“ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ” , ΤΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ.

                       ΣΤΑΘΕΡΗ  (ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το πολίτευμα της Δημοκρατίας, αν διαφέρει από τα άλλα,  είναι γιατί εκείνα, αρνούνται  να βάλουν Μάσκα. Δείχνουν το απαίσιο τους πρόσωπο, όπως, ακριβώς,  είναι.

Σε αντίθεση με τη Δημοκρατία.  που σε όλες τις παρουσίες της, κυκλοφορεί (ανάλογα   την…περίσταση)… Μασκαρεμένη! Γι΄ αυτό, οι Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, ΑΠΕΧΟΥΝ χρόνια τώρα     από το θέατρο των εκλογών.

Αν , όμως, αποφασίσουν να προσέλθουν στις κάλπες, ψηφίζουν   ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ.

Όπως συμβαίνει πάντα.  Τον Κένεντι αντί του Νίξον,  τον Ανδρέα Παπανδρέου, αντί του Κων. Μητσοτάκη, τον Μπάιντεν, αντί του Τραμπ,  τον Αλέξη Τσίπρα ,αντί του Κυριάκου  Μητσοτάκη.

_________________________________________

α. Oι άμεσοι στόχος που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

“Ο πρωτος αφορά την αντιμετώπιση της ακρίβειας τις πρώτες 50 ημέρες, ενώ ο δεύτερος φαίνεται να τίθεται σε βάθος τετραετίας και αφορά στη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, στο επίκεντρο του οποίου θα βρίσκεται η αύξηση των μισθών, η προστασία του περιβάλλοντος, η ριζοσπαστική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και των δημόσιων υπηρεσιών αλλά και η εμπέδωση της δημοκρατίας και του κοινωνικού ελέγχου της εξουσίας σε όλες τις πτυχές της κρατικής λειτουργίας”.

β. Ο Πούτιν χαιρετίζει τους αναπτυσσόμενους δεσμούς Μόσχας-Άγκυρας -Διαδικτυακή επικοινωνία με Ερντογάν”

Συνομιλία Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

γ. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας  στην ισχυρή εκλόγιμη τετράδα βρίσκονται κατά σειρά ο καθηγητής στην Ιατρική σχολή του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος, η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Πόπη Τσαπανίδου και ο πρώην Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

****

Να επαναλάβουμε τη χρόνια  απορία μας.  Ποιοι  στο καλό  συμβουλεύουν τον Αλέξη Τσίπρα να διαπράττει,  όχι απλά γκάφες  και ολισθήματα ολκής, αλλά εγκλήματα καθοσίωσης, και μάλιστα,  λίγο πριν τις εκλογές;  Τέτοιου ,δε,  μεγέθους, που    θα του στερήσουν και   σοβαρό αριθμό ψήφων,  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, αλλά   θα τα βρει μπροστά του  και ως κυβέρνηση.

Και για να μη λέμε πολλά, που άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί εδώ , πλειστάκις, εξηγούμε:

1.  Το σοβαρότερο ζήτημα που θα απασχολήσει στο Μέλλον τη χώρα, όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση (κι αυτή η νέα κατάσταση ως συνέπεια , απότοκο και συνέχεια της διεφθαρμένης τακτικής    του Κυριάκου Μητσοτάκη  καθ΄ όλη τη διάρκεια της  κυβερνητικής  του θητείας) ,είναι ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. Δεν υπάρχει πιο  σοβαρό πρόβλημα.΄Ολα τα άλλα και ωχριούν  και εξαρτώνται από την εξέλιξη αυτού του ζητήματος.

Δοθείσης της τραγικής, οικονομικής  κατάστασης στην γείτονα και με νέο ηγέτη ,είτε τον Ερντογάν  είτε τον Κιλιτσντάρογλου (το πιθανότερο θα γίνουν χειρότερα τα ελληνοτουρκικά  με τον άρρωστα εθνικιστή, πέρα από αστείο  ακροδεξιό, αρχηγό της΄τουρκικής    αντιπολίτευσης,  αν κερδίσει τον Ερντογάν), η νέα  εξουσία θα αναγκαστεί να ακολουθήσει την πεπατημένη των προκλήσεων με κορύφωμα τη συντήρηση  και την περαιτέρω  αύξηση της έντασης,  της πριν τους σεισμούς, περιόδου,  με την  τεχνητή όξυνση των σχέσεων, αλλά  υψίστης  επικινδυνότητας.   Να το πούμε αλλιώς.  Μια νέα και ακόμα  χειρότερη κατάσταση  “΄Ιμίων”.

Στόχος της Τουρκίας  να αμβλυνθεί  η εσωτερική  δυσαρέσκεια , αφ΄ ενός,  και αφ΄ ετέρου  να ικανοποιηθεί  το νέο αφεντικό της , το αιμοβόρο τέρας που λέγεται  Πούτιν. Μέχρι να  πέσει το καθεστώς ή να εξοντωθεί ο δικτάτορας,   η μόνη ελπίδα της Τουρκίας να μην καταρρεύσει  η χώρα οικονομικά, είναι ο Τσάρος της Ρωσίας. Εδώ  “ξεπλένει”  το πετρέλαιό  του ο ψυχασθενής Νέος Χίτλερ. Απ΄αυτά τα “αργύρια”  ζει σήμερα η Τουρκία.΄Οχι από  το ΝΑΤΟ ή από τη Δυτική  βοήθεια.

Την ένταση και  την ατμόσφαιρα πολέμου την έστησε, ως γνωστό,  ο διεφθαρμένος  Κούλης,  για να τσεπώσει τις μίζες από τα εξοπλιστικά. Ακολούθησε κατά γράμμα την εθνικιστική ατζέντα Μιχαλολιάκου  και Ακροδεξιάς.   Πέρα από τις μίζες, για να συγκρατήσει  και τέτοιες ψήφους.  Και εισπράξαμε τα αποτελέσματα  της τεχνητής έντασης,  την ατμόσφαιρα  πολέμου ,  ολόκληρη την κυβερνητική θητεία του γόνου της επάρατης   φαμίλιας. Θα συνεχιστεί  η ίδια κατάσταση, όποιος κι αν βγει απέναντι στις νέες  εκλογές της γείτονος.  Αποτελεί αυτή η τακτική,  τη μόνη πια διέξοδο στα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας. Και όχι μόνο τα οικονομικά.

Κι αντί  ο Αλέξης Τσίπρας, όχι απλά να αποστασιοποιηθεί από τις εθνικιστικές αυτές επιλογές-εκτροπές του Κούλη,   έπιασε την καυτή πατάτα που του πέταξε ο αναίσχυντος…  άριστος απο το  Χάρβαρντ.    Όπως έκανε  το 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου με την επίσης καυτή  πατάτα  της χρεοκοπίας.

ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ . ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ  ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!  ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ  ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ   ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΗ  ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΤΗ  ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΝΑ ΤΕΙΝΕΙ   ΧΕΡΙ  ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,   ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΦΑΓΟ  ΝΑΥΑΡΧΟ Ε.Α ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Γράφαμε επανειλημμένα  γι΄ αυτό τον επαγγελματία εθνικόφρονα,, όπως όλοι οι στρατιωτικοί,    στο παρελθόν. Δε διαφέρει σε τίποτα από τους άλλους στο συνάφι.  Βάζουμε ένα παλιό, σύντομο απόσπασμα:

 ΒΟΜΒΑ: Ο Αποστολάκης παίρνει θέση για τον ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία  (4/3.20)

Αποστολάκης: «Αν ο Ερντογάν βρεθεί σε αδιέξοδο μπορεί να πάει σε πόλεμο.

Όμως όταν έχεις Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες είναι ικανές, όταν έχεις έναν λαό ο οποίος είναι υπερήφανος, όταν έχεις δίκιο σε όλα αυτά που διεκδικεί ο άλλος, θα πρέπει να σταθείς και να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην φοβάσαι την αναμέτρηση. Αν λοιπόν φοβόμαστε την αναμέτρηση θα οδηγηθούμε σε κινήσεις ήττα πριν ξεκινήσει κάτι», συμπλήρωσε.

Τέλος, όσο για το αν ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να φτάσει τα πράγματα σε αυτό το σημείο ο Ευάγγελος Αποστολάκης εκτίμησε ότι «θα το κάνει αν τον συμφέρει ή αν βρεθεί σε αδιέξοδο”. 

Κι αυτό το Γεράκι,τον ΠΑΝΑΘΛΙΟ  στρατοκράτη εθνικιστή,  μου   τον βάζει σε εκλόγιμη  θέση ο Αλέξης Τσίπρας.  Αύριο, θα τους κρεμάσουν αντάμα  στο Σύνταγμα οι μανάδες,  αν  τους φέρνουν τα παιδιά τους κιμά,  μέσα σε κουτιά, τυλιγμένα με τις ελληνικές σημαίες στις οποίες σήμερα, υποκλίνετυα ο πολεμοχής  Ναύρχος.

2. ΑΛΛΟ ΠΆΛΙ,  ΕΓΚΛΗΜΑ. Βάζεις την ΄Ελενα Ακρίτα στο ψηφοδέλτιο    και μαζί  τη θηλιά στο λαιμό σου,  Αλέξη Τσίπρα! Πρώτα, γιατί αυτή η κυρία, έχει ένα …βεβαρημένο ποινικό μητρώο σε όλες τις σελίδες του.  Και εκ του παραπάνω λόγου,  ως  πρόσωπο,  είναι εντελώς αναξιόπιστη.  Η χρησιμοθηρία της ανταγωνίζεται την άρρωστη επιθυμία της,  που έχει καταστεί  πια  ψυχαναγκασμός  του αισχίστου  είδους   για δημοσιότητα και αναγνωρισιμότητα.  Να βρίσκεται  στην επικαιρότητα , κι  ας λέει  κάθε είδους σαχλαμάρα .Και  να ομιλεί, ούσα άσχετη, επί παντός επιστητού. Υπερφίαλη και ασεβής.

Θυμήσου. Και από μόνο του  αυτό, τα λέει όλα.     Δε δίσταζε για καιρό να ξεκοκαλίζει παχυλούς μισθούς από  τα ναρκοδόλαρα στο  ΔΟΜ. Προηγουμένως, κατάπινε αμάσητους μισθούς που τους έκανε ακίνητα στα στο Λονδίνο  από τις βρώμικες εκδοτικές μπίζνες του  Χρήστου Λαμπράκη και του Σταύρου Ψυχάρη. Και στα λόγια, τους δεκάρικους και τα τηλεοπτικά σκετσάκια,  παριστάνει την έντιμη και ηθική! Φτάνουν.

Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΛΗΘΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.  ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ  ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ   ΠΟΝΤΟ  ΜΕ ΔΑΥΤΗ.

Το σημαντικότερο. Μια μέρα θα… σου τη φέρει!  Είναι, ακριβώς, ο τύπος που δε διστάζει να  τα βγάλει όλα προς πώληση. Δεν έχει φίλους, παρά μόνο λυκοφιλίες με ίδιους τύπους  σαν  ελόγου της.  Οι σοβαροί άνθρωποι την αντιπαθούν και  αποφεύγουν κάθε είδους πάρε δώσε μαζί της.

Θα… την κάνει μια μέρα,  αν βρει κάτι, κάπου αλλού,  που τη συμφέρει.  ΄Αβυσσος η ταραγμένη   ψυχή της.  Και θα  το παίζει πάλι  παλικαρού.  Θα ξανακάνει  “ηρωική  έξοδο”,  όπως έκανε από το ΔΟΜ.  Παραιτήθηκε , τάχα,  γιατί της λογόκριναν κείμενο!  Θα βρει να  πει μια μέρα τα ίδια και για σένα. Δεν έχει μπέσα. Ούτε ίχνος εντιμότητας.  Εδώ θα είμαστε να σου τα ψάλλουμε. Αλλά,  πολύ σκληρά τότε.

.

3. Δείτε τις  προτιμήσεις-επιλογές  του Αλέξη Τσίπρα την   εκλόγιμη τετράδα στη λίστα Επικρατείας  . Οι δύο (2) είναι  αισχρά και εντελώς ανήθικα …Γκεμπελούδια και ο ένας (1)   στρατόκαυλος!   Και για στάχτη στα μάτια,  πετάει και  έναν (1)  επιστήμονα.

Τα λέει όλα. Δε χρειάζεται να εξηγήσουμε  πως αντιγράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ τη γνωστή , λαϊκίστικη  κομματική τακτική της αναγνωρισιμότητας. Βάζει τενεκέδες  ξεγάνωτους  από το τηλεοπτικά  γυαλί,  για να παράγουν πολιτική. Να αρθρώσουν πολιτικό λόγο!   Θεέ!

Μαυλίζουν, ασφαλώς,  ανόητους χαχόλους. Και διώχνουν  μακριά τους συνειδητοποιημένους πολίτες  της ΑΠΟΧΗΣ. Δε  θα πάει φυσικά΄, τέτοιος σοβαρός κόσμος  σε κάλπη  με   τον Τουρκοφάγο  ναύαρχο   και  τα δύο λουλούδια της  γκεμπελικής  βιομηχανίας παραπληροφόρησης στις εκλογικές λίστες. Συριζαίοι  μου.  Μην είστε ανόητοι.  Δε θα κάνουν χαρακίρι στη πολιτική τους συνείδηση.

 

 

 

Αλέξη Τσίπρα πας να χαλάσεις την εικόνα, ακόμα και του..ΜΗ ΧΕΙΡΟΝΟΣ.  Δε λογικεύεσαι. Δεν ακοής. ΄Η μήπως

                                          Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απολέσαι;