Κυρία Lally Weymouth της Washington Post, θα θυμηθείτε μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να “βγάλετε στη σέντρα” τους πραγματικούς λογοκριτές;

                                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.Washington Post: Έβγαλε «στη σέντρα» τον Μητσοτάκη για ΜΜΕ και λογοκρισία

“Δεν πρέπει να αισθάνθηκε και πολύ… βολικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με την Lally Weymouth της Washington Post, καθώς και αυτή η δημοσιογράφος φρόντισε να κάνει… ευθείς ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο δεν βρέθηκαν οι παράνομες επαναπροωθήσεις, όπως είχε συμβεί προ ημερών με την Ολλανδή δημοσιογράφο, αλλά η χουντικού αρώματος διάταξη που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή για τα fake news και τα ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη διάταξη του νέου Ποινικού Κώδικα έχει υπάρξει ορυμαγδός αντιδράσεων εντός και εκτός συνόρων με σοβαρές διαμαρτυρίες για απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφίας ωστόσο η κυβέρνηση δεν υποχώρησε ούτε βήμα”.

****

Κυρία, Lally Weymouth,

καλώς βγάλατε στη σέντρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το έγκλημα της   εξαγοράς (όχι φίμωσης)  των κοντυλοφόρων.  Αλλά για την   φίμωση, της Ιστορικής   Δημοσιογραφίας από την  κερδοσκοπική, εμπορική Δημοσιογραφία , ποιος θα βγάλει στη σέντρα  εκείνους που σήμερα διαμαρτύρονται  στην  πραγματικότητα  για την άνιση  διανομή της πίτας των  κρατικών διαφημίσεων;  Γιατί, δηλαδή, να πηγαίνουν όλα τα λεφτά  στο Ράπτη, τον Αλαφούζο, το Μαυρίδη και τα  λοιπά  “λευκά κολάρα”  και όχι και σ αυτούς.

Εδώ είναι το πρόβλημα. Ο Βαξεβάνης, οι συντάκτες στην κολεκτίβα της αριστεροφροσύνης γι΄αυτό κόπτονται και όχι για την ελευθερία του  Τύπου, την οποία πρώτοι αυτοί καταπατούν.  Παραθέτουμε τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις:

  1. Για πάνω από 15 χρόνια αποκρύπτουν τη δολοφονία το καθηγητή Γ. Τριάρχη που αποκάλυψε  το μέγα σκάνδαλο της διασπάθισης κονδυλίων εκατομμυρίων ευρώ από τους επιτήδειους της Ομογένειας στις  π.  “Ανατολικές χώρες” , τη Μαριέττα Γιαννάκου,  τη  Ντόρα Μπακογιάννη  και άλλα μεγαλόσχημα στελέχη στα δύο υπουργεία που υπηρετούσαν  αυτές οι κυρίες τότε.  Ο ΣΥΡΙΖΑ ,που δε θέλησε ποτέ να χρεώσει τη χρεοκοπία της χώρας στις δύο κυβερνήσεις του Κώστα  Καραμανλή,  κανοναρχούσε  ποια  δεξιά  σκάνδαλα  θα  αποκάλυπταν οι φυλλάδες που ήλεγχε  και ποιους δράστες θα  συγκαλύψουν  (” Ομερτά Τσίπρα -Καραμανλή). Φυσικά, πρώτοι στη λίστα  διάσωσης  ο  Κώστας Καραμανλής , ο  Παυλόπουλος και οι  “παρακοιμώμενοι”.  Η Ντόρα και η Μαριέττα από τις πρώτες   δικαστικό απυρόβλητο.   ΄Ολοι οι  υπουργοί  της Δικαιοσύνης από το 2007 μέχρι σήμερα, φυσικά και του  ΣΥΡΙΖΑ   (Κοντονής-Καλογήρου) έχουν ενημερωθεί  αναλυτικά ,αλλά συνέχισαν να  συγκαλύπτουν τους ενόχους και να αποσιωπούν το μεγάλο σκάνδαλο, τόσο της δολοφονίας του καθηγητή, όσο και της καταλήστευσης τεράστιων  ποσών από εκείνα που για χρόνια διατίθενται για τις εκπαιδευτικές και άλλες πολιτιστικές κυρίως  ανάγκες των Ομογενών των πρώην Ανατολικών χωρών. 14 χρόνια ,   ΟΛΟ  το δημοσιογραφικό  αληταριό αρνείται  να πει,  έστω και  μια λέξη για τη δολοφονία και το σκάνδαλο, αν και έχουν άπαντες   λάβει  γνώση  καταλεπτώς  και από μας και από άλλους  (συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του τραγικού καθηγητή).

2.      Το 2008 από τις σελίδες του ιστορικού μας σάιτ, επανειλημμένα δημοσιεύαμε κείμενα και τα αποστέλλαμε στα γραφεία των Μαυρογυαλούρων και των  Γκέμπελς για την επερχόμενη χρεοκοπία της χώρας  και ζητούσαμε την  ενημέρωση του λαού και τη λήψη άμεσων μέτρων, πριν να είναι αργά.  ΄Ολοι τους γνώριζαν.  Η εντολή, όμως, του  Κ.  Καραμανλή ήταν  να αποσιωπηθεί  το έγκλημα μέχρι να  εγκαταλείψουν το σκάφος οι ένοχοι. ΄Οπως και έγινε. Δε μίλησε  κανένας από τους μικρούς ή μεγάλους αυτούς   βιαστές της πληροφόρησης.    Ο τότε πρωθυπουργός ,είχε φροντίσει να τους ταϊσει μέχρι σκασμού για να εξαγοράσει τη σιωπή τους. Και  ξαφνικά, όλο το βρώμικο συνάφι μετά τη χρεοκοπία με το γνωστό θράσος ,την έλλειψη τσίπας και  ηθικών φραγμών που το διακρίνει,  παρίσταναν τις αθώες περιστερές και …ζητούσαν την κεφαλήν επί πίνακι των ενόχων της χρεοκοπίας! (δηλαδή τα δικά τους  κεφάλια).

3.      Το 2018 στο Μάτι καήκαν πάνω από 100 άνθρωποι. Τις φωτιές τις έβαλαν μέσα στις αυλές των σπιτιών  ακροδεξιοί  Μακεδονομάχοι  σε συνεργασία με Ρώσους πράκτορες. Σύμπας ο αισχρός ελληνικός Τύπος  απέδωσε την πυρκαγιά σε εστία μικρής φωτιάς χιλιόμετρα  μακριά από το Μάτι. Ο καθένας για για  τους δικούς του λόγους θόλωσαν τα νερά.  Οι υπάλληλοι του  Μακεδονομάχου  Κυριάκου , γιατί έπρεπε   ο ακροδεξιός γόνος  να έχει “στηθεί στο απόσπασμα ” σήμερα και όχι να κυβερνά τη χώρα. Οι αριστερίζοντες κοντυλοφόροι, γιατί έπρεπε να καλύψουν την κυβέρνηση που ενώ γνώριζε τί  επικίνδυνη σφηκοφωλιά  ήταν και είναι η Ρώσικη πρεσβεία, “πίναν όλοι νερό” στο όνομα του δικτάτορα Πούτιν.

4.       Στις 31 Ιανουαρίου  2020 για πρώτη φορά ,  καλούσαμε   κυβέρνηση και  “Τύπο” να σπεύσουν  να ενημερώσουν  τον ελληνικό λαό για τον κίνδυνο από  την  εξάπλωση της πανδημίας του Κορόνα από την Κίνα στην Ευρώπη.  “Αγρόν ηγόρασαν”.  Από τότε, συνεχώς εδώ  τους καλούσαμε να λάβουν τα πρώτα και βασικά μέτρα : Μάσκες υποχρεωτικά,  τεστ ανίχνευσης στις εισόδους της χώρας  και απαγόρευση  συνωστισμού σε γήπεδα, εκδηλώσεις και εκκλησίες .  Μέχρι και τις 20 Μάρτη του 2020, δεν έλαβαν ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ . ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ.   Εγκληματική και η σιωπή των Γκέμπελς ,που κάλυπταν  την κυβέρνηση  εν αναμονή της μεγάλης πίτας που τους ετοίμαζε ο Πέτσας.   Σήμερα, μετράμε πάνω από 17.000 νεκρούς της πανδημίας και βαίνουμε ολοταχώς σε  νέα, άγνωστο πόσο μεγάλα  νούμερα  μέτρησης της τραγωδίας.  “Τύπος”, Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, ένοχοι  για το κακό που κτύπησε τη χώρα.

Τί θα κάνετε, λοιπόν,  γι΄ αυτά τα εγκλήματα των συναδέλφων  σας, κυρία μου από την Washington Post; Τους αριστερίζοντες  ειδικά που  “βάπτισαν το κοτόπουλο ψάρι”;  Τη  χρησιμοθηρία  τους , πόνο για την ελευθερία  του λόγου;  Θα τους “βγάλετε στη σέντρα”, όπως τους αρέσει να λένε, ή  “κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει”;

 

2. Ο απαισιόδοξος Ηλίας Νικολακόπουλος και το think tank του Τσίπρα

Ο αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος

Σοφία Γιαννακά

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

 

“Τους αποδόμησε όλους, κυβέρνηση, αντιεμβολιαστές, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, ο εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αριστερό περιοδικό «Εποχή».

Οι απόψεις του Ηλία Νικολακόπουλου παρουσιάζουν πάντα ενδιαφέρον, διότι καταφέρνει, παρότι είναι άτυπος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, να ψηλαφεί προσεκτικά τις τάσεις της κοινωνίας, να διακρίνει τη δυναμική της εποχής και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα χωρίς να ισοπεδώνει την κυβέρνηση ή να αποθεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ”.

***

Μια μαϊμού αριστερός ο Νικολακόπουλος.  Παίζει χρόνια  αυτό το  ρόλο,  όντας  “Παναγοπουλέστερος” του Παναγόπουλου και του Φαναρά.  “Αναλύει” με περισσή επιστημοσύνη και με περισπούδαστο ύφος,  πέτσινες  δημοσκοπήσεις , σύμφωνα με  τις απαιτήσεις του πελάτη που προσφέρει τα όβολα,  ενώ ξέρει πως ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ.

Παράδειγμα  η σημερινή   πάλι  κατάντια Νικολακόπουλου .  Δίνει κι αυτός προβάδισμα σε μα κυβέρνηση  που πλέον  έχει πέσει κάτω από  από 20%. Χωρίς να έχει καν στα χέρια του μια  δημοσκόπηση με πραγματικά εργαλεία διεξαγωγής και ενώ ξέρει πολύ καλά  πως οι περισσότερες δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα είναι μούφα, μιλάει  επί παντός εκλογικούς επιστητού ,τόσο ανεύθυνα και εγκληματικά.  Ειδικότητά του σήμερα , να   στηρίζεις  τις φέικ  δημοσκοπήσεις  που πληρώνει χρυσάφι ο Κυριάκος για να τον βγάζουν  ως τον …καλυτερότερο πρωθυπουργό της χώρας.

 

Είναι ο ίδιος, που τα βράδια  των εκλογών από τα τηλεχαζοκούτια,  μιλάει ΜΟΝΟ για ποσοστά ψήφων  από το σύνολο  των ψηφισάντων  και όχι του συνόλου του εκλογικού σώματος.  Και φυσικά, ως πανάθλιος, συστημικός εκλογολόγος,  θάβει   τα νούμερα της Αποχής, όταν μάλιστα   σε λίγο ,το μισό εκλογικό σώμα  δε θα πηγαίνει στις κάλπες. Τόσο ανήθικος.

Χρόνια τώρα σε συνεργασία με τον έτερο  Καπαδόκη  Νικ. Χατζηνικολάου , ασκούν μια  εγκληματική , συστημική προπαγάνδα πως, όσοι απέχουν από τις εκλογές ,ως ηλίθιοι  (όπως  έλεγε και εκείνο  το Πασοκικό  τέρας,  ο    εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλου),  δεν πρέπει να λογαριάζονται, αφού είναι… ανύπαρκτοι!  Τόσο δημοκράτες όλα  τα παιδιά, που στηρίζουν τη Δημοκρατία  μιας… Μπανανίας.  Με πρώτο τον … εθνικό μας εκλογολόγο   Ηλία Νικολακόπουλο.

 

 

3. Γιατί ο Γιώργος Τσίπρας δηλώνει ότι ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Λιάκος δεν έχει θέση στο ΣΥΡΙΖΑ

“Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτήρισε ψίχουλα το νέο μέρισμα εκατομμυρίων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ της κυβέρνησης Τσίπρα, Δημήτρης Λιάκος υποστήριξε ακριβώς το αντίθετο, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να δοθεί τίποτα σε υγειονομικούς, συνταξιούχους και άτομα με αναπηρία.

Ο Δημήτρης Λιάκος με άρθρο του στο k-Report κάνει λόγο για «μέρισμα» με δανεικά, το πάθημα που δεν γίνεται μάθημα και υποστηρίζει πως δεν θα έπρεπε να δοθεί καμία κοινωνική ενίσχυση, όπως έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διένειμε έξτρα μισό μισθό σε 100.000 υγειονομικούς καθώς και 250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους και σε 173.000 άτομα με αναπηρία.

Μάλιστα τα όσα αναφέρει στο άρθρο του ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Τσίπρα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει πως ακόμα και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα ήταν πιο μετρημένος από τον Δημήτρη Λιάκο και τονίζει πως τέτοιες αντιλήψεις ενδεχομένως δεν έχουν καμιά θέση στον ΣΥΡΙΖΑ”.

***

Ο Λιάκος φαίνεται μυαλωμένος. Από παλιότερα. ΄Εχει απόλυτο δίκιο σε όλα λέει. ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ  ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ.

Και με το δίκιο τους να μας γαμωσταυρίζουν  τότε, στην εξαθλίωσή τους μέσα, όταν  εμείς τους οδηγήσαμε εκεί ,εξαιτίας της ανεύθυνης οικονομικής πολιτικής  παροχών, όπως αυτές οι προεκλογικές  του Κυριάκου πρόσφατα.   Ίδια σαν  αυτά που έκανε και ο Κωστάκης τους και χρεοκόπησε τη χώρα.

Οπότε, κύριοι, αν κάποιον  πρέπει να σουτάρετε από  το κόμμα σας  είναι ο λαϊκιστής  Γιώργος  Τσίπρας.  Και  το  Λιάκο να τον ευγνωμονείτε πως σας  ξεστραβώνει.

 

 

4. Ακρίτα για Δάντη:  Είναι μαζί με το δίκιο και όχι με αυτό που θέλουν οι πολλοί, μπράβο του

Χρήστος Δάντης

“Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης δήλωσε απερίφραστα πως στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

Στους καλλιτέχνες αυτούς προστέθηκε και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης που δήλωσε απερίφραστα πως στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου και μάλιστα με σχετικές του αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media καλεί τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα της δίκης”.

****

΄Ηταν πολλοί έτοιμοι από το  υστέρημά τους να  συνεισφέρουν   κάτι στην οικογένεια του Ζακ, όπως το πρότεινε ο Δάντης. Αλλά, κάνανε  πίσω μόλις είδανε να υπερθεματίζει στην πρόταση  και η Ακρίτα.  Σου λέει,  να με κανοναρχεί η  μέχρι χτες υπάλληλος του κατηγορούμενου για εμπόριο ναρκωτικών εφοπλιστή  και εκδότη Μαρινάκη;  Τσίπα δεν έχει, εμείς έχουμε.

Ας την  μαζέψει  κάποιος από τέτοιες συμπαραστάσεις και κολακείες .  Ζημιά κάνει.  ΄Αμα ακούς καλή  κουβέντα  από την ΄Ελενα Ακρίτα ,  φυλάξου. Είναι προπέτασμα  καπνού. Απύθμενη υποκρισία. Αντιπερισπασμός  σε μια λερωμένη πατόκορφα φωλιά .

 

5. Κατέρρευσε η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων – Δεν μπορούσε να μιλήσει

Κατέρρευσε η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων - Δεν μπορούσε να μιλήσει

“Στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Πέμπτης (25/11), η Μάρα Ζαχαρέα κατέρρευσε  Η τραγωδία με το κοριτσάκι στο Κερατσίνι και οι εικόνες που προβλήθηκαν την σόκαραν…  “.