Μαχαιρώστε, σκουπίστε, καθαρίστε … τελειώσατε!

Καλύβια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Έγκλημα στα Καλύβια

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ανηλίκων ο 16χρονος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στα Καλύβια.

Στον ανήλικο δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει επίβλεψη από επιμελητή ανηλίκων.

Μετάνιωσε για την πράξη του αλλά νιώθει ανακούφιση
Φέρεται να επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι έφτασε στο έγκλημα λόγω της διαρκούς κακοποιητικής συμπεριφοράς του θύματος.

*****

Συμβουλή προς οργισμένους για κάθε λόγο  εφήβους. Θέλετε να απαλλαγείτε από το γονιό σας, που σας έχει ζαλίσει τ΄ αυτιά  με τις παλιομοδίτικες απαιτήσεις του  κάθε φορά, αλλά φοβάστε τη φυλακή; Είναι απλό. Εμπρός  στο δρόμο που χάραξε η ελληνική δικαιοσύνη  για το συνομήλικό σας. Κι αυτός  μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του και την ίδια ημέρα,επέστρεψε  στο γήπεδο της γειτονιάς να παίξει ποδόσφαιρο  με τους φίλους του.

Απλώς, ισχυριστείτε  μετά το φονικό  πως  το θύμα-γονιός,  σας κακοποιούσε συνεχώς και  μαρτυρικώς. Μαζί  και τη λοιπή  οικογένεια. Αν, μάλιστα προσθέσετε και μια σεξουαλική  παρενόχληση , ας είναι  γενική  κι αόριστη, ούτε γάτα ούτε ζημιά.  Το πιθανότερο να μη σας ορίσουν ούτε καν  επιμελητή επίβλεψης . Την ίδια ημέρα κιόλας,  θα γυρίσετε  κι εσείς στο σχολείο σας ή στις παρέες σας στην πλατεία για μπυρόνια.

Τόσο απλό και τόσο  αποδοτικό. Πώς δεν το είχατε σκεφτεί;  ΄Όμως, είδατε;  Η ελληνική δικαιοσύνη σκέφτεται,  πριν από σας για σας. Πώς να τη βγάζετε καθαρή σε κάθε περίπτωση.  Τί νομίζετε;

Ελλάς (μια ζωή) της φαιδρής πορτοκαλιάς.

Καληνύχτα!