ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Χ.Α: ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΑΘΑΡΣΗ” ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

“10 χρόνια στον 23χρονο χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε στο λαιμό τον μαθητή στο Π. Φάληρο

– Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο 23χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

– Ο εισαγγελέας ζήτησε να μην κηρύξουν ένοχο τον 23χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σωματική βλάβη

– Ο 23χρονος είχε δηλώσει στην απολογία του πως δεν είναι χρυσαυγίτης και πως ήθελε να γίνει ιερέας

– Το δικαστήριο ανέφερε πως ο δράστης στο Π. Φάληρο βρισκόταν σε ήρεμη ψυχολογική κατάστασηΓια πρώτη φορά ένας κατηγορούμενος ως χρυσαυγίτης καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την επίθεση σε βάρος του 17χρονου μαθητή του 3ου Λυκείου στο Παλαιό Φάληρο.

Το Δικαστήριο έκρινε τον 23χρονο Γιώργο Αποστολόπουλο ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο κατά πλειοψηφία 5-2.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο δύο ελαφρυντικά, εκείνο του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας και του επέβαλε τη μικρότερη δυνατή ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας αυτή των 10 ετών κάθειρξης και 7 μηνών, για οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Παράλληλα, το δικαστήριο έκρινε πως η έφεση του δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έτσι ο 23χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.”

 

Μπράβο στους δικαστές! Αν και τους άφησαν οι πολιτικοί (ενώ ήταν δικιά τους δουλειά) να “βγάλουν το φίδι από την τρύπα” τα καταφέρνουν μια χαρά ως τώρα.  Μακάρι να προχωρήσουν έτσι.

Με την ευκαιρία να επαναλάβουμε ό,τι υποστηρίζουμε  στο κείμενό μας πιο κάτω.Κι αυτής της επίθεσης (απόπειρα ανθρωποκτονίας) ηθικός αυτουργός είναι ο Μιχαλολιάκος και τα υπόλοιπα “στενά”  μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.