ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ,ΤΟ ΧΙΤΗ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΣΑΤΖΗ,ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΟΝ …ΚΥΡΙΛΕ ΔΕΞΙΟ

 

 

 

 

 

 

Image result for Κουκουλοφορος Κατχη

Image result for Κουκουλοφορος Κατχη

 

χιτες

 

Image result for Κοτζαμανης Μητσου φωτογραφιες

Image result for στρατηγος Μητσου δολοφονια Λαμπρακη

Image result for ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ φωτο

Image result for κορκονεας

 

Image result for Μιχαλολιακος ταγματα εφορου

 

Κατασκευάζουν τον νέο τύπο  Δεξιού ΄Ελληνα. ΄Οχι πως ο παλιός ήταν καλύτερος. “Αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα αλλιώς”. Τραμπούκος, διαπλεκόμενος,διεφθαρμένος.  Επειδή, ακριβώς,  η Δεξιά δεν είχε ούτε έχει αξίες για τις οποίες οι οπαδοί της θα μπορούσαν να θυσιάσουν κάτι,έστω και ασήμαντο.  Πόσο μάλλον, να “βάλουν τη ζωή τους αμανάτι”.

Αντίθετα. Δείτε τα κιτάπια της   Ιστορίας.  “Κατοχή”. ΄Οταν  το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ (Αριστεροί  τα περισσότερα μέλη του) έκαναν  Αντίσταση κατά των Ναζί με αναρίθμητα θύματα σε βασανισμούς και εκτελέσεις,  οι οπαδοί της…εθνικόφρονος παράταξης και η ίδια η Δεξιά κυβέρνηση, συνεργάζονταν με τους κατακτητές, στελέχωναν νευραλγικούς τομείς για την άνετη λειτουργία του ναζιστικού στρατιωτικού και διοικητικού  συστήματος  της χώρας,  αναλάμβαναν το πλέον αίσχιστο της βαρβαρότητας να “σηκώνουν το δάχτυλο” με την κουκούλα στο κεφάλι  και να καταδίδουν  αγωνιστές ,πλούτιζαν σε βάρος των  συνανθρώπων τους ,αρπάζοντας τα υπάρχοντά τους για ένα κομμάτι ψωμί. ΄Εφτυναν ακόμα και στο προσφιλέστερο σύνθημά τους “ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.Προδότες, δωσίλογοι, κλέφτες,υποκριτές(**).

 

Αυτός ο παραπάνω  δωσίλογος και εγκληματίας   Δεξιός της Κατοχής, λίγο μετά την ήττα του ναζισμού,  θα συνεχίσει την…εθνικόφρονα δράση του  ως   διώκτης, πλέον,  κυνηγός,  παλουκωτής  του  διπλανού του    (και όχι μόνο του Αριστερού), βιαστής, άρπαγας, αν  για χίλιους   λόγους δεν  του άρεσε ο συνάνθρωπός του.   Είναι  τα  μέλη -τέρατα, γνωστά και ως  ΧΙΤΕΣ (ΟΡΓΑΝΩΣΗ  Χ), ΜΑΥΔΕΣ (ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ)  κ.α.

Με την ήττα του Δημοκρατικού Στρατού και τη σύσταση ενός κράτους στα πρότυπα του Ναζισμού και του Φασισμού (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΕΡΕ-Ν.Δ),  οι κυβερνήσεις του Παπάγου και αργότερα του Κ.Καραμανλή   θα στήσουν το περίφημο παρακράτος το οποίο συγκροτούν οι ίδιοι εγκληματίες της Κατοχής και του Ανταρτοπόλεμου. Η δράση τους φτάνει ως τις ημέρες μας  ,με νέα μέλη τα παιδιά και τα εγγόνια τους,που στη Δικτατορία θα  δράσουν ως Εσατζήδες και στις μέρες μας ως Χρυσαυγίτες.΄Ολοι τους ανήκουν στη μεγάλη ,εγκληματική,οικογένεια της Δεξιάς,η οποία, αν έχει κάτι να παρουσιάσει,  είναι αίμα, βαρβαρότητα,΄διαφθορά,διαπλοκή,σκάνδαλα παντός είδους.

Οι στρατευμένοι ιστορικοί και φυσικά από κοντά και οι μαϊμούδες κοντυλοφόροι τους,αλλά και πληρωμένοι ίματζ μέικερ,  πάλεψαν απεγνωσμένα  από τη Μεταπολίτευση και μετά να  διορθώσουν ,ό,τι επιδεχόταν  “νυστέρι” σε αυτή την απαίσια και τερατώδη  μουτσούνα της Δεξιάς. Να παρουσιάσουν  μια άλλη παράταξη που θα έχουν απαλειφθεί από τη “μετώπη” της  το αίμα, η κακουργία, η προδοσία,ο δωσολογισμός, η διαφθορά.

Απεγνωσμένες προσπάθειες, αντιγραφή της ίδιας προσπάθειας της Καθολικής Εκκλησίας με τους…προοδευτικούς Πάπες,που προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν ,να μοντερνοποιήσουν  την “επιχείρηση” θρησκεία, να εξαλείψουν και να διαγράψουν από τη συλλογική μνήμη τα “χέρια”   που στάζουν αίμα στις σταυροφορίες, τις Ιερές Εξετάσεις, τα αναρίθμητα άλλα  εγκλήματά τους.   Βέβαια,όσο κι αν προσπάθησαν, δε γίνεται να πετύχουν αυτές οι παραμορφωτικές χειρουργικές επεμβάσεις. Τους βγαίνει σε άλλο “καλούπι”  πια, ως εγκλήματα παιδεραστών κληρικών, τραπεζικών σκανδάλων, απατεώνων και παλιανθρώπων  κάθε μορφής.

 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής της Μεταπολίτευσης επιχείρησε το ίδιο.  Η χουντική  Δεξιά,αφού  παράδωσε σε ασφαλή ,επίσης,  Δεξιά χέρια την εξουσία, αυτά του Ευάγγελου Αβέρωφ  , με αντάλλαγμα να μην εκτελεστούν οι πραξικοπηματίες, επιχείρησε ένα άνευ προηγουμένου λίφτινγκ της παράταξης, αρχής γενομένης από το όνομα.Η αλήστου μνήμης εγκληματική ΕΡΕ, έγινε τώρα Ν.Δ.  Ο κομμουνιστοφάγος Κ. Καραμανλής αναγνωρίζει το ΚΚΕ και χαριεντίζεται τώρα  στη Βουλή με τους “Καπεταναίους” Φλωράκη, Βαφειάδη κ.α  που έκαναν το ιστορικό κόμμα συστημικό-καθεστωτικό.

Αλλά και τούτη η επέμβαση,απέτυχε. Οι νεκροί, οι άγριες καταστολές, το κυνηγητό  στις απεργίες και τις διαδηλώσεις θα συνεχίσουν σε “κονβόι”  χρόνων. Το ίδιο και η αντιλαϊκή, η ταξική πολιτική του …Εθνάρχη (!),αλλά και του ανιψιού του Κώστα Καραμανλή αργότερα, που θα κάνει  δυο κυβερνητικές θητείες, στη διάρκεια των οποίων η “γαλάζια ακρίδα”  (κουμπάροι, εργολάβοι, χορηγοί, οπαδοί) “τίναξε την μπάνκα στον αέρα” και  χρεοκόπησε τη χώρα.

 

Ο Δεξιός αν πιστεύει σε κάτι είναι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ  συμφέρον. Κι αν ψηφίζει “δεξιά”, το κάνει μόνο και μόνο γι΄αυτό.Να βολευτεί,να αρπάξει, να χορτάσει. Πέραν τούτου, δεν πιστεύει … ούτε σε θεό ούτε σε διάβολο. Γνωστά και δοκιμασμένα στο εργαστήριο της Ιστορίας με κυρίαρχο εργαλείο της την εμπειρία του παρελθόντος.

Σήμερα, αυτό το προφίλ της Δεξιάς για άλλη μια φορά  επιχειρεί να το  αλλάξει  ο γιος του αλήστου  μνήμης Κων. Μηστοτάκη. Στη θέση της γνήσιας Δεξιάς ,παρουσιάζει μια παράταξη κεντροδεξιά, ενωτική, συγκαταβατική, αταξική, λαϊκή, δημοκρατική,υπεύθυνη,  ανθρώπινη.  Είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία που δεν υπήρξαν ποτέ χαρακτηριστικά της παράταξης. Μόνο τα τα αντώνυμά τους.

Πλέον,γίνεται  φανερό πως  σε αυτό το χώρο , το  μόνο που ενδιαφέρει  τον αρχηγό της Δεξιάς και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το  “φαίνεσθαι”, το “θεαθήναι”. Βιτρίνα. Και ως πρότυπο προσομοίωσης επέλεξε τον φίλο και χορηγό του κόμματος Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ένα άριστο προφίλ. Είναι..κυριλέ. Εφοπλιστής,πρόεδρος το μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού σωματείου,  με ενεργό συμμετοχή στα κοινά του Πειραιά , χορηγός,ευεργέτης…΄Ενας καθωσπρέπει  κύριος!  Πώς δεν είναι!” Από έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα”.

Κατηγορείται και θα δικαστεί για  μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην περίφημη υπόθεση Noor1 .Κι ακόμα, είναι  ύποπτος για  το θάνατο  9 ατόμων, εμπλεκομένων  στην ίδια υπόθεση, κάτω από περίεργες συνθήκες θανάτου. Να σκεφτεί κανείς πως  δεν μπορεί να βρεθεί δικαστής να τον δικάσει,αφού όλοι γνωρίζουν  πλέον πως έχουν να κάνουν με πραγματική μαφία, μια αδίστακτη εγκληματική ομάδα,που δεν  αποκλείεται  να τολμήσει κι αυτό.  Να συμπληρώσουν και  δικαστές  τη λίστα των δολοφονημένων  στην υπόθεση Νοοr1!

 Και να, τώρα,  η σπουδαία μίμηση. Ο προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ,αλλά και της φαμίλιας (ο σύζυγος της Ντόρας Ισίδωρος Κούβελος είναι συνεργάτης στις επιχειρήσεις  του Μαρινάκη),λανσάρει  εδώ και κάμποσο καιρό  αυτό ακριβώς το προφίλ Μαρινάκη, που,όπως είπαμε  ευφυώς ο λαός το  περιγράφει. “Από έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα. Και να γιατί.

Το …κεντροδεξιό, ενωτικό, μοντέρνο και  λαϊκό σημερινό κόμμα της Ν.Δ ,ως μετάλλαξη του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και της ΕΡΕ,με αυτή την  πλαστή ταυτότητα   της “κούκλας” προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει,  ό,τι ακριβώς είναι αδύνατον να κρυβεί. Συγκεκριμένα:

  1. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αχυράνθρωπος των εφοπλιστών και ειδικά του Βαγγέλη Μαρινάκη.  Είναι ο πρωθυπουργός του “γιες σερ”.
  2. Μέσω των εφοπλιστών το Λονδίνου που εξαγόρασαν σχεδόν το σύνολο του ελληνικού Τύπου και ειδικά με τους ιδιοκτήτες  Μαρινάκη, Κουρτάκη ,Ράπτη ,αλλά και εκείνων  των τηλεοπτικο-ραδιοφωνικών σταθμών, πλην ελαχίστων, η Δεξιά ελέγχει  ασφυκτικά την κοινή γνώμη, προπαγανδίζει,  ψευδολογεί και παραπληροφορεί ασύστολα. Ο Κυριάκος κέρδισε τις εκλογές ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ, γιατί τον στήριξαν προκλητικά,ανήθικα και χυδαία από το  σύνολο  των Μέσων παραπληροφόρησης.
  3.   Η Ν.Δ βαρύνεται με το μεγαλύτερο ηθικό κι οικονομικό σκάνδαλο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας,αυτό της φαρμακοβιομηχανίας Νovartis. Εμπλεκόμενοι είναι    μεγαλόσχημα στελέχη της Δεξιάς .Δυο αντιπρόεδροι, ένας π. πρωθυπουργός, υπουργοί  και  ο Ευρωπαίος επίτροπος. ΄Ολοι δεξιοί, κορυφαία δεξιότατοι. Το αμερικανικό FBI τους έχει δέσει πισθάγκωνα με συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τα οποία ο ελληνικός λαός έχει ελάχιστα πληροφορηθεί.
  4.  Μα επώνυμη ομάδα στο κόμμα με εντολή  του Κυριάκο Μητσοτάκη έχει  ξεκινήσει εδώ και καιρό “ανθρωποφαγία” έντιμων δικαστών,που κάνουν καλά τη δουλειά τους και εξαγόρασαν άλλους από τον ίδιο χώρο,οι οποίοι  ασύστολα, ανήθικα, προκλητικά, ψεύδονται και προσπαθούν να βγάλουν λάδι  αυτούς  ακριβώς που ο ίδιοι ως δικαστικοί όφειλαν να τους έχουν από καιρό  στείλει  φυλακή.
  5. Με υποβολέα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο    υποτακτικός του  ΥΠΕΑ, ξεκίνησε το σίριαλ ενός ενδεχόμενου    πολέμου  με την Τουρκία, όταν εδώ και χρόνια,πέρα από τα γνωστά πυροτεχνήματα και τις απειλές-πομφόλυγες  εκατέρωθεν, ουδεμία ανησυχία για τη ειρήνη  υπήρχε. Με το που ανέλαβε ο Μητσοτάκης, έστησε το σόου του πολέμου με απώτερο στόχο να προχωρήσει σε εξοπλισμούς,  σε νέες “αγορές αιώνα” και να καρπωθεί  ο κύκλος του τις τεράστιες μίζες,όπως γίνεται πάντα σε αυτές τς περιπτώσεις.
  6. Ως αντιπολίτευση η Ν.Δ στήνει  μια  ξεδιάντροπη  παράσταση  εθνικοφροσύνης ,ως Μακεδονομάχος παράταξη και ο ίδιος ο αρχηγός της,  όμνυαν  έως θανάτου  στο όνομα της Μακεδονίας, κήρυτταν   εθνικό συναγερμό για την  τιμωρία της  προδοσία και σήμερα… “φτύνοντας εκεί που  έγλειφαν”, ο Υιός του “Αποστάτη”  υποκλίνεται στο νέο όνομα και  εξελίχθηκε  σε…ΒορειοΜακεδονέστερο  του Αλέξη Τσίπρα.  (Ο απόλυτος ορισμός της δημαγωγίας και της υποκρισίας).
  7.  Το επιτελείο  της κυβέρνησης έχει επιστρατεύσει έναντι ισχυρών οικονομικών παροχών, συγκεκριμένες    εταιρίες, αποκαλούμενες δημοσκοπικές ,που  κατασκευάζουν  ανελλιπώς και ξεδιάντροπα  αποτελέσματα, αρκούντως ευνοϊκά για την κυβέρνηση, τα οποία φυσικά  απέχουν παντελώς  από την πραγματικότητα.

 

Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε εκατοντάδες άλλα τέτοια ενδεικτικά…   ανδραγαθήματα  του Κυριάκου  μέλος της γνωστής φαμίλιας  του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά δεν υπάρχει ΄Ελληνας, ακόμα και Δεξιός ,αλλά σε στυλ  …Αντώναρου,  που δεν αντιλαμβάνεται τη σοφή ρήση του λαού πως  “το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”.Μένει να μείνει εκεί και να…σαπίσει”!

 

*”…Με το ίδιο παιδάκι μου  χέρι ο  Ντρόλας από την Αντρίτσαινα ,  ο κουκουλοφόρος,   που σήκωσε κι έδειξε το παιδί και το εκτέλεσαν οι Γερμανοί, μπήκε ο Αντίχριστος στην εκκλησία  τ΄ Αγιαννιού, 7 Γενάρη που γιόρταζε  η ψυχούλα  το μακαρίτικο,  σταυροκοπήθηκε, άναψε κερί και μόλις ο παπάς έβγαλε τ΄΄Αγια  επήγε  κι αυτός  ο αλήτης μπροστά με τους άλλους  να μεταλάβει. Και δεν κρατήθηκα, η καψερή , έβγαλα φωνή και σείστηκε ο  η εκκλησιά ολόκληρη.-Μη παπά μου,μην του δώκεις  το σώμα και το αίμα του Χριστού.Είναι ο φονιάς του Γιάννη μου, ο κουκουλοφόρος ο Ντρόλας με τ όνομα…” (από ζωντανή μαρτυρία  στο χωριό Πετράλωνα (Βερβίτσα Ολυμπίας), μάνας Αντάρτη που εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Κατοχή.

**”Του Τάση (Αναστάσης) του κατσικώθηκε, παιδί  μου και βγήκε στο βουνό, αντάρτης. Ούλα τα καλούδια είχαμε,τίποτα δεν τού ‘ λειπε, τί ήθελε στο βουνό ο Τάσης;   Εμείς δεξιό σπίτι, νοικοκυραίοι, πέσαν τα μούτρα μας. Δεν είχε πού να κρυφτεί  ο πατέρας του στο χωριό.

Περάσανε 8 μήνοι, ούτε φωνή  ούτε ακρόαση ο Τάσης.  Το  παιδί του  Μάλλιου, μοναχά, ο Νιόνιος, που πήγε κι τούτο ένα φεγάρι στο Βουνό με τον Αντώνη τον Τσιγουρή, αλλά δεν κάθισε, κανα χρόνο μετά κατέβηκε από το βουνό κι  έλεγε πως  ο Τάσης   πολέμαγε το Ζάρα και τα αποσπάσματα της χωροφυλακής στη Ζαχάρω, τον Κακόβατο και στα χωριά αναγύρω. Θα τον κάνανε  λέει και καπετάνιο.

Μετά,ένα βράδυ   10 Φλεβάρη του ‘ 49, γιόρταζε ο Λάμπης ,ο πατέρας του και είχαμε τραπέζι.Μόλις έφυγαν οι συγγενείς και οι καλεσμένοι και ετοιμαζόμαστε να πέσουμε, ακούμε χτύπημα στην πόρτα. Ντούκου- ντούκου- ντουκου,τρεις φορές. Αλαφιαστήκαμε,ποιος να΄ ναι τέτοια ώρα!  Βγαίνει η Κατίνα στην εξώπορτα,-ποιος  είναι ρωτάει. -Ανοιξε, Κατίνα ο Τάσης είμαι, της λέει σιγανά.-΄Ηρθα να σας αποχαιρετήσω, φεύγω αύριο για μακριά.. Γυρίζει εκείνη  μέσα -ο Τάσης ,πατέρα,του κάνει, ήρθε το παιδί,να ανοίξω; ΄Αγριεψε εκείνος. -Τήρα, μην του ανοίξεις,μωρή,  για θα σε κάνω κομμάτια με το τσεκούρι την άγριεψε.  -Για μας ο Τάσης πέθανε.Ούτε  εγώ έχω παιδί,μήτε  εσύ αδερφό .Δεν την άφηκε να ανοίξει. Δεν ματαϊδαμε το παιδί. Είπανε σκοτώθηκε στο Γράμμο. Το έχω βάρος  στην ψυχή μου, παιδί μου,πώς θα πάω να το ανταμώσω κει πάνω  η κακούργα η μάνα;  (αυτήκοη μαρτυρία από τη μάνα του  Αντάρτη Αναστάση (Τάσης) Αναστασόπουλου-Κουτσολάμπη απ΄το χωριό Κουφόπουλο της Ανδρίτσαινας).