Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

1. Αλ. Τσίπρας: «Πισωγύρισμα στις πιο φρικτές στιγμές της ιστορίας» η ρωσική εισβολή

Αλέξης Τσίπρας: Η ζωή του σε φωτογραφίες! (ΦΩΤΟ)

“Η πολεμική εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, οι σκηνές φρίκης που παρακολουθούμε από τους δέκτες της τηλεόρασής μας, οι βομβαρδισμοί, οι μάχες, ο θάνατος που σκορπά στους δρόμους μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, είναι πισωγύρισμα στις πιο φρικτές στιγμές της ιστορίας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook.

2. «Όταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσιζε την απέλαση Ρώσων διπλωματών για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας αναφορικά με τη κινητοποίηση αντιδράσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης ασκούσε κριτική και συμμετείχε στα συλλαλητήρια»

****

Μια υπεύθυνη και  ιστορική  στάση του αυριανού ΄Ελληνα πρωθυπουργού και αρχηγού σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ με όσα γράφει. Αλλά,  να μην ξεχνάμε επίσης  πως ο ίδιος,  ως πρωθυπουργός το 2018,  έκανε αυτό που δεν κάνει σήμερα ο Μητσοτάκης. Απέλασε τους συνεργαζόμενους με τους εθνικιστές,  Ρώσους διπλωμάτες.  ΄Ηταν αυτοί  που  έκαψαν  το ΜΑΤΙ με 100 και πάνω νεκρούς  μαζί με  τους  Μακεδονομάχους που στήριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μια ζωή η Δεξιά απούσα  από αγώνες  ή συνεργαζόμενη με τον εχθρό. Και πώς όχι, αφού “το αίμα ,νερό δε γίνεται”!

“Πατρίς, θρησκεία ,οικογένεια”   το τρίπτυχο των  “αξιών” του  Κούλης τους  . Στο ίδιο ακριβώς  σύνθημα ομνύει και ο τρελαμένος Τσάρος της Ρωσίας.