ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΩΝ

” Σενάριο φρίκης: Εως και 20.000 κρούσματα κορωνοϊού ημερησίως στα τέλη Αυγούστου προβλέπει ο Σύψας

Αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι, το 80%, αυτήν τη στιγμή δεν θα κουβεντιάζαμε για πανδημία» τόνισε, και πρόσθεσε πως «επειδή, δυστυχώς, δεν προλάβαμε, τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο κύμα της πανδημίας, το τέταρτο κύμα.  Κανείς δεν είναι άτρωτος”

****

Σεπτέμβριος 2021. 20.000 κρούσματα την ημέρα! Φανταστείτε τον αριθμό των νεκρών!

Προτρέξαμε κάτι μήνες μετά, μήπως και καταφέρουμε  σήμερα να θέσουμε προ των ευθυνών τους, να  συνειδητοποιήσουμε τους υπεύθυνους ,για  να προλάβουν το κακό, που προαναγγέλλουν οι ειδικοί.   Κρούει  όχι  “κώδωνα”, αλλά  “καμπάνες”    κινδύνου ο Σύψας με όσα είπε χτες. Είναι ειδικός και η Ιστορία οφείλει  να ακούει και να σέβεται τον ειδήμονα, το γνώστη τον  επιστήμονα.  ΄Αλλωστε,  το ίδιο της το όνομα είναι παράγωγο του ίστορος (γνώστης).

 

Να κάνουμε μια συνοπτική αναδρομή και να υποδείξουμε  για άλλη μια φορά το μεγάλο  θύτη   των μέχρι σήμερα   αναρίθμητων   ανθρωποκτονιών από την  εγκληματική τακτική    που επέβαλε.  Και στη συνέχεια να   φωτογραφίσουμε  και πάλι  τους   ίδιους δράστες  για  τις νέες μαζικές δολοφονίες θυμάτων  που ετοιμάζουν.

 

ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΣ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.

 

Ωχριούν στην πραγματικότητα  όλοι οι άλλοι ένοχοι των μαζικών δολοφονιών που έγιναν και  προανήγγειλαν  πρόσφατα οι ειδικοί,  μπροστά στην ευθύνη  που κουβαλάει   και  το  κακό που προξένησε   ως τώρα,  αυτή η εγκληματική βιομηχανία  της παραπλάνησης των πληθυσμών.  Είναι  η  αδίστακτη παγκόσμια συμμορία που τρέφεται ως γνωστό  με “αίμα και σπέρμα”. ΄Οσο η ανθρωπότητα δεν αναγνωρίζει και δεν καταδικάζει αυτή τη ληστρική συντεχνία, ως υπεύθυνη των περισσοτέρων  δεινών  που πλήττουν τον κόσμο, ειδικά σήμερα, δύσκολα  θα μπορέσει ο άνθρωπος να βρει το βηματισμό   του προς τις νέες κοινωνίες.

Ούτε οι ίδιες οι εξουσίες ,τα ιερατεία,  οι Μεσσίες ,οι  Σαμάνοι, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα ,  κι ας τα υποδεικνύουν οι  περισσότεροι  ως μοναδικούς  ενόχους της κακοδαιμονίας του κόσμου,    έχουν τόση και τέτοια συμμετοχή στα μεγάλα εγκλήματα που έχουν πλήξει κατά καιρούς την ανθρωπότητα.   Να θυμίσουμε μόνο  αυτό που λέμε εδώ πολλές φορές. Ο Ναζισμός είναι τερατογέννηση του  Γκεμπελικού Τύπου της εποχής του και στο εσωτερικό της Γερμανίας ,αλλά και στο εξωτερικό ,σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου . Εκτός του ναζιστικού καθεστώτος ,οι βιομηχανίες παραπλάνησης  και παραπληροφόρησης, είτε απέκρυπταν την εγκληματική και επικίνδυνη αναρρίχηση και λοιπή  δραστηριότητα  του Χίτλερ, είτε από άγνοια ,αδιαφορία και κερδοσκοπία  δε διέθεταν τις απαραίτητες προσλαμβάνουσες, για να συλλάβουν τα μηνύματα και να προλάβουν το μεγάλο  κακό.

Στην πρόσφατη πανδημία,  είναι επίσης οι μεγάλοι ένοχοι. Πρώτα απέκρυψαν ή συσκότισαν την ευθύνη του ολοκληρωτικού καθεστώτος της Κίνας  και του ΠΟΥ για το έγκλημα της επιδημίας που το άφησαν να εξελιχθεί σε πανδημία. Στη συνέχεια, συνειδητοποιώντας πως ο ιός  είχε πολύ “ψωμί” ,πως ήταν μια χρυσοφόρα  και άκοπη επιχείρηση  για κερδοσκοπικές μπίζνες, υιοθέτησαν  με σιωπηρή συμφωνία  αυτές ακριβώς  τις μεθόδους    που  οδήγησαν τελικά στη γιγάντωση του κακού και τον όλεθρο που ακολούθησε. Συγκεκριμένα:

α. Απαίτησαν από τις κυβερνήσεις και επέβαλαν τη υιοθέτηση και εφαρμογή   συνταγματικών πραξικοπημάτων , όπως ήταν το περίφημο lockdown.΄Ηταν η καλύτερη μαζική λοβοτομή που πέτυχαν  με αυτό τον πολύμηνο εγκλεισμό .  Ιδρυματοποίησαν   μαζικά τεράστιους πληθυσμούς, που με άλλο τρόπο δεν θα πετύχαιναν ποτέ. Η προπαγάνδα που άσκησαν όλο αυτό το διάστημα της  φυλάκισης της ανθρωπότητας , η αναγκαστική σκουπιδοφαγία που επέβαλαν   και η ασύδοτη  κερδοσκοπία  που  εξέθρεψαν  δεν έχουν προηγούμενο στην Ιστορία. Μια πραγματική  δικτατορία, ένα παγκόσμιο ,ολοκληρωτικό και βρώμικο  καθεστώς  που  καθιέρωσαν  και  συντήρησαν  οι   ιδιοκτήτες και οι   υπάλληλοι  της ανήθικης τούτης  κερδοσκοπικής βιομηχανίας.

β. Αδιαφόρησαν με  εγκληματικό… ζήλο  να ελέγξουν τις κυβερνήσεις και τις λοιπές  αρχές  που στην έναρξη της πανδημίας άφησαν  σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο με  πρωτοφανή έλλειψη βασικών ειδών προφύλαξης και καταπολέμησης του ιού. Για μήνες δεν υπήρχε ούτε  ίχνος μάσκας στις αγορές!  Τεστ ανίχνευσης και ελέγχου στις εισόδους των χωρών ανύπαρκτα για μεγάλο διάστημα. Και  σε παγκόσμια έκταση η σιωπή που επέβαλαν υπήρξε…εκκωφαντική.   ΄Ηταν δύο από τα πλέον βασικά μέτρα με τα οποία χώρες όπως η Ταϊβάν με 25 εκατομμύρια κατοίκους, κατάφεραν να δαμάσουν την πανδημία και μέτρησαν μέχρι σήμερα 13  νεκρούς.  ΄Οταν, η Ελλάδα του Αλαφούζου, του Μαρινάκη και του Χατζηνικολάου, με 7μηνο εγκλεισμό,    μέτρησε… 13.000 , με  κίνδυνο  αύριο να διπλασιαστούν!

γ. Αυτή  την ώρα , οι γνωστοί Γκεμπελίσκοι, όλων των πλευρών και των συμφερόντων,  συνεχίζουν  το ίδιο ανεύθυνα και κερδοσκοπικά να παίζουν εν ου παικτοίς.  Με την αντιφατική (σκοπούμενη) συμπεριφορά, τις αμφισημίες, τα τεχνητά διλήμματα  και τη γνωστή  τακτική της σύγχυσης και της παραπλάνησης,  υπαγορεύουν  ρυθμούς και αποφάσεις  στις άλλες εξουσίες και πρωτίστως στη εκτελεστική.  Αμφότερες, βέβαια,  το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να  βρεθεί η μαγική συνταγή , να μη χαθούν πελάτες και ψηφοφόροι  από τους δύο διαφορετικούς κόσμους που έκτισαν και κινούνται  πλέον οι κοινότητες εμβολιασμένων και μη.

Να  μείνουμε στην ελληνική πραγματικότητα. Μέρες τώρα,  βλέπουμε το δικό  μας εδώ    δημοσιογραφικό αληταριό,   από τη μια να  κόπτονται για το δικαίωμα  των ανεμβολίαστων να  ετοιμάζουν νέες εκατόμβες θυμάτων με το θεοπάλαβο ,υστερικό παροξυσμό τους να κλείνουν τα μάτια στην επιστήμη  και η λογική, αλλά κι από την άλλη, για να μη δυσαρεστήσουν  και τους αντιπάλους τους  ,  βρίσκουν επίσης δίκαιη και δικαιωματική την απόφαση και τούτων να ζητούν από τους  ψεκασμένους  να λογικευτούν και να πάψουν  να συμπεριφέρονται  σαν παιδιά.

Κι αυτή  η διφορούμενη και αντιφατική  στάση της συντεχνίας, είναι η ίδια που ακολουθεί, όπως διαπιστώνουμε, υποχρεωτικά,   κυβέρνηση και η αντιπολίτευση. Μην ξεχνάμε πως πάντα οι θεσμοί και οι  εξουσίες  και όχι μόνο στην Ελλάδα, χόρευαν και χορεύουν στο σκοπό που τους παίζει ο “Τύπος”.

Κανένα Μέσο προπαγάνδας, αλλά και κανένας ειδικός και υπεύθυνος  στον πολιτικό κόσμο ,   από υπουργό, βουλευτή, αρχηγό ή στέλεχος κόμματος  δε βγήκε όλο αυτό τον καιρό ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ, έντιμα και υπεύθυνα να δηλώσει το αυτονόητο. “Θεωρούμε τους ανεμβολίαστους, πέρα από ανεγκέφαλους, ψεκασμένους και παλαβούς και  μέγα κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών μας και τη δική μας. Και καλούμε τους αρμόδιους να περιφρουρήσουν τη ζωή μας  ακόμα κα με σκληρές ΠΟΙΝΙΚΕΣ τιμωρίες σε  όσους παίζουν ανεύθυνα και εγκληματικά με τις ζωές των συνανθρώπων τους”.

Ουδείς τόλμησε να  μιλήσει έτσι. Στη γλώσσα της αλήθειας κα του ρεαλισμού.  Τους χαϊδολογάνε, ψαρεύουν  σε θολά νερά, για να μη χάσουν πελάτες και ψήφους.

 

Συμπεράσματα:

Οι κυβερνήσεις , οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις και οι εξουσίες,  αιχμάλωτες στην ουσία  αυτής της  παγκόσμιας υπερδύναμης, της   κερδοσκοπικής  Τέταρτης εξουσίας δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσουν τις εντολές και τις υποδείξεις των νέων Γκέμπελς.  Αυτοί  επηρεάζουν άμεσα  αλλά και διαμορφώνουν αποκλειστικά  τη λεγόμενη “κοινή γνώμη”. Την άμυαλη ανθρωπόμαζα.    Και είναι γνωστό πως κανένα καθεστώς,  κανένας ηγέτης δεν μπορεί να αυτονομηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί  από την κυριαρχία της παγκόσμιας  ολιγαρχίας του Τύπου, η οποία στην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βιομηχανία που έχει σκοπό  το νομιμοφανές  κέρδος.

Κάποιοι, περισσότερο ή λιγότερο  αφελείς και απληροφόρητοι, αν δεν έχουν άλλους λόγους , δεν επιμερίζουν  δίκαια και αντικειμενικά τις ευθύνες . Παρασυρμένοι από τα  ανήθικα  παιχνίδια αυτής της παγκόσμιας  αυτοκρατορίας καταδυνάστευσης, θεωρούν τις άλλες εξουσίες υπεύθυνες  και τους γνωστούς θεσμούς των κοινωνιών ως  τις αιτίες  των δεινών το κόσμου.

΄Ομως, μια απλή ματιά, ακόμα και στις ημέρες μας, είναι αρκετή για να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι  περί του λόγου το αληθές. Θα μπορούσαν να σταθούν  ένα λεπτό τα  καθεστώτα της Μόσχας ,του Πεκίνου, της Πιονγιάνγκ, της Τεχεράνης  ακόμα και με τις σιδερόφρακτες λεγεώνες που διαθέτουν,  αν υπήρχε σε αυτές τις χώρες ελεύθερος και ανεξάρτητος  Τύπος, που θα ήλεγχε και θα δημοσιοποιούσε   τα εγκλήματα  των καθεστώτων  τους;

Και για να μη μένουμε μόνο σε αυτές τις δικτατορίες, να  αναλογιστούμε  αν θα μπορούσε να σταθεί  “αμερικάνικο όνειρο”, καπιταλισμός, αποβλάκωση και αποχαύνωση μαζών, σεξισμός, ναρκωτικά,  οι γνωστές μάστιγες, που πλήττουν τις Δυτικές κοινωνίες, χωρίς τα CNN   που παλεύουν με  “νύχια και δόντια” να στηρίξουν το Σύστημα  και να διασώσουν ό,τι σάπιο και δυσώδες συντηρούν αυτές οι κοινωνίες του καπιταλισμού , του καταναλωτισμού  και της κερδοσκοπίας.  Ακόμα και εκείνο    το ατιμώρητο ακόμα  αμερικανικό   έγκλημα της εισβολής στο Ιράκ, δεν  έχει  αποκλειστικά την υπογραφή  του Τζορτζ Μπους .  Πρωτίστως,  οι βασικοί υπεύθυνοι είναι όσοι  “ευλόγησαν”  με  τις κάμαρες, τα μικρόφωνα  και την πένα τους αυτό το ανοσιούργημα   κατά ενός ολόκληρου λαού, αλλά και κατά της ανθρωπότητας με φόντο την…   αστερόεσσα!

Ας μη γελιόμαστε. Τύπος, πραγματικά ελεύθερος και ανεξάρτητος  στη Δύση, θα σήμαινε πως τούτη την ώρα ο Τζούλιαν ΄Ασαζν , θα ήταν το “τιμώμενο” πρόσωπο για τις αξίες και τις αρχές του ελεύθερου κόσμου. Και όχι κατάδικος στις φυλακές της  “κατ΄ όνομα”  Αγγλικής Δημοκρατίας.  “Τί έτι χρείαν έχομεν  άλλων μαρτύρων “;

 

 

Πολεμήστε με κάθε τρόπο τη στυγνή και ύπουλη αυτή δικτατορία της συστημικής δημοσιογραφίας.  Τα μέλη της είναι πρώτα  στη λίστα των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας. Επειδή ακριβώς  προπαγανδίζουν και εξιλεώνουν τα  εγκλήματα των εξουσιών, που τους έχουν μισθώσει γι΄αυτόν ακριβώς  τον σκοπό. Να  επιλέγουν … ηθικά και ανήθικα εγκλήματα. “Για του Χριστού  την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία”!

Η ανθρωπότητα θα πορευτεί στην εξέλιξη και θα κατακτήσει τις  νέες κοινωνίες μόνο, αν απαλλαγεί από   τα βαρίδια της εμπορικής δημοσιογραφίας.  Είναι αυτή που  στηρίζει τα καθεστώτα και τα συστήματα απανταχού τη γης. Και πάντα με το αζημίωτο. Με σκοπό το νομιμοφανές  κέρδος. Σκοτώνουν και την ίδια τους τη μάνα οι κοντυλοφόροι γι΄αυτό.