“ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ” ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΑΚΙΑΣ” ΑΛΕΞΗΣ ΟΙ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ .

                ΟΠΛΟΑΓΟΡΕΣ

* ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΝΕΑ “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΜΙΖΕΣ. NOVARTIS ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΘΑ  ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

*Η Νάταλι Τότσι, ειδική σύμβουλος Ε.Ε,   σε ανάρτησή της και στο twitter ανέφερε:

«Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι παλιά διαμάχη για την κυριαρχία και την ασφάλεια μεταξύ της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Κύπρου. Μπορεί να επιλυθεί μόνο εάν η Ελλάδα και η Τουρκία κάνουν στην άκρη τις μάτσο πολιτικές και ανακαλύψουν ξανά το πνεύμα της διπλωματίας του σεισμού του ’99».
Η  ανάρτηση της Νάταλι Τότσι για τα ελληνοτουρκικά:

Nathalie Tocci
@NathalieTocci

The East-Med situation isn’t new. It’s an old conflict about sovereignty & security between Greece, Turkey & Cyprus. It can be resolved only if G & T set aside macho politics & rediscover earthquake diplomacy spirit of 99 My

                                        ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. ΕΛΣΤΑΤ: Υφεση-ρεκόρ 15,2% το δεύτερο τρίμηνο της καραντίνας

ΕΛΣΤΑΤ εικόνα με Ακρόπολη

Χαχόλοι, όλων των ειδών και των αποχρώσεων. Συνεχίστε να πίνετε στην υγειά του Κούλη ,του Αλέξη, της Φώφης, του Κουτσούμπα και του …Μπαρουφάκη σας (τον άλλο πώς είπαμε τον λένε;)

“Στην υγειά  σας, ρε παιδιά”!

 

2. α. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «DIE WELT»
Ο Ακσόι διαψεύδει την εντολή Ερντογάν να βυθίσουν ελληνικό πλοίο: «Αποκυήματα φαντασίας»

Για αποκύημα της φαντασίας κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Χαμί Ακσόι, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της «Die Welt» που αποκάλυψε την εντολή Ερντογάν για βύθιση ελληνικού πλοίου ή κατάρριψη ελληνικού μαχητικού.

«Τα νέα που δημοσίευσε η ”Die Welt” για την Ανατολική Μεσόγειο σχετικά με τη χώρα μας είναι αναμφισβήτητα αποκυήματα φαντασίας. Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης αποφάσισε να μας κατηγορήσει βάσει αυτών των φανταστικών ειδήσεων αποτελεί νέο σημάδι προκλητικής πολιτικής αυτής της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία είναι αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα, ασυμβίβαστη με το διεθνές δίκαιο και τον νόμο», τόνισε ο Τούρκος αξιωματούχος Χαμί Ακσόι, όπως μεταδίδει το CNN Turk.@

β.ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Handelsblatt: H Ελλάδα εξοπλίζεται, η Γαλλία επωφελείται -Οι αιχμές του γερμανικού Τύπου

Handelsblatt: H Ελλάδα εξοπλίζεται, η Γαλλία επωφελείται

***

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να φέρει εις πέρας το επαίσχυντο έργο της  κλοπής του δημόσιου χρήματος, έχει καταντήσει τη χώρα τρομοκράτη της Ανατολικής  Μεσογείου.  Η κυβέρνηση λειτουργεί πλέον με  συμπεριφορές Ταλιμπάν, παραβιάζοντας πασιφανώς πλέον τους παγκόσμιους κανόνες και το διεθνές δίκαιο. Και μόνο η άρνηση προσφυγής στο  Διεθνές Δικαστήριο,  για να λύσεις  τις διαφορές σου σε καθιστά αυτόματα  τρομοκράτη. Οπαδό της αυτοδικίας.

΄Ενα όπλο της κυβέρνησης , για να σκηνοθετήσει αυτό το έργο που βλέπουμε σήμερα μπροστά μας, είναι η παραπληροφόρηση.  Διακινούν συνεχώς fake news .Μια ανήθικη δραστηριότητα που είχαν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της εξουσίας,για να φτιάξουν το κλίμα την ατμόσφαιρα. ΄Οπως  ακριβώς την έκαναν σήμερα.

Σε αυτή την τακτική εντάσσεται και  η εξωφρενική και προκλητικότατη  δημοσίευση με “διακινητή” της…είδησης  πάλι την κυβέρνηση, της τάχα μου εντολής Ερντογάν να βυθίσει ελληνικό πλοίο! Για  χίλιους λόγους δε θα τον έκανε ο Τούρκος πρόεδρος (το έχουμε αναλύσει πολλές φορές  το θέμα εδώ) . Αλλά κι αν ποτέ συνέβαινε, δε  θα καλούσε την “πατσαβούρα”  DIE WELT να της ανακοινώσει τα σχέδιά του.

Βεβαίως, ο συντάκτης του άρθρου στη  φυλλάδα απλώς τα πήρε χοντρά  από το μαφιόζικο ελληνικό καθεστώς  και έγραψε ό,τι έγραψε. ΄Οπως είπαμε,  έτσι φτιάξανε από την αρχή το κλίμα, για να προχωρήσουν στις αγορές όπλων.Πρώτα εξαγόρασαν τα Μέσα Παραπληροφόρησης στη χώρα και παρόμοια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και έστησαν σκηνικό πολέμου.

Αν αυτά που κάνει σήμερα η τρελαμένη για μίζες ελληνική κυβέρνηση συνέβαινε  κάπου αλλού, σίγουρα  θα είχε ξεσπάσει πόλεμος. ΄Εχουν  καταπατήσει  κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.  Ο Ερντογάν, δικτάτορας, αδίστακτος, διεφθαρμένος, εθνικιστής, με όλα τούτα τα δεινά ελαττώματα, εν τούτοις αυτές τις προκλητικές ώρες  ,στέκεται  λογικός, ψύχραιμος και συγκρατημένος στις απίστευτες ελληνικές προκλήσεις  της μαφίας που κυβερνά και προσπαθεί να σύρει μια χώρα σε πόλεμο .Μοναδικό λόγος  να τσεπώσει μίζες.

Σε αυτή   την ανίερη προσπάθεια μέγα συμπαραστάτη  έχει την  Αντιπολίτευση.Μια αισχρή ανήθικη ,εθνικιστική και δημαγωγική αντιπολίτευση που πιάστηκε στα εθνικιστικά δίκτυα που έστησε η ίδια.  Ουδέποτε και σε κακές στιγμές, δεν είδε η χώρα ως τώρα,τόσο ανίκανη και χαμένη στις άστοχες, επικίνδυνες  και ….πατριδοκάπηλες κινήσεις της.

3.Πέτσας: «Διεθνής ταραξίας» η Τουρκία -Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται, ούτε απειλείται

Στέλιος Πέτσας

Θα μπορούσε ποτέ ένας μέλος μια  κυβερνητικής μαφίας να ξεστομίσει την αλήθεια πως αυτή την ώρα ο  “Μαυραγορίτης”  Μητσοτάκης  και όχι ο ομόλογός του Ερντογάν, είναι  ο  διεθνής τρομοκράτης;  (Δε μιλάμε  πια για απλό…ταραξία).

 

 

4. Βρέθηκε λύση για τον αγιασμό στα σχολεία: Θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά τις 11 το πρωί

σχολεία αγιασμός

Πηγή: iefimerida.gr

Ανοιχτά σχολεία με τέτοια εικόνα , τον πάπαρδο με τη αγιαστούρα  να πρωτοστατεί , δεν είναι σχολεία. Είναι Ιρακινό μοντέλο εκπαίδευσης με υπογραφή  Κεραμέως.

5. Κορωνοϊός: Ο θάνατος 99χρονης μπορεί να μην συμπεριληφθεί στους νεκρούς από COVID

κορωνοϊός νοσοκομείο

΄Οχι, μωρέ, τί λέτε τώρα; ΄Εχει ο Τσιόδρας  τέτοιες αναστολές; Η καλύτερή του.  Ελάτε ,τώρα.

Η  99χρονη από Κορόνα πήγε!  Σίγουρα.  Να την προσθέσετε κι αυτή στα…800 .000 παγκόσμια θύματα του ανθρωποκτόνου ιού  που είναι  όντως  ο παραπάνω αριθμός … χωρίς τα μηδενικά στο τέλος..

6. Μάσκες με έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό -Με χρωματιστά ειδώλια
Πηγή: iefimerida.gr

Μάσκες από το υπουργείο Πολιτισμού

Καλά. Πώς  τους άφησαν  όλους αυτούς  έξω;  Να τους στείλουμε  τίποτα ζουρλομανδύες να τους μαζέψουν πίσω;

Θα μας τρελάνουν κι εμάς τους λογικούς, όπως το πάνε.Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουμε ποτέ να βλέπουμε μουγκοί   τέτοια γελοία και αποπροσανατολιστική   Καραγκιοζοσκηνοθεσία-παράσταση.

7. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ

Αλεξέι Ναβάλνι

Μέρκελ: Η Μόσχα πρέπει να λογοδοτήσει για το τι συνέβη με τον Ναβάλνι

***

Η Μέρκελ το παίζει σε δυο ταμπλό.  Από τη μια παίρνει  μαστίγιο κι από την άλλη χαϊδολογάει το δικτάτορας της Ρωσίας , γιατί  έχει μαζί του εμπορικό αλισβερίσι.

Κι αντί όλος ο “πολιτισμένος”  κόσμος  σύσσωμος να έχει απερίφραστα , δυναμικά και έμπρακτα   καταδικάσει αυτή την απόπειρα δολοφονίας του Ναβάλνι,  “αγρόν ηγόρασαν”.

΄Εχουν τον τρομοκράτη στα πόδια τους και μετά  λένε πως ψάχνουν για  τρομοκράτες.  Ο Πούτιν τι είναι, δηλαδή,  κατά την αντίληψη των Δυτικών….Δημοκρατιών;

8. Σε καραντίνα 3 υπουργοί: Αδωνις, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης -Μετά τη συνάντηση με επενδυτή με κορωνοϊό

Αδωνις Παπαθανάσης

Aυτό δεν είναι τίποτα.΄Οταν ολοκληρώσει η Ελένη Τουλουπάκη  το έργο της και τους  τραβήξει εντελώς  την πραγματική τους  “μάσκα” , να τους  αφήσει τσίτσιδους, τότε  θα κάνει μόνιμη καραντίνα στον Κορυδαλλό  ο  ΄Αδωνις . Εδώ θα είμαστε και  θα το δουμε.

 

9. Ανδρέας Κονάνος: Γιατί «ξυρίστηκε» ο παπάς με τους 300.000 followers

papas0

Είναι τόσο βαριά άρρωστη,  λοιπόν,  η κοινωνία μας; Μπορεί ένα παπάς, έστω και …καλός παπάς (πώς μπορεί, βέβαια,  να είναι τέτοιος,  κάποιο μέλος  από το ιερατείο; ), να έχει 300.000 followers;

΄Οντως ,κυκλοφορούν  δίπλα μας τόσοι άρρωστοι;

 

 

10.Ψάχνω τις στιγμές που οι καλλιτέχνες άγγιξαν τον θεό

11.Οι ΗΠΑ δεν θα καταβάλουν τα χρήματα που οφείλουν στον ΠΟΥ -Θα τα διαθέσουν στον ΟΗΕ

ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

Για δυο πράγματα  θα …”βγάζαμε το καπέλο” στον  Ρεπουμπλικανό    (και όχι χειρότερο από τον Μπους ,ας πούμε) Τραμπ.

  1. Ξεβράκωσε το αισχρό  αμερικάνικο σύστημα  παραπληροφόρησης  (Να μην ξεχνάμε το CNN  πούλαγε διαφημίσεις  σε  απ ΄ευθείας  σύνδεση με τους βομβαρδισμούς της Βαγδάτης!)
  2. Ξεβράκωσε τα λαμόγια του ΠΟΥ που ξεκοκάλισαν   δισ. δολάρια και συμπαρατάχτηκαν με το δικτατορικό  καθεστώς της  Κίνας στην σιωπή  γα τον Κορόνα,που είχε ξεσπάσει ήδη από  τον περυσινό   Σεπτέμβριο   εκεί.

 

Τραμπ σε συνεργάτιδά του: Κάνε σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν σου την πέφτει!

“Κάνε σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, σου την πέφτει κάντο για την ‘’ομάδα’’». Αυτό φέρεται να ήταν το υποτίθεται χιουμοριστικό, αλλά στην πραγματικότητα σεξιστικό, σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ σε συνεργάτιδά του. Πρόκειται για την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του προέδρου των ΗΠΑ, Σάρα Σάντερς, η οποία στο βίβλιο της με τίτλο Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House, αναφέρει ότι ο Τραμπ της ζήτησε, στο περιθώριο συνάντησής του με τον Κιμ στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018, να κάνει σεξμε τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας!

Η προτροπή Τραμπ, όπως γράφει η Σάντερς, έγινε μετά την συνάντηση των δύο ηγετών κατα τη διάρκεια της οποίας ο Κιμ Γιονγκ Ουν φάνηκε να της έκλεισε το μάτι.

Σύμφωνα με τη Σάντερς οι δύο ηγέτες μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών «όταν σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Κιμ με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Σοκαρίστηκα. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις».

Όταν στη συνέχεια βρέθηκε στην λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ μαζί με τον τότε σύμβουλό του Τζον Κέλι και περιέγραψε τι συνέβη η αντίδραση του Τραμπ ήταν: «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε. Το έκανε. Στα αλήθεια στην έπεσε!».

Η πιστή Χριστιανή Σάντερς αντέδρασε έντονα, όπως αφηγείται στο βιβλίο, και είπε «κύριε πρόεδρε παρακαλώ σταματήστε» με τον Τραμπ να συνεχίζει απτόητος προτείνοντας της να κάνει σεξ με τον Βορειοκορεάτη πρόεδρο.

«Λοιπόν Σάρα, κανονίστηκε. Θα πας στην Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και θα το κάνεις για την ομάδα. Θα λείψεις στο σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά θα γίνεις ηρωίδα για τη χώρα σου!». Ο αμερικανός πρόεδρος συμπλήρωσε την «πρότασή του» με ηχηρά γέλια.

Πάντως, όπως σημειώνει ο Guardian, το βιβλίο της Σάντερς αποτελεί έναν ύμνο προς τον Τραμπ τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει φανατικά ενόψει των προεδρικών εκλογών. Το βιβλίο της Σάντερς θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την άλλη Τρίτη”.

***

Βέβαια,θα ήταν  για γέλια να βλέπεις τον παχύσαρκο  (στο μυαλό κυρίως)  Κιμ να κυλιέται (πώς;)  σε κρεβάτια  ηδονής με την εν λόγω  θεούσα  Σάρα.  Αλλά,ας πάει στα κομμάτια η αστεία φάση.

Εκείνο που (δεν) κάνει εντύπωση είναι πως η …πιστή  Χριστιανή (προφανώς  “αναγεννημένη και βαπτισμένη με… Πνεύμα ΄Αγιο,” Πεντηκοστιανή), θεωρεί μέγα αμάρτημα, να έχει σεξ εκτός εκκλησιαστικής  τάξης , που όρισε ο Παύλος (“εκάστη τον εαυτής  άνδρα εχέτω”).

΄Εγκλημα καθοσίωσης η η μοιχεία.  Ο “αδελφός” Τζορτζ Μπους ,ως χριστιανός αναγεννημένος και τούτος, έλεγε πως ουδέποτε απάτησε “την ενώπιον θεού  συζευχθείσα γυνή” του.  Αν το έκανε, θα όδευε κατευθείαν για μαύρη κόλαση.  Στην οποία ,όμως,  δε θα πάει,αν και εξόντωσε ολόκληρους πληθυσμούς σε Αφγανιστάν και  Ιράκ.   Τι αλήτες εκεί στην παγκόσμια … τάξη τους!

Αλλά, δεν είναι μόνο οι Χριστιανοί. Η αφύσικη αυτή  μονογαμική μανία, κανονικός  “φονταμενταλισμός” , όπου ένας ανήκει(!) στον άλλον,  όσον αφορά τα γεννητικά του όργανα (υπό ιδιοκτησιακό καθεστώς ),  είναι μια από τις μάστιγες που πλήττουν την ανθρωπότητα  αιώνες τώρα κι  ως  σήμερα. Μια βάρβαρη, πέρα από ανήθικη και αφύσικη  σχέση ιδιοκτησίας  ανθρώπου από άνθρωπο! ( δουλεία).

΄Οσο για  το αν είναι …σεξουαλική παρενόχληση η ατάκα του Τραμπ στην… ευσεβή Χριστιανή , ας μη το συζητάμε καλύτερα. ΄Ομως,  και  για τα  ξέκωλα,  που   σέρνουνε “καμάκια”  στα δικαστήρια , γιατί σχολίασε ο κλαρινογαμπρός    το βρακί της  που ξεπροβάλει  σε θέα πάντων, πάλι ας μην το συζητήσουμε.

Σοβαρός άνθρωπος ούτε βγαίνει έξω  τσίτσιδος ή ημι- ,  ούτε, ως αφεντικό η άλλης ιδιότητας άτομο, χρησιμοποιεί  τη “θέση” του,  για να την πέφτει σε εργαζόμενους. Αυτό  είναι και  σεξουαλική και  καταδικαστέα σεξουαλική παρενόχληση .Κι  ο δράστης ένα κατάπτυστο  αφεντικό.