Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ . “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΓΟΝΙ”. ΝΑΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ!

 

 

Επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη μέσω… δημοσκοπήσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μεταφυσικές ερμηνείες δεν υπάρχουν.  Πιστεύουμε στις συμπτώσεις και τις συγκυρίες. ΄Οχι πως μπορούμε να εξηγήσουμε τα πάντα. Αλλά οι θρύλο και οι προλήψεις δεν έχουν καμιά υπόσταση.

Θα μιλούσαμε, λοιπόν,  για τη… διαβολική σύμπτωση της ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ που διακρίνει αυτή την καταραμένη οικογένεια, το Μητσοτακέικο.  «Κάρβουνο πιάνουν, χρυσάφι γίνεται» για δαύτους. Και το αντίστροφο  για όλους εμάς, όταν κυβερνούν και εξουσιάζουν.  ΄Ολα τα κακά πέφτουν πάνω στη χώρα,  όταν κάνουν  κουμάντο τα μέλη της   αλλόκοτης αυτής οικογένειας.

Δείτε σύμπτωση. Πώς το λεει ο λαός για τους ανθρωποδιώκτες και όσους “ματιάζουν”  και βγάζουν κακία και  αποστροφή;  ;  “Θα μας γλωσσοφάει ο παλιάνθρωπος”!

Λίγες ημέρες και μάλιστα στη…ΛΑΡΙΣΑ, δίπλα στον τόπο που έγινε το μεγάλο κακό με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών ,  ο ΓΟΝΟΣ  από τις δεκάδες   άλλες εκφράσεις ,μεταφορές και παρομοιώσεις , για να υπογραμμίσει τις τερατολογίες της δημαγωγίας του .  πήγε και διάλεξε την…   αμαξοστοιχία και  τα βαγόνια στις  πρώτες  θέσεις με τα δεκάδες φέρετρα ,που γέμισαν , μετά από λίγες ημέρες! Τους… γλωσσόφαγε κι αυτούς  το Μητσοτακέικο!  (Ξορκισμένο  να΄ ναι!)

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ (ΕΝΟΧΟΣ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ;  ΠΑΝΤΩΣ, ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.  ΓΙΑΤΙ, ΠΑΛΙ  ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.  ΜΑΚΑΡΙ  ΝΑ  ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ!

_________________________________________________________

1.α.Μητσοτάκης σε ΠτΔ: Η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας θα γίνει με διαφάνεια και ταχύτητα

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου

β.Πλειστηριασμοί-Καταγγελία συνταξιούχου: «Fund με έδρα… πιτσαρία και άδεια γραφεία μου πήρε το σπίτι»

Νέα εξοργιστική καταγγελία δανειολήπτη, ο οποίος είδε το σπίτι του να καταλήγει σε fund με έδρα μία πιτσαρία στις Βρυξέλλες και άδεια γραφεία στο Δουβλίνο.

Μιλώντας στο Open TV, ο συνταξιούχος δανειολήπτης και πατέρας τριών παιδιών, Φώτης Παπάζογλου, κατήγγειλε ότι πήραν με τη σύζυγό του δάνειο το οποίο από τη Nova και τη Millenium κατέληξε στην τράπεζα Πειραιώς. Σημείωσε ότι το ζευγάρια αποπλήρωνε κανονικά το δάνειό του, ωστόσο δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, καθώς τα χρήματα δεν έφταναν κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

***

Με Ντογιάκο εισαγγελέα στο Ανώτατο δικαστήριο, δε ζητάς τίποτα.  Ούτε έρευνα, ούτε ταχύτητα, ούτε το δίκιο σου. Σιωπάς, τρως τις σφαλιάρες σου  και λες απλά …ο θεός να βάλει το χέρι του!

Κι εμείς λέμε… Θου, Κύριε, φυλακήν τω αθυρώτω ημών στόματι!

2. “Δημοσκόπηση Marc

εφσυν

“Η επιλογή να γίνει η δημοσκόπηση μόλις τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία, συγκεκριμένα το διάστημα 4-7 Μαρτίου, προκάλεσε φυσικά πληθώρα αντιδράσεων στα social media. Μέχρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε τη διαφωνία του, λέγοντας: «Πρέπει να σας πω, να εκφράσω, γιατί έχω κοντά 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, την ένστασή μου, τη διαφωνία μου για το γεγονός ότι γίνεται και δημοσιεύεται μία δημοσκόπηση ενώ ακόμη γίνονται κηδείες, ενώ δηλαδή το θέμα είναι σε μία συναισθηματική έκρηξη για όλους μας».

efsyn.gr

΄Οπως το  λέγαμε δυο μέρες  νωρίτερα. Πρωτοσέλιδο σήμερα η γνωστή φυλλάδα του καιροσκοπισμού στην  πεμπτοφαλαγγίτικη αποστολή της πάλι, παρουσιάζει ως  δημοσκόπηση (!) την ντροπή και το αίσχος Γεράκη.

Για προσέξτε. Δε λέει ΠΟΥΘΕΝΑ η φυλλάδα  πως η δημοσίευση   είναι 100%  πέτσινη.   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ   ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Σήμερα, παριστάνουν τους θυμωμένους   και σε ενίσχυση της οργής τους ,επικαλούνται τη δήλωση του “Καπαδόκη” Χατζηνικολάου  που λυπάται κι αυτός ,όχι για την   εγκληματική  παραπληροφόρηση Γεράκη,  αλλά γιατί… την έκανε σε περίοδο  θλίψης!  Αυτό είναι το πρόβλημά τους.

Τέτοια χοιρίδια στο συναφι .  ΄Ιδιας μούρης και δια(σ)τροφής !

Δε χρειάζεται, επομένως,  όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ,  να ντρέπεται μόνο   ο Γεράκης,  αλλά και  τα αποπαίδια ,τα χωρίς ίχνος τσίπας,  της παλιάς Ελευθεροτυπίας.   Κάτι χρόνια τώρα, «πουλήσανε την ψυχή τους στο διάολο» για τα ψίχουλα του Μητσοτάκη  που τους πετάει από τις λογής   πετσολίστες. (Αχ, ρε…ΠαππαδοΚανελλόπουλοι!    “Πού ‘σαινιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλο”.

Καταλάβατε τώρα, γιατί, αν είναι να  μας πιέσουν  να διαλέξουμε φυλλάδες,  ανάμεσα σε    iefimerida.gr και    efsyn.gr  θα  δίναμε  ψήφο στον πρώτο απώπατο;  Είναι,  όπως τα πολιτεύματα. Τα ολοκληρωτικά δε χρειάζονται μάσκα στην ξεδιάντροπη μούρη τους.  Το καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει τη μπουτσούνα του κοινοβουλευτισμού και από Δικατορία μεταμορφώνεται σε.. Δημοκρατία! Να τη χαιρόμαστε!