ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ

Κασσελάκης:   Προσφεύγω στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε μου αντίπαλο και πάμε!
Εγώ πρόεδρος υπό προθεσμία δεν γίνομαι, θα κριθώ πολύ σκληρά στις πρώτες εθνικές εκλογές

Κάποιοι θέλουν πρόεδρο-αχυράνθρωπο και να εξουσιάζουν δι’ αντιπροσώπων

Όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες

***

Ο ΣΤέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

΄΄Εντιμα ,  ξεκάθαρα, θαρραλέα.   Σπάνια αρχηγός κόμματος στην Ελλάδα, εκλεγμένος και μάλιστα  με θρίαμβο από 150.000 μέλη, θα είχε την ευαισθησία  και το σθένος να προχωρήσει σε  ένα τέτοιο βήμα-πρόκληση. Και μάλιστα με νωπή την εντολή. Μέσα σε  λίγους  μήνες μέσα.

Φαντάζεται κανείς μια Αχτσιόγλου,  αν είχε εκλεγεί,  να προχωρούσε ποτέ σε τέτοια  πρωτίστως ηθική  και  βαθιά συνειδητοποιημένη  πολιτική απόφαση;    Οϋτε κατά διάνοια.

Εδώ κλέψανε τις έδρες και φύγανε.  Για να μη χάσουν τους παχυλούς μισθούς και  τα βουλευτικά οφίκια. Θα είχαν ίχνος   πολιτικοποίησης και εντιμότητας;  Οι κρετίνοι;

 

 

Στέφανε Κασσελάκη,  πήρες ηρωική απόφαση. Και είναι σίγουρο πως θα αμειφθείς.   Βράζει η βάση. Γνωρίζουν πως  τους φτύνουν και πως  τους θεωρούν κομπάρσους στο θέατρο που έχουν στήσει.  Και θα τιμωρηθούν άλλη μια φορά, όλοι   αυτοί  οι  αισχροί αερητζήδες,  που έκαναν   την πολιτική επάγγελμα.

Μην τους φοβάσαι. Ταρτούφοι είναι. Αν “σηκώσουν το γάντι”, που είναι απίθανο,   πάρε πάλι την εντολή. σήκωσε  το μαστίγιο και μην αφήνεις ούτε  “κλητήρα” στην παλιά Κουμουνδούρου. Ούτε φωτογραφία που να θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ  Επανίδρυσε το κόμμα. Δώσε νέα  πνοή με καινούργια πρόσωπα και βαθιές τομές. Να μην μείνει τίποτα όρθιο από τα παλιά.

Μαζί άλλαξε και το παλιομοδίτικο πια  όνομα του ΣΥΡΙΖΑ.

 Φτιάξε την ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.