“ΕΝΟΠΛΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ”. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΄Η ΚΥΡΑ ΧΡΥΣΑ Η ΜΑΜΗ;

 

Σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης κατά Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη στις 4 Οκτωβρίου
Σχέδιο για τρομοκρατική επίθεση στις 4 Οκτωβρίου με πιθανούς στόχους τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προέδρο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θόδωρο Βενιάμη και τον επιχειρηματία και προέδρο του ΣΕΒ, Θόδωρου Φέσσα, καθώς και εναντίον πολυεθνικών εταιρειών με γραφεία στο λιμάνι του Πειραιά, ίσως και κατά των γραφείων της ΝΔ, ανακάλυψε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, όπως ανακοινώθηκε επισήμως σε συνέντευξη Τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη.

Δηλαδή, για σταθείτε ρε, λεβέντες. Για να βγάλετε μια  προκήρυξη που να γράφει  πάνω κάτω τις “μπαλκονιές”  του  Τσίπρα  (γιατί όχι και του Μιχαλολιάκου σε πολλά), μου λέτε πως έπρεπε να σκοτώσετε το Μαρινάκη; Και άντε, τον σκοτώσατε και σας βγάλανε στις ειδήσεις και διαβάσανε αποσπάσματα από τη προκήρυξή σας και κάποιοι υπομονετικοί η αργόσχολοι στα Εξάρχεια διαβάσανε και ολόκληρο το “σεντόνι”-προκήρυξη με τα δημαγωγικά τσιτάτα και το φτηνό λαϊκισμό, που θα αφήνατε στο σκουπιδοτενεκέ της Σίνα,για να την πάρει το τσιράκι του Δελατόλα  να τη δημοσιεύσει το ΠΟΝΤΙΚΙ.

Ε, και; Τί θα άλλαζε; Πέρα από τη δική σας εκτόνωση, ως δεινοί τζογαδόροι, στο παιχνίδι της αδρεναλίνης  ,τί άλλα οφέλη θα προέκυπταν για τη χώρα και το λαό της;

 Θα μπορούσατε ,παρακαλούμε, να απαντήσετε επίσης και  σε  κάποια απλά ερωτήματα ενός  αφελή  σαν κι εμένα που δε “διαβάζω βουλωμένο γράμμα”, όπως εσείς ,αλλά που προτιμώ να “πυροβολώ” τον Μαρινάκη με το “πληκτρολόγιό” μου και όχι με το καλάσνικοφ (ούτε καν 45αρι!) που αγοράσατε σεις από τον Αλβανό μαφιόζο-συνεργάτη σας;

1.Γιατί  ο Μαρινάκης και  ο Φέσσας είναι χειρότεροι από το λαμόγιο  των Τρικάλων που καμώνεται τον αγρότη  και για να τσεπώσει  την  ευρωπαϊκή επιδότηση,  βγάζει το τρακτερο-τάνκς του στην εθνική, εμποδίζει με τσαμπουκά  την ελεύθερη  μετακίνηση του συμπολίτη του  και μετά, αφού  του φουσκώσει τον τραπεζικό λογαριασμό ζεστά ευρώπουλα ο “άρχοντας του κάμπου” (διάβαζε Σωτήρης Χατζηγάκης),    πάει και του το ρίχνει  δαγκωτό στην κάλπη συναπτές 4ετίες ;

 

2. Γιατί οι Εγγλέζοι, οι Γάλλοι, οι Σουηδοί βιομήχανοι-επιχειρηματίες είναι… καλύτεροι και τιμιότεροι καπιταλιστές απο τους δικούς μας, αφού δεν τους πειράζουν εκεί  οι,  ούτως ή άλλως,ανύπαρκτες ομάδες “λαϊκής βίας” σχεδόν σε όλες  τις ευρωπαϊκες χώρες; ΄Η μήπως και σ΄αυτό οι ΄Ελληνες είναι πιο μάγκες από τους Ευρωπαίους, αφού  από τη μέρα που “σίγησαν” τα όπλα των “ανταρτών” στη Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία δεν ξανακούστηκαν τέτοιες  “πιστολιές”   μέχρι σήμερα; (Ούτε πρόκειται).

  Οι περισσότεροι από σας  ισχυρίζεστε  πως είστε Μαρξιστές και Λενινιστές, αλλά είναι σίγουρο πως έχετε παρεξηγήσει και τον Μαρξ και το Λένιν με όσα λέτε και κάνετε.  Δε μίλησαν για τέτοιο “αντάρτικο”  και υπό τέτοιες συνθήκες   οι  μεγάλοι διανοητές  του Κομμουνισμού. Ούτε οι καθιερωμένες μορφές του  αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου εννοούσαν τη επανάσταση , όπως εσείς την ορίζετε,  ούτε  “ευλόγησαν” αυτή τη μορφή  δράσης “ανταρτών πόλεων”.

Ούτε πάλι  οι ίδιοι  εξιδανίκευαν, “χάιδευαν” και απενοχοποιούσαν τις αποχαυνωμένες λαϊκές  μάζες που ηδύνονται σε “άρτον και θεάματα” στο όνομα και για χάρη των οποίων   διαπράτεττε τους φόνους.  Χίλιες φορές είναι  σεμνότερη  και ηθικότερη η Μαριάννα Βαρδινογιάννη (που κάνει και “πέντε καλά”) από τη κυρά  Χρύσα τη μαμή  στην παιδική μου γειτονιά στο Περιστέρι.   Ψήφιζε μια ζωή Αντρέα, ξιπαζόταν, γιατί εβγαλε   σύνταξη εθνικής αντίστασης στον άντρα της. Σήμερα, όμως, το ρίχνει “δαγκωτό”  Μιχαλολιάκο ,γιατί οι… κλέφτες του ΠΑΣΟΚ της φάγανε τη σύνταξη.

 Σταματήστε, λοιπόν ,εδώ και τώρα την παράνοια. Είστε και ανόητοι και αλαζόνες. Παιχνίδια εξτρέμ κάνετε, γιατί σας “φτιάχνουν”. Τίποτα  δεν προσφέρετε στο  “λαϊκό κίνημα”, ούτε προωθείτε λαϊκά αιτήματα και κατακτήσεις. Η Ιστορία σας εγγράφει στη λίστα των αφρόνων, όπως κάνει πάντα με εκείνους που προσπαθούν να γυρίσουν πίσω  το ορμητικό  ποτάμι της.

Κατανοήστε επιτέλους πως πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές  Κασίμη, Τσουτσουβή  και Κουφοντίνα. Τουλάχιστον, εκείνοι δε ήταν παράταιροι με την εποχή τους.  Σεις είστε και αναχρονιστικοί και ανακόλουθοι και… χαμένοι από χέρι.