“ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ”

Κουραστήκαμε να  γράφουμε   κι εσείς προφανώς, να να διαβάζετε τα ίδια. Πάλι χτες έριξαν το σάιτ για πολλές ώρες. ΄Ηταν αδύνατο να ανεβάσουμε θέμα.

Μια ζωή η ίδια ιστορία. Φυσικά , εδώ και  πάρα πολύ καιρό ,δεν ενημερώνουμε τις…αρμόδιες  (Θου ,Κύριε) αρχές για όλα αυτά.  Κανέναν. Οι ίδιοι τα κάνουν, το μαφιόζικο παρακράτος Μητσοτάκη.  Θα ήταν αστείο να δίναμε αναφορά γι΄αυτά  στις …διωκτικές αρχές του Χρυσοχοϊδη. Δηλαδή στους ίδιους τους  δράστες.   Θα είμαστε για γέλια!

Προχωράμε, με όσο τράτο μας αφήνουν.  Μέχρι που να μην πάει άλλο. Προς το παρόν αντέχουμε.

Υ.Γ. Αν ρίχνανε χτες τις …αντικυβερνητικές  (αλλά σφόδρα συστημικές)  φυλλάδες του Βαξεβάνη και του Παπά, θα  είχε καεί το Σύμπαν. Το Διεθνές αληταριό των    Δημοσιογράφων  θα ξεσπάθωνε λάβρο για τους “διωκόμενους (!) συναδέλφους”   και θα έφτανε το θέμα στη Βουλή, ακόμα και στην Ευρωπαϊκή.

Κι ας έχουν οι φυλλάδες τους τη μισή από τη δικιά μας επισκεψιμότητα.  ΄Ομως, ανήκουν στο Σύστημα, ομνύουν,  όπως όλο το άγριο αυτό συνάφι των κοντυλοφόρων  στον  παρά. Πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία.

Φυλαχτείτε όσο μπορείτε. Αν μπλέξετε με τις… αρχές και τις εξουσίες αυτού του Συστήματος και ειδικά με  την κοινοβουλευτική  δικτατορία του Κούλη, την έχετε βάψει.  Θα αντιμετωπίσετε μεθόδους και συμπεριφορές  υπόκοσμου. Κανονικός, της νύχτας και του σκοταδιού!