίσταται δυσχέρεια στις αναδιαρθρώσεις «κόκκινων δανείων» οφειλόμενη στο ισχύον –ιδίως μετά και το ν. 4472/2017- νομοθετικό πλαίσιο και όχι στην έλλειψη βούλησης εκ μέρους των τραπεζών;

3. Τι ωθεί την κυβέρνηση να θέσει ενιαίο χρονικό όριο στη διάρκεια της δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων στο πλαίσιο υποθέσεων που αφορούν «ξέπλυμα χρήματος», ανεξάρτητα από τις ανάγκες που γεννώνται σε κάθε υπόθεση και χωρίς να προβλέπεται μεταβατική περίοδος εφαρμογής, ώστε η αλλαγή να μην αιφνιδιάσει την Αρχή;

4. Βάσει όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, και λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας στις 15.10.2019, στην οποία γίνεται λόγος περί «ατιμωρησίας» και «κινδύνου διεθνούς έκθεσης της χώρας», που θα οδηγήσει πλήθος υποθέσεων στον «κάλαθο των αχρήστων», ποιες υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη αφορούν οι παραπάνω ρυθμίσεις; Περιλαμβάνονται τα δάνεια που χορηγήθηκαν στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και σε γνωστά ΜΜΕ;

5. Ιδίως, αφαιρώντας από τη Δικαιοσύνη το δικαίωμα της αυτεπάγγελτης δίωξης στελεχών σε τραπεζικά ιδρύματα τα οποία έχουν επανειλημμένως ανακεφαλαιοποιηθεί από τον ελληνικό λαό, ποιος θα αναλάβει τη ζημία που τυχόν θα προκληθεί στα περιουσιακά στοιχεία τους από θεσμικά ανέλεγκτες ενέργειες στελεχών τους;

****

Καλά, σωστά και δίκαια,  όσα λες ,Αλεξη Τσίπρα. Αλλά δεν πέφτουν έτσι οι ακροδεξιές κυβερνήσεις. ΄Εχουν τη χούντα και το ναζισμό μέσα τους. Και 2 εκατομμύρια χαχόλους ψηφοφόρους.  Το  πιο λούμπεν και αστοιχείωτο    πληθυσμιακό κομμάτι αυτού του τόπου. Δείξε μου έστω και ένα διανοούμενο σε αυτή την παράταξη.

Κατεβάστε τον κόσμο στους δρόμους και τις πλατείες.   Και μόνο η επαναφορά της προσβολής της θρησκείας δια της βλασφημίας  ως ποινικό αδίκημα ,είναι ακόμα σοβαρότερος  λόγος  και  από την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα  “κόκινα δάνεια”,που  αναφέρεις.  Πήρες είδηση πως γυρίζουμε  στο “Ελλάς,Ελλήνων Χριστιανών”;

Καλά, εκεί στην Κουμουνδούρου ποιους έχεις συμβούλους; Δεν είναι καιρός να τους αλλάξεις;

 

3. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
Παρέμβαση Ιερωνύμου για τη βλασφημία: Η διάταξη διαφυλάττει το θρησκευτικό συναίσθημα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ουαί σοι,  Γραμματεύ και Φαρισσαίε , υποκριτά,  Ιερώνυμε!

΄Οταν τα ακροδεξιά τσογλάνια έκαναν μπάρμπεκιου με χοιρινό στη μύτη των Μουσουλμάνων,πού ήσουνα; Γιατί δεν έβγαλες  καταγγελία γι΄αυτή τη βλασφημία;΄Η μόνο η χριστιανική θρησκεία είναι σεβαστή και οι άλλες για πέταμα;

Υ.Γ Εμείς, βέβαια,λέμε πως όλες είναι για πέταμα. Αλλά ,δεν προκαλούμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές ούτε σας ούτε εκείνους. Εσείς ασεβείς, όπως πάντα.΄Αλωστε, το λέει και το ευαγγέλιο:«Πας μη ων μεθ’ ημών, καθ’ ημών».

 

4. Αποσύρει η κυβέρνηση τη διάταξη περί βλασφημίας

Αφήστε τους να ξεβρακώνονται με τέτοια . Ευχής έργον να επαναφέρουν όχι μόνο την τιμωρία της βλασφημίας,, αλλά ακόμα και το… χουντικό σύνταγμα αν μπορούν. Η… καλύτερή μας.

Με την ευκαιρία  περί…βλασφημίας να θυμηθούμε τον έρημο “Παστίτσιο” από τα Ψαχνά που καταδικάστηκε,  γιατί αποκάλεσε το μακαρίτη ,  φανατικό καλόγερο  και  Τουρκοφάγο Παϊσιο ως…Παστίτσιο.

Γράφαμε στις 24/9/2012

“Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 27χρονο στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς φέρεται να διατηρούσε σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Ο 27χρονος Έλληνας, είχε δημιουργήσει στο Facebook γκρουπ με τίτλο “Γέροντας Παστίτσιο”, στο οποίο αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα και τα μετέφραζε όπως εκείνος ήθελε.

Τους τελευταίους μήνες χιλιάδες καταγγελίες είχαν φτάσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από χρήστες του Facebook που ενημέρωναν τις αρχές για τις ύβρεις που αναρτούνται στο συγκεκριμένο προφίλ.

Από την ψηφιακή έρευνα, διακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή και κλιμάκιο Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι για την εν λόγω σατυρική σελίδα είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.” (εφημερίδες)

 Καλά,έχουν τρελαθεί εντελώς κάποιοι σ΄αυτό τον τόπο;  Ποιος και με ποιο δικαίωμα διέταξε τη σύλληψη του μπλόγκερ για εξύβριση των…θείων; Ποιους θείους και ποιους… μπαρμπάδες, μωρέ, εξύβρισε ο άνθρωπος; ΄Εναν ανόητο καλόγερο, που λέει σωρό χαζομάρες και μάλιστα φοβιστικές για συντέλειες,πολέμους ,Αρμαγεδώνες και δεινά; Αντί να υπάρχει ειδική μέριμνα από την πολιτεία ,ώστε να διακωμωδούνται τέτοιες επικίνδυνες βλακείες όλων αυτών των μετά Χριστόν προφητών και να διασκεδάζονται οι φόβοι των αφελών, επιτρέπει να συλλάβουν ένα πολίτη, που κάνει αυτό ακριβώς που αποφεύγει να κάνει η πολιτεία με τα αρμόδια όργανά της και το δικό της τρόπο;
Πήξαμε στους  “Ταλιμπάν”. ΄”Ενθεν και εντεύθεν”,Μουσουλμάνους και  Χριστιανούς. Γυρίζουν οι άθλιοι το ρολόγι του χρόνου αιώνες πριν. Σε εποχές σκοταδισμού και φρίκης . Αντί να περάσουν χειροπέδες στον ηθικό αυτουργό δολοφονιών και κακοποιήσεων αθώων συνανθρώπων μας “βουλευτή” των Νέο-Ναζί που έκανε την επερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, τολμήσανε και βάλανε χειροπέδες σε έναν μπλόγκερ, έστω και αν έγραφε κάποια πράγματα… άκομψα. Αντί να “μπαγλαρώσουν” τους ανεγκέφαλους οπαδούς του Μιχαλολιάκου,που  απειλούν εδώ στο σάιτ να μας δολοφονήσουν, η υπηρεσία “ηλεκτρονικού εγκλήματος” και η ελληνική δικαιοσύνη…”αγρόν ηγόρασαν”. Θα συνέλθετε κάποιοι καμιά φορά και σ΄αυτή τη χώρα;

 

 

5.Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου για το σκάνδαλο Novartis

Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου για το σκάνδαλο Novartis

Να διωχθεί για το κακούργημα της δωροδοκίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση ο βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛΛ. και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ζητεί η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Την δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας παρήγγειλε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη η οποία χειρίζεται την έρευνα για την υπόθεση Novartis.

Τι απαντά ο πρώην υπουργός

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετήθηκε μέσω Twitter εμμένοντας στα περί σκευωρίας και αναφέροντας «θα τιμωρηθούν για τα κακουργήματά τους όπως ο ποινικός κώδικας ορίζει».

****

Απειλεί ως  κοινός τραμπούκος ο άθλιος. Αν  οποιοσδήποτε άλλος,εκτόξευε τέτοιες απειλές και τέτοια λάσπη σε εισαγγελέα, θα τον είχαν… μπουζουριάσει. Ο Αντρέας  το παίζει  θιγμένος και αδικημένος ,το λαμόγιο.

Καμιά τσίπα.Τα παιδιά του, τουλάχιστον δεν τα ντρέπεται;

6.. ΚΑΜΠΑΝΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Ρόδος: Πρόστιμο σε καπνιστή μέσα σε καφετέρια -Τον «κάρφωσε» πελάτης από διπλανό τραπέζι

Καπνιστής

Οπως αναφέρει η dimokratiki.gr, θαμώνας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενοχλημένος από τον καπνό άλλου θαμώνα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και συνέχισε να καπνίζει παρά τις παρατηρήσεις, κάλεσε την Αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

****

΄Ακου, κάρφωσε ο πελάτης το φασίστα! Μωρέ, τί μας λέτε;

΄Εχουν χάσει στις μέρες μας οι λέξεις τη σημασία τους. Δηλαδή, όποιος καταγγέλει έναν αλητήριο που φουμάρει ξετσίπωτα μπροστά σε κόσμο, ένα κλεφτρόνι που πάει να αρπάξει τη τσάντα του περαστικού, έναν επίδοξο παιδεραστή ,είναι καρφί;

Δεν  πάτε να πνιγείτε , λέμε εμείς στους φασισταράδες,  που κρύβουν τη βαρβαρότητά τους  πίσω από  λέξεις; Αρκετά, σας ανεχτήκαμε πια!