ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

-Παραλήρημα Μιχαλολιάκου στην Ολομέλεια της Βουλής: Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες – Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης

 

-Επίσης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος φώναξε «Σκάσε ρε λιγδιάρη!», ενώ Αρβανίτης και Μίχος φώναζαν «είστε ξεφτιλισμένοι και καραγκιόζηδες».

-Οι βουλευτές Μίχος και Κουκούτσης  : «Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες. Πουσ…δες. Μόνο με καρότα βολεύεστε».

 

7F502EFBD4C011DEB3BB9F724A9B18D2[1]

 

-Συγκέντρωση – σόου πραγματοποίησαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής έξω από τη Βουλή, λίγο πριν από την άφιξη του γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, προκειμένου να παρευρεθούν στη συζήτηση στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα προκλητικοί ορισμένοι οπαδοί κρατώντας σημαίες με το σύμβολο του κόμματος, τραγούδησαν από τα μεγάφωνα τον ύμνο των SS μεταφρασμένο στα ελληνικά, ενώ φώναζαν «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

– Με ουρλιαχτά και φωνές η ομιλία του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του

– Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπήκε στη Βουλή χωρίς χειροπέδες – “Κουρελόχαρτο” το κατηγορητήριο, είπε

– “Τίτλος τιμής οι χειροπέδες, είμαι περήφανος που με διώκετε για τις ιδέες μου”

– Χαρακτήρισε “πορνοβοσκούς” τους δημοσιογράφους

 

Ουρλιαχτά, φωνές και παραλήρημα μίσους. Αυτή ήταν η εικόνα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, κατά την ομιλία του, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του ίδιου και των επίσης προφυλακισμένων βουλευτών του κόμματός του, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

“Οδηγήσατε με χειροπέδες τον αρχηγό του τρίτου κόμματος” είπε στην αρχή της ομιλίας του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, που την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα της Ολομέλειας ούρλιαζε “μη μ’ αγγίζετε, είμαι αρχηγός κόμματος”. Στη Βουλή, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπήκε χωρίς να φορά χειροπέδες στα χέρια του.Ευχαρίστησε τις 536.000 χιλιάδες των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που “σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου” και μίλησε για σόου, αναφερόμενος στη σύλληψη του ίδιου και των αρχηγικών μελών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας για στημένο παιχνίδι και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο Ν. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στους πάντες με τη φράση “ντροπή σας ψευτοδημοκράτες” και προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών. Τότε, δεν δίστασε να πει απευθυνόμενος στο προεδρείο “σκάσε ρε”.
“Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας”, είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέροντας πως δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε άλλα στοιχεία σε βάρος των μελών.

“Που είναι το μαύρο χρήμα, που είναι τα οπλοστάσια;” αναρωτήθηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος και αναφερόμενος στο διαβόητο βίντεο Μπαλτάκου είπε πως είχε πει όσα ανέφερε στον Ηλία Κασιδιάρη και στον ίδιο.

“Δεν είναι όμως μόνο ο Μπαλτάκος, μέσα στο κινητό που μου κατάσχεσε η αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα Γεώργιος Μουρούτης” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε πως εκείνος και δύο υπουργοί της ΝΔ θέλησαν να προσεταιρισθούν.

Κατηγόρησε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ότι δολοφόνησαν έναν άνθρωπο και δεν διώχθηκαν”, αναφερόμενος στην υπόθεση Τεμπονέρα και στη συνέχεια μίλησε για ένα άλλο περιστατικό.

“Κι έρχομαι τώρα, σε ένα άλλο περιστατικό, που έχει και σχέση με τον ανασχηματισμό. 1985: Μέλος της ΕΠΕΝ δολοφονεί έξω από τη Σπάρτη έναν συγχωριανό του. Καταδικάστηκε και τελείωσε την ποινή του και τώρα είναι ελεύθερος. Δεν θέλω να πω το όνομα του, αλλά θέλω να πω το όνομα αυτού που ήταν επικεφαλής της ΕΠΕΝ τότε και είναι ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος, ο Μάκης ο Βορίδης”, είπε.

“Είπατε ότι οι εκλογές αυτές θα ήταν δημοψήφισμα. Ε λοιπόν οι εκλογές έγιναν και πήρατε 35%. Ε φύγετε, είστε επικίνδυνοι. Και απορώ με την αριθμητική του καραγκιόζη. Συγκρίνετε το ποσοστό σας με τα ποσοστά των άλλων κομμάτων, που είναι εναντίον σας. Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει”, είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Είναι τίτλος τιμής για τον ίδιο οι χειροπέδες, είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως είναι υπερήφανος που υπερασπίζεται την ιδεολογία του. “Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης”, πρόσθεσε.

 

Να επιλέξουμε ένα απόσπασμα από το λόγο  του παρανοϊκού Ναζί και να το σχολιάσουμε .΄Ολο το παραλήρημά του, βέβαια,είναι η “κασέτα”,που την “παίζει” συνέχεια εδώ και πολύ καιρό και έχουμε κουραστεί να την ακούμε.

 

-“Κουρελόχαρτο” το κατηγορητήριο”
– “Τίτλος τιμής οι χειροπέδες, είμαι περήφανος που με διώκετε για τις ιδέες μου”.

Το κατηγορητήριο δεν έιναι “κουρελόχαρτο”. Λέγαμε παλιότερα: “Γράψαμε πολλές φορές πως το υπάρχον κατηγορητήριο, βάσει του οποίου προφυλακίστηκαν ελάχιστα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α, είναι ελλιπές και πρέπει να συμπεριληφθούν σ΄αυτό οι κατηγορίες για προπαρασκευαστικές πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος και ηθική αυτουργία στις παραπάνω εγκληματικές πράξεις.”

Ο Μιχαλολιάκος   χαρακτηρίζει “κουρελόχαρτο” το κατηγορητήριο και  επικαλείται γι΄αυτό   την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για  τη στοιχειοθέτησή του, όπως όπλα και “μαύρο” χρήμα. Είναι απορίας άξιο πώς οι ανακριτές  δεν συμπεριέλαβαν την ηθική αυτουργία σε 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις που διέπραξαν οι ναζιστές, οπαδοί του Μιχαλολιάκου (μεταξύ των δραστών και η θυγατέρα του) και σχεδόν ΟΛΕΣ (δολοφονίες και επιθέσεις) δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Πέρα απ΄αυτό,  ο Μιχαλολιάκος είναι  Ναζί και θαυμαστής του Χίτλερ κατά δική του ομολογία.  Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε (πλην της Ελλάδας και της Ιταλίας) η παραδοχή  και μόνο  αυτών των ιδιοτήτων είναι έγκλημα. Υπεύθυνη, όμως, γι΄αυτή την προκλητική αδιαφορία να  ψηφιστεί ο σχετικός νόμος για τη δίωξη και τιμωρία όσων δηλώνουν Ναζί  δεν είναι η δικαιοσύνη αλλά η ίδια η Βουλή των Ελλήνων

Ακόμα και σήμερα ανέχτηκε η Βουλή  να τραγουδάνε οι Ναζί τον ύμνο των SS και  δεν αντέδρασε κανείς. Ο πρόεδρος της Βουλής δεν έδωσε εντολή να συλληφθούν όσοι τραγουδούσαν τον ύμνο, αλλά ούτε και η αστυνομία (ναζιστική έχει καταντήσει πια,ως γνωστόν) κινήθηκε ,όπως όφειλε, να τους συλλάβει. “Σημεία και τέρατα” έγιναν σήμερα στη Βπουλή των Ελλήνων και όλος ο πολιτισμένος κόσμος φρίττει!

Γράφαμε στις 13-12-2013 στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ στο θέμα μας με τίτλο “ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”:

Κύριοι της Βουλής ,

Ο Ναζισμός υπήρξε η χειρότερη περίοδος στην πορεία του ανθρώπου. Αυτή είναι η διαβεβαίωση της Ιστορίας. Ουδέποτε ο κόσμος είδε τέτοιας μορφής και έκτασης θηριωδία. Δε γνωρίζουμε στην Ιστορία παρόμοια εγκλήματα. Τί είναι για παράδειγμα η οδυνηρή και βδελυρή πράξη της τύφλωσης 15.000 αιχμαλώτων Βουλγάρων από το Βυζαντινό αυτοκράτορα Βασίλειο το Β΄,τον αποκαλούμενο Βουλγαροκτόνο, μπροστά στα 5-6.000.000 Εβραίους, που έκαψαν στους φούρνους και θανάτωσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Ναζί; Κοντά στα 20.000.000 υπολογίζει σήμερα η Ιστορία τα θύματα του Ναζισμού στο “Ολοκαύτωμα”. Πρωτοφανές, ανήκουστο, απίστευτο ! Ουδέποτε η ανθρωπότητα γνώρισε τέτοια φρίκη, τέτοια ντροπή,τόση οδύνη.

Η χώρα μας βίωσε στο “πετσί” της αυτή τη θηριωδία. Οι εκτελέσεις, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις, οι συλλήψεις, από το 1941 έως το 1944 δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της χώρας . Η “Κατοχή” σημάδεψε ακόμα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων . Η οικονομία της χώρας κατεστράφη εντελώς και για χρόνια πολλά μετά τον πόλεμο γενιές Ελλήνων συνέχιζαν να υφίστανται τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής της καταστροφής.

 

Αυτά όφειλε να τα γνωρίζουν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση (και τα γνωρίζουν) και να θέσουν, όπως είπαμε, εκτός νόμου από την πρώτη στιγμή την εγκληματική συμμορία των Νεο-Ναζί και του Μιχαλολιάκου. Ασέβησε η σημερινη ελληνική Βουλή στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ναζισμού κα ιδιαίτερα στη μνήμη των Ελλήνων θυμάτων και ασέλγησε επί της Ιστορίας που επέτρεψε την είσοδο των Ναζιστών στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πολλώ μάλλον, που ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε πάμμπολες φορές το λόγο σε ομιλητές Νεο-Ναζί (εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε ως βουλευτές) να “αποπατήσουν” στο ίδιο το “ναό της Δημοκρατίας” και επέτρεψε αναρίθμητες φορές να ακουστεί το παραλήρημα και η ΄Υβρις των υπανθρώπων πως δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα! Πώς θα απολογηθούν τώρα οι σημερινοί Βουλευτές στην ιστορία; Πώς δέχτηκαν να αντικρύζουν τρελαμένα και ανισόρροπα πρόσωπα στην αίθουσα της Βουλής, που ξερνούσαν ύβρεις και οχετό κατά πάντων και ιδιαίτερα κατά της Ιστορίας; Δεν μπορούν να αφουγκραστούν τη “φωνή” του αίματος των εκατομμυρίων θυμάτων;

Ντροπή σας, κύριοι Βουλευτές! Χίλιες φορές ντροπή σας! Το έγκλημά σας είναι ασυγχώρητο και δεν παραγράφεται ιστορικά. Αν υπήρχαν στην Ελλάδα δικαστές με “κότσια” και ευαισθησία, θα έπρεπε να κινηθούν εδώ και πολύ καιρό νομικά εναντίον σας. Ντροπή σας!

 

Κύριοι,

 

΄Εχετε αντιληφθεί πως προσβάλετε και τη μνήμη των εκατομμύριων θυμάτων των Ναζί ,αλλά και το πολίτευμα της χώρας, αφού επιτρέπετε την είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο των υμνητών των εγκλημάτων των Ναζί; Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι παράνομο και έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι στην Ιστορία και την παγκόσμια Δικαιοσύνη;

 

Σε λίγο καιρό πλησιάζουν οι ευρωοεκλογές . Θα διαπράξετε “έγκλημα καθοσίωσης”, αν πάλι οι Νεο-Ναζί συμμετάσχουν σ΄αυτές . Μην αφήσετε τους δικαστές να κάνουν εκείνο που εσείς έχετε πρώτοι υποχρέωση να κάνετε. Να θέσετε, δηλαδή, με δικό σας νόμο εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση και οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ναζιστική παρουσία ή “φωνή” στην ελληνική κοινωνία . Μην τολμήσετε! Το έκαναν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι,οι Σουηδοί ,όλες οι χώρες που σέβονται την Ιστορία και τον ανθρωπισμό. Εξαφάνισαν κάθε ίχνος ντροπής και ευξετελισμού της Ιστορίας και του πολιτισμού, απομόνωσαν από κάθε πολιτική ,κοινωνική και λοιπή δρατσηριότητα τους υμνητές της παράνοιας των Ναζί.

 

Πήραμε απόφαση να κοινοποιήσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη Βουλή αντίγραφο αυτής της καταγγελίας μας (και αργότερα και εξώδικη διαμαρτυρία), αν συνεχιστεί το θλιβερό, παράνομο και εγκληματικό αυτό φαινόμενο της παρουσίας Ναζί στη Βουλή των Ελλήνων. Και αν δεν αντιληφθείτε πως είναι έγκλημα ο συγχρωτισμός σας στην ίδια αίθουσα του κοινοβουλίου με τους εκπροσώπους της συμμορίας Μιχαλολιάκου, που ορκίζονται στο όνομα του Χίτλερ και του Ναζισμού και δεν προχωρήσετε σύντομα στην ψήφιση νόμου που θα θέτει εκτός νομιμότητας τη ναζιστική οργάνωση, θα προσφύγουμε στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα και δικαστήρια και θα ζητήσουμε την καταδίκη τη σημερινής Βουλής των Ελλήνων για παράβαση καθήκοντος , παροχή κάλυψης σε υμνητές εγκλημάτων πολέμου, ανοχή προσβολής εκατομμυρίων θυμάτων τους, ασέβεια στο δημοκρατικό πολίτευμα κ.α

 

Ο γράφων ,ως ιστορικός και ευαισθητοπημένος πολίτης ,έχει υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια θύματα του Ναζισμού να προχωρήσει σε ενέργειες, που επιβάλουν και δικαιολογούν και οι δύο ιδιότητές του.