Κώστας Καραμανλής. Αντί απολογίας , συμβουλάτορας ,εθνοπατέρας.

Σε «εθνικό συναγερμό» καλεί ο Κώστας Καραμανλής

Κώστας Καραμανλής: από ανιψιός του θείου του σε Βούδα της ...

Ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του έθνους και ως εκ τούτου το κρισιμότερο εθνικό θέμα στα χρόνια που έρχονται, χαρακτήρισε ο Κώστας Καραμανλής το δημογραφικό, κατά την τοποθέτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου στο STAR FORUM ‘24 που διοργανώνει φέτος ο STAR Κεντρικής Ελλάδος, με θέμα τη Δημογραφική Κρίση και κάλεσε σε «εθνικό συναγερμό».

«Αν δε δράσουμε τώρα, άμεσα, αποφασιστικά θα καταστεί πρόβλημα υπαρξιακό. Δεν σας μιλώ πολιτικά, μην κάνετε λάθος, κι ακόμα λιγότερο δεν σας μιλώ κομματικά. Σας μιλώ εθνικά. Πρέπει να δράσουμε τώρα και να δράσουμε σθεναρά!

***

 

Ασφαλώς και δε διαθέτει ίχνος πέτσας. Γι αυτό έχει  το θράσος να συμβουλεύει  και να αγωνιά τάχα για την τύχη του… ΄Εθνους!   Το «΄Εθνος», που το γονάτισε στα χρόνια της διακυβέρνησής του από το 2004 μέχρι το 2009, αφού   τίναξε την οικονομία στον αέρα, για να ταϊσει τους εργολάβους, τους κουμπάρους, την πελατεία της γαλάζιας ακρίδας.

Και απορεί, λέει, που οι ΄Ελληνες δεν κάνουν παιδιά. Κάνει πως δεν καταλαβαίνει.  Γιατί να κάνουν, δηλαδή;   Τί είναι τα παιδιά;   Ζουν  με  κοπανιστό  αέρα;   Εδώ και 15 χρόνια δε βιώνει ένα μεγάλος μέρος της  ελληνικής κοινωνία  την απόλυτη φτώχεια στην οποία  ο ίδιος την οδήγησε    με το   έγκλημα  της χρεοκοπίας;

Ας όψεται ο Αλέξης Τσίπρας! Η  ομερτά που συνήψε μαζί του  δεν υπήρξε μόνο άκρως ανήθικη  πολιτικά.  Η ατιμωρησία του Κώστα Καραμανλή, που πέτυχε με τις πλάτες του Αλέξη Τσίπρα , αποθράσυνε  και τον  έτερο Καπαδόκη της Δεξιάς, Κυριάκο Μητσοτάκη.

΄Ηταν αναμενόμενη   η πορεία  της χώρας σε νέα χρεοκοπία  με τον “υιό”  για τους ίδιους λόγους που την προξένησε και  ο “ανιψιός”.  Και όπως ο πρώτος, και ο δεύτερος  δεν πρόκειται  να τιμωρηθεί.

Στη θέση του, θα τιμωρείται πάλι ο ΄Ελληνας, που θα κληθεί να πληρώσει  το κόστος της διαφθοράς,  της ατιμίας και της αναλγησίας  των γόνων   των δυναστειών της επάρατης  Δεξιάς.

Τί έχεις Γιάννη, τί είχα πάντα!

΄