ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ. “ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ…”

Ο Πούτιν χτυπά τη διεθνή νομιμότητα με όπλα των δυτικών

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη - iefimerida.gr

Documento

 

“΄Οποιος (και) σε αυτό τον πόλεµο επιχειρεί να κάνει τον απλοϊκό διαχωρισµό µεταξύ «καλών» και «κακών» καλύτερα να παρακολουθήσει µια παιδική σειρά µε σούπερ ήρωες στο Netflix και να αφήσει τους προβληµατισµούς. Η εισβολή Πούτιν είναι αποτέλεσµα µιας πολυπαραγοντικής διεθνούς πραγµατικότητας. Φέρει την ευθύνη για την επιλογή του, όπως οι δυτικοί έχουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη θεσµοθέτηση των µεθόδων επιβολής και όλες τις εφευρέσεις του «άξονα του κακού».

***

Η δημοσιογραφική Ιστορία  παραπάνω δια χειρός του μεγάλου ΄Ελληνα …Νομπελίστα  δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη!   “Τρεις το λάδι  τρεις το ξύδι,  έξι το λαδόξυδο”.

Είναι όλοι ίδιοι στο συνάφι των Γκέμπελς. Ανιστόρητοι μεν, θρασείς δε.  Τολμούν και ακουμπούν το πληκτρολόγιο  ελαφρά τη καρδία. Και…συγγράφουν  Ιστορία,  υπό τις ευλογίες  πάντα  Μαμωνά.

Οπότε, καταλαβαίνει κανείς γιατί  και ο Κωστάκης  θεωρεί ίσια κι όμοια  μια γενοκτονία στη  Σρεμπρένιτσα το 1995    και μια εισβολή στην Ουκρανία  του δικτάτορα  Πούτιν  το 2014  και το  2022.  Ομοίως,  ένας συναγερμός   στο οπλοστάσιο των πυρηνικών του ψυχοπαθή  Ρώσου Τσάρου  και η απειλή  του πως δε θα διστάσει   να  κάνει την υφήλιο   να μετράει εκατομμύρια  νεκρούς , κατά  την ιστορική αγχίνοια του Πουλιτζεριανού Βαξεβάνη ,συμψηφίζονται  με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας!

Από την άλλη, καλά να πάθει το Ουκρανάκι  που τρώει τις μπόμπες του ψυχοπαθή στο κεφάλι . Κι ας βίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τους ισομερώς ενόχους  Ρώσο και  Αμερικανό . ΄Η κι αν  δεν είχε καν γεννηθεί  την εποχή που γίνονταν όσα του καταλογίζει ως δικά του λάθη  ο αμετροεπής  Βαξεβάνης.

 

Τί χόμπι κι αυτό κοντυλοφόρων και πολιτικών συνήθως  να πατάς σε δυο βάρκες μέσα και να παγαίνεις σαν κύριος. “Και την πίτα  σωστή και το σκύλο χορτάτο” Εμ πως! .

 

Αλέξη Τσίπρα,  χιλιάδες κοντυλοφόρους διαθέτει, δυστυχώς , η χώρα. Μιας πεντάρας ΕΝΑΝ  δε βρίσκεις να στηρίξει   το κόμμα σου ;  Αν μη τι άλλο, με τα δυο “εκ των ων ουκ άνευ” προτερήματα .  ΄Ηθος και σοβαρότητα. Αυτά, ακριβώς, που στερείται ο Κωστάκη σας.

Υ.Γ. Ομοίως δε θα πετάξεις άμεσα από το κόμμα τους επίσης Γκεμπελίσκους και εντελώς παλαβούς και ανεύθυνους , πέρα από ανιστόρητους, τύπους   Κ. Αρβανίτη και Σ.  Κούλογλου;