ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,45%;

ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ:  “ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ”!

 

“Το επιτόκιο στα ελληνικά δεκαετή ομόλογα έφτασαν σχεδόν στο 4,50%  Ούτε την περίοδο των μνημονίων έτσι”!

****

Ο γιος του πλέον ανήθικου και διεφθαρμένου πολιτικού που είδε η  χώρα, ίδιος κι αυτός με τον πατέρα του , στέλνει στην κόλαση  τις γενιές των Ελλήνων για χρόνια μετά και βυθίζει τους σημερινούς ΄Ελληνες στην απόλυτη φτώχεια και την εγκατάλειψη.΄Εχονται άγριες ημέρες για τον ελληνικό πληθυσμό. Ο Αλέξης Τσίπρας, ας το σκεφτεί καλά, πριν κάνει την αποκοτιά να πιάσει  στα χέρια του την “καυτή πατάτα”, που θα του πετάξει σύντομα  η μαφία  της Δεξιάς, όπως παλιότερα  συνέβη και με τον “αγαθό”  Γιώργο  Παπανδρέου.

Κατά τα άλλα, οι βρώμικες βιομηχανίες δημοσκοπήσεων   που τις εξαγόρασαν με ατόφιο χρυσάφι  ο Μαρινάκης ο Αλαφούζος και  το υπόλοιπο  εφοπλιστικό  αληταριό και οι πάτρωνες- χορηγοί  της Ν.Δ,  αυτή την ώρα δίνουν  ποσοστά νίκης του κόμματος της απάτης και της διαφθοράς κοντά στο 10%.  Μια τρέλα! Η απάτη,η παραπληροφόρηση , η παραπλάνηση, η κομπίνα έχουν ονόματα. Παναγόπουλος-Φαναράς και Σία.

Εξωθούν τον κόσμο στα άκρα.  Θα δούμε καταστάσεις αλλοφροσύνης και  πανικού,  που θα οδηγήσουν  πολλούς σε  ενέργειες αυτοδικίας και εκδίκησης.  Θα ζήσει   η χώρα σε πολύ λίγα χρόνια,  σκηνές…΄Αγριας Δύσης.

Απολύτως υπεύθυνοι  της τραγωδίας  ο αρχινονός της μαφιόζικης σημερινής  ακροδεξιάς  κυβέρνησης και οι εξαγορασμένοι Γκέμπελς  που την υπηρετούν.  Θα είμαστε εδώ να τους βλέπουμε πανικόβλητους και ξεβράκωτους να τρέχουν να κρυφτούν.