ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ 8% ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 200% ΤΟΥ  ΑΕΠ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΟ;

1. α. Να απαγορεύσουν τις επαναπροωθήσεις στα σύνορα, καλεί τα κράτη το Συμβούλιο της Ευρώπης

syria

 

β. Φρίκη στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών

Φρίκη στο Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών

Ποια κράτη , ποιες κυβερνήσεις  και ποιοι υπήκοοι;  Εμείς να είμαστε καλά.  Οι λοιποί και  διωκόμενοι,  ας πρόσεχαν!

Πού είναι οι πολίτες: Πού οι ακτιβιστές και οι επαναστάτες του “γλυκού νερού”; Πνίγουν εν ψυχρώ ανθρώπους, αποκεφαλίζουν, συλλαμβάνουν, ταπεινώνουν. Τί κάνουμε όλοι εμείς για τούτους;  Για θύματα και θύτες;

΄Οσο απαραίτητη είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους  πρώτους, το ίδιο απαραίτητη είναι και η τιμωρία των θυτών τους. Εμείς θα τους τιμωρήσουμε!

 

 

2. Η «μαύρη τρύπα» του Δημοσίου: Αυτό είναι το υπ’ αριθμόν ένα «αγκάθι»

Άλλος άνθρωπος ο Κώστας Καραμανλής - Αδυνατισμένος και με μούσι - Gossip - Athens magazine

Μητσοτάκης για επίθεση στη Νίκαια: 'Απεριόριστη στήριξη στη Γαλλία'

Όταν με έλλειμμα που αγγίζει το 8% και Χρέος που ξεπερνά το 200% του ΑΕΠ, οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες αναδεικνύουν ως σοβαρότερο το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πορεία εξόδου από την Ενισχυμένη Εποπτεία περνάει υποχρεωτικά από την επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του economistas.gr, στο χθεσινό τετ-α-τετ του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των Θεσμών, δεν συζητήθηκε ούτε το ενεργειακό κόστος, ούτε οι προβλέψεις του Προϋπολογισμού οι οποίες ούτως ή άλλως θα αλλάξουν, αλλά το πώς και πότε θα εξοφλήσει επιτέλους το Δημόσιο τα χρέη του. Η επιμονή των Ευρωπαίων τεχνοκρατών δεν είναι τυχαία.

***

΄Ιδια Ιστορία με Κώστα Καραμανλή -Ευρωπαίους  και Αμερικανούς το 2007-08. ΄Οταν του  χτυπούσαν κι εκείνου τις  καμπάνες της χρεοκοπίας και ο Κωστάκης  κοίταζε να  βρει τρόπο  να την “κάνει νύχτα” και να πετάξει την “καυτή πατάτα” στο Γιωργάκη. ΄Οπως και έγινε.

Σήμερα ίδια ιστορία.  Το κράτος δεν έχει να πληρώσει! “Εδώ τα λεφτά, εκεί τα λεφτά, πού  πήγαν  τα λεφτά”, Κούλη; Τά΄ δωκες  στο γκεμπελικό συνάφι για να σε επευφημεί;  Και στο Μακρόν να πάρεις  μίζες;

Πάλι Δεξιά Κυβέρνηση. Πάλι τα φάγαν τα λεφτά.  Πάλι καμπάνες ηχηρές  απ΄έξω.  Πάλι επικείμενη χρεοκοπία της χώρας. Και το μπαλάκι άλλη μια φορά …Αριστερά !

Πόσο θα αντέξει άλλο μια κυβέρνηση, που χρεοκόπησε   τη χώρα;   Πέρα από τα  άλλα βαριά εγκλήματα που κουβαλά. Πού θα κρυφτούν;  Ψάχνουν  τρόπο να διαφύγουν, τουλάχιστον  μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Και θα είναι “νύχτα”. Η μαφία πάντα  στο σκοτάδι κρύβεται.

Κατά τα άλλα ο Ελισέ- Φαναράς  δίνει υπεροχή … λαοφιλίας στο αφεντικό που τον μοσχοπληρώνει από τα δικά μας λεφτά  , 11%!   ΚΑΙ  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΙΩΤΑΣ,  ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Ω, ΕΛΛΑΣ,  ΤΗΣ …ΣΥΜΦΟΡΑΣ!

___________________________________

                                           ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. α. Γιώργος Παπανδρέου:

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

β. Ποια είναι τα στελέχη στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου -Ξεκινάει η σκληρή μάχη με 6 υποψηφίους

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Μια συμβολική  υποψηφιότητα σηματοδοτεί   τη  σύγκρουση των “επιγόνων” με την  αρχή του τέλους  εξουσίας της Δυναστείας Μητσοτάκη και την  επιστροφή στο προσκήνιο  εκείνης Παπανδρέου.

Στο μεταξύ, αντί να είναι  φυλακή, υποψήφιος και ο Λοβέρδος!  Τί άλλο πια  θα δούνε τα μάτια μας σε αυτή τη χώρα -Μπανία;

2 .Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο στην αποφυλάκιση Πατέλη –

Ο πυρηνάρχης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Πατέλης

Περισώστε ό,τι μπορεί ακόμα να περισωθεί από το κύρος της ελληνικής δικαιοσύνης. Κατακουρελιάστηκε.

Και όχι μόνο με την ακύρωση  ή όπως αλλιώς θα το πείτε,  αυτής της επαίσχυντης απόφασης.

Πρωτίστως,  με την τιμωρία όσων την αποφάσισαν.  Θα μείνουν  δικαστές- μορφώματα, εμφορούμενοι   από Ναζιστικά… ιδεώδη    στο απυρόβλητο; Και θα συνεχίσουν να  αποπατούν  σε ένα ήδη  καταλερωμένο θεσμό;  Αίσχος!

3. Συμπαράσταση στον Ν. Μπογιόπουλο

“Σήμερα εκδικάζεται η αγωγή που άσκησε σε βάρος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου η Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ). Η ΕΑΑΣ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, υπαγόμενο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στην αγωγή της κατά του δημοσιογράφου ζητά 70.000 ευρώ και τη φυλάκισή του για 6 μήνες με αφορμή τα όσα είχε πει σε ραδιοφωνική του εκπομπή και περιγράφονταν σε άρθρο του, τον Αύγουστο του 2020, για τις αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ στον Γράμμο και το Βίτσι.

«Πρόκειται για τις ίδιες εκδηλώσεις στις οποίες δίνουν το “παρών” οι διάφοροι νεοφασίστες και νεοναζί, ανάμεσα στους οποίους μέλη και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και του νέου φασιστικού μορφώματος του καταδικασθέντος για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Κασιδιάρη. Εκδηλώσεις που προωθούν σαφώς και με κάθε τρόπο αντικομμουνιστικό μίσος, ρητορική και υστερία» δηλώνει το ΜέΡΑ25, εκφράζοντας την «αμέριστη συμπαράστασή του» στον δημοσιογράφο.

Ενδιαφέρον έχει η θέση του ΚΚΕ για το θέμα: σύμφωνα με το κόμμα, η εν λόγω αγωγή «δεν στρέφεται μόνο κατά του δημοσιογράφου, στρέφεται εναντίον καθενός και καθεμιάς που δεν ανέχεται την κακοποίηση της ιστορικής αλήθειας και μνήμης, τον αντικομμουνισμό, την ποινικοποίηση της γνώμης και δράσης, που αμφισβητεί την κυρίαρχη πολιτική και ιδεολογία».

εφσυν

***

Να, γιατί λέμε πως θεσμικά αρμόδιος για την ιστορική αλήθεια και μνήμη ΔΕΝ είναι ο δημοσιογράφος. Είναι ο ιστορικός. Βεβαίως, “ιδιωτικά” ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του και επί παντός ιστορικού θέματος, όπως και…επιστητού. Μόνο που δεν έχει την εγκυρότητα της ιστορικής κρίσης.

Εν προκειμένω, ο δημοσιογράφος,  όπως όλοι η   συντεχνία, μπήκε πάλι σε οικόπεδα της ιστορίας. Και αντί να επικαλεστεί απόψεις και  κρίσεις ιστορικές ,συμφωνούσες ή όχι με τη δική του άποψη, το έπαιξε ιστορικός. Κι ενώ ΜΙΣΘΟΔΟΤΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. Και δίκιο να έχεις, Μπογιόπουλε, που εδώ έχεις 100%, πάλι μπορεί κάποιος να σε κατηγορήσει  πως συκοφαντείς για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα  του εργοδότη σου.  Οπότε, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣ,   ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΑΙ  ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

 Και ο συρφετός της Ακροδεξιάς και του ΝεοΝαζισμού “έπιασε  την μπάλα στον αέρα”, φυσικά. Το ξέρουν καλά το μάθημά τους. “΄Ηθελές τα και έπαθές τα”, Μπογιόπουλε.΄Ισως να  σου γίνει μάθημα.

Και όχι μόνο δικό σου. Σε όλους στο συνάφι που, αν μεν αναφέρονται σε θέματα …αστροφυσικής, δεν σπεύδουν να καταθέσουν δικές τους κρίσεις αλλά των ειδικών. Το ίδιο σε ιατρικά και άλλα εξειδικευμένα θέματα.  Στη  Ιστορία το έχουν  “μπάτε χίλιοι αλέστε”. Το παίζουν ειδικοί. Αυτοαναγορεύεται και η  “Κουτσή Μαριώ” σε ιστορικό,  γιατί ως κοντυλοφόρος, του φαίνεται  απαξιωτικό  να πει πως “αυτό και το άλλο δεν το λέω εγώ, αλλά   η Ιστορία”.  Και να πετάξει από  κάτω και την πηγή.    Θα μπορούσε κανείς  να τον σέρνει σήμερα σε δικαστήρια;

΄Οσο για τα θρασίμια που προκαλούν   με αγωγές και παρανοϊκές  απαιτήσεις, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αιμοβόρες ύαινες που ηδύνονται  ακόμα σε αίμα. Πώς μπορείς να προσκυνάς σε τόπους μαρτυρίου θυμάτων ,που τόσο αίμα βοά και να   έχεις το θράσος να υποστηρίζεις  πως έχεις δικαίωμα να  τιμάς τη μνήμη των θυτών;  Πολλοί  είναι “παιδιά” κι εγγόνια  Χιτών, Μάυδων, αποκεφαλιστών, κουκουλοφόρων,  δωσίλογων και  προδοτών.  Κι αντί  να ντρέπονται και να ζητούν γονυπετείς  συγγνώμη από τη Ιστορία, βγαίνουν κι από πάνω με το ανιστόρητο τσιτάτο πως “οι νικητές γράφουν την ιστορία”. Μπορεί να τη γράφουν, αλλά μόνο ως χαλκευμένη  μυθιστορία.

΄Οσο για  το ΚΚΕ όφειλε ως τώρα να έχει ζητήσει  ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ την τιμωρία της χώρας. Του ελληνικού Στρατού και των   Σωμάτων Ασφαλείας ,πρωτίστως  για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας (παλουκώματα ,βασανιστήρια  κ.λπ) και μάλιστα  πολλά και σε περίοδο ειρήνης. Αλλά και συμβολικές κρατικές αποζημιώσεις  , τόσο για τις περιουσίες, όσο και για την πολύχρονη και ΠΑΡΑΝΟΜΗ  εξορία των πολιτικών προσφύγων στις “ανατολικές χώρες”, μετά την ήττα του Δημοκρατικού στρατού.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν πρέπει  κάποτε και με απόφαση της συστημικής  δικαιοσύνης η ίδια η “Πολιτεία” να αποκαταστήσει   και επίσημα τη  μνήμη  των  θυμάτων που πλήρωσαν με πολλούς τρόπους ,ακόμα και τη ζωή τους την ιστορικά δίκαιη απαίτηση και τον αγώνα τους να αλλάξουν τη μοίρα  του  τόπου τους;

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ . ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΓΙΑ  ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

΄Οσο για τη συμπαράσταση μας στο Μπογιόπουλο ,ως  πολίτη  και όχι ως δημοσιογράφο, είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη.  “Κάτω τα χέρια” ξανά από νέα θύματα. Είστε κατηγορούμενοι, όχι κατήγοροι.

4. Αποφάσισαν επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής κατά της αξιολόγησης

Σας έχει αξιολογήσει  η ελληνική κοινωνία. ΄Εννοια σας. Πολλούς από σας ,ως  ανεπαρκείς και ανίκανους  να ασχολείστε   με εκπαίδευση παιδιών.

Χασάπικα και  κομμωτήρια υπάρχουν. Δρόμο ,λοιπόν, από τον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας.

5.Τσιόδρας: Ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια -Τα ποσοστά για Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson

Σωτήρης Τσιόδρας

Σφογγοκωλάριος  του Κούλη και τούτος.   Κι αντί να ντρέπεται που  υπέταξε την επιστήμη στην απάτη και τον καιροσκοπισμό, παριστάνει πάλι τον επιστήμονα  . Χάθηκε η τσίπα από  την επιστήμη, η οποία ,ως γνωστό, “χωριζομένη αρετής είναι πανουργία και τσαρλατανισμός”.

6. Άνοιξε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη

«Μίκης Θεοδωράκης – Η Αυτοβιογραφία»

Ε, καί;  Ανήκει  κι αυτό την …καλλιτεχνική  προσφορά του Μουσικοσυνθέτη;

7. Ιουλίτα Ηλιοπούλου συνέντευξη  στο Bovary.gr.

Ιουλίτα Ηλιοπούλου: Η πανέμορφη σύντροφος του Οδυσσέα Ελύτη έμεινε μαζί του τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής του | BOVARY  «Με τον Οδυσσέα Ελύτη συνυπήρξαμε με πολύ σεβασμό και αγάπη»

 

 Κι εσύ, βρε, Ιουλίτα σ΄αυτή τη χωματερή;  Συνέντευξη στο Bovary.gr;

Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάς πια, ως σύντροφος του ποιητή;

8. IEFIMERIDA.GR. Η ΑΛΛΗ  ΧΩΜΑΤΕΡΗ  ΠΟΥ  ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Πάνω από τη μισή ύλη της Φυλλάδας Ράπτη σήμερα, όπως άλλωστε και κάθε ημέρα, σκουπίδι.  Μη λες μετά πως δεν είσαι κι ελόγου σου σκουπιδοφάγος,  όταν τρέφεσαι από τέτοιου είδους  σαπίλα και λύματα.  Πες μου τί διαβάζεις,  να σου πω τί είσαι.

Απολαύστε:

ΖΩΗ  20/10/2021  17:47Με το ίδιο σύνολο Ελένη Μενεγάκη και Κατερίνα Καινούργιου: Ποια το φόρεσε καλύτερα

ΖΩΗ  20/10/2021  17:03
Γιώργος Παπαδάκης για Πετράκο: Μέχρι εδώ ακούγονταν τα «ευχαριστώ» του στο «Πρωινό», και μετά βγήκε και τους έβριζε

ΖΩΗ  20/10/2021  23:31
Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο -Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης [εικόνες]

ΖΩΗ  20/10/2021  23:21
Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, η Αθηνά του «Λόγω Τιμής», έχασε τον πατέρα της από τον κορωνοϊό -«Δεν το εύχομαι σε άνθρωπο» [βίντεο]

ΖΩΗ  20/10/2021  22:46
Ο Στράτος Τζώρτζογλου απαντά στην Τζένη Μπότση για την περίφημη ατάκα με τη χωριάτισσα: «Ναι, με γουστάρει Τζενάκι» [βίντεο]
SPORTS

ΣΠΟΡ  21/10/2021  09:44
Europa League: Μάχη πρωτιάς για τον Ολυμπιακό στη Φρανκφούρτη, κόντρα στην Άιντραχτ
Το θριαμβευτικό 3-0 του Ολυμπιακού πριν από τρεις εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη (30/09) επί της Φενέρμπαχτσε, στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον απόψε το βράδυ (22:00, Cosmote Sport 2HD) στο «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την πρωτιά, απέναντι στην Άιντραχτ, η οποία τον καταδιώκει στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

ΣΠΟΡ  21/10/2021  11:38
Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό -Απειλείται με τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών

ΣΠΟΡ  21/10/2021  10:07
Europa Conference League: Στην Κοπεγχάγη για «διπλό» πρωτιάς ο ΠΑΟΚ

ΣΠΟΡ  21/10/2021  09:53
Euroleague: Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό, με αντίπαλο τη Μακάμπι

ΣΠΟΡ  20/10/2021  23:55
Ομιλοι Champions League: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε… τούμπα το ματς και έδωσε τη νίκη, «γκαζωμένες» Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι [βίντεο]
AUTO & MOTO

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  21/10/2021  11:48
Η Ford επενδύει 272 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση
Η επένδυση ύψους 272 εκατ. ευρώ για το μετασχηματισμό των εν λόγω εγκαταστάσεων διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας της Ford στο Halewood

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  21/10/2021  12:26
Μπαίνουν στην παραγωγή τα πρώτα ελαστικά αυτοκινήτου που δεν θα σκάνε [βίντεο]

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  21/10/2021  07:29
Τι σημαίνουν οι λυχνίες στον πίνακα οργάνων; Δείτε όλες τις ενδείξεις

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  21/10/2021  06:11
H απόλυτη θωρακισμένη Rolls-Royce κοστίζει πάνω από 800.000 ευρώ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  20/10/2021  21:30
Θα αγοράζατε μια ηλεκτρική Lancia Delta Integrale

ΚΟΣΜΟΣ  20/10/2021  23:34
Ινδία: Ζευγάρι πηγαίνει στον γάμο του μέσα σε κατσαρόλα, λόγω πλημμύρας στους δρόμους [βίντεο]

ΖΩΗ  20/10/2021  22:52
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Συγκινεί το ντοκιμαντέρ με τη μάχη της ηθοποιού Σέλμα Μπλερ κατά της ασθένειας [βίντεο]

ΚΟΣΜΟΣ  19/10/2021  20:57
Ισραήλ: Δύτης βρήκε σπαθί 900 ετών που πιστεύεται ότι ανήκε σε σταυροφόρο ιππότη
ΓΥΝΑΙΚΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  11:16
Το κομψό σακάκι από τα Zara που έχει γίνει viral -Το φορούν μανιωδώς οι πιο στιλάτες Ισπανίδες

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  09:36
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας απογείωσε το elegant chic look -Με μπλε τουνίκ και κρεμ ζιπ κιλότ [εικόνες]

ΓΥΝΑΙΚΑ  20/10/2021  19:00
Αντίο μαύρο -Το νέο κλασικό χρώμα που λατρεύουν οι fashionista -Θα το βλέπεις παντού

ΓΥΝΑΙΚΑ  20/10/2021  17:25
Ιουλίτα Ηλιοπούλου: «Με τον Οδυσσέα Ελύτη συνυπήρξαμε με πολύ σεβασμό και αγάπη»
BEST OF NETWORK

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  10:44
Η Κατερίνα Λέχου σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι τον χειμώνα -Η κομψή, στιλάτη εμφάνιση [εικόνα]

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  08:09
Κατάλευκη διακόσμηση -Η τάση που υμνεί τον μινιμαλισμό και πρωταγωνιστεί στα κομψά διαμερίσματα

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  12:28
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο -Στο Θέατρο Παλλάς [εικόνες]

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  11:52
Εμμα Γουάτσον: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από καιρό -Με φόρεμα από ανακυκλωμένα νυφικά [εικόνες]

ΓΥΝΑΙΚΑ  21/10/2021  10:10
Ο Δημήτρης Σαραβάκος με την 25χρονη κόρη του, Νικόλ -Ποζάρουν αγκαλιά σε συναυλία [εικόνες]

ΓΥΝΑΙΚΑ  20/10/2021  12:59
Συνταγή για τυρόπιτα χωρίς φύλλο -Πανεύκολη, λαχταριστή και αφράτη, γίνεται αμέσως
TRENDS

ΖΩΗ  21/10/2021  10:42
Η εκστρατεία του Ντι Κάπριο με τον πρίγκιπα Χάρι για το περιβάλλον [βίντεο]

ΕΛΛΑΔΑ  21/10/2021  09:20
Πότε αλλάζει η ώρα και θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

ΖΩΗ  20/10/2021  09:56
Το Steampod Pink Limited Edition by Barbie το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών έρχεται τον Οκτώβριο του 2021

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  20/10/2021  08:03
Φήμες ότι το Facebook αλλάζει όνομα -Τι είναι το «metaverse» που έρχεται

ΚΟΣΜΟΣ  19/10/2021  20:56
Το βρετανικό φλεγματικό χιούμορ της βασίλισσας Ελισάβετ: Νιώθω πολύ νέα για να παραλάβω το βραβείο Oldie of the Year

ΚΟΣΜΟΣ  19/10/2021  16:11
Ρωσία: Σχεδιάζει την καθιέρωση μη εργάσιμων ημερών για να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού!
GASTRONOMY

GASTRONOMIE  19/10/2021  20:20
Συνταγή για εκλεκτή παστουρμαδόπιτα -Τραγανή, με φύλλο κρούστας και μπόλικο τυρί
Είναι ίσως η μόνη ελληνική πίτα που σερβίρεται ως μεζεδάκι στα καλύτερα μεζεδοπωλεία της Ελλάδας και εμείς έχουμε την καλύτερη συνταγή για να την ετοιμάσετε στο σπίτι.

GASTRONOMIE  15/10/2021  18:10
Κρύο, καιρός για γιουβαρλάκια -Η κλασική, παραδοσιακή συνταγή

GASTRONOMIE  12/10/2021  17:57
Συνταγή για αξεπέραστο, κλασικό γαλακτομπούρεκο -Ο βασιλιάς της ελληνικής ζαχαροπλαστικής
FOTOGRAFIA
<

iefimerida.gr, 21/10/2021, ώρα  12.53